311803
  • w77d
    Jaguar mi? Nekem volt rövid ideig egy 2004-es X-typeom, autóban nem csalódtam még akkorát mint abban :((
  • Zomil
    Az kirándulos/hétvégi auto, abba kicsit drágább cucc megy, de azt nem is használjuk minden nap, de hétvégén se mindig, ilyen havotna 1-2 alkalommal megyünk vele :)
  • w77d
    Gold nélkül? Power On és Power OFF funkció XXD
  • Laza
    Még az a baromi sok netes tartalom, meg rádiók meg egyebek ... mi a francnak az egy konzolra??

Mondjuk inkább olyan listát kéne csinálni, hogy mi lesz Gold nélkül ... lehet rövidebb és átláthatóbb lenne :D
  • Tinman #150296
    A Jaguar-ral mi van? :-)
  • w77d
    na erről van szó kérem szépen
  • Tinman #150294
    D5-ös Black Edition, természetesen vajszín bőrrel, oldallal, etc. :-)
  • arty
    gondolom nincs framelimiterje, azaz megy 1500fps-el
  • w77d
    hmmm... nálam nem volt ilyen pedig sokat toltam
  • wantonly
    Belenéztem a Trapped Dead c. indie "csodába". Játék közben csodálkoztam, hogy miért ilyen hangos a gép. Gyerekek, ez a játék olyan szinten leterheli a gépet, hogy a CPU folyamatosan 100%-on pörög, a GPU venti is izzik, pedig semmi sem indokolja. Noormális?
  • Fpocok
    81 Xbox One feature amit nem használhatsz, ha nincs xbox live-od :D
  • Rapid81
    Ha saját autó kéne és lenne rá pénzem, én akkor sem vágynék nagyra. Egy ilyennel bőven megelégednék. Családi, férős és kapcsolható összkerékhajtás van benne. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Skoda Octavia 4x4

• jetblack
    Nekem nincs kocsim de a jovoben tervezek egy ilyen kicsiket beszerezni
  • Botond #150287
    Ez ütősen néz ki! :)
  • Laza
    Placebo hatás? :D
  • Zomil
    Mi meg csak Metro-s kutnál tankolunk kurva olcso dizelt, megy vele az auto ennyi a lényeg a többi le van szarva, van egy 8éves Zafira, meg egy 6 éves Astra. Annyira azért nem megy jol, hogy ilyen évi +többszázerrel rámenjen tankolásra... :)
  • Rapid81
    Kollégának kifogyott a nafta a Tepeejéből, másik kolléga behúzta a kútra és a 60 literes tankba 67 litert tankolt. Autóügyintéző fel is hívta utána, hogy tán kannába nyomta, vagy mi? XD Sok fér a csőbe is még ám. :)
  • w77d
    kösz mester S80-as is szép trófea ám :D ugye sötét színben vetted világos belsővel? :D
  • Tinman #150281
    Argh!!!

Ez nagyon harap!
  • Rapid81
    Én kb 4 hónapja nem láttam olyat, hogy elfogyott volna a pontom...
  • Tinman #150279
    Náluk volt, hogy a Marea 60 literes tankjába tele tankolásnál 66 liter ment, úgy, hogy pár liter még volt benne.

Neverever saját kocsiba.
  • DarkSector
    Aztabüdöskurvaéletbe, steamgift overkill.
    Megint 300-on a pontom 2 perc alatt.
  • Tinman #150276
    LOL!

Most látom, hogy Humble tényleg a klasszikus Popsit tolta a népnek... azé' ez elég alibi húzás volt. Ki fog ezzel játszani, amikor ott a GoG-os verza? Iszonyat régi cím... azt hittem a 3D-set tolják.
  • w77d
    Apám is Agip megszállott, az Insigniája meg lépten nyomon turbó és részecskeszűrő hibát dobál ki... lehet nem véletlen?
  • Tinman #150274
    Merci E? Az nagyon penge ^^

Na azt irigylem tőled, a Cadit picit sem :-)
  • Rapid81
    Nincs most valami Origines promó kód? Drágállom az 5 ojrót az Awakened-ért. :)
  • Tinman #150272
    Az jó, mert északnyugaton lakunk (Zegtől 50km-re) :-D
  • Tinman #150271
    Agip összes céges verda.

Rendszeres az üzemanyagszűrő, befecskendező, porlasztócsúcs, adagoló, sőt a turbó gond. Lassan kezdik belátni, hogy nem mindig a legolcsóbb a jó választás.

