311803
  • IMYke2.0.0.0
  • kigyi
    Update: Közel 60 nap után végre itt vannak és húzzák az optikát be hozzánk hát el sem hiszem vége a 11 éves böjtnek.
  • kigyi
    Itt a cégnél kínos igazán a 10/0.3 :D És ezen dolgozok én, ha kell töltögetek egész nap drivereket windows frissítéseket. Na persze márciusban megrendeltük az optikát azóta se semmi. Na, de ezt kapjátok ki: Telekom szerint csak úgy tudnak optikát bekötni hozzánk, ha előbb lecserélik az ADSL modemet. Némileg kiverte nálam a biztosítékot, de legyen le cserélték a múlt héten. Holnapra várom a másik szerelőt talán megnézi mit kellene csinálni. 2 hónap alatt már eljutottunk idáig. Töketlen egy cég ez is.

Mobilnetem van háromezerkétszázé korlátlan igaz 150Mbit/sec-re korlátozott a 4G, de ki nem.... le elég az. Persze cégnél nem használnám akkor se, ha lenne térerő hozzá, de otthonra vésztartaléknak jó. Most éppen ugyan korlátozva van 4GB/1402Ft-ra, mert nem kell a korlátlan ez meg elég mindenre a hétköznapokban.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.05.20. 11:25:33
  • kjhun
    Nálam is ugyanígy. Rézdróton, ez az vacak kínai fos ZTE modem, csak 2/0.19-et! hoz ki a vonalból, papíron. 20kB/s van felfelé. Régen 5/0.55Mbps is meg volt egy régebbi Zyxel-el. A mikrós net is hasonló, max. 8Mbps, bár talán a nyáre végére valamit már fejlesztenek is rajta. Jó, esetben 2Mbps helyett 15Mbps lesz a legkissebb csomagban, lefelé. Felfelé 2Mbps. Majd, ha lesz valami szórólapos tájékoztatás felőlük, majd akkor leszünk pontosan képben az árakkal és a sebességet illetően. Igen, a mobilnet is gyorssabb, ha van 4G! Ha, jó szerencséd van, akkor hoz 10-30/5-10Mbps le/felfelé a szomszédomnál. Másik ismerősnél csak 2 körül cammog a 4G.

Azért, 20+ szeres sebesség különbség eléggé sok, igaz a jupíszi-s 500/22-re is elmondható ez. Vidékre, már rohadtul elkélne a fejlesztés. :S
  • Jim Morrison
    de ha az upstream kisebb tartományban van meghatározva akkor nem tudják csak úgy állítgatni a fel és le sebességeket.
  • Tinman #306705
    Azért kínos, mert a szolgáltató hülye. 320/15 helyett lehetne 200/100 és máris egy baromi jó net lenne... azért nem csak a letöltögetésből áll a világ. És igen, én is egy nagyon pici faluban élek (szerencsére).
  • Tinman #306704
    Ez van sajna :-/
  • Rapid81
    A 15 mbps neked kínos? Nekem a letöltésem 12 mbps. Fel meg 1! És ez a faluban a csúcs. Ennél gyorsabb, csak a mobilnet, aranyárban...
  • wesker24
    Ez a baj a Youtube-al én is olyan szép és elképesztő videokat csináltam régen hogy csak na de amikor kin keservesen feltöltötte Youtube-ra akkor azt agyon tömörítette az egészet, kb úgy ahogy mondod 60 % minőség romlás volt az eredeti és az Originál Videó között.
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman - Nioh: Complete - Part 15

(Fent, banner, fekete csík - "HONLAPJAINK" - "Youtube" - "Tinman" ---- nézzétek, iratkozzatok fel!)
  • Prince23
    Sziasztok! Lenne egy felesleges Steam kulcs a Fade to Silence című túlélő játékhoz, melyet 10 eurós Steam wallett (Digitális ajándékkártyák fejében meg is válnék tőle.

