311803
  • IMYke2.0.0.0
  • Jim Morrison
    menjetek epic store ba vásárolni, ott van vásár
  • IMYke2.0.0.0
    Az a szokásos Summer Sale.
    Június 23.
  • zorrobomber
    Nekem valami június rémlik.
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy tűnik, hogy a PC Games újságírója tévedett :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a "nincs kosár" menő még:
    - Electronic Arts -- EA Store
    - Epic Games -- Epic Store
  • Ainz
    Ez elmarad : D
  • Scooter
    Instant Gaming-en nem lehet venni egyszerre több tételt? Eddig mindig csak 1 játékot vettem ott. Most akartam 2-őt venni, de amikor rámentem a buy-ra, akkor meg tudtam volna venni azt. Utána rögtön rákerestem egy másikra és itt is a buy-ra kattintottam és már csak az volt a fizetésnél. Amúgy meg olyan mint kosár nincs is.
  • MrAndree
    Meg kell nézni mi van Steam saleben aztán felmenni kulcsos oldalakra és ott megvenni még olcsóbban. :)
  • kigyi
    Már elmúltak azok az idők a felhasználók sem ugranak rá mivel nincsenek "hibák" sem mint régen.
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ~50 perc múlva kiderül, hogy
    -- lefullad-é a STEAM világszerte, mert
    -- megint valamilyen Sale lesz mától...

...vagy sem.
  • Zóanagyvarázsló
    Játszottam a patch előtt és után is vele, nem rémlik, hogy a twon-hának ez a rissföldeken megoldás lett volna. Inkább gyalogosan lehetett mobilisnak lenni utána.

Azért a twon-ha így is nagyon jól jön a legtöbb világban, a sprintnek hála gyorsabb, mint régen volt.
  • Scooter
    Itt olvastam egy ilyet, ha lejjebb tekersz: Ez a peccs tényleg rengeteget javított a játékon. Végre fel lehet kaptatni a domboldalon. A hang is fasza hála az égnek. Yaaay.
    Nem tudom, hogy ez az-e, vagy más pályára vonatkozik.
  • Zóanagyvarázsló
    Én frissiben játszottam, akkor nem lehetett, de nem látok patchet sem, ami alapján javították volna, és a fórumok sem utalnak erre. Igen, Shamazaarban néhány helyen kicsit bosszantó volt, hogy a megszokott toronyiránt száguldás helyett a twon-hával is lépcsőt kell keresni, de szerencsére van egy jó pár.
  • Scooter
    Aki játszott az Outcast: Sesond Contact-al, attól lenne egy kérdésem. Shamazaar-ban, ahol a rizsföldek vannak, lehet-e ugrani a Twon-ha-val? Tegnap toltam először a Humble-s féle DRM-free verzióval, de ha felülök a Twon-ha-ra, akkor nem lehet egy feljebb lévő rizsföldre felugrani, csak a lépcsőn felmenni. Jött-e hozzá már patch amiben javították? A régi, de még az Outcast 1.1-ben is működött az állattal való jump.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.05.23. 09:48:39
  • xido
    de vajon megnyitja az import klienseket,vagy gog bázisból gog technológiával letölti a nyersanyagot előbb,amit + helyet igényelve fel kell utána telepíteni? :)
  • zorrobomber
    Ami végülis igaz a Steam-re is, ha kézzel hozzáadogatod a játékokat.
  • Rony94
    Lehet jelentkezni GOG Galaxy 2 bétára. Egybegyűjti az összes kliens játékát és GOG-ról tudsz játszani.
  • Fpocok
    Ide is.

GRID 2 INGYENES STEAMEN! ZSÁKOLJÁTOK BE!
  • IMYke2.0.0.0
    Az.
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam a GP3 ment, illetve a Network Q RAC Rally Championship és International Rally Championship. Ilyenekbe erősen kijár is gumikopás lehetőségként, de egy OutRunba nem látom sok értelmét.

Meg őszintén szólva sok autós játék arról szól, hogy vannak 5 perces futamok, oszt jól van. Na most 5 perces (fél)árkád mókát nem az fog feldobni, ha fogy a benzin és mállik a gumi, lehetőségként is inkább parasztvakítás.
  • Tinman #306729
  • Fpocok
    Ez az akire gondolok?
  • zorrobomber
    OMG...ez üt...
  • Tinman #306726
    https://store.steampowered.com/app/378720/Thea_The_Awakening/

4.99€, sosevót' még ilyen jó ára.

