Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Namost nekem születésem pillanatában (azaz elõtte) eldõlt, hogy nem leszek máh olimpikon. Én voltam az elsõ, akit ezzel a durva betegséggel megmentettek idehaza anno. Namost az embernek alkalmazkodnia kell. Egy petákot nem adtak volna az életemért, azt most mégis itt vagyok. Nekem aztán nap, mint nap meg kellett küzdenem a puszta életért, szal. mélységesen lenézem és elítélem a sok extrémsportolót, adrenalinkeresõt és öngyilkosjelöltet. Aki eleget szenvedett az nem kockáztat a feltétlenül szükségesnél többet soha, ha kinõtt az agya.

Megtanultam a lehetõségeimhez igazítani az igényeimet. Egy idõ után az ember nem is vágyik olyasmire, amire nem lehet képes. Már ha van hozzá elég esze.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Eléggé elhagytam én is magam, nem csoda nekem is lassan minden nyûgöm, szóval elhatároztam, hogy tavasztól életmódváltás és a sok szellemi tevékenység, meg a kevés otthoni fizikai meló mellé drasztikus változásokat iktatok be... sok futás, sok kerékpározás, fekvõk, etc. Fekvõket már most is erõltetem :-)

Elmegyek ki élni a levegõre, ha végre normális idõ lesz és a kockulást meghagyom télre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Ma már nincs egészséges ember :)
Én is 30 éves korom óta (4 éve) élek napi gyógyszeren a pajzsmirigyem miatt (alúl termel). Egy vérvételnél vették észre tök véletlen, bepippantottát a TSH-t is, pedig nem kellett volna :)

Sosem gondoltam, hogy a ilyen korán elkezdem a 'nyugdíjas' gyógyszeren élõ életem :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Az pontosan fél literrel több alkohol, mint amit egész 34 évem alatt bevedeltem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Wesker24 sorsa is durva az biztos. Õt sem irigylem.
Ahogy magamat sem :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A próféta szóljon belõled :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Wesker hol vagy ilyenkor? A te kórtörténeted se piskóta!

Amúgy kezdek lassan ráébredni miért is ennyire a kockulás (mondja a szintén kocka lol)... mert nem igazán van más választásotok. SQJ se lesz már kaszkadõr, meg terepfutó sem.

IMYke2.0.0.0
Hát igen.
Ha legalább tettem volna érte: piálás, drog, elkapott fertõ vagy ilyesmi.
De semmi.
Örök életemben absztinens voltam.
(Egyszer, egy nõ miatt csúsztam meg annyira, hogy fél liter, minõségi villányi vöröset benyakaltam, és 2 km gyaloglás után, a kellemes nyárutó éjszakában a lakás ajtajában elaludtam <17 éves voltam>, és anyám reggel átlépve rajtam ébresztett = jó lecke volt)

Sir Quno Jedi
Nahbumm, én is gyerekkori szívinfarktussal születtem, szívbeteg vagyok, a vérnyomásom halálos, cukrom halálos, májam halálos, tudomisénmim halálos, meg van lumbágóm, hogy örüljek. Mindannyian haldoklunk, csak van hogy valamelyik nyavalyánk elõbb elvisz, mint a többi és így egész sokat éltünk/szenvedtünk! :D Ez benne a szép, csak elég sokáig kell "haldoklani" és szép kort élsz meg!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Baz ^^

Tinman
Én ezt mind megértem, de nem írtál még arról, hogy mikor mozogsz... mikor mész el kocogni lájtosan, vagy akár sétálni egy erdõbe, mikor súlyzózol picit, mikor pattansz kerékpárra és indulsz felfedezõ útra, mikor és milyen rendszerességgel jársz el úszni.

Mert ha ezeket nem csinálod csak meló+gaming, akkor vered a koporsódba a szögeket.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. :)
Az életem csak meghosszabbításra került, meggyógyulni sosem fogok.
A vérelemzéskérõ lapokon és a zárójelentéseken mindig ez áll: "végstádiumú veseelégtelenség".

kemény, jobbulást ,)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sir Quno Jedi
Ha játszom, akkor megfelelõ körülmények között teszem odahaza (monitor, szék, asztal, háttérvilágítás) és ha fáradok, vagy fáj a hátam, derekam, hátsóm, vagy bármi bajom van, akkor pl. le tudok feküdni, ki tudom lazítani stb. Ugyanez hajnalban kelés és melóba beérés után nem jellemzõ, míg haza nem érek este. Aztán következõ mûszak és csak utána van lehetõségem lazítani.

Ha csak játszanom kéne, meg pihennem, sokkal jobban bírnám és kevesebbet gyilkolnám magamat. Nem mind1, hogy a két mûszak után próbálja az ember, vagy ahelyett.

IMYke2.0.0.0
Igen, tudni kell, hogy én még az Euro Transplanthoz csatlakozás elõtt kaptam. Akkoriban, a veselistán közel 3000 emberke várt.
Most annyiban könnyebb a donorra váróknak a dolga , hogy nagyobb az esélyük a beültetésre, mint ezelõtt 6 évvel.

