311803
-
Htjet #307471 A GMG-t nem is figyeltem mostanában. Ez így eddig tényleg a "legolcsóbb". -
Akciózzák azt, csak nyilván nem fillérekért --- jelenleg itt, és így a legolcsóbb a Season Pass (AUGUST12 voucher kóddal): ~5350 Ft
-
Htjet #307469 Azért komolytalan, hogy a Season Pass-t még mindíg drágábban adják mint a Goldot. Az alap már megvan, a pass-t meg nem akarják sehol sem akciózni. -
Ha ez jönne a sorban és tolnám, azonnal venném...
Ha láttok valahol, valamikor The Surge DLC-ket olcsón, ne tartsátok magatokban. Bloodborne után szerintem kivajazom. Bár az is lehet, hogy Dragon's Dogmát fogom felporszívózni, millió éve megvan... igen, régebb óta mint itt bárkinek, mivel én X360-ra megvettem az alapot, majd a Dark Arisen-t is, majd PC-re is
-
Annak, aki az "Assassin's Creed: Odyssey - Gold Edition" a fiókján akarja tudni, és nem majd ingyen végigjátszani, és sosem elővenni akarja:
Jelenleg a Gamersgate (a brit és az európai) a legjobb alternatíva a megvásárlására:
- UK: ~10200 Ft
- EU: ~10150 Ft
//igen, a Uplay Store-nál is jobb akár, a 100 pontért vásárolt 20%-al együtt: 32 euro = ~10450 Ft[/b] -
Le kell állnom majd steam-el és a Far Cry 5 végigjátszásra rágyúrni..3 hét alatt csak letudom. Magyarítás ugyse lesz hozzá soha így felesleges várni minden másra. -
Azoknak, akik belevágnának, és a részleteket még nem ismerik:
"UNLOCK OUR WORLDS. -- PC only
Starting September 3rd 2019 - GET A FREE TRIAL* - 0,00€ 14,99€/month
What is Uplay+?
100+ PC GAMES -- Download games from a growing catalogue, including Fan favourites and the hottest upcoming releases.
NEW RELEASES -- Get access to Play early and Beta programs to play our new releases before their launch.
PREMIUM EDITIONS -- Uplay+ includes the premium editions available with DLCs and expansions.**
*One free trial per Ubisoft Account from September 3rd to 30th, 2019. To begin free trial, you must provide a valid credit or debit card. You will be charged the full amount of the subscription price (14.99€ per month) on expiration of the free trial on October 1, 2019, unless you cancel before September 30th – 11.59pm, by visiting uplayplus.ubisoft.com. Additional terms and conditions apply including territorial restrictions; for more information please visit the FAQ section on support.ubi.com/faqs/43786/. This is a promotional offer and is subject to change. Void where prohibited.
**Premium editions vs. standard editions, where applicable. Editions included in Uplay+ may not include all premium content. Offer subject to change." -
Nézem Dis2-őt stream, és Nightmare-en szimplán futosgál a pályákon, valszeg próbál elfutni a boss-ig, de mindig elkapják.
-
Hát igen.
Amúgy nem vagyok nagy multis, de a Division 2 egyértelműen az egy legszórakoztatóbb cucc.
Most láttam pl a Synced-et, az kb ugyanaz lesz robotzombikkal.
Jók ezek a cuccok.
Amire kíváncsi leszek mennyi tárgy van a játékban ruha+fegyver, mert eddig kb 4 set amit kaptam vettem és találtam 2 set-et secretbe.
Ez így még kicsit karcsú szerintem.
A fegyverekből is van pár darab vehető, a maradék esik, kraftolni kell.
Ezek amikre kíváncsi lennék.
Nem vagyok programozó meg nem ismerem a játékot, 100%—ra, de amik vannak azokból 3 ráadásul az alap class-ok ruhája.
És én gondolnám egy ilyen grindelős játéknál, hogy nem bonyolult tartalom van a pályákon.
Statikus pályák. Néhány ellenséggel.
Cserébe ezekben sokféle cucc szokott lenni.
De igaz ez az itemekre is.
Igaz hogy a fontos itemek megvannak a játékban, de azokon kívük sok más nincs.
