311803
-
Amikor megláttam ezt a hírt, rögtön ez volt az első reakcióm: elmegy az NVidia a k*rva a**jába. Ne egy több mint 20 éves játékhoz csináljanak RTX effektet, amin pl. nem is látszik, hanem mostani, valósághoz hasonlító gamekhez. Nem ezt fogom elővenni, amikor már sokkal jobbak vannak. Persze sose voltam annyira grafika buzi, de na! Simán előveszek egy kedvenc Another World-öt, de azt nem akarom RTX-ben látni. Az úgy volt jó. Pl. az Outcast: Second Contact-ot nemrég megvettem és rohadt szép, de iszonyat bugos. Viszont abban elfogult vagyok. Rohadtul tetszett. Persze ennek semmi köze az RTX-hez, csak úgy szóba hoztam.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.07.07. 10:18:15 -
IG-n 8 játékot vettem eddig és 1x se volt gondom. 1db Battlenet-est és 7db steam-est. Azóta is megvannak! -
Ez a Kingdom Come Ultra High-ra feltolva mindent(!) 58-60 frémmel szalad. Döbbenet. Ja és az első amit megláttam benne, az egy kemence, amiben a tűz által vetett fény 43434234x szebben néz ki, mint a Quake 2 RTX-ben bármi :-D
Szerk.: Úgy értem a vegetáció, Object és a LOD is maxra van húzva + HD textúrák letöltve!
60 frém többnyire, nagyon ritkán leesik 58-ig... WOW!
Szerk.: Több ember ahol van a tradereknél ott már benyalt 50 körülre, de SMAA is maxon volt. Kemény.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.07. 10:13:43 -
Quake 2 RTX.
Azért az valahol ijesztő, hogy 1997-ben 3DFX Voodoo 2 tulajként egy MMX-es Pentium 200 MHz-es proci mellett, a Quake 2 nálam úgy futott, hogy besza-behu. Hát most így laza 22 évvel később DRÁMAIAN szarabbul fut!
8700k + 1080TI 12GB VRAM (legújabb driver) + 16 GB DDR4 3200 MHz + nvme SSD mellett. 15-16 FPS.
Igen, igen... RTX hiánya, nem vagyok tufa, de a videókban, és az imént a saját szememmel látott fény/árnyék és egyéb effektek nem igényelnének RTX-et, azért azt lássuk be! Semmi olyasmit nem láttam, amit ne láttam volna már más játékokban RTX nélkül! Egy ügyes programozó ezt RTX nélkül is lazán megoldja és akkor nem 15 frémmel szaggat egy korrekt konfigon, hanem szétszakad rajta és fénysebességgel kilő az űrbe.
Tök értem, hogy az nVidia az ilyenekkel, meg az RTX demókkal arra akar rávilágítani, hogy vegyél RTX kártyát, de az ilyen 22 éves játék 15 frémmel a 1080TI-n húzásokkal inkább az ellenkezőjét érik el. Ez kit fog a váltásra ösztönözni, miközben a Kingdom Come meg olyan látványt tár elém ezen a hw-en, hogy néhol vetekszik a valósággal a küllem? -
nxs #307107 Ide is benyomom hátha valaki...sry az Offért.
Sziasztok.
Következő a problémám : Az alaplapi audio be/kimenetek közül (3x3.5 jack) csak a "green" működik mint output (2ch,stereo) , viszont az erősítőből ugye (5.1) 3x3.5 jack jön. A win csak a zöldet látja + alaplapi driver fent.
Spec :
Lap : Giga B450M S2H
OP : Win 10 x64
Megoldható,hogy rendesen használja a 3 csatit (pl.: zöld front/blue back/pink sub+mid..sorrend mind1) vagy hw alapon kell megoldanom (átalakító) persze szeretném software útján...vagy Bios. Win 10 nekem új de nem találtam lehetőséget.
