311803
-
-
185 óra, még van pár mellékküldetés meg ilyesmi, de minden fő történet és a DLC történeteivel kész vagyok.
-
Én nem tenném sehogy. Én csináltam volna játékokat. Végeredményben ebben a konzolos izéban azok tudtak megmaradni, akik ezt követték, szal ehhez akkora lángelmének sem kell lenni. Merhogy végülis erről szól. Az MS úgy gondolta, hogy ő az.
Az élet ezt nem igazolta. -
Pont ezen dolgoznak a rengeteg "ingyenes" dologgal, hogy akik itt vannak, maradjanak, mert kvázi ingyen ömlik a nyakukba a játék - ez alatt pedig nem fognak máshova kacsintgatni.
Egyáltalán nem dőltek hátra, csak másképp kezelik a helyzetet, ahogy te tennéd. És talán fordítani fognak jövőre, ahogy a Sony is tette ebben a generációban. -
Ez a generáció még másfél évig tart. Másfél év alatt még komoly bázist fog lopni a sony.
Nemtudom mennyire jó taktika hátradőlni, és elengedni azzal, hogy hát ez elment. El. És megy minden nap. És ennek még jó sokáig nem lesz vége, ha megáll ez már bármitől is. -
Állítgatnak a kommunikáción, minimalizálják a veszteséget (felhasználói, nem anyagi irányból) és készülnek a következő generációra, mert a mostanival már igazából felesleges foglalkozni. Mit érnének azzal, ha a generáció végén kijönne pár vödör hűdeszuper X1 játék? Nem fog hirtelen sok millió user visszajönni hozzájuk miattuk, és eldurrantanak egy csomó puskaport egy elavult rendszerre. Azt kell megakadályozni, hogy a meglevő bázis ne menjen el, és a következőnél jobban kezdjenek.
A Sony ugyanúgy mentette a menthetőt a Playstation3/Xbox360 idején, amikor ők voltak a "vesztes" oldalon...
Minden megjelenésnél a "Playstation network"-re kapcsolt játékosokat reklámozták, nem azt, hogy hány konzol ment el. Most a Microsoft folyamatosan arról kommunikál, hogy az Xbox, mint "platform" hogyan teljesít, egybeöntve a PC-sekkel. Úgy nagyobbnak látszanak a számok :)
És ez nagyon jól látszott a mostani E3-on is, a Sony tojt bele (ahogy teszi évek óta), mert nincs ki "ellen" hajtani, a Microsoft mutatta a kötelezőt, hogy még léteznek és kész - ennek a generációnak már vége. -
Lehet, hogy inkább játékokat kellene csinálni. Nemtudom.
Biztos el lehet karistolni azzal a hozzáállással is, hogy kényszeresen kiszolgálják a fillérbaszókat, de olyan lassan vezet bárhova is, hogy addig kilopják a szájukból a falatot. -
https://sg.hu/forum/uzenet/1421075939/67435: válasz a csillagokra -
Anonymusxx #307223 Mi a különbség a Xbox Game Pass és a Xbox Live Gold között ?
És miért van csillag a nevem után? nem fizettem elő prémiumra...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.19. 18:04:01 -
Köszönjük a mélyenszántó üzleti elemzést :) Szerintem írjál nekik emailt hogy el van árazva a game pass, 300Ft helyett biztos 3000-et akartak írni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.07.19. 17:27:15 -
Az elmúlt pár évben aktív embermegtartás folyik, azért sietnek ennyire a következő generációval, hogy azt lehetőleg ne a Sony uralja.
Ezért szállnak be ők teljes mellszélességgel a crossplay lehetőségeibe, és ezért ellenzi azt a Sony, ezért van rengeteg lehetőség az MS felületén játékokra, ezért tolják a gamepassba sok pénzért akár az új játékokat is - hogy amikor jön a Scarlett, akkor legyen aki azt veszi.
Nem azért csinálják ezt, mert az olyan jó nekik, hanem azért, hogy ne legyen a mostaninál is sokkal rosszabb. -
Csökkenő videójátékos bevételek a Microsoftnál Ezek szerint aki game passozik mégse vesz meg mindent teljes áron ? Majd belátják egyszer nem kéne hónapokig 300ft-ért adni az aaa címekhez való hozzáférési jogot -
Ja, biztos.
