Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Ha egyszer ilyen játékkal játszanék, akkor én azt szeretném, hogy addig bõvítsem a városom, amíg birom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha valaki megveszi értelmes áron, eladom. Ha nem akkor megmarad és néha játszogatok vele.
Þór vígi þessi rúnar
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Wireless gamepad 10 dodóért
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Jó lenne, ha itt is lenne pickpack vagy postapont, akkor ingyen átvehetném.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Jelenleg kb. 80 dobozos játékomra nincs szükség 90%-ban hozzájuk sem értem. Majd lassan felpakolom õket eladásra, szépen lassan elkopott a múltkori 40-50 darab is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
nekem egyedül a planescape nincs meg dobozosan, de gogon megvan
viszont végig még nem játszottam, el kellene kezdeni újra, elbasztam a karim majd a mentést is elvesztettem
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a halmozás meg gondolom azért van mert el fogod adni a dobozos verzákat
A hasznos újítások, úgymint felbontás és ahhoz illeszkedõ UI méretnövelés modokkal is könnyedén elérhetõ. Ha végig akarsz játszani egy ~200 órás játékot, akkor az a pár perc modolás elõtte semmiség.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem dettó úgy kell érintetlenül, modolatlanul ahogy a fejlesztõk azt megálmodták. Nyilván a legfrissebb official patch-ekkel.
Nem érdekel a HD graf, meg a lejmolásként beleszart semmitmondó tartalom se, amit senkiházik tettek bele, hogy a legenda farvizén hánykolódva néhány dollárt benyeljenek. Nyeljék be azt. Pont azt.
ICO & Sotch HD Collection untouched, csak hádésített, tudtommal 1-2 helyen még textúra upgrade is történt. Így elfogadható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
én inkább költök egy feljavított verzára mivel itt van dobozosan az (térképpel, leírásokkal 😄) az amit megint rám akarnak sózni
az meg a másik hogy az ico és sotc esetében nem zavart az általad nevezett "lehúzás" :-)
Tehát: mindhárom játékhoz csak egy kódot kapsz, és minden tartalmat azonnal aktivál is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dragonshard amúgy nagy jóság ám! Ajánlom! Rendhagyó kis RTS játék.
Demon Stone megvolt? Forgotten Realms rajongóknak alap (minimal spoiler: Benne van Drizzt Do'urden mint játszható karakter, igaz csak 1 pálya erejéig).
- Planscape Torment -> highest priority
- BG 2 + Throne of Bhaal -> high priority
- Neverwinter Nights + kiegek -> medium priority
- Neverwinter Nights II. + kiegek -> medium priority
- Temple of Elemental Evil -> low priority
- Dragonshard -> not important
Többi nem érdekel letoltam õket. Kivettem IWD + IWD 2 + BG + DS kombót és kb. 200 Ft-al fizettem volna kevesebbet. Szóval nem volt kérdés.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nekem ez anno 4850 Ft-ba került, a tükörbe is nehezen tudtam volna nézni, ha kihagyom. Pedig 70%-a dobozosan is ott a polcon.

nem egy pcs játék így jelent meg pl most a starcraft2 is, simán feltörik ezeket. vagy a kötelezõ origines, steames játékokhoz szerinted nem kell online regisztráció?
warez akkor nem lesz ha a játék szerveren tárolja a játék finombeállításait ergo diablo3, törtszervert lehet fabrikálni hozzá, nah de az olyan is
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az online rege játék indításakor könnyen kijátszható, az állandó online kapcsolat az ami bombabiztos eddig csak ügyebár szopatja a usert
És ebben még nincs benne a júzer otthoni nete, csak a szerver oldali hibák tömkelege, aminek bomba biztosnak kellene lennie.
Azt tudom elképzelni, hogy accounthoz lesz kötve a játék, az is amit boltban veszek meg lemezen. Online kapcsolat kötelezõ lesz a játék indításakor és online ellenõrzi az eredetiséget, az accot ( mint ahogy most teszi, csak lemezrõl, tehát kell a lemez a játékhoz, anélkül nem megy, de csak indításnál csekkol, utána már sose nyúl hozzá ).
Viszont ha állandó online kell lenni, és szakadás miatt a játék megáll, az szar rendszer, abból csak a gond van. Tök felesleges olyat csinálni... online ellenõrzés majd akár online, akár ha ledob vagy kihúzom, akkor offline játék. Ugyan azt tudja csak szopás és error mentesen.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!