311803
  • MrAndree
    Igen, vannak benne koop missziók, amik szintén teljesíthetők egyedül is, csak úgy túl nehezek többnyire. De maga a sztori az single, ezek teljesen opcionálisak. Én anno ki is hagytam őket mert nem volt kedvem idegenekkel koopozni.
  • IMYke2.0.0.0
    Elvileg: igen

"There is up to 4 player co-op in AC Unity. You can join together with your friends and complete "Brotherhood" missions. The story missions do not support co-op. Very similar the Watch Dogs is that every plays as Arno but you see differnt re skins of NPCs in your game just like multiplayer in Watch Dogs. 27 Oct 2014"

//szerk: vagyis félreértettem elsőre a kérdést
    Azaz:
    Kooperatív: van
    Sztori végigjátszható kooperatívban: nem

//szerk2: https://www.co-optimus.com/review/1426/page/1/assassin-s-creed-unity-co-op-review.html --- további infók
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.04.18. 15:42:08
  • lalakov
    A Unity végigvihető coopban?
  • grebber
    A mai pénzorientált világban és végét járó konzolra mert egy fillért nem akarnak költeni ,ami érthető is.
    A kisebb ház tervezésbe pénzbe és időbe került volna. Ez a mostani megoldás meg egy "parancs kihagyás" az összeszerelő gépből ami nem építi be a meghajtót...
    Engem az E3 jobban érdekel ahol remélhetőleg bemutatkozik az xbox anaconda
  • Scooter
    Valaki nem tud olcsóbban Resident Evil 7 Gold Edition-t, mint az Instant Gaming (12.60€)? Nem találtam jobb árat. Mondjuk ez se olyan vészes. Nagyon izgatja a csőrömet.
  • Seth
    Közben az ára meg 250 dodó, amiért S-t kap az ember.Hülyék ezek.Sőt a belső is ugyanaz, még az eject gomb is benne van a burkolat alatt. Semmi munka nem volt ebben, pedig cuki apróra is megcsinálhatták volna
  • IMYke2.0.0.0
    Bemutatkozott a lemezmeghajtó nélküli Xbox One

"A konzol egyébként minden tekintetben megegyezik az Xbox One S-sel, a Blu-ray lejátszó meglétét kivéve. Az Egyesült Államokban alapból jár majd hozzá a Minecraft, a Forza Horizon 3 és a Sea of Thieves, azt egyelőre nem tudjuk, hogy hozzánk milyen csomag érkezik."
  • Dzsini
    Én az Originssel kezdtem :)
    (Black Flag, III remaster az Odyssey miatt és a Unity most már megvannak, de a Black Flag volt az egyetlen, amivel ~1 órát játszogattam és nem sikerült akkor épp megbarátkozni egymással)
  • Tinman #306502
    Irigykedem. :-/

Unity, Syndicate, Origins megvannak, de még elindítva se voltak soha, Odyssey nekem így még nagyon nagyon távoli. Talán 2-3 múlva.

Viszont a Nioh után erősen tervben van a Unity letolása és én is úgy vagyok vele, mint te, hogy jól elvagyok ezekkel a sandbox cuccokkal, de én nem bírom őket kimaxolni, mint te, mert túl repetitívnek érzem már azt az oldalukat. 1x letolom őket és úgy jól esnek, de ennyi.
  • Dzsini
    Kiléptem az AC Originsből, ebéd alatt lejött az AC Odyssey, délután elindítottam, és azóta az megy.

