311803
-

-
menjetek epic store ba vásárolni, ott van vásár
-
Az a szokásos Summer Sale.
Június 23. -
Nekem valami június rémlik. -
Úgy tűnik, hogy a PC Games újságírója tévedett :))) -
Ez a "nincs kosár" menő még:
- Electronic Arts -- EA Store
- Epic Games -- Epic Store -
Ez elmarad : D -
Instant Gaming-en nem lehet venni egyszerre több tételt? Eddig mindig csak 1 játékot vettem ott. Most akartam 2-őt venni, de amikor rámentem a buy-ra, akkor meg tudtam volna venni azt. Utána rögtön rákerestem egy másikra és itt is a buy-ra kattintottam és már csak az volt a fizetésnél. Amúgy meg olyan mint kosár nincs is. -
MrAndree #306742 Meg kell nézni mi van Steam saleben aztán felmenni kulcsos oldalakra és ott megvenni még olcsóbban. :) -
Már elmúltak azok az idők a felhasználók sem ugranak rá mivel nincsenek "hibák" sem mint régen. -
Nos, ~50 perc múlva kiderül, hogy
-- lefullad-é a STEAM világszerte, mert
-- megint valamilyen Sale lesz mától...
...vagy sem.
-
Zóanagyvarázsló #306739 Játszottam a patch előtt és után is vele, nem rémlik, hogy a twon-hának ez a rissföldeken megoldás lett volna. Inkább gyalogosan lehetett mobilisnak lenni utána.
Azért a twon-ha így is nagyon jól jön a legtöbb világban, a sprintnek hála gyorsabb, mint régen volt. -
Itt olvastam egy ilyet, ha lejjebb tekersz: Ez a peccs tényleg rengeteget javított a játékon. Végre fel lehet kaptatni a domboldalon. A hang is fasza hála az égnek. Yaaay.
Nem tudom, hogy ez az-e, vagy más pályára vonatkozik. -
Zóanagyvarázsló #306737 Én frissiben játszottam, akkor nem lehetett, de nem látok patchet sem, ami alapján javították volna, és a fórumok sem utalnak erre. Igen, Shamazaarban néhány helyen kicsit bosszantó volt, hogy a megszokott toronyiránt száguldás helyett a twon-hával is lépcsőt kell keresni, de szerencsére van egy jó pár. -
Aki játszott az Outcast: Sesond Contact-al, attól lenne egy kérdésem. Shamazaar-ban, ahol a rizsföldek vannak, lehet-e ugrani a Twon-ha-val? Tegnap toltam először a Humble-s féle DRM-free verzióval, de ha felülök a Twon-ha-ra, akkor nem lehet egy feljebb lévő rizsföldre felugrani, csak a lépcsőn felmenni. Jött-e hozzá már patch amiben javították? A régi, de még az Outcast 1.1-ben is működött az állattal való jump.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.05.23. 09:48:39 -
xido #306735 de vajon megnyitja az import klienseket,vagy gog bázisból gog technológiával letölti a nyersanyagot előbb,amit + helyet igényelve fel kell utána telepíteni? :) -
Ami végülis igaz a Steam-re is, ha kézzel hozzáadogatod a játékokat. -
Rony94 #306733 Lehet jelentkezni GOG Galaxy 2 bétára. Egybegyűjti az összes kliens játékát és GOG-ról tudsz játszani. -
Ide is.
GRID 2 INGYENES STEAMEN! ZSÁKOLJÁTOK BE! -
Az. -
Zóanagyvarázsló #306730 Nálam a GP3 ment, illetve a Network Q RAC Rally Championship és International Rally Championship. Ilyenekbe erősen kijár is gumikopás lehetőségként, de egy OutRunba nem látom sok értelmét.
Meg őszintén szólva sok autós játék arról szól, hogy vannak 5 perces futamok, oszt jól van. Na most 5 perces (fél)árkád mókát nem az fog feldobni, ha fogy a benzin és mállik a gumi, lehetőségként is inkább parasztvakítás. -
-
Ez az akire gondolok? -
OMG...ez üt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
https://store.steampowered.com/app/378720/Thea_The_Awakening/
4.99€, sosevót' még ilyen jó ára.
