Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ö meg Zsákos Frodó, most ez olyan mintha belekötnél, hogy a Kovács Bélát miért nagy K-val kell irni, mikor csak egy foglalkozás...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Ki kötekszik:?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nem lesz Dzsóker? Pedig õ volt a legjobb mindkét részben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Jaqfos - ez egy név..lehet ez a neve Frodónak (a másik neve)

Zsákos Frodó a neve, most mit kötekszel?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Frodó meg a Gyûrûs Frodó mi? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na, ma is elõadod magad? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ilyet?! 😄

De ez a vezetékneve Dark. nagy betûvel kell írni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Angolul is Bilbo Baggins, ez a vezetékneve.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Valamint a zsákos az zsákos nem Zsákos...bazze az egy zsák, ne Zsák.
Az egy jelzõ nem vezetéknév. 😄

Tinman
Nem szívesen beszélek róla, mert az akkor volt. Mindannyian megváltoztunk, semmi szükségem mémekre a neten.

A lényeg az, hogy egy misztikus sorozat alapjain nyugszik és tudtommal még valamilyen amatõr diák filmfesztivált is nyert, de egyikünk sem publikálta (ha a beleegyezésem nélkül bárki megtenné a minimum, hogy laposra verném) és nem is szeretném, hogy publikus legyen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
Hát nemtom hogy DLC-nek lehet-e nevezni, mondjuk totalconversionnak....
Elég nagy a map is....szerintem lesz benne pár játékóra...
Prince23
A világ legjobb DLC-ként emlegetik...már most

kill3r21
Csak megosztom az infót, kutya jó a blood dragon.....akik a 80as években nevelkedtek azoknak egy kincs ez a játék...
ffxi
Így akkor érthetõ. Azt hittem helyesírásilag rossz. Ez tartalmi hiba. De nem akármilyen 😄

Fákjúal!

Fpocok
ja lol. Akkor tényleg 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tetszetõs kis rágcsáló! <#eljen>

Most ilyened van vagy csak ilyet szeretnél?

Jól van leírva, csak kurvára nem Zsákos Frodó a fõszereplõ neve, hanem Zsákos Bilbó. Merthogy ez a Hobbit DVD változatának hátoldalát mutatja.

Szóval baromi nagy überfail. Én kirúgnám az ilyen munkatársat! Ez azért durva!

Fpocok
Szerintem sincs gond.

ffxi
<#confused> Szerintem helyesen van leírva.

Fákjúal!

Tehasut
Fpocok
"Batman: Arkham Origins is the next game from Rocksteady Studios, according to a new source"

Én ezt olvasom... ha tévedek, kijavítom.

Fpocok
Szerintem õk a kiadók, nem a fejlesztõk, nem? Amúgy nem olvastam semmi ilyet... egyedül a kézi konzolos verziónál írták, hogy valami armature studio dolgozik rajta.

TBTPumpa
Tudom, de a hírben másként szerepelt:
"Batman: Arkham Origins lesz a Rocksteady következõ Batman játék címe."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem a Rocksteady fejleszti, hanem a Warner Brothers Montreal.
TBTPumpa
WAT? A múltkor azt írták, hogy a Rocksteady nem Batman játékon dolgozik!
Most meg mégis? Valami más fejlesztõcsapatról volt szó az új Batman játék kapcsán.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Igen. okt 25.

davidka003
Ez ebben az évben jön?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector

Fpocok
lol... javítom. 😄
Bár ha lenne film, ahol Bruce Willis harcol a pingvin, mr freeze meg a joker ellen... én megnézném 😄

Shep
"... ahol Bruce Willis elõször fog találkozni a már jól ismert "szupergonoszokkal"" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fpocok
Batman Arkham Origins
Egy kibaxott prequel lesz... faszom.

IMYke2.0.0.0
Én még viszont nem ajánlottam.
Tessék: TRUST 18101 GXT 33 Laser Gaming Mouse
Nagy precizitású 3600dpi-s egér
Beépített állítható súlyok
Beépített memória profil tároláshoz
7 programozható gomb
Ár: 12.370 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Én, gyarló ember vagyok és küllemre veszek egeret. 😊 Ha csúnya, akkor nem kell, lehet hiperszuper ûberegér is. Ami tetszik azok közül, amiket tegnap ajánlgattak a srácok, az egyedül a Logitech G300. A Saitek RAT 5 tetszik a legjobban mind közül, de az meg 16k+. A RAT 7 meg még jobb, de az már 20k+.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Vegyé' 15-ért Gigabyte-ot itthon és hidd el nem bánod meg. Vagy egy olcsóbb Trust-ot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Kinéztem magamnak tegnap a Microsoft SideWinder X5 egeret és természetesen itthon nem lehet kapni... Milyen kedvesek. Amazonon találtam 60 dodóért, de azzal ugye sokra nem megyek, mert ide nem küldik ki. Ebayen van 65-75 dodóért, de 20-30 dodó még a szállítás. 😞 Hisztizni fogok... <#rinya>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
ICO-nál jobb szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
magon láttam 😄

kill3r21
ohh már látom most rossz leszek...:d
kill3r21
ezt énis letölteném 😄
Fpocok
zorrobomber
gondolom részleteiben különbözik, de kipróbáltam és lényegében igen

Zomil
ez ugyanaz, mint ami steam-en is van?

kill3r21
állat 😄
wantonly
Nem vagyok oda a böngészõs játékokért, de ez WTF. 😊
kill3r21
Srácok, hol tudnék olcsó skyrim steam kulcsot venni?
A dobozos game 4990ft...5let?
hány órát toltál bele?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Napi flame-war szikra: A Microsoft elnézést kért alkalmazottja viselkedése miatt

"Adam Orth, a Microsoft egyik kreatív rendezõje jó nagy bakot lõtt, amikor Twitteren beszólt azoknak, akik nehezményezték, hogy az új Xbox állandó online kapcsolatot fog igényelni. Tegyük azért hozzá, hogy a hivatalos bejelentésig az állandó online kapcsolat még nem tény, csak pletyka, bár sok jel utal arra, hogy sajnos ez lesz a helyzet. Több belsõ forrás is azt állította, hogy online kapcsolat nélkül el sem fognak indulni a játékok az új Xboxon, és ha a net három percnél tovább leáll, akkor is szüneteltetnünk kell a játékot. Más pletykák arról szólnak, hogy május 21-én fogják bejelenteni, novemberben jelenik meg, a neve egyszerûen csak Xbox lesz és 500 dollárba fog kerülni - meglátjuk, mennyi lesz igaz ebbõl."

Tovább a link mögött.