311803
-
Nem az állítom, hogy ez szentírás, csak arra próbáltam utalni, hogy ez azért nem egy olyan fiktív többség, mint ahogyan te elbagatellizálnád, nem egy Oscar Díj delegáló tanács, hanem itt bizony a világ minden részéről filmkedvelők/nézők/fogyasztók regisztráltak és értékelték kedvenc (vagy éppen utált) filmjeiket és ha valamire, hát erre lehet hivatkozni, akár nem értünk vele egyet, akár nem (mert azt ugye tudjuk, hogy a mozijegybevételek alapján csak a kretének ítélkeznek :))
Remélem egy listát nézünk, mert nálam a 3. helyen A Keresztapa 2 (igaz, hogy A Sötét Lovag egyből utána következik a 4. helyen :)), míg a 35-ödiken a Casablanca áll...
A Bosszúállók sikere sajnos nem meglepő: az Egyesült Államokban iszonyatos kultusza van a képregényeknek és vannak akik szabályosan extázisba kerülnek a következő film beharangozásakor.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.04.10. 08:24:43 -
Már a szeme (címe) sem állt jól... aztán jött a klikk és: 
//szerk.: még mielőtt...: a gyerekemet sem mérgezném ilyesmivel...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.04.09. 20:09:46 -
Humble Humongous Entertainment Bundle -
ToxiMaxi #306427 Én is megvettem az Islanders-t, egész jópofa játék. Kellemes kis kikapcsolódás köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet. -
A New Vegas olyan, amilyennek a 3-nak lennie kellett volna. -
Kár volt kihagynod. -
Akkor asszem én is...
-
Én a 250-est is körberöhögöm....
Rögvest a 3. helyezett "The Dark Knight (2008)" miatt...
Az időközben lejjebb csúszott (most 35.) "Avengers: Infinity War (2018)" miatt... ami alatt olyan brutál-jó filmek "kullognak", mint a Terminator 2, a Gladiator, vagy az első Alien...
-
MrAndree #306422 Tudod mit feladom. Ha te erősebbnek érzed a saját véleményedet mert mindenféle elképzelt internetes többség áll mögötted, akkor hajrá. Mellesleg pont az IMDB-s top százas lista egy részet az itteni többség szerintem körberöhögi. De akkor ez egy másik többség, mert ugye többségből is van ezer féle... :D -
Van pl. az IMDB, ahol ha megnézed vagy egy TOP 100-as lista, amit hús-vér emberek értékelése alapján állítottak össze és ami alapján bizony már lehet, ahogy mondtad a "saját vélemény mögé tömegeket képzelni". Na hát valahogy így van ez a Fallout-tal is.
Legközelebb már valaki arról fog győzködni, hogy a Lara Croft and the Temple of Osiris a legjobb Tomb Raider rész, mert neki az tetszett a legjobban :)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.04.09. 11:54:31 -
A Fallout van annyira karakteres, hogy előveszik még a mai generáció tagjai is, nem egy x+1 részes dungeon crawler első részéről beszélünk (bár, mint egy korábbi eszmecseréből megtudhattuk, azt is érdemes).
Egyébként ha már oblivion mod Fallout 3 vagy 4, akkor mindenképpen 4, mert jóval kiforrottabbnak tűnik. A Shelter meg a 76 viszont tényleg már a vicc kategória, ezt nem csak én mondom :) -
A többség szerint hasznos egy internetes vitában magad mögé állítani egy kitalált többséget ;) -
MrAndree #306418 Pont ez a lényeg, hogy nem a 3. résszel kapcsolódtam be, egyszerűen csak a 3. rész a legjobb szerintem. És nem, nincs olyan, hogy "játékosok többsége". Eleve sose értem miért érzik szükségét emberek, hogy a saját véleményük mögé tömegeket képzeljenek. Kicsit önigazolásnak érzem. Mondja el mindenki bátran a véleményét, nem kell ilyenekkel dobálózni, hogy a "többség szerint" :D -
"játékosok többsége" - ebben azért már bőven ne legyél biztos. 20 éves játékokról beszélsz egy olyan piacon, ahol az 5 éves játékokból már remaster készül, mert itt az új játékosgeneráció, akik még sose játszottak vele, sokan nem is hallottak róla.