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg 100x egészségesebb környezet teremtenék magamnak a pízbõl - és persze, reformkonyhát vezetõ szakácsom lenne.

Laza
Ide is bekérdezek :)

Valaki beszállna Zeldás könyv rendelésbe? Osztozkodhatnánk a postán.
Bp-rõl keresnék jelentkezõt(ket) :)

Priviben jelezze plz :)

Amazon rendelés - The Legend of Zelda: Hyrule Historia

http://www.youtube.com/v/vnSisgUerRU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Annak idején csak a zene kotyvasztás miatt akartam venni PC-t, mert úgy hallottam, azokkal lehet csak igazán mixeket gyártani.
Aztán jött Lara Croft, az Age of Empires meg a Diablo, és lám, itt vagyok - dobozos és digitális játékgyûjtõ, néhanapján honosításokat közzétevõ, másoknak "koczka" emberke :)

Sir Quno Jedi
Legalább kaptál vesét, ammá nagy mák! Na neked lenne mire költeni a pízt, az tuti.

Tinman
Jah, mert a 8 órányi gaming, az nem ártalmas... fõleg amikor éjjél 3-ig tolod ülve vagy fekve.

Sir Quno Jedi
Nem, az a melómra megy rá, mert az kötelezõ, tudod...

IMYke2.0.0.0
6 éves koromig 3 láb korrekciós mûtéten estem át, mert dongalábbal és lúdtalppal születtem - az akkori járógipszeknek köszönhetõen a vádlim gyenge, a bokám meg még inkább: így 15-20 percnél többet állni már nem nagyon tudok, s bár fiatalabb koromban (magamhoz, egészségemhez képest) rengeteget edzettem (futottam, és konditerembe is direkt emiatt jártam), értelemszerûen sosem lett 100%-os a két lábam.
Egy tolómérõs vizsgálaton kiderült, hogy legjobb esetben is egy koromnak megfelelõ emberke láberejének 50%-val rendelkezem.

Emellett, édesanyámtól örököltem a polycysta-s veseelégtelenséget. 2005 végén le is állt mindkettõ. 2 évig hasi dialízises (CAPD) voltam - ez tartott életben -, és 2007 októberében kaptam vesét.
Azóta millió gyógyszer, kéthavonta ellenõrzés, és a sallangok.

Tinman
Repülõ csak végszükség esetén.

Sportkocsi, néha moci, vagy luxus lakókocsi! Simán!

Tinman
Ha telne rá vehetnél veséket, profi orvosokat, lehet, hogy frankón fel tudnának javítani.

Tinman
Jah, csak az egészséged szépen lassan rámegy.

Mesélj csak ;-)

Tinman
Saját stúdiód lehetne :-)

Tinman

mi a baj az egészségeddel ha nem vagyok indiszkrét?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sir Quno Jedi
Nebassz, én egy tucat elnöki testõr nélkül nem akarnám megismerni hazám legszebb tájait, az biztos is... :D

IMYke2.0.0.0
Koczka-lét nélkül például nem élhetném ki magam a remixelgetésben sem: Sandra...Loreen (i2k'009's Solid Remix)

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, egészségem komolyabb leromlása elõtt módomban állt bejárni az országot.
Nyilván, nem jártam minden település minden utcájában, és nem ismerem a Börzsöny minden fáját, de jártam északon, délen, keleten és nyugaton eleget. :)

Rapid81
Minek vágysz külföldre, mikor még nem jártad be hazád minden apró szépséges zugát? :)

Én elõször végigjárnám az Országos Kéktúrát, majd az összes lehetséges helyet az összes lehetséges hegyen a Kárpátokban, aztán esetleg nézelõdnék külföldre.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Minden nézõpont kérdése.
A múló élvezetek hajkurászása IRL
(kétes hírnevû szórakozóhelyeken, kétes eredetû - netán feldrogozott - italok vedelése, kétes hírnevû (néha nõknek is alig nevezhetõ, könnyûvérû) lányokkal;
vagy halált-megvetõ-bátorságot követelõ extrém sportok ûzése (50/50 eséllyel a halálra, lenyomorodásra);
vagy drága autót veszélyes helyen leparkolva hagyni és hûlt helyére visszatérni;
vagy dzsungel / sivatagi túrán cecelégy, skorpió, kobra által megmarva földön fetrengeni;
stb. stb. stb.)
szerintem nem mindenkit vonz.

Tinman
De-de... porosodjanak ott a k. anyjukba, ha egyszer PONTOSAN ezért az összegért INGYEN a tiédnek lehetnek

Ok, nem játszol velük... elfér az accon, aztán hátha egyszer ránéznél, vagy odaadod a gyerekednek, barátodnak, akármi.

Lõjetek le ha értem!