Segítségeteket előre is köszönöm :) -
Így van, CDKeys és Instant Gaming a két legjobb. Több tucat dolgot vettem már ezeken a helyeken, és soha nem volt gondom. -
Köszi a vételt, így lett ~10 euro-ért egy Workers & Resources: Soviet Republic-om... igen, öntökönlövésnek tűnik, a Hellblade-re ráfizettem egy EA címért 
Direkt teszteltem a Hellblade-et beaktiválás előtt... egyszerűen ezek a "játék mutogatja nekem a sztorit átvezető címszó alatt" nem valók. Kb. két perc után martam az arcom hogy mikor jön már a játék, de közben nem tudtam nem látni, hogy mások miért szeretik. Minőségi a kivitelezés, halálosan unalmas számomra. Van ilyen. Inkább szöszölök egy félkész városépítős cuccal.
-
+1
de IG ellen se tudok rosszat mondani, tobbszor is vasaroltam ott problemamentesen -
Személyes véleményem: inkább a https://www.cdkeys.com/-on érdemes.
Példás a supportjuk, és nem féllábú kufároktól veszik a kulcsokat Mumbai sikátoraiban fél cigiért, és nem is az előbb említett júzerek értékesítenek náluk, mert nem piac, hanem bolt... az áraik konszolidáltak, a pre-ordereik atombiztosak (még úgyis, hogy a "Dead Island 2" még mindig ott virít a "polcukon", és lám, nekik lett ugye igazuk: a játék fejlesztése nem állt le). -
Anonymusxx #307102 Szerintetek mennyire necces az a bolt / instant-gaming.com / ? Mert hiába olcsó, ha pl elveszik a steam a kulcsot valamiért...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.06. 15:03:31 -
Dark Soulos emberkéknek szerintem 2-3 perc lesz és már tudod is a dolgokat. Nos nekem az a másik ami agyfasz...már nem is erőlködök vele minek. Én játszani akarok nem a diliházba végezni -
Sajna azért vagyunk sokan már szarrágó szagúak, mert a backlogunk borzalmas. Így 18 GBP sok, főleg, hogy bundliból, vagy a Grebber által írt korábbi ingyen osztogatásból megvan az alapjáték.
Anno a Little Nightmares-el pont u.e. volt a helyzet. Voltunk páran, akik kivártuk, hogy a bundliban kapott alapjátékhoz nagyon olcsón tudjuk aztán majd megvenni a SP-t. -
Én nem tudom mennyire játszik itt, de cdkeysen 18 font a royal edition. -
11 ojrós Steam-es Fallout 4 Goty szürkéknél számomra még mindig hihetetlen. Venném azonnal, ha nem lenne vállalhatatlan backlog. Így csak porosodna. -
Felcsigáztál... szeretem a kihívásokat, leszedem megnézem :-)
A HDD ügyben annyit tudok mondani, hogy amit veled csinálnak az k. nincs rendben, én már elővettem volna az erőszakos oldalam és fenyegetném őket, majd meg is tenném a fogy. védelem felé a lépéseket. Jelezted 3 napon belül a hibát. Utána cirka 10 napon belül megkapták. AZONNAL újat kellett volna küldeniük!!! -
Én anno a warez bétával toltam a kingdom-ot.. Ott egyszerűen a training harcon se tudtam túljutni.. Egyszerűen szokatlan és nehéz a harc és ez a game sajnos erre épül.
Pedig követtem a sorsát már van fasza mappám térképekkel hol vannak a játék legjobb fegyverei nagy értékű cuccok mit hogy merre, de még nem jöttem rá hogy kell benne bárkit leverni.. Majd ha ebben az életben visszakapom a HDD-met lesz helyem feltenni az eredetit is (ha már megvan) és kinzom magam tovább hátha -
Fúúú de idióta vagyok 
Tök igazad van! Utánanéztem és tényleg csak 3 hónap kellett. Mea culpa.
Én azért titkon reménykedem benne, hogy karácsonyra jön egy 50% és tolhatom. Amúgy nekem is a Gothic 1-2 ott a legjobb szerepjátékos élményeim között. Ha ez is olyasmi, akkor az hevön! -
Nem voltam új előfizető és 3 hónapra kellett előfizetni ami 35$. De mivel így ingyen volt a Kingdom miért ne. Az az 50% sajnos még ÉVEK ahogy a többi játék game pass / dlc gyűjteményekből indulok ki... A játék megjelenése után ugyanis (sajnos) már csak ezek hozzák a bevételt a sima alap game-et már maguk a kiadók is szarba se veszik ilyenkor -
1x tolta a Humble erős kritériummal ingyen. Fizess elő egy évre és akkor megkapod, de új előfizetőnek kellett lenned, tehát nálam pl. nem működött ez az opció, meg nem lehettek túl sokan, akik 130$ körül szívesen perkáltak ott és akkor.
