Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Na nekem eme képességen egyesek durván ki szokták használni.

Exeméknál "apósjelöltet" rendre évekig én furikáztam az ivócimboráival.

Nincs jobb szag 4 tagbaszakadt, izzadt, hagymától, és piától bûzlõ, autót telefingó vasutasnál :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Bocsi, de ezen felnevettem :-D

Holott tudom, hogy qrvára nem vicces.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem számít... itt páran olyan sztorival bírnak, hogy lassan annak a zöld kis manónak érzem magam ott a szivárvány végében. Apropó... ki kér egy kis aranyat?

IMYke2.0.0.0
Nálunk is apám az ivós.
Na, õt nem sajnálnám egy zombi-apokalipszis során.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Mondjuk tényleg szar a világ, mert ha már nem iszol akkor szar embernek tartanak.
Én is max évente 1-szer iszok valamit de nem vágyok rá. Apám folyamatosan ivott mindig is. Hányszor volt olyan, hogy anyám reggel 10-kor küldte volna a boltba de már nem tudott menni, mert már ivott.
Na ezért kerülöm az alkoholt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Zomil
+1

Én sem tudnám a kockulást abbahagyni, de ezt már irtam 😄
Viszont mondjuk egy Camaro Z/28-at tuti hozatnék amcsibol a garázsba 😊
Mondjuk az mindenképp nehéz lenne, hogy pattanjak-e japánba, mert szivem szerint igen, viszont nagyszüleimet semmiképp nem akarnám magukra hagyni, ugyhogy arra biztos csak késöbb kerülne sor, a szüleim meg eldönthetnék, hogy jönnek-e v. maradnak 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Én meg pont bizonyos értelemben fordítva vagyok, mert ha megyünk valahová, vagy ügyeletes vagyok, akkor nem ihatok, mert vagy én vezetek, vagy bármikor jöhet egy telefon, hogy mennem kell. Elég szar szokott lenni.

Egyébként az alkoholista részt ismerem. Anno apósom volt durván alkoholista. Párszor majdnem összeugrottunk, sógorom úgy állt közénk. Aztán megszületett az unokája, a fiunk és szépen rendbe jött. Most is szokott, de nem minden nap, meg nem matt részegre, meg nem kötegszik...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dj Tommy
Én is "hasonló" helyzetben vagyok az alkohollal, nem iszom meg és kész.<#kacsint>
"Furán" szoktak nézni, amikor valakinek mondtam, hogy én nem iszok meg semmilyen alkoholos italt.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Szalagavatóról tízkor pánikszerûen kellett lépnem, mert elõkerült ott is hamar a "nehogy má' ne igyá' a szalagavatódon bazdmeg" kártya.
Tököm kivan vele, hogy nekem el kell fogadnom mindenki hülyeségét, másságát, devianciáját, de nekem ennyit nem néznek el. KÖCSÖGÖK!

Tinman
Így van... mi férfiak általában sokkal jobban tudjuk, hogy milyen csajoknál van esélyünk. Bezzeg fordítva... a kifejezetten csúnya lány is élsportolóra vágyik élete végig.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Elmentem velük egyikbe, ott zártak, menjünk a következõbe, majd a következõbe. Közben az volt mindig, mindenhol a cél, hogy én is igyak már végre... végtelenül sajnálom azt aki csak errõl tud velem eszmét cserélni.

Az ok meg egyszerû a velünk élõ nagyapám verte a feleségét, amíg végük az évek és a pia nem végzett vele... apám feleségverés nélkül volt zombi. Csúcspontján fater 2.5 liter fehér, tisztán alá nem adta és csak volt, mint egy darab fa. Anyám meg állandóan visított vele... egész k. gyerekkoromat végigüvöltötték.

Akció reakció. --> Ital? = minden ami rossz.

Nem iszom, soha, nincs kivétel! Aki rám erõlteti miután 5x visszautasítottam azt meg fel is rúgom, mert nem ért a szép szóból.

davidka003
Minden szavad arany. Maximálisan egyetértek ezekkel.
Ismerõs 2 naponta sír, hogy nincs senkije de ha el is megy bulizni mindenkit elutasít.
Az a baj, hogy sok lány azt hiszi magáról, hogy milyen kurva jó csaj közben meg átlag alatti.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kill3r21
Én is éreztem hasonlót fiatalabb koromban, bár nem fizikálisan mint a te esetedben, de lelkiekben is vannak mély pontok, bár meg sem közelítem a te dolgaid, de teljes mértékben át tudom érezni...
Persze az én lelki gondjaim javultak a korral, nyilván neked is, de fizikálisan biztosan teljesen más a dolog....
Mindenesetre hatalmas RESPECT...😉
Miért, a kocsmában nem adnak Bambit? (OK, az üdítõvel koccintást írtad szilveszterre.) Amúgy valami achievement miatt nem iszol egy kortyot se? Mert mértékkel még csak nem is egészségtelen.
Tinman
.....

