311803
-
Steep ingyen Uplay kliensgben pár napig. Nojsz' úgyis ki akartam próbálni. -
Én úgy vagyok ezzel, ha 1 embert is zavar, akkor csak konfliktusforrás. Amúgy én személy szerint örülnék neki, ha más tagunk is tenne be ide érdekességet SAJÁT gameplayből.
DS videói se zavartak soha, aki akarta megnézte, aki meg nem, az meg átgörgette. DS ott csúszott el szerintem egy kissé, hogy 3-4 topikba is egyszerre képes volt betenni, akár 1 nap 2x is, ha közben termelt új tartalmat. Ki is penderítette J azt hiszem 1 hétre. -
Szívesen, de nem törlöm :)
Elfér itt.
Jó hogy nem majd bekakilunk, mert grebbernek nem tetszik valami... -
Pls töröld... nem akarok ebből balhét. Köszi!
-
Tinman - NioH Complete Edition - Walkthrough - Part 13.
Hasznos tanácsokkal. -
https://store.ubi.com/ie/deals - "Special Deals" - Most "Gold" pakkokat árulnak. -
Mondanám, hogy a Watch Dogs 2 alapgame Fanatical-on kuponnal (MAY10) jó deal 7€ körül, de hazudnék.
Uplay kliensben 12€ a Gold, ami mindent tartalmaz UPLAY pontokból igényelhető 20%-os kuponnal. Sokkal jobb deal.
(A 2 db. sztori DLC (No Compromise, Human Conditions) itt is a lényeg, összesen kb. +5-9 órával dobják meg az alapjátékot.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.15. 19:25:44 -
Én is venném, ha nem lennék szarrágó.
Gépre tellett, de erre már sajnálom.
-
Tényleg a jobbak: a Crime Secrets: Crimson Lily és a Lost Grimoires: Stolen Kingdom a műfaj legjobbjai. A Grim Legends szériával nem játszottam (még), akik kedvelik a stílust azok szerint az is nagyon jó. -
Nagyon sok aktív kalóz WoW Classic szerverről tudni, ahol az ilyen igényű játékosok élnek - ha ezeknek egy részét vissza tudják terelni a legális útra az nekik is jó (bevétel) és a játékosoknak is (lényegesen nagyobb közösség, akikkel lehet együtt játszani újra). -
Mondjuk én ezt múltba révedést csak részben sajnálom. A WoW esetén annyira nem vészes ez, mert én pl a Cataclysm változásait vegyes érzelmekkel fogadtam anno. És tudom, hogy rajtam kívül még rengeteg ilyen ember van. -
Ha sikeres lesz (miért ne lenne az), jön a BC és Lich King szerver is, a Blizzard nyilatkozata szerint. Szóval minden évben lesz WoW az elkövetkezendő 6 évben.
2019: WoW Classic
2020: WoW új expansion
2021: WoW BC újra
2022: WoW új expansion
2023: WoW Lich King újra
2025: WoW új expansion
A Blizzard a múltban tengődés nagymestere. Nem kell új cím, sem új ötlet igazán, a régiekből is milyen jól meg lehet majd élni. Ehh, de nem az a cég ez már, aki volt... :(
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.15. 11:26:23 -
ToxiMaxi #306658 Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy a nosztalgia vonat meddig fog kitartani. Nem biztos, hogy mindenki emlékszik arra, hogy anno mennyi időt emésztett fel az életünkből. Én arra emlékszem, hogy minden nap raideltünk, a fejlődés hosszú és fáradtságos volt, netről keresgéltünk 1-1 questhez hol spawnol a mob. Most ezekre család, gyerek mellett nem lenne annyi időm és őszintén szólva kedvem se. De azt se tudom mondani, hogy nem érdekel, mert szép emlékek is vannak bőven.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.05.15. 11:06:04 -
Square Enix Celebrates 4 Million NieR: Automata Sales
The Japanese Twitter account for the NieR franchise has announced that NieR: Automata has reached a total of 4 million sales.
-
Venném én is, csak büdzsé nem engedi jelenleg. No meg az idővel is gond van, mint mindenkinek. -

Szívesen :)
//Venném én is, ha nem lennék sóher. Várok még vele, miközben már két megbízható forrásból is "tudom", hogy tetszene. -
Evoluti0N #306654 Tenkjú. Meg is vettem. -
GMG-n csak 499 Ft-al drágább... -
apropó WoW - holnap kezdődik a WoW Classic béta (lehet jelentkezni rá a kliensben), augusztus végén jelenik meg. -
Én az új WoW Gyűjtői változattal vagyok így. Mire beléptem a webshopba, már el is fogyott... Kötelet és zsilettpengét kérek, most azonnal!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.14. 19:18:40 -
Evoluti0N #306650 Out of stock. :'( -
Koszi szepen, erre szuksegem volt mar. -
https://www.cdkeys.com/pc/games/a-plague-tale-innocence-steam-pc: "A Plague Tale: Innocence PC + DLC" --- 37,19 euro = ~12046 Ft
Includes Pre-Order Bonus DLC:
Three Alternate Outfits
Coat of Arms -
Bevallom, hogy nem minden posztot olvasok el. Nem lenne rá energiám. A videókat se mindig indítom el, mégha játék is.
Amúgy:
-
Alattad a link a hozzászólásra. -
Hol? Topic-ban? -
Azaz: még ezen az oldalon :) -
"Én csak tegnap vettem észre steam-en"
Mindkét (de egyikben biztosan) reklámoztam.