Sir Quno Jedi
Putaság. Sokkal rosszabb hobbik és függõségek vannak. Nem mellesleg ebbõl faszán meg lehet élni, míg ha hernyós vagy, vagy csak szeretsz búvárkodni a tengereken, abból azért nehézkesebb.

Egyik legártatlanabb dolog ez, nem jársz haza részegen a kocsmából verni az asszonyt, meg a gyereket, nem rúgnak ki másnap a melóból, mert ittasan mész be és nem mész szórakozóhelyekre, ahol megkéselnek a retyón. Sorolhatnám még tovább...

Shep
Ki dönti el mi a jó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Néha elgondolkodom rajta, hogy amit mi kockák csinálunk az mennyire jó... Sokszor jutok arra, hogy annyira azért nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha olvastad az errõl szóló hsz-t, akkor tudod miért. Megnéztem mindbõl 1-1 kedvcsináló gameplay-t és rájöttem, hogy soha a büdös életben nem venném elõ. Most ez azért van mert régiek (tudom klasszikus, meg biztos jók is, de valahgoy nem érzek affinitást), vagy a grafika ósdi, vagy csak már túl kazuár kezdek lenni azt nem tudom neked megmondani.

Azt tudom, hogy a vidik után kétség nélkül ki tudtam jelenteni, hogy sajnálnám, ha ott porosodna az accounton (átvitt értelemben persze), de hogy hozzájuk nem nyúlnék az majdnem 100%.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én például egészségügyi okokból sem tehetek meg mindent IRL.
Nem véletlen, hogy a játékokban és a produktívabb digitális életben vagyok igazán saját magam.
Ha meg lenne anyagi függetlenségem is, akkor végre el kezdhetnék ÉLNI is. Így, marad az, ami: az álmodozás és a kívülállóknak pusztán "koczka"-lét.

Utazáshoz: Nagyon hosszú repülõutakra én szerintem képtelen lennék. Múltkori 2 óra után mondogattam magamban, hogy ez ugyan nagyon király, de azért szálljunk mán le...XD

8-10 órák repülõn? Nincs az az isten. Ha mehetnénk amcsiba lehet inkább hajóval szívesebben mennék...XD

Dzsungel, sivatag istenhátamögötti helyek nem vonzanak. Nevezetességeket azért szívesen megnézném, mint pl Machu Picchu vagy a Gízai piramisok.

Sir Quno Jedi
Én még azt sem mondanám, hogy nem kompenzálok semmit. Nyilván egy kezdõ pszichomókus is fél perc alatt kiderítene 699ezer dolgot, ami miatt a játékokhoz menekülök a valóság elõl és blablabla... Nekik ez a melójuk ugyanis. Én meg leszarom! :DDD

Kinõttem abból a korból, hogy olyasmit csináljak, ami mások szerint helyes. Én már csak azt csinálom, ami szerintem helyes és nekem tetszik. Mások meg csinálják úgy és éljenek úgy, ahogy jólesik nekik.

IMYke2.0.0.0
Vannak döntések, melyek utólag még értékesebbé válnak, mint a meghozatalukkor.
Állítom, ha játszani kezdesz velük, Te is érezni fogod, hogy kiváló üzletet kötöttél. <#eljen>

Tinman
Egyetértek!

Tinman
MIVAN???

4.800 a TÍZ JÁTÉK!

Te meg a 3-ért fizettél ennyit... WTF?

NÓMÁLIS'?

Sir Quno Jedi
Ha valós IRL vágyaid vannak, csak akadályoztatva vagy (pl. pénzügyileg), akkor nem vagy beteg, mint mi, azaz nem vagy koczka, csak szerencsétlen, álmodozó csóringer, akinek bilibe lóg a keze... :D Ez viszont még rosszabb szvsz. :DDDDDDDDDDD

Én is ezért játszom. Nem kompenzálok semmit, egyszerûen szeretek játszani.

4800-at fizettem a háromért. Mondjuk Dragonshard és Forgotten STone 1000-1000 Ft lett volna dobozosan, de NWN 2 complete-t , hogy nem vettem volna 2800-ért az egészen biztos!

Úgy érzem jó üzletet kötöttem. Habár mindig lehet olcsóbban vásárolni... De ezen kár már agyalni.

Tinman
Szeretem én nincs azzal baj, de a felfedezés örömét IRL szeretném megélni inkább, csak nincs rá keret.

Sir Quno Jedi
Errõl beszélek. Mi nem azért játszunk, mert a valóságban nem tehetjük meg, hanem azért játszunk mert SZERETÜNK játszani. És ez pl. nálam nem pénz függõ. Akármennyi pénzem is lenne, sok minden 1xûen nem érdekel élõben, csak játékban (vagy még úgy sem). Most is azt csinálom amit szeretek, csak emellett kénytelen vagyok sok mindent csinálni, amit nem. Na ezt a sok nem szeretem dolgot lehet sok pénzzel megnyirbálni... :D

Shep
Na kinek ért már bele a bilibe a keze? :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!