311803
-
Nem, de amikor pályáztak pénzre a lengyel kormánynál, akkor a tervekbe beletették annak a vázlatát is. Nyilván az aláírt szerződéstől függ, hogy ennek a tervnek mennyire kell megvalósulnia.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.07.03. 17:53:17 -
"but multiplayer has been on the cards since at least 2016, when CD Project RED included it in their outline to secure funding from the Polish government"
Vagyis a lengyel kormánytól csak akkor jutnak forráshoz, ha raknak bele multiplayer részt is? :) -
Cyberpunk 2077 + Multiplayer Mode?
"Recently, the developers specified that the version of the game launching next year will be 100% single-player, but multiplayer has been on the cards since at least 2016, when CD Project RED included it in their outline to secure funding from the Polish government. There, they included a section about how the team will be implementing "seamless multiplayer" with the new funds, which the full brief described as:
"A complex technology for making unique multiplayer gameplay mechanics, including the ability to search for opponents, manage game session, replicate objects, and support for different game modes along with a unique set of dedicated tools."
Consequently, this could mean that Cyberpunk 2077 will be receiving a multiplayer expansion after it launches ala Red Dead Online, or as a whole new separate experience. As for what the third project could be, that remains anyone's guess, but the studio has promised they'll be ready to show both off early next year." -
"FINAL FANTASY VIII Remastered is an RPG, available in English and Japanese voiceover, and is also text localized into French, Italian, German and Spanish." -
Megérkezett az E3-as trailer muzsika hivatalosan is. Kicsit meglepődtem, hogy a CDPR összeállt a Refused-al. Vajon hány ütős név lehet a projectben, akikről még nem is tudunk. Hypetrain choochoo!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a név nem mondana semmit: 98ban ezzel az albummal úgy odabasztak, hogy azóta is csak úgy emlegetik őket, hogy mennyivel megelőzték a korukat.
-
Az nem számít, ha valaki csak egyszer vette meg, megkapta GOG-ra is, de cserébe nem refundolta sehol?
-
-
-
Evoluti0N #307063 Én 3x. 1x GOG-ra, 2x pedig Steamre. A GOG-os meg az egyik Steames magamnak, másik meg Steamgiftsre ment.
Szerk: GOG-on 2x játszottam végig. Steamen 1x. A két kieg közül az elsőt 2x a másodikat meg sajnos csak 1x.
Lesz még itt vmikor újból végigjátszás. Csak kéne időt találni rá. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.07.02. 18:56:33 -
https://www.greenmangaming.com: "CODE VEIN Deluxe Edition Pre-Order Bundle" - 41,5 font = ~15000 Ft
A DRM: STEAM
Megjelenés: 2019.09.27
Pre-order now to receive the following bonuses:
* GE Weapon Collaboration Set
* Blood Veil Ogre
* Accessory Set
The Deluxe Edition includes the following:
* Full Game
* Season Pass
* Season Pass bonus: Mia Bonus Content
* Deluxe Edition bonus: Insatiable Bloodthirst accessory pack. -
Én pl. hétszer. Először GOGra magamnak (+ugyanoda a Season Passt), aztán 3x steamgiftre, 1x GOG giftnek, aztán Steamre magamnak a GOTYt, meg még egyszer a GOTYt steamgiftnek is. Az én pénzemből aztán csinálhatják boldogan a Cyberpunkot
-
Senki nem mondhatja, hogy nem próbáltam.
Amúgy KÉTSZER is megvettem. Ti hányszor?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -

-
Ezúton is köszönöm Pocoknak a felajánlást, és a támogatást, amit kaptam itt, hogy megpróbáljak betrollkodni ezért a játékért.
Nem sikerült, és ez nem is baj, de az, ahogy próbáltatok segíteni a steamgifts analfabétának, az bizony fontos volt számomra. Ez itt egy közösség, akárki akármit mond, és jó itt lenni.
p.s. - és mivel felháborító Pocok véleménye a Witcher 3-ról, ezt meg is mondtam! :P
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.07.02. 01:47:22 -
Igen, amatőr munka volt az az egész. Én is csak véletlenül raktam bele 82 órát, és még mindig nem vittem végig mind a két kieget. Egy szenvedés ez végig. Pocoknak igaza van :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.07.02. 00:41:49 -
Evoluti0N #307056 Jaaaa. Tényleg. Az a fos Witcher 3: :D -
FPocok vs. The Witcher 3 szappanopera.
Emlékezhetsz a felvonásokra :) -
Evoluti0N #307054 Gratula! Úgyis meg akartam venni GOG-ra. :P
#307053 Milyen előző? :O
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.06.30. 19:04:55 -
Gratula! Remélhetőleg jó lesz a játék, és nem olyan rakás szar, mint az előző :D -
Nagyon köszi!
-
PS4-en csak olyasmit tolok, ami nincs PC-re. Gyenge hw volt az már Day1 is. Persze amennyibe kerül, annyiért frankó, helyén kell kezelni. A W3 eszi a PC hw-t is keményen, durván kell alá vas, de így van ez jól. -
Hát igen... nem a mennyiség, hanem a minőség számít. A Playdead se tízesével tolja ki a játékait, de ami kijön végül, az üt.
