Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Persze. Árat nem szeretnék mondani. Mennyit érne meg neked? (jöhet privibe is ha neked úgy kényelmesebb)

Þór vígi þessi rúnar

kill3r21
Ár? gondolom accal együtt adod
Fpocok
Ez nem is simcity... ez simvillage.
Ha egyszer ilyen játékkal játszanék, akkor én azt szeretném, hogy addig bõvítsem a városom, amíg birom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Sajna meguntam. Valahogy nem érzem a késztetést, hogy játszak vele.
Ha valaki megveszi értelmes áron, eladom. Ha nem akkor megmarad és néha játszogatok vele.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Ennyi volt? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Érdekelne innen valakit egy új Simcity account (NFS free játékkal)?

Þór vígi þessi rúnar

lostprophet
Én majd rendelek egy ilyet, pont jó lesz Dark Soulshoz 😄
Wireless gamepad 10 dodóért

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

wantonly
Köszi, de ha innen megrendelem és kifizetem a postaköltséget, akkor közel ugyanott tartok, 300Ft a differencia.

Jó lenne, ha itt is lenne pickpack vagy postapont, akkor ingyen átvehetném.
kill3r21
Majd mond mik vannak...mert lehet fog érdekelni engem is pár dolog 😊
lostprophet
Ha valakinek esetleg marad egy Killing Floor bundle-je, olcsón megszabadítom tõle 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
Ami nagyon közel áll hozzám azt nem szívesen...

Jelenleg kb. 80 dobozos játékomra nincs szükség 90%-ban hozzájuk sem értem. Majd lassan felpakolom õket eladásra, szépen lassan elkopott a múltkori 40-50 darab is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

shaddam
Én balga az url csekkolása nélkül kattintottam erre a híroldalra...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

jaja

nekem egyedül a planescape nincs meg dobozosan, de gogon megvan
viszont végig még nem játszottam, el kellene kezdeni újra, elbasztam a karim majd a mentést is elvesztettem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

én platinumot vmelyik karácsonykor vettem

így már értem

a halmozás meg gondolom azért van mert el fogod adni a dobozos verzákat

zorrobomber
+1 <#eljen>
A hasznos újítások, úgymint felbontás és ahhoz illeszkedõ UI méretnövelés modokkal is könnyedén elérhetõ. Ha végig akarsz játszani egy ~200 órás játékot, akkor az a pár perc modolás elõtte semmiség.

Nem RPG! Csapkodós játék, de annak jóféle.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Egyszerû.

Nekem dettó úgy kell érintetlenül, modolatlanul ahogy a fejlesztõk azt megálmodták. Nyilván a legfrissebb official patch-ekkel.

Nem érdekel a HD graf, meg a lejmolásként beleszart semmitmondó tartalom se, amit senkiházik tettek bele, hogy a legenda farvizén hánykolódva néhány dollárt benyeljenek. Nyeljék be azt. Pont azt.

ICO & Sotch HD Collection untouched, csak hádésített, tudtommal 1-2 helyen még textúra upgrade is történt. Így elfogadható.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem csak magyarról. Már sehol se elérhetõ stemen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Demon Stone? Persze, megjelenéskor toltam le... érdekes volt, 1-nek oké. Igaz, RPG-hez semmi köze, de arcade akciónak jó volt FR környezetbe.

Az NWN2-t amúgy levették magyar Steamrõl? Mert nem találom, és rémlik is vlamai akvarás.
Én is megvettem most a komplett D&D-s pakkot, és minél többel szeretnék játszani is. A 4,8k-t már a pár hiányzó megérte (pl. NWN2-bõl a CCE polcon van, de a kiegészítõk nem), de a kényelem miatt a többi miatt is jól jön. Idén párat szeretnék is végigjátszani, mindet nyilván nem is tudnám.
IMYke2.0.0.0
Csak maga az alapjáték megy a levesbe - a DLC-ket hozzá megkapod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, hogy ez az eredeti jatekok topik de azert megemlitem, ruhellem ha egy konyv kiadasat egyszercsak megszuntetik es valtanak, teszemazt kemenyfedelesbol puhakotesure.Pl itt, 6 db megvan kemenykotesben, de azt mar szinte lehetetlen uj allapotban beszerezni, helyette van most :ez.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Köszi. Akkor nem vevõs, mert KF már megvan és akkor az megy a levesbe, ha beaktiválom...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

az igaz de te szoktad írni hogy xy dolgot nem birsz megérteni, én ezt 😛

én inkább költök egy feljavított verzára mivel itt van dobozosan az (térképpel, leírásokkal 😄) az amit megint rám akarnak sózni
az meg a másik hogy az ico és sotc esetében nem zavart az általad nevezett "lehúzás" :-)

IMYke2.0.0.0
Én megvettem. Saját kép:

Tehát: mindhárom játékhoz csak egy kódot kapsz, és minden tartalmat azonnal aktivál is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ebbõl nekem NWN 2 és kiegek medium priority.

Dragonshard amúgy nagy jóság ám! Ajánlom! Rendhagyó kis RTS játék.

Demon Stone megvolt? Forgotten Realms rajongóknak alap (minimal spoiler: Benne van Drizzt Do'urden mint játszható karakter, igaz csak 1 pálya erejéig).