Ez meg, hogy ennyi év után felkerült a Steam-re... wow :-D
https://store.steampowered.com/app/774151/YOOMURJAKS_RING/
-
Egyetértek. Ez a vonal nekem is szimpi volt mindig is. Gran Turismo ebben elég finom cucc. -
Valahol még a setupjaim is megvannak szerintem, annyit nyomtuk te jó ég :D Aztán a 3 és a 4 is pörgött egy darabig. Óóó azok a foltokban száradó pályák eső után. Tudtuk, hogy csak textúra, de akkor és ott olyan valóságosnak tűnt, teljesen oda voltunk érte :D Persze nem így segítségek egész sorával mint a videón :D -
Engem sosem igazán az autó vezetésének szimulációja érdekelt, hanem a körítés. Mindig arra törekedtem, hogy az irányításba a gép nagyon ne szóljon bele (kormányzás/fék rásegítés), de a hc beállításoktól is távoltartottam magam. A körítés az viszont legyen dettó ugyanolyan mint a versenyen. Kopjon a gumi, essen az eső... az F1-ben a körök száma meg legyen annyi mint a való életben :D GP2 volt mondjuk amit így végigtoltam utoljára, de azt igazán achievment-nek éreztem, és máig emlékszem rá, amikor Coulthard-al megnyertem a vb-t. Nyilván volt reload, meg nem nehéz fokozaton, de az élmény szimulálása simán megvolt, hogy nekem itt most egy rakás körön át koncentrálnom kell. Jóvót' 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A Pit Stop 2 is maximálisan arcade volt és szentül hiszem, hogy ilyen dolgoknak tök alapnak kéne lennie már ezer éve egy magára valamit is adó ótós' játéknak. -
Rakd először wishlist-re, utána megy. -
Purchase as a Gift? Ezt így hogy? Vegyem meg másnak ingyen, magamnak meg nem tudom? WTF? -
Ahhoz nem kell komoly szimulátornak lenni, hogy x táv megtétele után csökkenjen egy egységgel a tapadás változó. Ez megvan az F1 játékokban és a Tinman által írt ezeréves programokban is.
A Grid Autosportban elég vicces volt, hogy ha túl agresszíven voltam a verseny végére tönkrement a váltó, viszont a gumik ugyanúgy tapadtak, mint az első körben. Ugyanez a GT meg openwheel kategóriákban a box kiállással.
A GT Sportban tök jól megvan oldva, hogy nem vérszimulátoros, de teret biztosít egy mélyebb játékmenethez. Aki meg árkád módba akar tolni 3 kört/versenyt, az meg kikapcsolja és nem kap érte xp bónuszt, vagy valami.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.05.21. 20:30:23 -
Rony94 #306718 Ma már a Forma 1-ben sem kell tankolni....a valóságban.
Viccet félre téve, ez egy arcade játék. Persze, alternatívaként jó lenne 20+ körös verseny, üzemanyag fogyással és külön időmérő edzésekkel, de nem fogom felvágni az ereimet ha ezek nem lesznek benne. A GRID-széria sosem a szimulátorról szólt.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.05.21. 20:10:04 -
$1 tök jó, speedrunners érdekel, megveszem --- hacsak: Sokan innen utálják a multikat. Szóval ha valakinek speed runners pont nem kéne, de veszi a bundlet akkor cserélhetünk, win win :) -
Humble tinyBuild Bundle with Graveyard Keeper -
"üzemanyag és gumikopással"
Emlékszem amikor alig lehettem 6 éves és C64-en a Pit Stop 2-ben kopott a kerék, és néha ki kellett állni tankolni, mert fogyott az üzemanyag. Akkor azt hittem onnantól ez az összes autós játékban alap... aztán k. nagyot tévedtem, pedig az egy HARMINCÖT éves játék. -
És még idén jön!
Ha erre a GT/túra autós vonalra fókuszálnak és lesz boxkiállás, üzemanyag és gumikopással (utóbbi csak gt versenyeken volt az Autosportban, a többi meg egyáltalán nem), kap egy legalább Forza Horizon szintű vezetési modellt és a Grid: Autosport progress rendszerét akkor nekem tuti day1 vétel.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.05.21. 19:59:06 -
Anonymusxx #306713 Ingyenes a sims 4 alap
https://www.origin.com/irl/en-us/store/the-sims/the-sims-4 -
Rony94 #306712 Grid - Reveal Trailer
Két kezemet összerakom és imádkozom hogy olyan legyen, mint az első rész. Azt imádtam, kedvenc autós játékom. (most is fent van a gépen és isteni)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.05.21. 19:48:24 -
Melyik cég nem az? Mindenhol emberek dolgoznak. Még egy tökéletes céget se láttam. Nekem szerencsére a Telekom-al eddig 1x se volt különösebb gondom. Mindig a max. sebesség volt, nem csak a garantált.