Amiben viszont több a játék, azok a Taint és Mod-ok.
Mert itt már most több van mint atöbbi kategóriákban lévő cuccokból.
A skillekből valami 12 darab van már most. És hol vagyok én még a végétől.
Mert a wiki szerint még a játék felét se csináltam meg. -
Más mapokkal, más lootokkal, és más bossokkal. -
Nem lehet ezt 10-16 órákat tolni egyhuzamban. Kieszi belőled az életet. -
Hát 3 nehézség van ujragenerálás más mapokkal. Lootokkal
Ahogy mondta Moby még kóstólgatjuk a játékot. Ehhet napok kellenek. -
Tökéletesen egyetértek.
Csak mondom, hogy én személyszerint hamar ideges leszek, az ilyenektől, hogy darálni kell.
Játszható persze, csak annyira nem élvezem.
Mindegy mêég nem dobom félre a játékot csak te is tudod tegnap tömény volt az a 3 boss.
Kiégtem kicsit. :) -
Azt nem tudom (azt hiszem nincs, de majd valaki rámcáfol), de lehet nehézséget állítani, illetve gyakorlatilag bármikor újra tudod generálni a teljes világot, (akár a játékod közepén is) amin az adventure mod még finomítani fog az egyes biome-k generálásával). Illetve miután a loot véletlen így akár 10-20x is végig lehet játszani tök "új" pályákon a kívánt nehézségi fokon és még akkor sem biztos hogy minden jóságot megtalálsz. Túl op meg sosem leszel, az a része elég jól van balanszolva - legalábbis egyelőre úgy tűnik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.19. 16:42:14 -
NG+ van? -
Kb 20 óra a single "végigrohanás", ha ügyes vagy. De baromi nagy az újrajátszási faktor. -
Azt ugye vágod, hogy ha nem te vagy a host, akkor a loot-ot megtartod, de te nem haladsz a sztoriban előre? Én a labirintus után vagyok valamivel és eddig nem igen volt gond egyedül. Itt a lényeg a türelem, nem annyira a skill. Na ez az a játék ahol DarkSector stílusban kell harcolni, azaz kóstolgatni a bosst, folyamatosan mozogni. Főleg hogy mindegyiknél van általában 4-6-8 folyamatosan jelenlévő mob az ammo utánpótlás végett (is).
Egyedül, de társaságban is, itt nem a boss mozdulatait kell megtanulni - mert azok kellemesen árkád jellegűek - hanem a minden ellenféltípus mozdulatát, sebességét, az ammo gazdálkodást - ami co-op-ban nem közös, tehát ésszel kell felkapkodni - mert 2-3x is lenullázod magad egy harc közben.
Itt is lehet játszani a buff-okkal, amivel időt nyerhetünk, de alapvetően 10-15 perces harcokra kell számítani, amelyek csapatban is 5-10 percesek minimum.
Tegnap beugrottam pár public játékba és nagyon finoman meg van oldva a co-op, a mod-ok szimbiózisa, stb. Szólóban "kötelező" (csak mert nem találtam még jobbat) a mod feltöltő trait kimaxolása illetve a csali és enemy mark (+ crit chance) mod-ok használata. Melee-esetén meg ott a leech gyűrű illetve a 20% defense + 200% deflect mod, stb,
Egyébként minden random, mindenkinél más boss-ok jelennek meg, a boss-ok viselkedése is random (gyorsaság, ellenállás, stb), a pályák, dungeonok, a loot (fegyverek, gyűrűk, talizmánok), stb.
A játék amolyan Division + Souls + Hellgate (de rég várok ilyenre) + Borderlands + Dead cells.
Ez se felejtsük el, hogy a játékot most "teszteli" a közönség, 100% hogy jönni fog egy halom balance patch. Illetve már most be van ígérve heteken belül az advendute mod, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.19. 15:22:11 -
Én nem mondtam hogy pénzt látnak, csak ezt érzem.
Nem azt akarom hogy souls játék legyen és tudtam hogy nem souls játék, ez egyértelmű volt a legelsō pálya+boss-nál.
A játék tetszene, csak a hent sok.
