311803
  • Tinman #306910
    Nekem van, de van Moonlighterem is :-(
  • Tinman #306909
    Hát aki ennyiért kihagyja és amúgy érdekli, az elég Csavardi (Samu).

És nem is mondjátok?!

Há' kijött Steam-re a Switch exclu (ja nem) Nyócutas Utazó, ami alapvetően egy random indie jRPG szintjén van, csak a küllem, az az áldott küllem. Elég az? Persze, hogy elég! Mától 1 éven belül bundlira elég. Lol.

https://store.steampowered.com/app/921570/OCTOPATH_TRAVELER/
  • kigyi
    Érdekes módon 1 órán keresztül állt majd elindult a letöltés lol....
  • kigyi
    Úgy tűnik erről lemaradtam a honlapról már semmit sem tudok letölteni.
  • Anonymusxx
    Valakinek nincs felesleg Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered?
    CSerébe adnám a Moonlighter a mostani bundleból, mert tervezem megvenni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akartam senkit megsérteni, csak ösztönözni.

Igen. Idő. Az kéne csak igazán, Köbükitől... február óta nyitva az ablakom, de még nem érkezett meg... :)(

//Ismerem az érzést. Ha volna rá mód, akkor tölcsérrel önteném magamba a telepített 80+ játék által adható élményt... hogy utána jöjjön a többi 800+... :)))
  • Tinman #306904
    "Aki eddig nem támogatta a Ninja Theory-t, az most nyugodtan szégyellheti magát "

Kb. olyan 4x akartam eddig megvenni. Aztán soha nem tettem meg. Miért? Szokásos: Belefulladok a jobbnál-jobb címekbe. Most ha nagyon szűkre veszem a figurát, amire ingerem van az akkor így néz ki:

- Sekiro
    - Bloodborne GOTY
    - Fallout New Vegas
    - Pillars of Eternity
    - Horizon Zero Dawn Complete
    - Hellblade
    - Crash Trilogy
    - Steel Rats
    - Resident Evil 1 HD Remaster
    - Dishonored
    - The Last Guardian
    - Robinson The Journey PSVR (ma vettem meg!)
    - AC: Unity

Ez egy őrület. A helyzet kilátástalan. Küldjetek időt.
  • lalakov
    Elgondolkoztam rajta és megnéztem további videókat róla, de nem mozgatott meg.

Sajnos az előző hónapi játékok is mind a mellőzött listámon vannak. Még jó hogy az áruk visszajön. Szerencsére van stabil vásárlóm.
  • IMYke2.0.0.0
    A játék falak közt tart, tény --- amúgy is beszéltünk már olyasmiről, hogy az embernek sokszor már hányingere van az open world játékoktól, amikbe bedobnak scriptelt elfoglaltságokat, és a narratívát találja ki és "írja" magának a játékos ---, cserébe viszont elsöprő élményt ad.

S azoknak súgok, akik a harccal támadnának: a Hellblade-ben a harc nem rossz...
    ...de a történet a fontosabb.

Ezért is jó, hogy Andriska86 megfaragta hozzá a honosítást.
  • zorrobomber
    Nekem nem az ilyen lineáris sztoris cuccok a zsánereim, de mindenképp rá fogok próbálni.
  • zorrobomber
    911 Operator-t is feldobtam a steam trade-re. Sőt, a Duskers-re még én is azt mondtam, hogy ez nem üti meg a vizuális ingerküszöbömet. Sajna ez a pakk most nekem is hit and miss... "szerencsére" a Red Faction hiányzott, így az valamelyest kárpótol.

Na meg hogy van Battle Brothers-em, csak az pörög mostanság ha játszok véletlen (mondanám, hogy neked kifejezetten ajánlom, de az ilyen minimál (proc-gen!) sztoris dolgok gondolom nem jönnek be, és hiába mondom hogy a taktikai harc rész cserében tömör gyönyör). Feltoltam már egy saját vidit is egy kellően easy harcról (hogy ne legyen full égés a videó :) ).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha elkezd szaladni a gyerek, akkor te is kevesebbet fogsz játszani
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom, hogy mennyire ismered, de hidd el nekem: ütős anyag, és érdemes megpróbálni.
  • lalakov
    Bocs, nem nekem való. :(
  • IMYke2.0.0.0
    :)))

Ide is, hogy nagyobb publicitása és visszhangja legyen:

Aki eddig nem támogatta a Ninja Theory-t, az most nyugodtan szégyellheti magát --- igen, ilyen bunkó vagyok ---, és szégyentől égő arcocskával tömje bele a kosárba a bundlit, és kötelező házi feladatként a hosszú hétvége alatt játssza végig azt a csodát!
    Ráadásul, arra sem foghatja, hogy nem tudja majd megérteni, mert van hozzá honosítás is!
  • TBTPumpa
    Jah, végre egy értelmes, igényes és nagyon jó játék.
    "Kár", hogy már a megjelenéskor megvettem.
  • IMYke2.0.0.0
    A Hellblade többet ér egyedül, mint az összes eddig húzócím együtt.
  • Tinman #306894
    Hellblade a next Monthly YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!