-
Én csak tegnap vettem észre steam-en, de ment is a kívánságlistára! Valami eszméletlen gyönyörű. -
Evoluti0N #306641 Jah. Amiket láttam belőle, hallottam róla, nagyon tetszetős. Közeljövőben tuti becsúszik. -
Úgy tűnik, hogy megvan az idei év Hellblade-je
Plague Tale review
Most nem akarom megvenni, mert óriási a backlog, de nyárra jól fog ez jönni. Bízom a srác értékeléseiben, mert számtalanszor bevált, és úgy tűnik, hogy a megérzésem sem hagyott cserben, ez egy igazi gyöngyszem lesz. -
Azt hittem a végén egy fing lesz 
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.05.13. 19:00:21 -
Ki (nem) emlékszik rá?
-
Végére értem a The Evil Within-nek. Nagyon jó volt, de csak halkan jegyzem meg: le se tegadhatnák, hogy japánok csinálták. Tisztára elborult az egész. Viszont tényleg rohadtul tetszett. Mondjuk félelmetes egyáltalán nem volt, azért voltak benne para részek. Most jönnek majd a kiegészítők, aztán irány a második rész. -
Andule #306636 Nekem viszonylag galans volt mostanaban. AC:Origins-el regota szemeztem mert az okori Egyiptom vonzasaba kerultem de mivel maga az AC resz engem absz hidegen hagy igy az egesz full cuccra nem akartam tobbet kolteni 15 fontnal. Ebbol adodott h a 12 usd alap jatek bar elgondolkodtatott de megsem fizettem elo. Erre par nappal kesobb jott email toluk, h "es ha 3 usd-vel kevesebb lenne?" szal behuztam es egybol nyomtam is az unsub-ra mert remesen nem birom a zsakbamacskat. Mar akkor rogton feldobta a "es mi lenne ha a kov honapod is 3 dollarral olcsobb lenne?" kerdest igy csak pause-t nyomtam neki, mondvan h elobb azert lassuk a kovetkezo huzonevet.
most cimbi mondta h jatszhatnank Black ops-al kozosen mert jo (igaz ha magamba nezek sztem ugyanaz lesz a sorsa mint az OVerwatch-nak lett, aktivalva de soha nem telepitve) igy 9 dollarert az is meglett es a AC:O SP-t en is eszrevettem h joarasitva van elegge igy behuztam +6 gbp-ert szal teljesult az eredeti kivansagom is :) Plusz a vasarlas miatt nekem is lett rogton -5 usd-s kuponom amit mondjuk rogton visszavagott azzal h kapcsoljam ossze a steam accommal mert csak akkor ervenyesitheto. (probaltam keresni h ez vajh hol lett aprobetusitve de nem talaltam szal eltettem kesobbre a dilemmat)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.05.12. 16:31:40 -
Nekem embert szerezzen valaki akik még humble szüzek monthly tekintetében. Kéne reflinkkel vásárló emberke... -
:-)
Humbli továbbra is nagyon "gáláns".
Május 31.-én jár le az éves előfizetésem, így a COD monthly nekem már nem jár. Na de. Ha most a tavaszi akciójuk során veszel valamit, akkor minden elköltött 5€ felett pecsétet kapsz, az 1. pecsétnél rögtön egy 5$-os kupont monthly előfizetésre. Meg is kaptam. Ott volt a CLAIM gomb. Rányomtam, közölte, hogy claimed, majd elvitt a kuponos oldalukra, ahol NEM látszott.
Rányomtam a monthly planre az éves helyett, továbbra is 12$-t vont volna le, sehol nem akarta érvényesíteni az 5$-t. És ez így is maradt bármit is tettem! Nesze semmi fog meg jól -.-
Aztán teljesen cancelre tettem az előfizetést. Ekkor a sokadik lépésnél 3$-os kupont ajánl fel, ez megjelenik a kuponok között és érvényesíti is, ha így akarsz előfizetni.
Egyébként ha elköltesz most 6x5€-t, a store-ban, akkor ha NEM vagy aktív előfizető elvileg kapsz egy 99$-ost kupont, amivel a 132$ helyett 99$-ba kerül az ÉVES előfizetés. Aki biztosra akar menni, szerintem másik accról csinálja, okulva abból, hogy nekem az 5$-s kupont szépen eltüntette a semmibe! -

//nem a tartalomnak, a stílusnak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.05.12. 11:49:08 -
4.27€-t vontak, mert volt még egy kis wallet pénz. Erre figyeljetek, mert egyrészt LEJÁR a wallet pénz, másrészt amikor veszel valamit és van egy pici "visszatérítés", akkor a felét kapásból charity-re nyomja, ami azért kínos, mert semmi kedvem olyanoknak adni, akikről semmit nem tudok. Idehaza adakozom, átlátható módon, nem így, homályos csúszkákkal -.-
A Season Pass által a 2 db. sztori DLC is jár (Hidden Ones + The Curse of The Pharaohs), így cirka 15-20 órával növelve a kalandot. A másik 3 DLC. fegyó, ruha, etc. (Calamity Blade, Horus Pack, Roman Centurion Pack), szóval semmi extra, de a 2 sztori DLC must have, ha az alapjáték megvan és tetszik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.12. 11:32:54 -
Ó, na ezt meggondolom, nem rossz ár. Igaz már letöröltem az Originst, és eléggé kérdéses, hogy elővenném-e újra. Szóval még agyalok