De ja, ki kell várni, hogy ne 15%-ot kapjon csak ez a DLC pakk és akkor megvenni. 50%-al már kiegyeznék, de így kenjék a hajukra.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.06. 09:15:22 -
Az meg különösen a legalja hogy a game már szinte semmit nem ár lásd bundle meg ingyen osztás és a dlck kb többe kerülnek mint a játék... Ez a legalja ,de ez nem csak ennél a játéknál mindnél így van 
Mindegy lesz ez a dlc pakk negyed áron is ehhez képest addigra talán a magyarítás is tisztességes formát ölt. -
Mi a f!??????
Ez most a Steam hibája? Megvan az alapjáték. Nézem az adatlapját a Royal Edition 34.79€ és NINCS az adatlapon SEMMI nyoma annak, hogy van DLC pack külön!
De, ha rányomok egy DLC-re, ahogy írtad (hálás köszönet érte!!!), akkor tényleg bejön egy Royal DLC Package 17€-ért!!!!
Ez tudjátok mi? A legalja, féreg, megtévesztés, a vásárló totális átverése!!! Ugyanis ha most nagyon rá lettem volna pörögve nyilván megveszem a DLC-ket all in one, "add all DLC to Cart" gombbal 45.3€-ért!
Hogy rohadnának meg, hogy itt tartunk!
A hsz-ed viszont kb. pirossal kéne a bannerbe tenni, mert annyira fontos!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.06. 08:08:05 -
Anonymusxx #307090 Vennék egy Hellblade: Senua's Sacrifice a bundleból,ha valakinek nem kellene -
Egyetértek, és Grebberből fordítok.
A Kingdom Come egy olyan dolog, amit mindenkinek ki kell próbálnia.
A harcrendszer ismerős is, meg nagyon furcsa is. A hangulat vicseres és nem is.
A lényeg, hogy itt tényleg arról van szó, hogy egy kovácsinas bőrébe bújsz a Zsigmond király idei korszakban. Ez azért vicces, mert ugyebár ekkor Zsigmond volt a Német-Római császár is, de sajnos a csehek ott, és akkor kevésbé jártak jól, mint mi. Ezért nagyon mókás magyar szövegeket hallani bizonyos ellenfelektől, akik ugyan kunok, de mégis magyarul beszélnek, és néha gáz, amikor konkrétan bazmegelnek, meg kurvanyáznak, magyarul :)
A harc nagyon érdekes, nem mondanám, hogy jó, ki kell próbálni. Nehéz.
A játék a bundli árát viszont mindenképp megéri, én day 1 vettem meg, és nem bánom. Hamarosan előveszem ismét. -
No. Ha rakattintasz egy DLC-re ha megvan az alapjatek akkor van 16euros osszesites. -
A gond az, hogy a Stranger Things The VR Experience nagyon is jól megmutatta, hogy milyen Stranger Things játékra van szükség. Na... qrvára nem ilyen fosadékra, amiben az assetek közül szinte látom, ahogy húzogatták a kanapékat a képernyőre 2 kattal. -
25.000 Ft. Erre emlékszem kristálytisztán, hogy ennyiért volt a Novotrade akcióban idehaza C64. Az évet nem tudom pontosan 88-90 közé tenném. Sok cuccom származott tőlük, de egy Megadrive miatt végül az egész hóbelevancot eladtam. Egyik rossz döntést hoztam a másik után, mert utána meg a Megadrive-ot adtam el egy 212 MB-os vinyóért a PC-be... az volt a PC-m első darabja. Egy fadobozban, ősöreg családi képek között őriztem, bő 3/4 évig, mire gép is lett köré.
Soha nem találkozunk :-) -
Szia!
