311803
  • Tinman #306951
    Tök jogos. Minap elindítottam az AC Unity-t. Jó sok idő kimaradt mióta AC-vel toltam, pofán is csapott a rengeteg HUD, meg info, amit az első 2 percben már eltolt, miközben szinte magától ment előre a karakter. Tolnám tovább azt is, de hát a Nioh WT :-/
  • zorrobomber
    Persze, értem, ez szubjektív, én pont fordítva voltam. A sci-fi szál volt érdektelen számomra, és én inkább maradtam volna szigorúan a középkor szimulátor életérzésnél (a fejlesztők helyében).
  • Zóanagyvarázsló
    Az AC éppenséggel sci-fi, éppen azért villódzik, mint a hülye (a régiek legalábbis). Zavarni engem is zavar, de magyarázat van rá, sőt logikailag közel is áll a cyberpunkos témákéhoz.

Értem, ez érted megerőszakolás alatt, de mivel az AC1-gyel játszottam először, és ott a sci-fi szál volt számomra az érdekesebb, nem így éltem meg. Az más kérdés, hogy később nehezükre esett folytatni, és erőltetetté vált.
  • zorrobomber
    A sok HUD-infót egy cyberpunk játékban röhögve immerzívvé lehet tenni, míg egy középkori bérgyilkos szimulátorban már sokkal nehezebb. Esetleg meg lehet úgy oldani, hogy megerőszakoljuk a sztorit és csak erre kitalálunk valami csavart, de ki menne ilyen messzire?... oh wait
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, csaj főszereplővel is lehet majd aprítani...

//szerk. és hint: nem, direkt nem néztem utána semminek a játékkal kapcsolatban.
    //Összesen 2 trailert ismerek, az elsőre ráadásul halványan emlékszem (a térdelő nős)... a gémpléj videóba belenéztem, de arra sem akartam emlékezni, így csak az rémlik, hogy zavart a sok HUD-infó...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.10. 09:16:21
  • RatBaG #306946
  • Rony94
    Nem tudom hogy milyen ember, mert nem ismerem személyesen, de egy nagyon tisztességes színész, aki tényleg megdolgozik a filmszerepért. Ha pedig az alábbi videónak csak a fele igaz, akkor ez csak hab a tortán.
  • Fpocok
    Keanu Reeves mindenkit elvarázsol. Nem igazán érdekelt eddig a játék, de most egy picit jobban.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.06.10. 00:29:38
  • Rony94
    Keanu Reeves elvarázsolta őket. :D
  • Evoluti0N
    Azért a 10 hónap múlva megjelenő Cyberpunk befigyel a Steam toplista első helyén. Kérdem én, h miért vesz meg bárki már most, 10 hónap múlva megjelenő játékot? Ráadásul digitális cuccról van szó. Szal nem fogy el, vagy valami.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, itt a szántóföldön veretés... :_)
  • IMYke2.0.0.0
    Tim eladta a lelkét... nem semmi...

//A viccelődés a Halo-gyártással mondjuk elég éles volt... :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.09. 22:45:23
  • Jim Morrison
    Új flight simulator. ideje volt, tok jol nez ki
  • Evoluti0N
    Mindkettő olyan soká lesz. :'(
  • TBTPumpa
    Cyberpunk pedig áprilisban!
  • Evoluti0N
    Ori csak februárban. :'(
  • IMYke2.0.0.0
    https://www.chrono.gg/?=Vampyr "Vampyr" - 19,99 dollár = ~5710 Ft.
  • Tinman #306934
    - Planescape Torment - Tökéletesen egyetértek! Nálam életem talán legjobb játéka... sztori szempontjából feltétlenül!
    - Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast - Anno a megjelenés évében toltam le. Majd egy újrázás ment rá a TotSC miatt. Életem egyik meghatározó RPG-je! Gyak. egy teljes nyarat beletettem!
    - Baldurs Gate 2 + Throne of Baal - Több, hosszabb, keményebb picit, élvezetesebb, szinten mindenben egy lépés előre. Pedig ezt alig pár éve toltam csak le.
    - Icewind Dale + Heart of Winter - Sztoriban árnyéka a nagyoknak, de egy remek cucc, kiválóan szórakoztam végig. Megjelenés körül toltam.
    - Icewind Dale II - abszolút tervben. - Megjelenés után kb. 1-2 évvel toltam le. Nagyon szerettem.
  • Tinman #306933
    Az én szememnek még mindig kedves az Infinity Engine... valahogy olyan öröknek tűnik nekem az a graf.
  • Tinman #306932
    Igazából a BG3 kezdődő hype miatt merült fel bennem a kérdés.

Nekem az összes lepergett. A BG1 és IWD ráadásul a megjelenése körül. BG2 és Planescape gyak. pár éve csak, de felejthetetlen élmény volt mind a kettő.

Szégyellni nem kell semmit, hiszen képtelenség mindig mindennel játszani.
  • genndy
    Planescape Torment - igen, és rettenetesen tetszett, lásd #304885 Sztoriban, világban, komolyságban, filozófiában a csúcson, a Witcher 3 csak azért előzi meg nálam összességében (és azért az a legjobb játék amivel játszottam), mert azért grafikában újabb. De még most is beugranak mondatok, jelenetek, helyszínek, hangok, zenék a PT-ből.
    Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast - igen, bár mellékküldikkel annyira nem foglalkozta, úgyhogy szerintem a TotSW-ból sok minden kimaradt. Ezen máár a PT-hez képest is érződik, hogy első fecske volt, a játékmenet nehézkesebb, lassabb, a történetek sablonosak, de a főszál sztorija egyáltalán nem rossz. Grafika aranyos, de a pixelek ma már túl nagyok. Hangok és zene viszont még most élvezhető.
    A frissen megjelent kieget elkezdtem, de kicsit besokalltam az izometriától, meg hogy nem magyar. Lehet hogy végigviszem inkább a BG2-t és utána visszatérek.
    2. Baldurs Gate 2 + Throne of Baal - még nem, de tervben, lásd előző pont. A játék már megvan.
    3. Icewind Dale + Heart of Winter - abszolút tervben. A játék már megvan.
    4. Icewind Dale II - abszolút tervben. Ezt még meg kell vennem GOGon.
  • MrAndree
    1-2 megvolt, többi nem. Nem igazán szeretem ezt a stilust, akkor se szerettem, de a két BG a "kötelező" mivolta miatt megvolt pár éve. Mai szemmel meg már rettenetesen elavultak nekem.
  • IMYke2.0.0.0
    Az is jelentkezhet, aki nem?
    Akkor: én.

