Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Nekem kinézetre nem jön be, amúgy minek egy billentyûzetre kijelzõ? :)
Botond
Na jól van, akkor nem csak nekem játszott be a nem piálok, hát eltûnt a fele baráti kör az idõk folyamán feeling...
Tinman
<#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ha steam-en lesznek acsik akkor oké liveos acsik nem érdekelnek csak only steam-esek!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ez de régi basszus.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Kérdésem lenne!

Mi a véleményetek a Logitech G19-rõl van valakinek személyes tapasztalata/van-e ismerõsötöknek/stb.

P.ü.-be is jöhet vélemény...

...közelgõ szülinap, felelõtlen felajánlás/ígéret kapcsán kérdezem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem eddig soha semmi bajom nem volt vele, nekik igen. Sõt kifejezetten preferálom azokat a játékokat ami Live-osak, így szépen megy az XBOX Live accomra egybe a "munkásságom" :-D

kill3r21
mi a bajotok a gfwl-al?
Tinman
- Dark Souls soha
- Saints Row 4 soha

Öööö.... haters gona hate? :-/

wesker24
Már megint mirõl maradtam le ? 300 + hsz ? :D

Veszprémben voltam a szemészeten Kontrollon !

Nem semmi berendelnek délelõtt 10-kor és csak délután 15-kor került rám a sor ! 5 órát vártam !

11:30-kor csöpögtettek a szemembe aztán utána elfelejtettek megint csöpögtetni igy 2 óra múlva megint csöpögtettek bele !

Amugy nincs semmi nagyobb gond a szemem-el a jobb szem továbbra is sokkal érzékenyebb mint a bal de amugy minden OK !
Zomil
Remember Me...az a bajom a játékkal, hogy iszonyatosan emlékezket az Oni-ra, ami egyik kedvenc játékom volt amikor kijött. De várok vele, hogy hozza-e azt a szinvonalat, mert akkor egy akcioval biztos berántom.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Gamestar....hiszem ha látom...

Na hát igy lehet egy 0day vásárlásbol "skip"-et csinálni :D
GFWL...SOHA! :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
X360 kontroller 8499-ért jó ár? 576 újságban láttam. Már elég régóta tervezem, hogy veszek egyet, de valahogy mindig sajnálom rá a pénzt. Amúgy csak prospektusért mentem be erre csóka behívott, hogy mondjam már meg, hogy szeretem-e a GTA-t és, hogy megvenném-e az újat, mert nem tudják, hogy mennyit rendeljenek. :p
Tinman
Nekem eddig csak 1 pre-orderem van idén: Dragon's Dogma Dark Arisen, de asszem' megvan a 2. :-)

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Én ennek csak örülök, meg Grebber is! Lesznek achik :-D

Rapid81
A SpectraBall-t és a PAM-et tudom ajánlani. Jófélék.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
GFWL???? WTF?!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ez eddig is köztudott volt. Majd, ha megjelenési dátumot kap, akkor lehet hinni benne, hogy ki is fogják adni. Addig marad a "jegeltük".

kill3r21
Saintrow az ittis vevõs, bár én csak a 3.részre kattantam rá annyira hogy végigvigyem.....
Bevallom megkéne venni....vagy nyerni giftsen :d
IMYke2.0.0.0
Ebben az évben a Tomb Raider 2013 után ez volt a 2., ami mindenképp kell.
A "Remember Me"-vel meg kivárok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman

grebber
IMYke2.0.0.0
A STEAM-en megint recirkuláltatott játék akciós.

IMYke2.0.0.0
Hangulatember vagyok. Éppen mihez van kedvem - mert ezeknek a fordításait ugye meg is kell szülni, be is kell gépelni, meg ilyenek.
Ezért nem is szoktam határidõket közölni.

grebber
Space Siege
Hart Truck Apocalypse
Prototype
Borderlands 2
Alpha Protocol

+ nem emlékszem már régrõl van-e még valami amit dolgozol

Van esetleg valami sorrend/menetrend hogy lesznek készen?

jarlaxxe
Ez nagyon jó hír...<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Karakterre pontos értéket nem tudok mondani, de ez hátha vázolja:
Összes fordítandó fájl: 550 db
Elkészült fájl 219
39,82 %

Csalóka, mert például az el-nem-készültek között van ez is (errõl pontosan tudom hogy mennyi karakter): Arch_Email.int - 296640 karakter

Majd, valamikor összeírom Excelbe, hogy az 550 fájl pontosan mennyit takar.

jarlaxxe
AP forditással, hogy haladsz? ha szabad megkérdezni.

grebber
Nekem nem kell ez bemutatni.Sajnos magamon is érzem ,hogy a nyomorult munka miatt alig van idõm a gépezésre!
Ami ebben a vicces ,hogy nekem ez az alig másnak már nagyon sok is<#taps>

IMYke2.0.0.0
Tudom. :)
Sajna, az életem nem 'öröm és bódottá'. Nyugodt körülmények között az ember produktívabban tud a hobbijának (is) hódolni.

grebber
Ha gonosz lennék azt mondanám,hogy mostanában sima sincs<#vigyor1><#vigyor1>

DarkSector
Már elévült a dolog. :D

Most látom feldobták a Hannibal S1E1-et. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Nem kicsit:)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A "The Cave"-nek elég kicsi az esélye, hogy hivatalossá váljon.
De, elõbb be kell fejeznem, és után ráérek a készítõkre írni :)

Rapid81
Akkor ideje belehúznod. :)

Fpocok
Én úgy olvastam, hogy maga a konzol 300 lesz, de hozzá lesz csapva mondjuk egy év live.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Akkor megfojtom a készitöket :D

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Olyan lesz, mint a Stallone-os :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez cheat :) Végletek nélkül élni mértéktartó életet sokkal nehezebb. Könnyebb a 100%-os elutasítás, mint a 99%-os.

Egyébként jó nagy barátaid lehettek, ha az összes programotok csak az volt, hogy a kocsmába kísérgesd õket. (Ha jól sejtem, osztálytársakról, gyerekkori barátokról van szó, és így menetközben alakult ki.)
IMYke2.0.0.0
Nekem még nincs STEAM-es magyarításom :()

IMYke2.0.0.0
Rendben, ezzel a trailerrel már láttam is a filmet. :)

Zomil
Grat hozzá :)

Zomil
Ez is jo film lesz :)

lostprophet
No, az elsõ program, amely az én fordításommal jelenik meg Steamen:
Driver Fusion

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Valakit érdekel Crysis 3? Be van regelve egy full új Origin accra, kapod hozzá a felhasználónevet, jelszavat, titkos kérdést, titkos választ. Illetve az Origin accounthoz tartozó email felhasználónevet, jelszavat, titkos kérdést és titkos választ! Internetes piactéren is megoldható a vásárlás!
email: [email protected] (csak ide írjatok! )
IMYke2.0.0.0
Igen, akkor viszont nem izgat a játék - mert a két legyet szerettem volna egy csapással leütni. :()

Tinman: köszönöm a felajánlást akkor, de nem élnék vele.

Tehasut
Biztos lehetsz benne, hogy ez csak az elsõ rész, a GOLD szó szerintem véletlenül került oda.
IMYke2.0.0.0
Igen, ettõl tartok - mert ugye a két DLC-t már árulják 2 in 1-ban is.