Itt a lényeg... plusz küldik. Az a vicc, hogy jobban járnék, ha egyszerűen megvenném a Royal Editiont steamen. Ez így egy őrület. -
-
Ha a Skyrimy-Gothic-Witcher és stb vonalon nevelkedtél lehet utálni fogod mint a szart.
Ez a game kb olyan mint a Richard Burns Rallyt billel tolni .....
De ha rájössz és megszokod a harcot akkor jó lesz. Ha nem akkor hagy a csába ,mert csak felbaszod az agyad -
Szia.
Az egyetlen amit érdemes a játék elején megvenned a From The Ashes, mert ott túl tudsz fejlődni.
A többit bármikor, mert plusz küldiket adnak.
Az alapjátékba én beletettem 150 órát, szóval tartalom van benne.
Illetve ha monduk a Withcer 3 tetszett, arra számíts, hogy itt azért olyan döntések messze nincsenek, mert inkább hangulati RPG, mint döntési(bár tudom ez hülyén hangzik). -
Hellblade - nyilván must buy volt emiatt, de jó, hogy nem vettem meg korábban.
Moonlighter - okay.
Road Redemption - nekem ez pont annyit ér, amennyiért most megkaptam. 1x kipróbálom, de ha nem kap el 10 percen belül, akkor ignore on.
Warhammer 40,000: Mechanicus - Ebből milliárd van, nekem meg nincs időm.
Love is Dead - meh.
60 Parsecs! - békésebb időkben ránéznék, rengeteg jobb van ennél.
NAIRI: Tower of Shirin - erre se lesz időm.
Júliusi előzetes:
Kingdom Come: Deliverance - OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Surviving Mars - Szomorú, hogy ilyenekre már végképp nincs időm, de amúgy okés, korábban már szemeztem vele.
Szerk.: Nincs Kingdom Come season pass? Vedd meg a DLC-ket 45 euroért. Száni!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.05. 19:25:24 -
Engem is érdekelne.
Főleg hogy most kijött a GOTY verzió. -
A Kingdom Come: Deliverance játékról mi a véleményetek? Tényleg annyira nehéz? Alapból érdekelne. -
Júniusi Humble játékok:
Road Redemption
Warhammer 40,000: Mechanicus
Love is Dead
60 Parsecs!
NAIRI: Tower of Shirin
Júliusi előzetes:
Kingdom Come: Deliverance
Surviving Mars
-
Ha szereted a survival-crafting-építgetős dolgokat (pl. Subnautica), akkor jól fogsz vele szórakozni. Rengeteget változott a kezdeti állapothoz képest. -
A No Mans Sky-t most már érdemes megvenni ugye? Úgy értem mostanra már nagyjából tudja azt, amit eredetileg ígértek?
Csak mert 20 dodó környékén van néhány kulcsos oldalnál, és szemezgetek vele. -
Kétlem hogy most csodálkozol rá a tényre hogy divatba jött low poly graffal kihozni játékokat... ezek között is ugyanúgy vannak jók és rosszak, mint a fényesre csiszoltak között. Az arányokról lehet vitatkozni, de fölösleges, mert ami annyira szar, ahhoz úgysem nyúl az ember. Elég könnyű kiszűrni, nem mint rég, amikor a játék doboza alapján választottam a játékot (és a film kölcsönzőben a kazettákat is). :) -
Hehe, a novotrade-es utalásért kapsz meghívlak egy sörre vagy egy csokira, ha valamikor találkozunk :D:D:D
Jaaaaj, régi szép idők, micsoda cég volt az :D:D:D:D:D -
Stranger Things 3 The Game is kijött... úgy tűnik C64-re, mert PC-re azé' ez durva lenne 18€-ért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy letoltam pár hónapja PSVR-on a Stranger Things VR Experience-t és az bizony jó lenne... kár, hogy percek alatt lemegy az egész. Abból és úgy kéne játékot csinálni, nem pedig a Novotrade-re bízni a fejlesztést
-
Pl a Kickstarter-es MechWarrior-nál pénzhez volt kötve mi valósul meg. Tehát a fejlesztők felvázolhaták a CyberPunk2077-ben a multit és odaírtak egy összeget, de ha nem adtak rá forrást, akkor az csak terv marad, vagy nem tudom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.07.03. 19:12:03