Tinman
Azt hiszem ez azért valahol jogos...

IMYke2.0.0.0
Nem puzisan: <#law>
S milyen igaz!

Csak így, fehéren, mert 30 éve alattiaknak komoly traumát okozhat:
14 éves alig múltam, amikor édesanyám úgy gondolta, kezelõorvosa ajánlására, megvizsgáltat minket, gyerkõceit is, hogy nem-e...
A húgom, szerencsére, makk egészséges volt. Rólam kiderült, hogy bennem az "örökség".
Ellenségemnek se!
15 éves voltam, amikor elõször gondoltam az önkezûleg meghalásra, mint alternatívára, ha "odáig" fajul majd a dolog, és úgy járok, mint szegény Anyu, aki már a boldog gondtalanságból figyel.
Amikor 2005-ben megtörtént, októberben, akkor feltúráztam a Mecsekbe - Pécsett tanultam, éltem és dolgoztam ugye -, s most már tudjátok, az is mennyire "kaland" lehetett, és egy kis völgyecskében kinéztem magamnak a HELYET.
2005 durván szar év volt. Akkor hagyott el a Kedvesem (így, nagy K-val, mert õ volt az életem) egy olasz srác miatt, meg a vese ugye.
Viszont, Anyu tartotta bennem a lelket. Csak õ volt képes itt tartani.
Aztán, szépen lassan, belefásultam a kezelésekbe, aztán a saját magam által végzett folyadékcserékbe, a szurkálásokba, majd a magamnak beadott injekciókba, a mellékhatásokba, s ahogy SQJ írta: csak még egy napot, hátha utána, még egyet...
Most már beletörõdtem. Mindenbe.
Tudok már és néha nevetni, jóízûen beszélgetni, de akinek a láthatatlan társa a Kaszás, annak így is kell, mert az élet rövid.

Sir Quno Jedi
Mondjuk. Bennem mára már kicsit túlteng a parasztbüszkeség is. Túl sokat tettem le ahhoz az asztalra, hogy egy erõsen alacsonyabb rendû életformának kelljen nyomatnom a rizsát, hogy figyelmére méltóztasson "engem". Érted?! Szégyennek érzem a feltételezést is.

Nyilván vannak kivételek, akiket el tudok fogadni már-már egyenjogú partnernek, de azok naaagyon fajsúlyos egyedek, akikhez meg általában én vagyok kevés, mint lepkefingban a dúraluminium. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Volt nekik... saját ház, saját verda és egyik sem romhalmaz!

Mondjuk ez a grafika dolog érdekes, ugyanis nem vagyok benne biztos, hogy az általad megvásárolt újabb játékok szebbek is.
Tinman
Na erre semmit nem tudok írni. K.O.

kill3r21
ismerõs....😊
Nemrég beszélgettem egy csaj ismimmel akibe régen szerelmes voltam, mondta hogy most van egy pasija...és hogy mien jó cask nemtudja mi legyen , mert hétvégén felpofozta, mert telón beszélt egy régi pasi ismerõsével....
Én csak annyit mondtam neki, hogy hát mindenkinek megvan a sorsa, nem kellet a jó így jártál, ezt irtam neki kicsit árnyaltabban, természetesen megsértõdött....egészségére :d
"Tudod mit szopjanak lovat! Erre nem tudok mást mondani! Esélyt sem adtak a rendes, jól szituált, de nem G. Clooney küllemû tagoknak... nem voltak rondák a csókák, csak átlag alattiak picit"

mennyi pénzük volt? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Ismerõsi körbõl is tudok 2-3 olyan példát mondani, ahol a NÕ nem akar gyereket!

Tinman
Kapcsolatfüggõ vagyok.

Ha nincs kiért reggel felkelné szétpotyogok... evvan, mások vagyunk. Kéne már egy saját kölök is :-)

Na de a helyzetedrõl: Raklapnyi olyan nõ van akik még mindig a szõke herceget várják fehér lovon! Én beszarok ezeken!

Tényleg egy csomót ismerek, akiket próbáltam összehozni magányos férfi ismerõsökkel, de mindig katasztrófa lett a vége... szegény csókák finoman, elegánsan, tényleg úrként próbálkoztak, de rendre elutasították õket, többször is!

És akkor látom, hogy melóhelyen a csaj meg sokszor sír, hogy milyen magányos!

Tudod mit szopjanak lovat! Erre nem tudok mást mondani! Esélyt sem adtak a rendes, jól szituált, de nem G. Clooney küllemû tagoknak... nem voltak rondák a csókák, csak átlag alattiak picit.