Múlt havi a CoD mellé... háááát:

- 911 Operator - nem érdekel, Zorro biztos imádná.
    - 911 Operator - Special Resources DLC - Dettó.
    - Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered - Megvan ezer éve.
    - Duskers - Meh.
    - Paratopic - Meh.
    - Pool Panic - Ha nagyon nem lenne más, de van millió.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 19:11:34
  • Tinman #306893
    A középszerűnél szvsz egy fokkal azért jobb. Végigtoltam, nem unatkoztam... nem kiváló játék, de egy jó játék.

Azért nincs motivációd DaS III boss ügyben már, mert... na de inkább nem mondom ki, de egy biztos: Ha az a DLC baromi jó lenne, akkor már rég lenyomtad volna.

Sekiro végre nem önmaga ismétlése... Sekiro = Ninja Gaiden + Nioh +Onimusha + Souls.
  • MerlinW
    A harcrendszer fura, de alapvetően nagyon jó kis játék.
  • wantonly
    Nekem A Lords of the Fallen valahogy mindig középszerűnek tűnt, ezért sose vettem elő, de talán érdemes lenne néha egy kis lazább játékkal is próbálkoznom a sok önkínzás után. Utoljára a DS III-t játszottam ki, igaz még visszavan két Boss a DLC-kből, de egy időre félre kellett már tennem. Már nincs motivációm sem, hogy legyőzzem őket. Viszont kipróbáltam a Sikiro-t. Eszméletlen hangulatos és élvezetes.
  • Dzsini
    Observation - egy űrállomáson öntudatra ébredt AI "bőrébe" bújva kell nyomozni, problémákat megoldani, mert furcsa dolgok történtek és történnek.

PS4-re és PC-re az Epic Storeban (jelenleg akciósan 9 euro) - egy rövid bemutató (minimális spoilerekkel a játék kb. első órájából) - egy narratívavezérelt történet, minijátékokkal, gondolatébresztéssel.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.06.06. 12:56:45
  • Dzsini
    Az első Steam változat a 0.9.9 lesz, az elmúlt idők fejlesztésével, és fizetős - plusz Workshop támogatással, hogy egyszerűbben lehessen a modokat beletolni. Jelenleg paypal adományokat gyűjt csak, azért a Steam EA egy komoly tőkeinjekció lesz.

A 0.9.8 a honlapról ingyenes, és akinek nem fáj saját kézzel letölteni és bemásolni a pakkokat, fantasztikus dolgok vannak már így is hozzá (az ultra felbontású Föld magasság- és textrúracsomag laza 7,3 giga, és kb. 200m/pixel részletességet hoz)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.06.05. 10:59:09
  • IMYke2.0.0.0
    Honlapjára néztem csak fel - ott meg ugye az egész letölthető.
  • grebber
    Paid. It will be $20, but there will be a discount at launch
  • IMYke2.0.0.0
    Elképesztő.
    A beleölt munka is az lehet(ett).
    S mindezt ingyen.
    Hihetetlen.
  • grebber
    Walking sim az űrben , ötletes
  • Dzsini
    A Space Engine nevű űrszimuláció sok év után június 11-én érkezik Steamre. 1:1 méretarányú bejárható világegyetem, az ismert dolgok modellezve, a többi proc.gen. - minden pont meglátogatható, minden égitestre el lehet jutni, és még a fekete lyukakat is meg lehet nézni közelről:

addig is a 0.9.8 letölthető és kipróbálható - az egész egy orosz csillagász-programozó, Vladimir Romanyuk munkája, 2005-ben kezdte a fejlesztést, az első publikus változat 2010-ben jelent meg.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.06.05. 09:40:20
  • IMYke2.0.0.0
    * Devil May Cry 5 - Standard Edition - 31,99 dollár = ~9355 Ft
    * The Sherlock Holmes Collection - 7,49 dollár = ~2193 Ft
    * Syberia 3 - 8,99 dollár = ~2631 Ft
    * Carmageddon: Max Damage - 4,24 dollár = ~1565 Ft
    * Jagged Alliance: Rage! - 9,99 dollár = ~2923 Ft
    * Yesterday Origins - 4,49 dollár = ~1316 Ft
  • Scooter
    Nem hiszem el, hogy az autosave funkciót nem lehet kikapcsolni? Nem találok ilyet a options menüben. Ilyet se láttam még. Valakinek ötlet, hogy lehetne kikapcsolni file manipulálással? Vagy 8 db mentési ablak, abból 3-ra tudok saját magam menteni. A maradék 5-nél automatikus mentés van.
  • Tinman #306881
  • Scooter
    Outcast: Second Contact új formában végigtolva. Sajnos nagyon bugosan lett kiadva a játék. Tele van hibával. 35 óra volt. Persze már ismertem régről, hogy mi hol volt, mondjuk azt is régen játszottam. Kár érte, mert lehetett volna ez az új verzió klasszikus. Így viszont csak, mai köntösben egy nagyon jó játék. Elfogult vagyok vele, mert nagy kedvenc. Szóval ajánlott még így is, aki esetleg nem látta volna.
    Visszatérek még, mert csak 98%-os lett a főküldetés és a mellékküldetések 85%-osak.
  • Voltan
    Már csak a City of Brass, lemaradtam a másikról én is. :)
  • Voltan
    Epicen ingyenes a City of Brass, GOG-on pedig az Obduction.

Ha vótmá, akkor bocs.
  • grebber
    Alap: 34.99$ lófaszt se kapsz...
    Alap + 15$-ért bétázhatsz kedvedre a korai hozzáféréssel. Azzal a koria hozzáféréssel amit más sokkal olcsóbban ad mint amikor teljessé válik a game. $49.99

✓ Immediate access to the early version of the game
    FOUNDERS EDITION

$79.99
    ✓ Immediate access to the early version of the game
    ✓ Unique in-game Bow
    ✓ Your name or name of your choice in game enemies roster
    ✓ Access to a private Discord server with developers

Ilyen drága ez a discord server vagy az a íj teszi ilyen drágává?

Ilyenkor ne hányjon az ember sugárba? Öröm lesz ilyenek termékét humbleba berántani majd
  • Scooter
  • Árnyvadász
    Indiános RDR PC-re előrendelhető és kipróbálható

Lehet elgyengülök és megveszem. Gyengéim a western-es játékok. RDR meg ki tudja lesz e, meg ez nekem sokkal érdekesebbnek tűnik. Jövőhéten szabadság, időm is lenne, legalábbis több, mint ami egyébként. Azt hiszem ezt nem hagyom ki. Írni is fogok róla, ha úgy adódik.

És akkor még itt van ez is: SteamWorld kártyajáték

Ma jelenik meg. Jaj... :D
  • Árnyvadász
    Részemről nagyon ajánlott. 4 pálya után le vagyok nyűgözve:
    Druidstone

Már csak azért is, mert jó lett és mert a Legend of Grimrock fejlesztőinek új munkája. Akik szeretik a nehéz játékokat, külön jó hír.

Én mondjuk nem, de ennek még ezt is megbocsájtottam. Ha valakinek zsánere a TBS fantasy RPG beütéssel és kiváló izometrikus grafikával, az csapjon le rá. Nem fog csalódni. Egyetlen szívfájdalmam csupán annyi, hogy a párbeszédeknek nincsen szinkronja, pedig abból aztán van bőven. Sőt mi több a humora is kiváló, de így némán csak olvasva őket nem az igazi. Ez és a szívatós nehézség -1 pont, de utóbbin azért pár próbálkozás után már át lehet lendülni, pusztán a kiismerés végett, meg feltehetőleg ezt azért csinálták ilyenre, mert többször is újrajátszható egy pálya és mivel RPG, így a fejlődés miatt erősebben is vissza lehet menni, úgy meg valószínű könnyebb megcsinálni a feladatokat.

Gameplay:
    DS játékmenet
  • NiNDzsaa
    Köszi be is húztam az első részt. Igaz az alap meg van Uplay-en. De csak jobb így fullosan.
  • MoRT2195
    A videó alatt látszik, hogy pontosan erre vágynak a régi játékésok, és nem BO4 és hasonló gagyi részekre. Illetve már ha csak a grafikát is megnézük, végre elképesztően jónak tűnik. Látszik, hogy tényleg reboot és nem csak valami pénzlehúzás akar lenni. Szerintem ezzel a résszel éledhet újra a CoD. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Fütyit se tudnak már kitalálni...