Az, hogy itt nagyon szűk körben egy csomó dinoszaurusz van, és aktívan nosztalgiázunk, az nagyon nem fedi le a "játékosok többsége" világot. Nekik a 4 és a 76 (esetleg a Shelter) a Fallout. Már a 3 és a NV is olyan régi, elavult dolog, ami nincs a látóterükben. -
+1
A New Vegas-szal nem játszottam, bár azt tényleg sokan dicsérték (mármint olyanok, akiknek adok a véleményére). -
Én is így voltam, csak pont ellenkezőleg és akkor most mi van? :)
Itt arról van szó, hogy kimondod azt a szót, hogy "Fallout" és a játékosok többségének az eredeti 1997-es (vagy a még több lehetőséget kínáló 2.) rész jut az eszébe, tegyük hozzá joggal. Ez olyan mint, pl. a Rambo vagy a Die Hard, amik legendás filmek, de mire a 3. részhez értek, bizony már elég vásottnak kell lenni, hogy az ember azokat nevezze meg a kedvencének (már persze csak ha nem mindenáron vitatkozni akar).
Lol, miért is? Mert próbálom megértetni veled, hogy azért mert a 3. részél kapcsolódtál be, még a játékosok többsége számára nem egy arctalan mod-ízű résszel kezdődik a sorozat.
Jó hogy nem azt mondtad, hogy a Titanicból is a 3. a kedvenced :D -
Najó, mégis mondom, a 3 a kedvencem :) -
MrAndree #306413 Kezdem úgy érezni trollkodsz, mert ennyire senki nem tekintheti ténynek a saját véleményét. Mellesleg utálom a Titanicot... :D -
Én játszottam anno az idejében az első, és a második résszel is, sose vittem végig őket, míg a 3-at igen, pár éve. Nem mondom, hogy a 3 a kedvencem, értem miért jobb az első kettő, de nem tudnék visszamenni hozzájuk, a 3-at pedig nagyon kedveltem, bármikor újra tudnám tolni. -
Árnyvadász #306411 Tegnap a Wargamers Live Episode 2. adásában végre mozgásban is lehetett látni a Panzer Corps 2 játékot, amit picivel több, mint két éve jelentettek be. Tavaly december óta pedig fejlesztői naplókat tesznek közzé a készítők, így rengeteg információt lehet már tudni a még egyelőre megjelenési dátumot nélkülöző programról.
Viszont amitől leesett az állam és teljes meglepetésként ért, az nem más, mint hogy hamarosan meg fog jelenni a Fantasy General második része!!! Teljes extázis részemről.
Jelentkeztem is a béta tesztre, ha mázlim van beválasztanak.
Link: Fantasy General II
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.04.09. 09:47:18 -
Kezd rosszabb lenni, mint a képregényadaptációk áradata. -
Persze, lehet általánosítani és leszólni a Keresztapát meg a Titanicot, de akkor is a legjobb filmek... kicsit persze túlzás a Fallout-ot odaemelni (nem is annyira), de ez az "általánosítás a semmire" vagy mi azért kicsit húzós volt, ezt te is beláthatod.
A Fallout 3 azok kedvence, akik azzal kapcsolódtak be a sorozatba, újszülöttnek minden vicc új alapon. Pont.
: -
Ebbe az egy karakterbe több kreativitást és egyediséget pakoltak, mint némelyik manapság menő játék szériába szokás.