Ezekkel a "kószálj kedvedre" játékokkal nagyon el tudják kapni figyelmem :)
  • Tinman #306500
    Én is szinte mindig csak 1 játékkal játszok, az most éppen a Nioh (3., végső DLC-nél tartok), de már most érzem, hogy mihez lenne kedvem.
  • MrAndree
    Ezért jó ha valaki kényszeres. :) Egyszerre egy játékkal játszom, de mindig tudom mi lesz a következő így mindig jó előre felrakom azt is, nehogy gond legyen.
  • Tinman #306498
    Hát igen... konzol feelin' ecsém :-D
  • benőmenő
    Van lejjebb: ~8 óra letöltés után reggel 1 órát még installált a GoW. Mondom elindítom, talán még a tutorialt lenyomom, erre elkezdett egyenként leszedni 9 patchet.
  • Tinman #306496
    Glitch, noclip... amikor ezeket olvasom mindig eszembe jut, amikor 2 hajléktalan egy húgytól rozsdás mosógépet tolt a MÉH telepre egy olyan talicskán, aminek már nem is kör alakú, hanem négyzetre kopott kereke volt. Pontosan ezt érzem, amikor egy "játékos" így játszik. Nem tudom van-e lejjebb... talán a nekrofília.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.18. 09:04:29
  • Tinman #306495
    Ez így van, erre én is emlékszem!
  • darkSectorxxx #306494
    Jaja van ám itt minden. Én is elkezdtem basic attack nélkül és ehhez skippelni kellett pl a bull-t. :)
  • benőmenő
    Ezt a Sekirot nagyon atomjaira szedték a speedrunnerek. Most néztem, a csávó egy glitch után gyakorlatilag 10-15 percig noclippelt vagy 3 pályán keresztül.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.04.17. 23:40:22
  • IMYke2.0.0.0
    A kiegészítés kiegészítéseként:

Megígérték, és próbálkoztak is, hogy helyrehozzák a fél Európányi bugot, amit a játékba beletermeltek, hogy végül ezzel az üzenettel (t)oldják meg a dilettantizmusukat:

"Assassin's Creed is Ubisoft's most important, bestselling franchise, and it's also generally the firm's most anticipated series by gamers,"

"The fact that after Unity came out, the conversation has been almost entirely about how many bugs it's got and how broken it is in certain areas, is really, really damaging for the company."

"Unfortunately, at launch, the overall quality of the game was diminished by bugs and unexpected technical issues," wrote Mr Mallat.

"I want to sincerely apologise on behalf of Ubisoft and the entire Assassin's Creed team."

S utána: It's not a bug, it's a feature!
  • Gary
    Kis kiegészítésként, hogy azok, akik a fullos játékot (AC:U + season pass) vették, választhattak egy "bocsánatkérő" játékot! Nem emlékszem a teljes listára, de a Just Dance, a Far Cry 4 és talán a The Crew benne volt...
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.04.17. 23:11:29
  • Tinman #306490
    :-D

Egy kicsit én is plusz egy soros (micsinászbrüsszel' -.-) arc vagyok, de inkább csak bundlikból. Tehát ha látok egy középszar valamit, és az 500 Ft, de már letoltam, akkor eszembe se jut megvenni.
  • zorrobomber
    Ugye nem azt sugallod, hogy ritka az olyan ember aki csak plusz egy sornak veszi a játékokat?
  • Tinman #306488
    Hűűűű most átfutott az agyamon, hogy a 200 Ft-ból letolt Gears of War 4-ért vajon mennyit adnék... egy döglött amőba jobb csillóját feltétlenül :-/

De oké, elhiszem, hogy más meg halomra veszi a játékokat, miután letolta őket :-)
  • Tinman #306487
    Igen, kb. még 1-1.5 hónap a magyar felirat, a magyar fejlesztők, magyar játékához
  • Tinman #306486
    Akkor ide is:

2 db. sztori DLC létezik hozzá, a többi említésre se méltó, fegyó, meg páncél, meg ilyen semmit se érő baromságok. A nagyobb sztori DLC, vagyis a Dead Kings DLC FREE lett már a Unity megjelenése évében, így minden Unity standard játékot megvásárló/aktiváló ezt is megkapja, cirka 7-8 órányi extra sztori content!

Így egyedül a Secrets of the Revolution érhet meg egy kevés pénzt (jelenleg 2.1€ Uplay-en, ami 20%-os kuponnal 1.68€) és máris teljes az élmény! (Magyarul most egy hétig 1.68€-ért teljes Unity élmény.)