Ha a boss-oknál kapnék közbe levegőt akkor a többivel nincs probléma, sōtt előnyére válik szavatosságban. -
Na pl a Sekiro olyan játék, ami elsőre lehetetlennek látszott nekem is, nem értettem, de ott volt esély, és ahogy az ember pl a védekezést megtanulta, onnantól nem lett mindjárt 10-ből 10x megölni mindenkit, de érezted, hogy a játékban eljutsz valahová, nem csak a statjaid nőnek, hanem a te rechnikád is.
Itt ebben ilyen nem nagyon van, többnyire a szerencse amit írtam, legyen időd healelni, ne fogyjon ki a lőszer rossz időben.
Éppen el tudj dodge-olni
Éppen olyan ütemben és annyian támadjanak, stb.
Még nem dobom félre a cuccot mert a játék nagy része élvezetes, de ezeket az arénaharcos tömeghenteléseket nem tudom hová tenni.
Aki mondjum Division-ba sokat játszott, ezt könnyebben veszi.
Nekem az sem volt a szívem csücske, ezért nekem ez a rendszer kicsit élvezhetetlennek tűnik.
Még az itemej a kis fénycsíkkal meg a ládák a kieső itemekkel is így utólag olyannak hat mintha Divisionoznék Souls módra... -
Szerintem jól érzed. A készítők így akarnak rávenni, hogy vegyél előfizetés a microsofttól, amiből ők egy centet nem látnak :D TETVEK!
Még mindig ugyanott tartunk: wall of textekben ecseteled, hogy miért nem olyan a játék, mint a Dark Souls. Egy játéktól, ami nem Dark Souls.
-
Nem.
Az nem lenne baj ha a világ random generált.
Én olyanokkal is játszottam már.
Nekem az a bajom, hogy én nem tudok megmozdulni se a bossharcokban, holott ugyanúgy normál fokon játszom mint más.
Amúgy nem lenne probléma.
És nem hype miatt vettem meg, mert amikor megvettem, nem is tudtam hogy kik veszik majd meg az ismeretségi körökből.
Én mondtam mindig, nem mások szerint vásárolok, mert akkor mindent megvehetnék.
Az egy dolog, hogy random itemek, random pályákat nem tudtam, de ez szuper. Szavatosságban pont, hogy örültem neki.
Nekem a bajom a bossoknál van, hogy solo-ban azt érzem jâtszhatatlan és arra akarnak a játékon keresztül megerőszakolni, hogy adjam fel és vegyek előfizetést meg hívjak havert hogy tudjak játszani a játékkal.
Végig lehet igy is játszani, egyedül, csak isten modjára kell játszani, 3és milyen áron ugye... -
Arra az utolsó bossnál berágtam én is, mint a hatosanya. El is búcsúztam tőle, aztán pár nap után úgy megraktam, hogy én is alig hittem el. Fáradtan ezekkel nem jó játszani, miközben jó játékok, és hajnalba nyúlóan olja az ember, és attól fárad el, pláne a végére, ahol jó esetben valami komoly várja. Pihenni kell (mondom én, miközben fél háromkor feküdtem tegnap is :D). Úgy menni fog. -
Még a végén én is kedvet kapok hozzá pedig a Sekiros szopás hegyektöl még mindig fáj a szám...
-
Tehát a PC-s a superior verza, nagyon helyes :-D -
Egy csomóan végignyomták már, és 2 napja jelent meg. Mondjuk dark be is szopta rendesen, mert a konzolverza egyrészt szar (a frém, meg vannak benne hibák, smg-vel nem tudott lőni, mert beakadt tőle a játék, meg ilyenek), másrészt egy inkább shooterben a kontroller nem fasza. -
Van még 2 bossom a BB-ban, erősen attól tartok, hogy berántom Steam-en... aztán ha tényleg nem lehet letolni single, akkor majd jövök (s)írni. -
Mert 30 óra alatt még nem feküdt el neki a játék, pedig azt gondolta, hogy csak mérgesen ránéz, és a kód meghunyászkodik :D 30 óra, és a játék minimum felénél tart, de me, ajánlja senkinek, mert végleg el fognak akadni...LOL
Naszal még az is lehet, hogy kell hozzá vagy 60 óra, hogy végigmenjen. Skanndallum! SOKKAL nehezebb, mint a soulsok! :DD
-
Most néztem belöle de nekem kicsit másnak tünik mint a DaS ott nem emlékszem, hogy egyszere a nyakadba ugrot volna tíz ellenfél itt ez minden lépésnél elöfordul ezt egyedül nem könnyü kezelni. -
Ha lehetséges single letolni, akkor arra én is képes vagyok.