Link a játék adatlapjához: Fade to Silence
    IG ár: 21 euró
  • grebber
    Kár ,hogy nagyon leálltak a korai alapárcsökkentéssel :(
    Mivel mindig direkt teletömöm a steam wishlistet naponta raklap emailt kapok 876 game akciós steam-en és konstatálom ,hogy a sok éves játékok még mindig 50euro vagy felette állnak alap áron :(
  • McFrost
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman-videó - part 14
  • IMYke2.0.0.0
    "When is the next Steam sale?"
    By Tom Senior 2 days ago

https://www.pcgamer.com/steam-sale-dates/

Tehát:
    - Tavaszi vásár: 2019. május 23-tól
    - Nyári vásár: 2019. június 25-től.

• zorrobomber
    Elvileg tetszett volna, ha lett volna rá idő. Valami ilyesmi kategóriába esik ez is:
    Tower of Time - $7.49

Valaki vegye meg és tolja végig helyettem (nekem Witcher 2-3, Divinity 1-2 előrébb van a sorban simán) :)
  • IMYke2.0.0.0
    Annak, akinek tetszett a "The Age of Decadence"... a "Colony Ship: A Post-Earth Role Playing Game" 2020 őszén érkezhet STEAM-re...

A sci-fi környezet kifejezetten érdekesnek tűnik, ahogy a frakciók is.
  • PeeTeR
    probaltam par napja, hangulatos nagyon ^.^
  • IMYke2.0.0.0
    "SEKIRO - 2B Mod (Nier Automata)"

• zorrobomber
    Az összes akit érdekel. Mert hogy mondjuk az is lehet hogy a Metro nem érdekli az embereket (speciel engem sem az n-edik posztapok shooter). Állítólag többet adtak el mint az első két részből (vagy valami ilyesmi, a lényeg hogy az első két rész még ennyier sem volt globális kasszarobbantó siker, csak a maga szintjén) szóval azt is lehet mondani, hogy ebben ennyi van.
  • grebber
    " A Heavy Rain, Beyond Two Souls-ért az összes PC-s eladja a lelkét és magasról szarik rá hogy melyik klienset fogja elindítani."

Az összes ja.... Ahogy a Metrot is megvette ott az összes amikor 3 hónapja van kint azt már majdnem 50% offot kapott ..

A Quantic Dream tájékoztatása szerint elsőként a Heavy Rain PC-s változata jelenik meg, méghozzá a következő hónapban, június 24-én. Ezt követi majd a Beyond: Two Souls, amit július 27-től lehet majd megvásárolni, a harmadik játéknak, a Detroit: Become Humannek azonban nincs még pontos kilövési időpontja, de a stúdió szerint biztos, hogy még idén megkapjuk az asztali gépes kiadást, jó esetben ősz környékén.
    Fontos tudnivaló, hogy mindegyik játékhoz érkezik majd megjelenés előtti demó. Itt is megegyezik a sorrend, vagyis a Heavy Rain kapja meg először a próbaváltozatot, ráadásul már jövő héten, május 24-én. A Beyond: Two Souls június 27-től lesz kipróbálható, míg a Detroit: Become Human demója valamikor a nyár folyamán érkezik meg.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.16. 20:39:51
  • Scooter
    Már csak az a kérdés, hogy ki fog ennyiért is venni bármit?!
  • zorrobomber
    Plusz nem csak a steam kliens hal le sale-ek elején, hanem úgy néz ki ez is.
  • ZsZso
    Lehet a free gamek már nem olyan nagy összegűek, de most már úgy fest, hogy hetente cserélik őket. - nem olyan egyértelmű, mert az egyik helyen "NEW FREE GAME EVERY WEEK" felirat, máshol két hetet ír ... wtf
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2019.05.16. 20:27:04
  • Scooter
    A Gold már megvolt az első részből. A fene tudja már, hogy honnan, de tuti nem vettem. Most ez a verzió is meglett.
  • Dzsini
    Guacamelee és a második része az utóbbi évek legszórakoztatóbb metroidvaniaja, és a többjátékos módot akinek van lehetősége érdemes kipróbálni.
  • Scooter
    Bayonetta 4.39€!
    Guacamelee! Super Turbo Championship Edition ingyenes a Humble Bundle-n!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.05.16. 19:28:57
  • McFrost
    Én egy brutál Sekiro árazást várok.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a durva, nem (csak) a Zepik árazások: https://www.greenmangaming.com/games/resident-evil-2-pc/: "RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 Standard Edition" --- 50% OFF --- 22,57 font = 8430 Ft.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez is olyan, mint a zsiráf... szép-szép, de otthonra nem kéne...