De most még több emberke tudhat róla, aki eddig nem kereste a kiskapukat... -
Már a 0-naptól köztudott dolog. -
Ki lehet játszani az Xbox Game Pass Ultimate előfizetést
"Történetünk ott kezdődik, hogy a Microsoft az idei E3-on bejelentette az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatást, ami egy előfizetésben egyesíti a kiváló Xbox Game Passt, valamint az Xbox Live Goldot, némileg olcsóbb áron, mintha mindkettőre külön-külön fizetnénk elő.
A Microsoft tett ezen kívül egy nagylelkű ajánlatot: az új előfizetők számára az első hónapot 1 dollárért adja. A dolog ezután kezd érdekessé válni: a felhasználók rájöttek, hogy az 1 dolláros kezdő hónap érvényes azokra is, akik már előfizetői vagy az Xbox Game Passnak, vagy az Xbox Live Gold-nak, és hogy ha előfizetnek az Ultimate-re, akkor az előfizetésből hátralevő mindegyik hónapra megkapják az Xbox Game Pass Ultimate-et, azonban a havidíj nem emelkedik meg, marad annyi, amennyiért önmagában a sima Game Passért vagy a Live Goldért fizetnénk.
A dolog annyira működik, hogy megtehetjük azt is, hogy kibővítjük az előfizetésünket az elméleti maximumig, ami jelenleg 36 hónap (amihez a legjobb, ha akciósan vásárolunk kreditet valamelyik üzletben), majd ráeresztjük a Game Pass Ultimate-akciót, és három évig nyomott áron élvezhetjük a szolgáltatást.
Ez a dolog természetesen hamar feltűnt a Microsoftnak is, azonban meglepő módon nem korrigálták a dolgot, hanem egy hivatalos blogposztban olyan lifehack-nek nevezték, amit ők is támogatnak (egyelőre még!). Sőt, még lépésről-lépésre le is vezetik, hogyan valósíthatjuk meg a dolgot (csak ők persze azt szeretnék, ha a Game Pass vagy Live Gold előfizetést a Microsoft Store-ból vásárolnánk)." -
Árnyvadász #307216 Ha olyan fából vájtak ki, vagy korosodsz és régi emlékeket szeretnél feleleveníteni, korszerű tálalásban és nem utolsó sorban szereted az fps műfajt, akkor tiszta szívből ajánlom neked: Heretic után szabadon
A link címe is jól mutatja, ez egy színtiszta/vegytiszta old-school fps lövölde, csak a fegyverek helyére képzelj varázsbotokat. Én nagyjából a 3/4.vel már végeztem. Röviden: Sokkal jobb, mint amire előzetesen számítottam, de egy fikarcnyival se képzelj bele többet, mint ami és ami egykoron ez a műfaj volt, vagy képviselt. Azonban remek kikapcsolódást nyújt. Kiváló a pályatervezés, természetesen sok sok titkos hellyel, remek a fegyverválaszték, gépigényre sem éhes, végezetül audióvizuális téren is hozza a kornak megfelelőt. Ha jól tudom UE4 van alatta. Rövidnek sem mondanám. Nagyjából 15 óra környéke lesz befejezve. Szóval erősen ajánlott kategória. -
ToxiMaxi #307215 Én úgy értettem, hogy egy játék miatt számomra pénzkidobás. Természetesen én is játszom más játékokkal is.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.19. 11:46:06 -
Valószínüleg tényleg nem. -
Szóval erre mondják, hogy kinek mi. Én pl. nem csak "1 szaros játékkal" játszok, hanem eddig 1001 db várja a steam a fiókon. Nekem megérte, mert én már 12 éve vegetálok. -
Tartom magam ,hogy rtx opciók nélküli FHD max akadásmentes játékhoz ~60fps-hez nem fog kelleni az 1080ti. Hamarosan kiderül -
Kétségtelen, szinte biztos, hogy itt is felélőttek nem kicsit, de akkor is fura.
Amikor kijöttek a spec-ek a Metro Exodushoz már csikorgattam a fogam, hogy húbaszki, aztán very high-on riccenés nélkül megy 60-on. Itt is valszeg ez lesz. Csak akkor is na. -
Mivel nincs ennek hivatalos meghatározása, kb. mindenki azt és az alapján ír oda, amit nem szégyell.
