311803
  • grebber
    Nem tudom.Nem találkoztam sok GoT-vel Az hogy mi ugrik be elsőnek róla azt tudom ,de nem az a kérdés.
  • Tinman #307310
    Szerinted mi a válasz, ha nem a felsoroltak? Komolyan érdekel.
  • Tinman #307309
    Itt is feltehetem a kérdést, mert ez egy kérdés, csak gondoltam így egyszerűbb... senki nem keres vele semmit :-(
  • grebber
    1 euroért bármit kitöltök...ingyen nem dolgozok be sehova

#307309: Szarul van feltéve. Milyen kérdés az ahol az ember szájába van adva a válasz? Én nem dönthetem el szerintem mi? A kérdés szerint leszarnak mire gondolok
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.02. 22:21:39
  • Tinman #307307
    10 mp alatt letudható szavazás. Köszi, ha kitöltöd!

https://linkto.run/p/J9T3W67U
  • Tinman #307306
    Megathx!

Peregrin, Anomaly 1729... mire ezeket kiválasztottam öregedtem 10 évet. Hosszú a lista, rengeteg a hulladék, meg ami már megvolt.
  • Dzsini
    ez alapján kiválasztod a bronze tierből, és 100% kedvezmény voucherként érvényesíted a kosárban

"To get the free game you want, add it to basket and remember to enter the 100% voucher code at checkout."
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.02. 19:34:38
  • Tinman #307304
    Greenman-en ha veszel valamit, utána ilyeneket látni:

Bronze Rewards Bundle - Free Rewards Inside
    100% Free Bronze Reward: és itt egy kód, de nem Steam-es. Ezt hol kell beváltani? Nem nagyon látom :-(
  • Tinman #307303
    Monthly.

- Kingdom Come: Deliverance - ha semmi más nem jön, akkor is tuti vétel lett volna.
    - Surviving Mars - időt vennék, volume sok...
    - Rising Storm 2: Vietnam + 2 DLCs - Zorrobomber orgasm, engem nem érdekel. Multi only.
    - Yoku's Island Express - Wishen volt, így örülés van! Jóféle!
    - The Adventure Pals - skip indie vacak
    - Almost There: The Platformer - dettó
    - Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon - A másik meglepi! Frankó!

- Slay the Spire - szeretem a kártyás cuccokat, erre is felfigyeltem korábban. Örülök, hogy meglesz, erős vas se kell hozzá, melóhelyen is lehet toszogatni. Nice!
    - Squad - már megint egy multis harcolós fos. Nem érdekel. -.-
  • IMYke2.0.0.0
  • Dzsini
    A Slay the Spire-nak adj majd egy esélyt (ha még nem tetted), az szerintem meglepően jó, taktikai harci dolog. A Griftlands hasonlít hozzá, ha azzal már összefutottál.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.02. 19:18:30
  • TBTPumpa
    Nekem az rendben van, de ezt az új hónapot nem szeretném.
  • Dzsini
    Az endless roguelikeok az egy külön állatfaj :) Így hirtelen nem emlékszem olyanra, ami nagyon elkapott volna az olyanokból - a normál (meg titkos, meg nagyontitkos, meg hűhadetitkos) befejezéses változatok közül nagyon sok nagyon hosszú időre el tudott kapni, és néhány mindig telepítve van, hogy párszor meghaljak bennük.
    Jelenleg a Dead Cells, a Forager és a Spelunky.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.02. 19:13:19
  • Tinman #307298
    Annyira váltott, hogy nem kaptam meg (még?) a többi játékot -.-
  • TBTPumpa
    Váltott a Humble Monthly, de ezt inkább engedjük el...

Szeptember havi fő játékok:
    Slay the Spire
    Squad
  • Tinman #307296
    Ebben van valami... éppen a róglike és a procedurally generated jellemzők miatt, a róglike-okat elég hamar elfelejtem :-( Bár van aki szerint a Soulsok is róglike-ok.

Egyébként az Everspace-nek tudtommal van rendes vége, szóval nem kell az endless gametől félnem. Azokkal az a bajom, hogy több ezer órát elvesznek az életemből és kicsit droglike-ok :-D

Amúgy ha bárkit is érdekel 2.408 Ft-ot vontak.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.08.02. 19:07:52
  • Dzsini
    De akkor mi lesz az "egyszer végigjátsszuk és utána már emlékezem rá úgyhogy..." dologgal? :D
  • Tinman #307294
    SUMMER12 kód is befutott így a végére!