Egyelőre kitartok az elveim mellett, és nem telepítek Zepik Zetort a gépemre.
    Hiába a Quantic Dream játékok.

//margóra: így is fulladozom a címekben :)
  • Tinman #306680
    Szerk.: Ok, behozza a kliensben is csak 2 kanyarral.

Amúgy ez se semmi: "WE'RE GIVING YOU $10 OFF EVERY GAME $14.99 AND UP"

Brutál nyomulnak!

Heavy Rain nyilván nem, de a Beyond Two Souls és a Detroit is MAGYAR felirattal jön majd, hiszen PS4-re is úgy érkeztek!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.16. 19:11:55
  • Tinman #306679
    YT nagyon genyó lett :-(

A feltöltésem nekem is kínos... 15 megabit, lefele 320. Na de nem ez a baj, hanem az amit a YT művel a feltöltött SOK GB-os videóimmal. Rommá tömöríti. Amit én itt kiadok a kezem közül az nagyon szép munka, magas bitráta, jó hangminőség. Ami a YT-on aztán lejátszhatóvá válik azt én kb. 60%-os(!!!) minőségromlásnak látom és nem túlzok!
  • Tinman #306678

És én sem tagadom, hogy van olyan játékom amit letoltam, majd néztem róla WT-t YT-on és jó volt. :-)
  • Tinman #306677
    - Rime a következő free game. Emelték a tétet, mert annak a piaci ára most 3.5-4€ körül van, mondjuk 4x volt már bundlis, de a tények ugye soha senkit nem érdekelnek :-D

- VISZONT! A Heavy Rain, Beyond Two Souls-ért az összes PC-s eladja a lelkét és magasról szarik rá hogy melyik klienset fogja elindítani.

- A Walking Dead TELJES végső szezonja 5€-t nyilván megint csak sok embert tol az ördög markába.

- Az Operencia üzletpolitikája érthetetlen és értelmezhetetlen. Gyakorlatilag saját magukkal versenyeznek azzal, hogy 300 Ft még mindig a GamePass aminek része.

- A Subnautica kieg. alacsony ára szinten sok embert fog most más belátásra bírni.

Férgek vagy sem, ezzel most kegyetlen sok embernek fogták meg a tökét és ezt nyilván el kell ismerni.

DE!

Hogy azt az egészet egy nyomorult weblapon menedzselik még mindig le és NEM a kliensükben a Store-ban az kiba. gáz!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.16. 18:48:33
  • ZsZso
    Megérkezett az első igazi Epic Store Sale.

Ingyen Stories Untold és jó pár játék akciózva (és, vagy) -10 € -val olcsóbban.

Heavy Rain és Beyond Two Souls is 10 € (darabja)
    Detroit 30 €
    Oxygen Not Included 7,24 €
    The Walking Dead játékok darabja 5 €
    Operencia 6,24 €
    Subnautica Below Zero 6,79 €

Szóval egész jó árak vannak. Kár, hogy annyira ellenszenves az aggresszív marketingje, hogy ezt most asszem kihagyom. Remélhetőleg a Steam is komolyabban veszi az akciózásokat a jövőben - ahogy a régmúltban is tette :).
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2019.05.16. 18:27:03
  • McFrost
    Szeretek nézni értelmes és hasznos videókat.
  • wesker24
    Régebben én is szoktam felrakni Youtube-ra végig játszás videókat, napi rendszerességgel, de aztán később felhagytam vele mert semmi értelmét nem láttam. Nem érte meg a beleölt munkát meg a fáradtságot, akkor még iszonyat lassú Upload Speed-em volt, mostanra meg már sokkal jobb Netem van sokkal Jobb Upload Speedel, lenne is mivel játszani, de a Youtube inkább egyre jobban kinyirja a Gamereket és mindenkit inkább a Twitch-re üldöz. A legutolsó videó amit felraktam az is már 2 éve volt.
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2019.05.16. 17:03:29
  • jarlaxxe

Brutálisan jó az öreg Boromir még mindig.
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy azért innen is nézi valaki Tinman játékát.
  • McFrost
    Így is élvezetes nézni, hogy én már túl vagyok ezen a részen, mert ez a gém igazán szuper! Nem semmi az a bökő! :D