Érdekes az ok, amiért a Dead Kings free lett: Ez kb. ilyen bocsánatkérés volt a UBI részéről a játékosok felé anno! Season Pass létezett ugyan, de kevesebb, mint 1 hónapot ért csak meg, és az amiért ilyen jótét lélek lett az Ubi az más, mint hogy a Unity egy bugos retekhalom volt eleinte kegyetlenül, és az 5 év elteltével se lehet teljesen hibamentesnek titulálni.
  • Tinman #306485
    Nekem is mindig gyalázatosan jött az anyag PSN-ről, és most s 320 megabit mellett is PS4-en néha száni/10 a letöltés náluk.
  • Anonymusxx
    Ingyenes az ac Unity:

https://gamer.hu/2019/04/17/akciofigyelo-ingyen-beszerezheto-az-assassins-creed-unity/
  • benőmenő
    Gigabites Digi-re van dugva kábelen, ami atomtámadáskor is minimum 300+mbit.
    A network teszt 40 mbitet ír, 1 perc stopperelés után a tényleges letöltés az olyan 10 körül van. A játék meg 35GB. Ebből ma már nem lesz semmi.
  • MrAndree
    Ott valami nem stimmel. Lassú szar a PS 3 ha letöltésről van szó de azért nem ennyire. :)
  • benőmenő
    Elkezdtem letölteni PS3-ra a God of War: Ascensiont, aztmondja 10 óra mire lejön + install...minden elismerésem azoknak akik konzolon, vagy akár csak elsődlegesen konzolon vészelték át a prevgent és még mindig kitartanak a hobbijuk mellett.
  • Dzsini
    Vulkan motorra vált a No Man's Sky
    emellett jön a VR lehetőség is:

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.17. 19:43:11
  • grebber
    Állítólag a game passba lévő játék fejlesztők csak azután kapnak zsetont ha játszanak is vele a népek...
  • zorrobomber
    Ha futna a Forza, én pl. megvettem volna, nyilván csak a pass után. Ok, ez kivételes eset, mert abban simán van annyi content hogy kitart, de egyébként is rémesen lassan haladok minden hagyományos játékkal.
  • IMYke2.0.0.0
    "lejára a game pass, és utána megveszik a játékot."

Nem láthatod, de gépelés közben megállva egy pillanatra a szívemre a teszem a kezem: nem szokásom kétszer végigjátszani játékokat, csak akkor, ha megszerettem időközben, vagy el kap az acsi-láz.
    Na most, elnézegetve a gémpesszes címeket: egyiket sem játszanám 2x,... sőt, leginkább 1x sem...: velem veszítenének.
  • zorrobomber
    Nem nyilvános, de elvileg több konstrukció is van, egyszerre kapnak egy halom pénzt, és/vagy letöltésenként, vagy bármilyen egyéb meghatározott cél eléréséért. Emelett Phil Spencer nyilatkozta egyszer, hogy meglepően nagy számú játékos csinálja azt, hogy lejára a game pass, és utána megveszik a játékot.

"Close studio of mine released an indie game on GamePass and it was a big fat sum payment.."

Ha terveznek kijönni DLC-vel, akkor annak a bevétele is nagyobb lesz mint normál esetben.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.04.17. 18:11:06
  • kigyi
    Mondjuk én várok még 1 hónapot, mert akkor már magyarszky is lesz benne.
  • Tinman #306474
    Na ez egy érdekes kérdés!

Mennyit kap egy fejlesztő/kiadó, ha a terméke a Gamepass része lesz? Jutalékot kap a Gamepassből, vagy instant kap egy nagyobb összeget az MS-től?
  • Tinman #306473
    Ezt értem.

A gamepass-t nem értem. Mert most az történt, hogy elestek instant a Steam-es bevételektől, + a gamepass miatt kb. azonnal elértéktelenedett a játékuk, hiszen aki egy kicsit is vágyik rá, az most fillérekért letolhatja. Ez hol jó üzleti döntés? És már az elsőt se értettem igazán.
  • MrAndree
    Valószínűleg kaptak annyi kenőpénzt, hogy most megérje benyelni a nagy veszteséget, a következő játékuk meg már jön majd egyszerre Steamre is és nem lesz ilyen probléma.
  • Dzsini
    Semmi import-export nem kellett hozzá, egyszerűen ami megvolt az FX2-ben, az megjelent kinyitottként az FX3-ban a kezdetektől fogva.
    Mókásan néznek ki a 2013-ban "megvásárolt" DLC-k a jóval újabb játéknál :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.17. 17:46:08