Fogyasztásra: Na jó, de most te egy 1.6-os autóról beszélsz melynek a saját tömege 1360 kg, én meg egy 2.4-esről, melynek a saját tömege 1550 kg.

• Micsu
    annyira nem azért mert hivatalos körülmények között tesztelve tényleg adja a + lóerőt és kevesebbet eszik a kocsi, mikor én is németben tankoltam 0,3-0,5 literrel kevesebbet fogyasztott a vas ugyanolyan vezetési stílus mellett, persze ott az alapot tankoltam, de jobb a minőség
  • Micsu
    az omw is a moltól veszi, csak északnyugati régiókba lévő kutakba szállít a schwechati finomítóból
  • w77d
    Én a Cadillac CTS-em óta csak OMW-nél veszek naftát. Jó minőség mind dízel mind benzines fronton. Mondjuk a Caddi-nél a fogyasztás elég necces téma volt, hiszen szépen megevett 18-20 litert, ám a Merci E kupém már más tészta, sokkal kifinomultabb, jobban számít mit rak az ember bele. 6-7 liter között ugrál a fogyasztásom vele, ami a Cadillac után kimondott felszabadulás fíling, még ha maga a kocsi 4x annyiba is került :D
  • Moby
    Namost az az érdekes, hogy amit tinman csinál, az teljesen rendben van, és okos dolog.
    És amit a céged, az is.
  • DarkSector
    Van benne valami.
  • DarkSector
    Maradék:

Greed: Black Border
    Steam

Trapped Dead
    Steam (kártyás)

ha valakinek kő, priviben irjon.
  • Rapid81
    A cégnél mi az OMV-nél tankolunk. Ott kell. Viszont csak az ócó dízelt lehet. Az 1.6 HDi Tepee alattam 4.5-5.5 között eszik. Nem kell oda makszmósön. Az csak parasztvakítás. Vagy ahogy volt infótanárom mondta volt mindig, füstfűrészelés.
  • Fpocok
    Szerintem az ilyen végigjátszások szánalmasak, 0 tartalom. Ráadásul egy "ilyen" oldalnak nem kéne ilyeneket csinálnia...

Más helyzet van, amikor konzol exkl a játék, és esetleg olyan tolja, aki ismeri és elmond mindent. Pl a bádogemberünk.
  • arty
    Mondomén, ez szerelem :D

Amire nekem pénzem van, abba sose fogok beleszeretni -> "feleslegesen" költeni se rá.
    Öreg autó meg nekem nem opció, hiszen nem értek hozzájuk, NAGYON nem.
  • Tinman #150261
    Meglesz ígérem, de MOL kútra nem megyek. Shell prémiummal szívesen összevetem :-)
  • Tinman #150260
    Nem. Benne van a spórolt pénzünk és HOSSZÚ távra vettük, fontos, hogy nagyon megbízható legyen, mert a fax kivan az Opelekkel, meg a francia szemetekkel már elnézést.

Ez az érem egyik a oldala. A másik meg, hogy nem lehet nem szeretni ezt a kocsit. Bmeg nem hiszed el, de még mindig új illata van.

Nyilván ez a bőr belső és a rendszeres karbantartás, meg a tisztaságra hiperérzékeny előd érdeme, de akkor is priceless.

Kívül is gyönyörű... most kapott egy 15k-s szakápolást nemrég. 10k volt rá csak a Turtle Wax, ami védi a fényezést, meg eredeti Volvo ápolószerekkel (csak a bőrápoló 7k, több alkalomra is elég) lett lekezelve. (Se nyaralás, se szobafestés, se új ruha, se új cipő, kevesebb jó kaja... jah, ez van.)

Gyönyörű. Szeretem. Nagyon.

Majd elmentünk párom szüleihez ahol a kishúga az első 8 percben úgy baszta neki a jobb hátsó ajtót, a garázsfalnak, hogy gyors fejszámolást követően arra jutottam, hogy talán 40-50k-ból meg is lesz a javítás -.-

Karma is a bitch.
  • arty
    tehát elsőre, amíg szoktad a kocsit ... :)
    most tankold tele mondjuk 10x - vs. 10 OMWs tankolás. az már kezd statisztika lenni!

mondjuk nekem a sokéves excellemben is vannak hullámvölgyek (pl 5 jó fogyi, 5 szar, ingadozik), holott ált. ráállok egy kutra és ott tankolok mindig... nemtom, szerintem ennyire nem egzakt a dolog.

de amugy mindegy is, neked láthatóan "szórakozás" a kocsi, ergo jön a "törványem", mely szerint szórakozásra szánt pénzel nem kell számolni, az "mind megtérül" :))