Várják a szõke herceget! Bicsiz! Pfff..

A másik véglet meg a topmodell csaj, a tipikus tahó, köcsög, állat, nõverõ és nõfaló két ajtós szekrénnyel... de nem hagyja el, mert.. de milyen jó lenne egy érzõ, gyengéd férfi. Lol/10.

COME OOOOOOOOOONNNN... vicc!

zorrobomber
Nálam egy szabály van nõk terén:
Pszichomókussal SOHA!
😊

IMYke2.0.0.0
Ez az új-zélandi emberke maga az Ableton-isten!: Tom Cosm
Döbbenet miket tud! S persze certified Ableton tutor.

Sir Quno Jedi
Ha az ember beteg, kínlódik, szenved, akkor bezárkózik és az élete beszûkül, csakis a túlélésre tud koncentrálni, másra nem is maradhat ideje/ereje, csak az epikus küzdelem minden egyes órával, perccel, amit túl kell élni, amit el kell viselni. Nem marad másnak hely az életedben. Ez teljesen természetes dolog, nincs ezen mit filózni, vagy keseregni. A célra kell koncentrálni, ami semmi más, csak MÉG EGY NAP!

Gyakran kívánom én is, néha hangosan, hogy bár megölnének végre és nem kellene tovább szenvednem, mire ez az egész, de aztán újra talpra állok és küzdök tovább, pedig nem sok értelmét látom. Nem tehetek mást, ez a kötelességem!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
A hegyekben, a turistaúton nem fogsz találkozni, csak turistákkal, akik elõre köszönnek, segítenek, megosztják veled ebédjüket, ha éppen az van. Teljesen más világ a turistaélet. 😉

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Laza
"Jó, nem azt mondom, nyilván én is szagoltam pinát azé, ha kellett"

Sajtbolt elõtt flangálni nem ér <#idiota>

(bocsi <#vigyor5>)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok én olyan jó parti, hogy beáldozzák a lehetõségét egy egészséges (!) kapcsolat és gyermekszaporulat esélyét.
Megbékéltem már vele.
Persze, minden egészséges (ez most más értelemben ugye) gondolkodású férfi ember életében eljõ egy pillanat, amikor trónörökösre vágyik.
Nekem több ilyen pillanat is volt az életemben. De, megbékéltem azzal, hogy erre is kevés (Kelvin-fok) esélyem van.
Álmodozni azért szabad 😊

Sir Quno Jedi
Ne tessék aggódni értem, azé szoktam nõkkel találkozni hébe-hóba! 😄 Csak nálam ez nem progresszív. Ha pl. évekig nem akad semmi, de semmi, akkor nem akad. Ki nem szarja le?! Én ugyan nem különösebben strapálom magamat. Akinek ilyesmire van ideje, az használja erre...

Egyik pszichológus csajszi kérdezte anno, akivel randiztam, hogy akkor kezdek-e el keresni valakit, ha egyedül vagyok (márminthogy azért teszem-e)?! Jó kérdés, mi?! Ma a válasz az, hogy AKKOR SEM! 😄

Tinman
Szerintem simán találnál a betegséged ellenére is magad mellé társat... sok lány van ám akik szintén elvesztek picit a társkeresés zegzugos erdejében.

Tinman
Párom amúgy gyakran elolvassa mit írsz egyéb topikokban és mindig mondogatja: "Nézd SQJ mit írt!" és vagy röhög vagy helyesel :-)

Neeeem nem adom meg az elérhetõségét, megdolgoztam érte keményen. (1.5 évig jártam le hozzá majdnem heti rendszerességgel, 2x450km-es táv, míg ideköltözött.)

"A nõkben úgysem bízom különösebben"

Nincs akkora +1 ami ide kiférne...

IMYke2.0.0.0
Ha magamat kell aposztrofálnom, akkor mindig azt mondom, hogy "nem túl népszerû a lányok körében". Gyakorlatilag, nõi szemmel: szóra sem érdemes. 😊)))
S a kanyar: ennek ellenére, életem legboldogabb ~ 8 éve alatt - idõszaka alatt volt valódi bombanõ barátnõm is, meg totál hétköznapi.
Kisközösségünk egyik irigyelt tagja voltam, pedig semmi komolyat nem tettem . nem szórtam pénzt, nem nyaliztam lányoknál, egyszerûen adtam magam.

A betegség megváltoztató ereje hatalmas.