(ezért csinálták már pár helyen azt, hogy nem minimal meg ilyeneket írtak, hanem "720p30", "1080p60" meg ilyeneket - persze ez túl informatív lenne :) )
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.07.19. 10:57:40 -
Ez OK lenne, de a basic elvárás soha nem az ultra 60 fps-t tükrözi, hanem az alap szintű hárdvert, amin egyáltalán hajlandó menni a cucc. Ehhez pedig egy 1060-at odatenni kicsit kemény. A recommended az a szint, ami belövi NAGYJÁBÓL a 60 FPS-t high-on, mégcsak nem is ultrán.
Általában ez így szokott lenni.
Recommendedre beküldeni egy 1080ti-t finoman szólva is pofátlan. Nagyon.
Ráadásul ne felejtsük, hogy ezek az adatok mind full hd-ra vonatkoznak, a system req soha nem 1440p, vagy 4k, hanem full hd
Ha egy címnek 1080ti kell full hd-n a high-very high 60 fps-hez, akkor az már erősen az elmészapicsába kategória. Szerintem. -
Nem értem a sírást a Controll miatt. Az előző játékuk a Quantum Brakenek is kellett az 1070 alsó hangon hogy a 60 fps meglegyen..akkor jelent meg ez a vga kb mikor a játék (legalábbis ha jól nézem googleba) Nos ez volt 3 éve.. Nem csoda hogy most ugyanannak a cégnek a játéka ugyanoly szintű felső kategóriás VGA-t kér...
Tippre FHD-be az 1070ti -1080 igaz nem röhögve ,de szerintem elég lesz a 60 fps-hez. Aki szopkodja az RTX-ek az meg hát igen fizesse meg a tükrözödést -
ToxiMaxi #307207 Hogy 1 szaros játékkal játszhassak, ezért költsek el több 100 eFtot?
Inkább nem. Így is baromi magasak a hardware árak. -
...hogy ezzel serkentsék a hardware ipart. Az egész világ egy üzlet. Mindent manipulálnak. -
Pontosan. Most a Ray Tracinget felejtsük el, a minimum igény kb. az. ami mostanában az ajánlott szokott lenni.
OK, ez persze valszeg nem fedi a tényleges minimális igényt, de basszus, odaírni, hogy hát ez nem nagy ügy, a szokásos... Hát az igen profi szintű szakújságírói tapasztalatra utal :D -
Lehet legózni:
//szerk.: árak - árgép.hu
i5-7500 -- 60+ ezer
i5-8600K -- 85+ ezer
Ryzen 7 2700X -- 87+ ezer
GTX 1060 -- 65+ ezer vagy
RTX 2060 -- 120+ ezer
GTX 1080Ti -- 270+ ezer
Radeon VII -- 255+ ezer
RTX 2080 -- 220+ ezer
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.18. 16:13:55 -
Hát végül is, ja... " teljesen átlagosnak nevezhető" egy hétköznapi átlag gémernek (nem hardcore-nak, és nem 60-144 FPS mániákusnak) már a minimum gép is... ja...
Hát még az ajánlott, azokkal a több százezer forintos alkatrészekkel...
-
Grebber már posztolta a megfelelő totyikba, de azért ide is, Control gépigény, és az SG-féle zseniális zsurnalisztika:
Minimum
Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i5-7500 / AMD Ryzen 3 1300X
Grafikus kártya: Nvidia Geforce GTX 1060 / AMD RX580
Ray tracing: Geforce RTX 2060
RAM: 8GB
Ajánlott
Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 7 2700X
Grafikus kártya: Nvidia Geforce GTX 1080Ti / AMD Radeon 7
Ray tracing: Geforce RTX 2080
RAM: 16GB
" Ezen felül egyébként teljesen átlagosnak nevezhető az összeállítás, nincs kiugró igénye az augusztus 27-én megjelenő játéknak. "
LOL, én berosálok. -
GMG Summer Sale 2019
A játék index képeinek bal felső sarkában:
G = GOLD
S = SILVER
B = BRONZE
Vásárolsz 1 darab megjelölt (G-S-B) címet, kapsz: "You'll get a 100% off voucher redeemable against selected games"
GOLD-nál: 5 címet választhatsz + 15% voucher -- a lista:
~~~~~~~~~~~~~~
* Batman: Arkham Asylum Game of the Year --- "rendes ára": 14,99 font
* Black & White Bushido --- "rendes ára": 9,99 font
* Crusader Kings II --- "rendes ára": 29,99 font
* Dead Age --- "rendes ára": 10,99 font