-
Árnyvadász #306407 Kicsit elárasztottam magam. Nemrég ingyenes lett a Witness az Epic Store-ban és ezért elkezdtem újra. Nagy kedvenc volt és bizony maradtak kimaradt rejtvények, ezekből már sikerült is néhányat pótolni. A mentésem a gépem maradt, de aztán elkezdtem teljesen az elejéről. Tiszta lappal az igazi. Folytattam, bár elég döcögősen az Óperenciát is, valahogy kicsit kezd leülni és túlontúl sok a szöveg benne, meg nagyon középszerű kezd lenni, de mindegy, nem számít, be fogom fejezni. Uncsi egy picit sajnos. Hatodik pályánál járok egyébként. Megvettem Steam-en az Islanders nevű indie játékot, ami egy érdekes puzzle-városépítős játék. Ebbe is beleraktam vagy 8 órát. Meg idővel többet is majd. Aztán felkerült a gépre a Dark Souls: Remastered és azzal is egész szépen haladok. Valahogy jobban bejön, mint a Sekiro. Azt is folytattam, de úgy érzem azt abba fogom hagyni. Jobban tetszik a DS a fejlődés miatt. És ha ez még nem lett volna elég, akkor befigyelt egy kis Overwatch kompetitív meg Quick Play.
Mindeközben még sikerült heti 60 km távot legyalogolni. A napi 7-8 km átlagom simán megvan, de van amikor több is.Ugyanis a természetjárást legalább annyira kedvelem, mint a gaming-et, és fontos, hogy napi 2-3 órát legalább a szabadban töltsek. -
Legutóbbi pletykák, néhány koncepciórajz és egy Division 2-ben talált plakát alapján az Assassins Creed folytatás "Kingdom" kódnévvel készül, és úgy néz ki vikinges lesz. Nyáron várható a bejelentés, a játék pedig 2020-ra - talán már a nextgen konzolokra? -
Megint kezdi a Steam úgy tűnik nagyobb a probléma, mert többször is előjön mostanában. -
Részint egyetértek, az 1-2 szent és sérthetetlen nálam is. Annyival kiegészíteném, hogy a New Vegas szerintem a legjobb az új genes Falloutok közül, magasan. A Fallout 3-4 az nálam a "cuki próbálkozás" kategóriába esik, mondom ezt úgy, hogy megvan a Fallout 3 uzsidoboz.
(A 76 nem része az életemnek, akkor se lesz az, ha ingyen vágják majd wc-papír vételhez az Aldiban.) -
Én inkább kihagyom az adataim átadását a kínaiaknak...
Ha nem jön STEAM-re, akkor ott rohadhat meg, ahol akar. -
Jóóóó, várható volt persze, veszem is azonnal., kurvára nem érdekel, mire jelenik meg. Ha a futtatásához örökbe kell fogadni egy maori kisgyereket, akkor úgy. Mondom ezt úgy, hogy megvan PS4-re. -
MrAndree #306401 Megint általánosítasz, ráadásul a semmire. Neked az a nagybetűs hangulat, nincs is ezzel semmi baj, csak nem kéne még tömegeket odaképzelni. -
De van és jól mondod, mert az internetes többség = "hangos kisebbség" (vagyis akik nem hangoztatják a véleményüket és verik az asztalt, többen vannak és általában józanabb döntéseket/értékítéletet hoznak az előbb említetteknél :)) -
Gyakorlatilag a Fallout 3 is egy Oblivion mod (mondjuk official :)), mert a lassított felvételes fejszétlövős szegmenst leszámítva ugyanaz pepitában, post-nuclear környezetbe helyezve. Ráadásul a Fallout 3-at legalább akkora (nagyobb) hype előzte meg, mint egy esetleges Half-Life 3-at. Nálam szinte azonnali vétel lett volna... de akkor megláttam egy let's play videót a youtube-on és elszállt tőle a kedvem.
Ahogy elnézem azért a "többségnek" is kezd benőni a feje lágya, mert ahogy haladunk (4., 76), egyre kevésbé tudja a Bethesda a hulladékát Fallout-ként eladni.