Így már csak 6.51 font... nem sok, de ez is valami.
  • Tinman #307293
    Most zavarba hoztál... természetesen toltam már SOK róglike cuccot :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem hinném, hogy ezt bárkinek itt el kellett volna magyaráznod...
  • Dzsini
    Egy roguelike természetéből adódóan önismétlő, hiszen rengetegszer futsz neki ugyanannak a (nagyjából véletlenszerűen generált) történetnek, hogy egyre messzebb és messzebb juss benne.
  • Tinman #307290
    Nekem régóta wishen van. Nem véletlenül. Amit eddig láttam belőle az nekem tetszett. Nagyok kellemes küllem, frankó hangulat, de egy idő után kicsit önismétlő, repetitív. Szerintem ezért a pénzért elég best buy.
  • Dzsini
    Roguelike space shooter - jársz szektorról szektorra, lövöldözöl, fejlődik a hajód, kipukkansz.
    Rinse, repeat...

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.02. 15:19:19
  • McFrost
    Ez jó cucc?
  • Tinman #307287
    Everspace FULL élmény (OST-t + Art + Wallpaper nincs, kinek kell?):

• 3Error #307286
  • Voltan
    LOL, miért nem vagyok meglepve...
  • Evoluti0N
    Sosem játszottam az eredetivel, h őszinte legyek. Ennek még anno megjelenéskor játszottam a demóját és tetszett, tetszett, de nem annyira, h megvegyem teljes áron. Most nem rég berántottam £6-ért a deluxe verziót és minden percét imádtam. :)
  • grebber
    Totál nem találtam benne semmi élvezeteset a Doom 3 sokkal jobb volt számomra.
  • IMYke2.0.0.0
    Előítéletes vagy. A DOOM nem akar több lenni, mint ami, de cserébe nála jobban semmi sem nyújtja azt, amit csak ő tud.
    Sőt, annyira jól tette a dolgát, hogy lám (kicsit) másolják is... (RAGE 2)

Továbbá, a lőszer szerzési metódusa, a kivégzések, a secretek, a karakter/fegyver fejlesztések adnak annyi lökést az egész megyek-és-bummnak, hogy ha csak egy végigjátszással számolsz, az is garantáltan élvezetes lesz... hát ha még a nehezebb szintekre is merészkedsz...
  • MrAndree
    Van története. Nyilván nem díjnyertes de bőven megteszi.
  • Scooter
    Nem azt, nem. Azért 1000 Ft-ot adok érte. Agyatlan, történet nélküli játékért többet nem.
  • IMYke2.0.0.0
    "amíg nem lesz 1000 Ft."

Akkor már miért nem grebberezel: amíg bundleban ingyen meg nem kapom

A DOOM eszméletlenül nagy királyság. El se hiszed mennyire, míg nem indítod el, és a saját irányításoddal zúzol a világában, keresed a titkokat etc.
  • Scooter
    Engem nem érdekelnek az ilyenek. Azt a 15%-os kupont se használom fel. Talán a DOOM-ra lenne érdemes, de azt megfogadtam, hogy addig nem veszem meg amíg nem lesz 1000 Ft.
  • Dzsini
    Ahány emailcímed csak van, annyiszor vagy új regisztráló.
  • Scooter
    Az oké, de nem ezt a kódot próbáltam, hanem azt amit kaptam a vásárlásom után. Érdekes módon, akkor ezt csak annak kéne magkapnia, aki új regisztráló.
  • IMYke2.0.0.0
    "off for new customers with code" --- nyilván az új regisztrálóknak.
  • Kmarha
    Köszi az infót, CK2 hasonló bundira már rég vártam (mindig lecsúsztam róla)
  • Scooter
    Nekem ez jön fel a játék adatlapja fölött pirossal: Extra 15% off for new customers with code: HELLO15 exclusions apply.
    Mondjuk nem tudom, hogy ez kire vonatkozik.
  • Moby
    Engem pl absz. nem kötött le. Nem is értem a hypeot körülötte. Van egy hangulata ez tény, de én nem láttam meg benne mást.
    Azt mindenesetre pozitívumként éltem meg, hogy nem sidescrollerezve kellett menekülnöm, mert abból több nekem már nem csúszik le :D