Amúgy ez már majdnem R* szintű szuperprodukció... persze csak majdnem, mert a GTA V költségei 260 millió $ körülre rúgtak, azt nem egyszerű utolérni. A Witcher 3, ami 85 millió $-ba került, a Cyberpunk a CDPR elmondása szerint is többe fáj. Pontos számok még nincsenek, de kb. 100-110 millióról van szó. A CDPR eddigi legköltségesebb cucca. -
Valóban így van, bár szerintem a PS4-esek közül sokan anyáztak, akik day1 vették a Witcher 3-at, mert undorítóan volt optimalizálva. Azóta toldozgatták, foldozgatták, és talán elfogadhatóan fut ma már. -
Ennyi.
-
Rony94 #307047 Az a durva, hogy szinte már nagyobb hájpot gerjeszt, mint egy Rockstar Games játék. És ezt a hírnevet 12 év alatt hozták össze három darab játékkal. (az első Witcher játék ugye 2007-es) -
"Jó játéknak tűnik."
Esélyesen meghág mindent szárazon, mikor megjelenik. A Witcher 3 is tarolt, nem várok kevesebbet ettől sem és erős a gyanúm, hogy ez még feljebb teszi majd a mércét. Most lefogadom, hogy 9/10 alatt csak pár elvetemült fog rá értékelést adni. Abszolút AAA+++ cím lesz. Ráadásul az egyetlen nagy kiadó/fejlesztő, akikről nehéz rosszat mondani. -
Kár, hogy én nem tudok jelentkezni :( Jó játéknak tűnik. -
Tényleg nem olyan fontos, a felajánlást és a támogatást nagyra értékelem és köszönöm, komolyan. A cucc meg úgyis day 1 vétel lesz, nincs mese, szóval no para :) -
:( -
Gyorsan bedobsz néhány olcsó bundle szökevényt, mi meg felhúzunk téged Lvl 1-re.
Hogy noszogasson:
"Nem lesz morális rendszer a Cyberpunk 2077-ben
A CD Projekt Red megerősítette, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan a Cyberpunk 2077-ben sem lesz morális rendszer, mint játékmechanizmus, a játékos szabadon hozhat meg olyan döntéseket, melyek az erkölcsi szürkezónába tartoznak, hiszen a Cyberpunk világában semmi sem fekete vagy fehér.
A készítők elmondták, hogy a Cyberpunk 2077-et végig lehet vinni úgy, hogy nem ölünk meg semmit, de ez nem lesz hatással semmilyen rejtett jó-rossz skálára, pusztán a játékos döntése, ha ezt akarja csinálni, és ezt a játék lehetővé teszi.
"Ehhez nagyon jónak kell lenni a lopakodásban, ebbe az irányba kell fejleszteni a karaktered, és olyan fegyvereket kell használni, amik csak ártalmatlanná teszik az ellenfelet, és nem megölik. Továbbá olyan morális döntéseket kell meghozni, amik lehetővé teszik, hogy senkit ne kelljen megölnöd" - mondta Mateusz Tomaszkiewicz, a küldetésekért felelős dizájner.
Ezzel párhuzamosan Pawel Sasko, a játék egyik vezető dizájnere egy lehetséges New Game+ módról beszélt, habár ezt nem mondta ki közvetlenül. Arra a kérdésre válaszolt, hogy ki lehet-e maxolni teljesen a karakterünket egy végigjátszás alatt.
"Ezen még dolgozunk, szóval változhat a megjelenésig, de valószínűleg nem lehet kimaxolni mindent egyetlen végigjátszás alatt. Ennek nem lenne sok értelme egy olyan játékban, ahol nagyon fontosak a meghozott döntések és az újrajátszhatóság. Ezért nem valószínű, hogy az első végigjátszásra megengedhetjük, hogy mindent ki lehessen maxolni" - mondta.
Ez az utóbbi mondat viszonylag egyértelműen utal arra, hogy a készítők terveznek egy New Game+ módot, ami persze könnyen lehet, hogy a megjelenéskor még nem lesz elérhető, hanem egy frissítés formájában kerül majd be." -
Igen, de most az a baj, hogy Level 0 vagyok, a minimum pedig Level 1 :) -
Úgy látom még mindig nem sikerült... pedig 10% esélyed lenne. -
Pio #307039 Egyszerűen lehet, hogy a Steam Sale miatt ilyen szinten ki van készülve az egész. A napokban rengeteg anomáliát tapasztaltam Steamen. És jelenleg nálam a Steam Sale játék oldala se tölt be... :) -
Lehet steam szerver hiba is próbálkozz holnap talán elmúlik :D -
Sajnos nem értek hozzá, de próbálkozzál. -
Nem, eddig is publikus volt. Nem nagyon értem... -
Ha eddig privát volt, és csak most, a felajánlás miatt tetted publikusra, és szinkronizálnál, akkor jó néhány percet várni kell... -
Pedig a rendszer működik most próbáltam szinkronizálni. Szabadon látható (public) steam fiókkal simán megy.
Én is jelentkeztem 2 másikra ami az SG-n van remélem egyik bejön :D -
Isten éltessen, és köszönjük a ragyogó felajánlást!
Nem szokásom jelentezni ilyesmiért, de ezt most bizony istenuccse bepróbálnám, de a Steamgifts oldal azt írja, szinkronizálni kell a Steam-mel, viszont nem hajlandó. Azt írja, hogy a Steam Privacy settingeket publicra kell állítani. Nos úgy van, de nem sync-el továbbra sem.
Van valakinek tippje, hogy mit csináljak? -
Még két nap
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.06.28. 13:07:27