Az 1-2. rész meg még mindig a nagybetűs HANGULAT miatt felejthetetlen, hiába az ocsmány 256 színű grafika és általában tényleg azok mondják "hogy nekem a 3. a legjobb", akik ki sem próbálták az eredeti 2 részt (amik, tegyük hozzá, hogy mindenhol, pl. a steam-en is elérhetőek, tehát nem kell magunkat összetörni, hogy kipróbálhassuk).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.04.06. 15:49:37 -
Na igen, de ha az is ott lenne, hogy hányan aktiválták steam-re és hányan más (mondjuk az eredeti uplay-es) platformra, akkor meglehetősen hasonló lenne a kép a jobboldalihoz.
Egyébként szerintem sem sokáig fogják bírni ezt az exkluzívos dolgot az epic-nél, csupán addig, amíg el nem érik a steam-es forgalom legalább 2 számjegyű %-át. Onnantól pedig már csak azon múlik, hogy a kiadók a magasabb (steam) vagy alacsonyabb (epic) osztalékot akarják-e fizetni. -
MrAndree #306397 Szerintem nincs olyan, hogy többség, főleg nem az interneten ahol viszonylag könnyű "többségnek" tűnni. Ugyanis hisztizni viszonylag könnyű, a gamerek meg imádnak hisztizni. :) Éppen ezért nem szeretek olyanokkal dobálózni, hogy a "többség" szerint. -
Hmm, pont húsvét hétfőn jelentenének be egy ilyen hírt? Bár az is igaz, hogy olyankor mindenki otthon van, nagyobb lenne a hype. Viszont azért a RDR2 szerintem más tészta, mint a Border3. Rockstarnak van saját "webáruháza", ha úgy tetszik, a Social Club oldalon. A GTA V is vagy onnan, vagy Steam-ről tölthető. Szerintem olyan nincs, hogy a RDR2 kizárólag Epic Store exkluzív legyen. -
Zóanagyvarázsló #306395 A Fallout 3 is brutálisan jó kritikákat kapott. Sőt, attól tartok, hogy 30+-os játékosok közül is többen játszottak a 3-mal, mint az 1-2-vel. (Sokkal több a játékos, nagy volt a hype, több platform, de még a finnyásaknak is ott a modding.) Személy szerint a Bethesda-RPG-kkel alapból vannak averzióim, az én M&M6-om az Oblivion, ha nem is tartom miatta rossznak az összeset.
Mindenesetre örülök, hogy belátóbb lettél, én nem várom el senkitől, hogy próbálja ki az összes Might and Magicet, ha egy nem jön be neki, csak tudomásul kell venni, hogy vannak eltérések. (A 3-4-5 is más, mint a 6, de nyilván több változás volt a széria története során.) -
Pénzügyileg érthető lépés. Hiszen a roksztár tudja epicben a kutya se venné így kb minden bevétel a saját store-os eladásból jön majd és még kapnak is érte nagy zseton t az epictől. -
Ha minden igaz, jön még ebben a hónapban pcre a Red Dead Redemption 2
Viszont a rossz hír, hogy EPIC store exkluzív lesz!! De nem 6 hónapra vagy 1 évre, hanem ÖRÖKRE!!!
BTW szerintem erre elég nagy esély van, mert ez egy olyan cím, hogy geci sokan megveszik és hiába nem lesz steamen.
Én mondjuk maradok a virágboltnál, mert ami nem jön steamre, az nekem egy forintot sem ér.
LINK
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2019.04.06. 11:17:40 -
De az epices nagyember megmondta majd jönnek a kulcsos boltokba is az epic kulcsok....De még várni kell rá ahogy arra is hogy legyen valami formája a fosuknak. -
Találtam egy jó szemléltetést az epic store-ra, szóval gyorsan le is másoltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!