//szégyellem is, nem is kicsit.
  • Tinman #306927
    Kíváncsi vagyok... kérlek valljatok színt! :-)

Ki vitte végig a következőket:

1. Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast
    2. Baldurs Gate 2 + Throne of Baal
    3. Icewind Dale + Heart of Winter
    4. Icewind Dale II
    5. Planescape Torment
  • Dzsini
    Spoilermentes kép az Operenciából :)

Egészen szórakoztató feldolgozása a mitológiánknak meg a néphitnek...
  • Moby
    Nálam sincs semmi probléma vele.

(SSD-ről, 4k@max, és alszik a gép alatta)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.08. 16:59:20
  • Fpocok
    fix
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.06.08. 15:48:13
  • Dzsini
    ejha, nekem ilyet még nem csinált... maximum pályára belépéskor egy pillanatra megtorpan (HDD-re telepítettem), de utána teljesen folyamatos, 1440p minden maximumra csavarás mellett
  • Pio
    Csak óvatosan, elég sokan panaszkodnak arra, hogy ilyen lett a port:

• TBTPumpa
    A napokban szépen csendben megjelent a Journey PC-s változata az Epic Store-ban. Akinek anno a PS exkluzivitás miatt kimaradt, az most tehet vele egy próbát (15 euró ellenében). Garantáltan az egyik legcsodálatosabb, legkülönlegesebb, legemlékezetesebb utazásban lesz része, amit eddig a monitorok képernyőjére vittek.
  • Moby
    Köszi, elő is fizettem csak ezért. XBOX-ra már megvan, ott le is toltam, de nincs már boxom, és elnézve ezeknek a nyomorékoknak a dolgait, már nem is lesz, szóval mindenképp szerettem volna pécére is.
    Zseniális játék, imádtam, másrészt az utolsó valamirevaló munkájuk, mielőtt betolják őket a szemétégetőbe, elnézve ami lett belőlük ms kötelékben, meg ezt a lóhugyot, amit összepakoltak játék címén.
  • benőmenő
    Nagyon akartam szeretni, de én ezt max a sétaszimulátorokért rajongóknak tudnám ajánlani. Meg kellett néznem Steamen mennyit játszottam, 2 órát ír, de minimum 3x ennyinek tűnt. Előbb tolnám le a DmC spinoffjukat mégegyszer.
    Ennél már csak a Battalion 1944-ről pattantam le durvábban, azt konkrétan refundoltam. Számomra köze nem volt a CoD 2 feelinghez, holott erre húzták fel az egész marketingjét.
  • Tinman #306918
    Igen... és valahol hallottam/olvastam, hogy náluk ez kvázi elvárás. Ők szeretnek ezzel szarakodni, hogy újra és újra u.a. csinálják ezredszerre és aztán 2 nap múlva lesz eredménye egy hörögve elfekvő boss formájában.
  • IMYke2.0.0.0
    A stíluson:
    Sajnos, japóéknál a játék is munka...
  • Tinman #306916
    Nem lenne ez pedig rossz, ha jó lenne... de a története n+1 jRPG, a harcok és az egész gameplay rendszere dettó semmi újdonság, szokásos repetitív és önismétlő jRPG-s betegségek.

Fun fact: Elvittem a Final Fantasy I-et a final boss-ig... harcoltam vele 25 percet, majd nyomott egy totál cheater sebzést és kifeküdt kb. mindenki. Megoldás? Van. Grind. Anyádbarohadjmeg. Nem tudom lesz-e erre valamikor +5 órám, hogy összegrindeljek annyit szintet, hogy aztán leverhessem és elmondhassam letoltam a jRPG rákok egyik legnagyobb ikonját.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 22:18:02
  • IMYke2.0.0.0
    Éééérzem én... azt a szagot... aminek átverés a neve.

//Persze, a "nem minden a küllem", meg a "FF játék is ütős volt, ami oldalnézetes vót" jöhet a többiektől... de a pixelfst azt én még mindig nem tudom értékelni... valahogy időpazarlásnak érzem az ilyeneket... a szemem világa meg még mindig értékes számomra, hát még az elmém épsége...
    //A kromatikus aberrációról ne is beszéljek...
  • Tinman #306914
    Teljesen meg vagyok lepődve :-)
  • Tinman #306913
    De... de... de ennek más a nézete! Ez ez... ez "N" exclu vót'! Érezd!
  • Tinman #306912
    Epik ingyé' vackok:

Most:
    Kingdom New Lands - bundlis, kb. 3 ojrós cucc jelenleg

Következő:
    Enter The Gungeon - Zorro biztos imádná, 5 ojrós cucc jelenleg.

Még 4069 játék és több játékom lesz Epic Store-ban, mint Steam-en! Ez már a vég, a Steam-nek vége, az utolsó kapcsojja' le a vellanytot'!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 22:11:05
  • IMYke2.0.0.0
    60 euro egy RPGMaker játékért?!

Nooomális?!