Sir Quno Jedi
Jó, nem azt mondom, nyilván én is szagoltam pinát azé, ha kellett, de 18 éves korom óta nem voltam szerelmes és azóta úgy vélem, talán az sem az volt, csak annak hittem. Soha senki nem tudott elég közel kerülni hozzám és nem is igazán adtam rá esélyt. Evvan. Ha agglegényként halok meg, asse nagy baj, nem okozok gondot senkinek. A nõkben úgysem bízom különösebben (vajh miért)... 😄DD

Persze a jövõ forgandó és tán így is megtalálom a valódi "lelki társam", hiszen bármi lehetséges, de valljuk be, ennek esélye egyre és egyre csekélyebb. Nabum?!

IMYke2.0.0.0
Bizony, bizony. Szívembõl szóltál.

kill3r21
Az kemény....az az irónikus ebben hogy valaki már retteg a mütétektõl...
énmeg pl szó nélkül feküdnék a mûtõasztalra , ha anyagilag megtehetném...azért hogy végre megoldodjon 27 nyüge és problémái
Tinman
Jó pár éve vagyok ide regelve, de eddig ez volt a legkeményebb amit olvastam.

Abs. megértem... én se vagyok Brad Pitt, de hát tudom, hogy a csajokkal qrva nehéz.

Tinman
Hát röviden annyi, hogy nem sok olyan dolga van, amit ne mûtöttek volna már :-/

Tinman
Egy nõ sem ér annyit, hogy megtagadd az elveid... nekem az alkohol absztinencia elég sokba került. Nem kevés barátom vesztettem el miatta... egyszerûen nem viselték el, hogy nem iszok velük, nem koccintok velük szilveszterkor csak üdítõvel, nem megyek velük kocsmáról, kocsmára.

Sir Quno Jedi
Jah, jobb idejében ezt tisztázni. Én se voltam pl. anno a lányok álma bõrkötésben. Meg kell szokni, mindent meg lehet szokni. Ha átnéznek rajtad, 1xûen te sem veszel róluk tudomást, kigyomlálod az érzéseket a szívedbõl és mûködik. Semlegesek, mint a fû, a fa, az átfolyó víz az úton, a természet erõi. Semmit sem tehetsz velük/ellenük, 1xûen csak elfogadod õket és nem törõdsz velük. Ha megtaláltad a belsõ nyugalmat, ritkán tudnak belõle kimozdítani... 😄

kill3r21
Kemény dolgok ezek srácok..nem irigyellek titeket, én hozzátok képest csak kórósan kövér vagyok...hormonok + pajmirigy + életmód....
Soha nem sikerült lefogynom, de a többiek történetét nézve szerintem jobb ha befogom a számat....
Weskernek mi a története?
IMYke2.0.0.0
Hogy is mondja az orosz? Makszíj riszpekty.
Én sem kockáztatok.

Aki volt már halál közelében - én voltam tudatosan is, hisz megéltem, mikor állítólag 2 napom volt hátra, és voltam úgy is, hogy állítólag 2-3 percig nem voltam az élõk között <éppen gépre voltam kötve>, és úgy kellett visszahozni. A filmbeli dolgokat felejtsétek el: a tappancsok bizony durván adják elõ - az tudja, hogy sosem akar újra a közelébe kerülni. Meg is tesz mindent, hogy elodázza.
Sir Quno Jedivel értek egyet: az adrenalin-függõ idiótákra haragszom, és egyúttal irigylem õket . Elpocsékolják azt, ami nekem nem adatott meg.

Tinman
Titeket olvasva, szerencsésnek érzem magam. Nem kicsit.

Köszi! /komolyan/

IMYke2.0.0.0
Az irigység a legtisztább, legönzetlenebb emberi érzés... és most tiszta szívbõl irigyellek.

Tehasut
Egy igazán király játék, a Raptor : Call of the Shadows 2010
leárazva a GOG-on.
2,39 dolcsi.
IMYke2.0.0.0
Valószínûleg, soha a büdös életben nem ittam volna, ha nem vagyok abba a lányba halálos szerelmes, és nem a születésnapomon derül ki, hogy a lánykánál esélyem a Kelvin-fok értékéhez tendál...
Azóta, ahogy írtam, megtanultam, hogy nincs olyan nõ a Földön, aki annyit érdemel, hogy szeszes italt nyeljek, vagy hú-de-depi-vagyok-mingyá-öngyi-leszek gondolataim támadjanak.

Tinman
Sajnálom... tényleg.

Velünk együtt élt a rokkant nagynénék, sajnos tudom milyen ez... 40-50 mûtét, kiszolgáltatottság, szomorúan és szívbemarkolóan beszûkült csökkent lehetõségek.

Abban egyetértek, hogy az extrémsport + öngyilkos tevékenységek nem menõk, nem próbálnám ki, pedig lett volna lehetõségem egyszer 1 motorcsónakos siklóernyõzésre, de nemet mondtam, ahogy a sima siklóernyõzésre is (ott pl. autóval húznak fel).
Nem kinyírni akarom magam, hanem mozogni.