* F.E.A.R. 3 --- "rendes ára": 12,99 font
* Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition --- "rendes ára": 14,99 font
* InnerSpace --- "rendes ára": 14,99 font
* LEGO Batman: The Videogame --- "rendes ára": 14,99 font
* Next Up Hero --- "rendes ára": 14,99 font
* RAGE (1) --- "rendes ára": 7,99 font
* Super Cloudbuilt --- "rendes ára": 15,99 font
* The Black Death --- "rendes ára": 14,99 font
* The Little Acre --- "rendes ára": 9,99 font
* War Tech Fighters --- "rendes ára": 15,49 font
* Warhammer: End Times - Vermintide (1) --- "rendes ára": 22,99 font
SILVER-nél: 5 címet választhatsz + 10% voucher -- a lista:
~~~~~~~~~~~~~~
* ADR1FT --- "rendes ára": 14,99 font
* Bard's Gold --- "rendes ára": 5,79 font
* Beyond Eyes --- "rendes ára": 9,99 font
* Big Buck Hunter Arcade --- "rendes ára": 6,99 font
* Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD --- "rendes ára": 9,99 font
* Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition --- "rendes ára": 19,99 font
* Edge of Twilight – Return To Glory --- "rendes ára": 10,99 font
* Evil Genius (1) --- "rendes ára": 6,99 font
* FIVE: Champions of Canaan --- "rendes ára": 2,79 font
* Heroes of Loot 2 --- "rendes ára": 6,99 font
* Killing Floor (1) --- "rendes ára": 14,99 font
* Lead and Gold --- "rendes ára": 7,99 font
* Magicka (1) --- "rendes ára": 7,99 font
* Monster Jam Battlegrounds --- "rendes ára": 10,99 font
* Mount & Blade (1) --- "rendes ára": 7,99 font
* Mount & Blade (1): With Fire & Sword --- "rendes ára": 7,99 font
* Narborion Saga --- "rendes ára": 7,19 font
* Overlord (1) --- "rendes ára": 3,49 font
* Paperbound --- "rendes ára": 9,99 font
* Quarantine --- "rendes ára": 10,99 font
* Rocket Knight --- "rendes ára": 14,99 font
* Space Grunts --- "rendes ára": 11,39 font
* Space Ribbon --- "rendes ára": 6,99 font
* Teleglitch: Die More Edition --- "rendes ára": 8,99 font
BRONZE-nál: 1 címet választhatsz + 7% voucher -- a lista:
* 95 cím! -
-
4K-hoz kell tuti... FHD-be röhögve elfut majd kb egy kenyérpirítón is..(Amik ma már rx 580 illetve 1060 néven mennek)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.15. 22:38:21 -
GRID gépigény:
GRID minimális gépigény
Operációs rendszer: 64 bites Windows 10
Processzor: Intel i3 2130 vagy AMD FX4300
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GT 640 vagy Radeon HD 7750
Tárhely: 100 GB
GRID ajánlott gépigény
Operációs rendszer: 64 bites Windows 10
Processzor: Intel i5 8600k vagy AMD Ryzen 5 2600x
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1080 vagy Radeon RX590
Tárhely: 100 GB
Erre kíváncsi leszek, hogy az ajánlott gépigény tényleg ilyen kemény lesz-e. -

-
Aki eddig szerette a Spiders*** játékait, az szerintem kövesse ezt a címet is (2019.09.10-én jön, STEAM): "GreedFall"
Mars: War Logs
Bound By Flame
The Technomancer -
Detroit PS4 ügyben érdeklődnék.
1. UK és US accon levő digitális verzán is van magyar felirat?
2. Ha a magyar accomra van PS Plus, érvényes lesz az ott letöltött játék a UK accomra is?
Sürgős lenne, ha nem gond, mert szabin leszek, Detroit pont jó lenne rá :-) -
Elég jó ez :-) -
Akkor nálunk lehet a gond: 20160 méternyire van a fejem felett lévő elosztó doboz a központtól.
Tavaly tudtam meg, amikor hivatalos sebességmérést végeztek, és a pasi közölte, hogy kész csoda, hogy ilyesmi sebességeket mér ki a cucc:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
//kitakartam a zípét, franc se tudja manapság...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.13. 14:49:59 -
Zsír!