Ez meg, hogy ennyi év után felkerült a Steam-re... wow :-D

https://store.steampowered.com/app/774151/YOOMURJAKS_RING/

• Tinman #306725
    Egyetértek. Ez a vonal nekem is szimpi volt mindig is. Gran Turismo ebben elég finom cucc.
  • kigyi
    Valahol még a setupjaim is megvannak szerintem, annyit nyomtuk te jó ég :D Aztán a 3 és a 4 is pörgött egy darabig. Óóó azok a foltokban száradó pályák eső után. Tudtuk, hogy csak textúra, de akkor és ott olyan valóságosnak tűnt, teljesen oda voltunk érte :D Persze nem így segítségek egész sorával mint a videón :D
  • zorrobomber
    Engem sosem igazán az autó vezetésének szimulációja érdekelt, hanem a körítés. Mindig arra törekedtem, hogy az irányításba a gép nagyon ne szóljon bele (kormányzás/fék rásegítés), de a hc beállításoktól is távoltartottam magam. A körítés az viszont legyen dettó ugyanolyan mint a versenyen. Kopjon a gumi, essen az eső... az F1-ben a körök száma meg legyen annyi mint a való életben :D GP2 volt mondjuk amit így végigtoltam utoljára, de azt igazán achievment-nek éreztem, és máig emlékszem rá, amikor Coulthard-al megnyertem a vb-t. Nyilván volt reload, meg nem nehéz fokozaton, de az élmény szimulálása simán megvolt, hogy nekem itt most egy rakás körön át koncentrálnom kell. Jóvót'
  • Tinman #306722
    A Pit Stop 2 is maximálisan arcade volt és szentül hiszem, hogy ilyen dolgoknak tök alapnak kéne lennie már ezer éve egy magára valamit is adó ótós' játéknak.
  • zorrobomber
    Rakd először wishlist-re, utána megy.
  • Tinman #306720
    Purchase as a Gift? Ezt így hogy? Vegyem meg másnak ingyen, magamnak meg nem tudom? WTF?
  • benőmenő
    Ahhoz nem kell komoly szimulátornak lenni, hogy x táv megtétele után csökkenjen egy egységgel a tapadás változó. Ez megvan az F1 játékokban és a Tinman által írt ezeréves programokban is.
    A Grid Autosportban elég vicces volt, hogy ha túl agresszíven voltam a verseny végére tönkrement a váltó, viszont a gumik ugyanúgy tapadtak, mint az első körben. Ugyanez a GT meg openwheel kategóriákban a box kiállással.
    A GT Sportban tök jól megvan oldva, hogy nem vérszimulátoros, de teret biztosít egy mélyebb játékmenethez. Aki meg árkád módba akar tolni 3 kört/versenyt, az meg kikapcsolja és nem kap érte xp bónuszt, vagy valami.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.05.21. 20:30:23
  • Rony94
    Ma már a Forma 1-ben sem kell tankolni....a valóságban.

Viccet félre téve, ez egy arcade játék. Persze, alternatívaként jó lenne 20+ körös verseny, üzemanyag fogyással és külön időmérő edzésekkel, de nem fogom felvágni az ereimet ha ezek nem lesznek benne. A GRID-széria sosem a szimulátorról szólt.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.05.21. 20:10:04
  • Jim Morrison
    $1 tök jó, speedrunners érdekel, megveszem --- hacsak: Sokan innen utálják a multikat. Szóval ha valakinek speed runners pont nem kéne, de veszi a bundlet akkor cserélhetünk, win win :)
  • genndy
    Humble tinyBuild Bundle with Graveyard Keeper
  • Tinman #306715
    "üzemanyag és gumikopással"

Emlékszem amikor alig lehettem 6 éves és C64-en a Pit Stop 2-ben kopott a kerék, és néha ki kellett állni tankolni, mert fogyott az üzemanyag. Akkor azt hittem onnantól ez az összes autós játékban alap... aztán k. nagyot tévedtem, pedig az egy HARMINCÖT éves játék.
  • benőmenő
    És még idén jön!
    Ha erre a GT/túra autós vonalra fókuszálnak és lesz boxkiállás, üzemanyag és gumikopással (utóbbi csak gt versenyeken volt az Autosportban, a többi meg egyáltalán nem), kap egy legalább Forza Horizon szintű vezetési modellt és a Grid: Autosport progress rendszerét akkor nekem tuti day1 vétel.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.05.21. 19:59:06
  • Anonymusxx
    Ingyenes a sims 4 alap

https://www.origin.com/irl/en-us/store/the-sims/the-sims-4
  • Rony94
    Grid - Reveal Trailer

Két kezemet összerakom és imádkozom hogy olyan legyen, mint az első rész. Azt imádtam, kedvenc autós játékom. (most is fent van a gépen és isteni)
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.05.21. 19:48:24
  • Scooter
    Melyik cég nem az? Mindenhol emberek dolgoznak. Még egy tökéletes céget se láttam. Nekem szerencsére a Telekom-al eddig 1x se volt különösebb gondom. Mindig a max. sebesség volt, nem csak a garantált.