Tinman
Én meg a BG EE-nek nem látom értelmét. Mások vagyunk.

Most volt hétvégén akcióban a teljes pack, amit a képen látsz! Potom 4800 Ft-ért.

Tinman
Ezekkel fogok játszani:

- Planscape Torment -> highest priority
- BG 2 + Throne of Bhaal -> high priority
- Neverwinter Nights + kiegek -> medium priority
- Neverwinter Nights II. + kiegek -> medium priority
- Temple of Elemental Evil -> low priority
- Dragonshard -> not important

Többi nem érdekel letoltam õket. Kivettem IWD + IWD 2 + BG + DS kombót és kb. 200 Ft-al fizettem volna kevesebbet. Szóval nem volt kérdés.

nekem dobozosan ennek a nagyrésze megvan, nwn2 platinum steamen, nah majd én olcsón a BG EEket veszem, annak nem látom értelmét hogy egy verziót halmozzak többször

Rapid81
Aki esetleg megvette a humlibumli heti ajánlatát, az légyszi nyilatkozzon már, hogy a Killing Floor 1 kód vagy külön-külön vannak a DLC-k? DLC-k miatt gondolkodom rajta, de nemtom...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Egyik sem érdekel ezek közül. Kár volt rá pénz költeni. 😊

zorrobomber
ÁÁÁÁ, kell 😞

Nem használtam volna belõle csak 3-at és megmondom õszintén a pofámról leszakadt volna a bõr ha hagyom õket ott érintetlenül. Ezért döntöttem így ahogy.

Tinman
Viccen kívül: Nem érdekel a nextgen... majd ha picit jobban utolértem magam rászánom magam, addigra úgyis rémesen olcsó lesz.

Nekem ez anno 4850 Ft-ba került, a tükörbe is nehezen tudtam volna nézni, ha kihagyom. Pedig 70%-a dobozosan is ott a polcon.

Megjegyzem, PS3 esetében a full install hiánya komoly lökés a digitális disztribúció felé.
Na én azért tettem egy nap lépést elõre (vagy hátra nézõpont kérdése), hogy ingyen sem kellett olyan játék, amivel úgyse játszanék.

konzolon semmit nem ér, fõleg hogy migrálni se lehet az accot, nah az meg absz nem hat meg hogy cloudból tudom játszani receficén a régi címeket, inkább veszek hozzájuk egy gépet

"Mi játszható ki azon, hogy ha el akarom indítani akkor online ellenõrzés kell?"

nem egy pcs játék így jelent meg pl most a starcraft2 is, simán feltörik ezeket. vagy a kötelezõ origines, steames játékokhoz szerinted nem kell online regisztráció?
warez akkor nem lesz ha a játék szerveren tárolja a játék finombeállításait ergo diablo3, törtszervert lehet fabrikálni hozzá, nah de az olyan is

Ott a kényelem és a bárhonnan hozzáférhetõség is, bár nálad nyilván az eladható, úgyis konzol közelében elhelyezkedõ lemezek mellett ez nem számít sokat.
Totti5
Mi játszható ki azon, hogy ha el akarom indítani akkor online ellenõrzés kell? warez biztos lesz, de most ne azt nézzük. Gyári géppel ezt nem játszod ki így a használt piacnak részben lõttek, s mondjuk fizetsz 800-1200 pontot ha át akarod regelni azt a játékot másik accra és másik gépen futtatni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az always-online is akkor tud egyre biztosabb lenni, ha minél több dolog a szerveren történik, nem a gépeden.
ez az msen múlik hogy mennyire akar majd harcolni a warez ellen

az online rege játék indításakor könnyen kijátszható, az állandó online kapcsolat az ami bombabiztos eddig csak ügyebár szopatja a usert

Totti5
Didigtális vásárlás egyetlen elõnye az akciók. Semmi más. Alapjaiban drága a rendszer, sokszor drágább mint ha boltba venném a játékot. Elfogadhatatlan.

Totti5
Mindig online necces, még seninek nem sikerült megcsinálni haszálhatóra a rendszert. Blizzard, EA is belebukott többek közt.

És ebben még nincs benne a júzer otthoni nete, csak a szerver oldali hibák tömkelege, aminek bomba biztosnak kellene lennie.

Azt tudom elképzelni, hogy accounthoz lesz kötve a játék, az is amit boltban veszek meg lemezen. Online kapcsolat kötelezõ lesz a játék indításakor és online ellenõrzi az eredetiséget, az accot ( mint ahogy most teszi, csak lemezrõl, tehát kell a lemez a játékhoz, anélkül nem megy, de csak indításnál csekkol, utána már sose nyúl hozzá ).

Viszont ha állandó online kell lenni, és szakadás miatt a játék megáll, az szar rendszer, abból csak a gond van. Tök felesleges olyat csinálni... online ellenõrzés majd akár online, akár ha ledob vagy kihúzom, akkor offline játék. Ugyan azt tudja csak szopás és error mentesen.

Shep
Ez jogos észrevétel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Simcity-t én is megvettem, de csak 1,5 héttel megjelenés után, mert akkor már nem volt szopás 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"