Amit nem értek, hogy Dark miért nem képes rá, amikor az összes Soulsborne-t megcsinálta NG négymillión előröl-hátulról. -
Dark, te ezt úgy vetted meg, hogy azt sem tudtad, hogy pl. hogy random generált a játék, magyarul nem tudtál róla semmit, csak azt, hogy sokakat érdekel, ezért gyorsan megvetted.
És most meg az a bajod vele, hogy a világot hozzád igazítja, miközben azt vártad el tőle, hogy ne így legyen (nem tudjuk mi alapján, hiszen semmit nem tudtál a játékról).
Ha day1 beleugrassz valamibe, akkor illenék tudni mi az, és akkor nincs sírás. Nem is értem miről szólt nálad ez a kapkodva gyorsan boxon megvétel. Ennyire fontos, hogy ott legyél vele a twitchen? -
Végig lehet tólni, de élvezni tuti nem, mert minden boss sajnos hent.
És ezzel van a baj, random a játék
Valakinek lesorlja a játék hogy könnyebb szitukat kapsz, valakinek a nehezebb változatokat adja be, azok meg isten módba kell hogy játszanak.
Én szinte amit lehet.
Ruha, fegyver. Minden maxos, azon a részen ameddig elmentem és tehetetlen vagyok.
Egyrészt nem érződdik a buff.
Valamint a legnagyobb probléma az idő.
Az hogy horda mod ömlenek a szörnyek, sokszor még ujratölteni sincs idő, nemhogy életet használni.
Nekem errőla Left4Dead jut inkáb eszembe ha szemléltetni kéne a szituációt.
Coopban se jobb a játék, mert minden skálázódik, ellenben coopban tudjátok egymást támogatni. Ami mindenképpen plusz dolog. -
*gépi ellenfél = partner -
Van benne offline solo mod.
Akkor ha coop játé, akkor mi3rt van solo mod benne.
Ha coopra tervezték, miért játszol egyedül, 3és miért nincs gépi ellenfeled.
Mindenki ezt mondja és oké.
De egy user.
Megveszi a játékot....
Vásárlás után már megcseszheti, mert van benne solo és nincs ráírva, hogy only coop.
Nem tudom érted-e mi agondom ezzel.
Én tudomásul vettem, hogy ez a játék ilyen, de ha vásárlás előtt ezt tudom, akkor nem veszem meg Xboxra pl...
Max valahová máshová, azt is akkor ha van kilátásban coop.
Így is meglesz ps de akkor nem veszem meg arra, hogy offline játszak, mert feleslegesen erőlködök.
De ha ezt úgy oldják meg mint pl a Resi 5 ben, akkor az más a coop miatt van offline társ.
De ha ugyanazt egymagad végzed az más.
Szóval vásárlás előtt nekem ez az info jól jött volna. -
Coopra lett kitalálva ugy élvezetes igazán ettöl még biztos vagyok benne, hogy van már olyan júzer aki egyedül is végig tolta de az már más kérdés, hogy élvezte is. -
Az a gond, hogy engem nagyon is érdekel, miután Moby csatakosra hypeolta, de nem coop-ban, mivel ennyi idősen, ennyi IRL feladattal már baromira nem megy az, hogy J0c0k@14-re várok fél órákat, vagy ő vár rám, nekem meg dolgom van. Tehát, ha ez csak coop-ban tolható később, akkor instant skip. Később se fogok erre találni társat az is biztos, mert addigra meg már lecseng, meg amikor én ráérek, az néha lehetetlen időpontokban van. -
A kérdés csak az, hogy miért akarna szenvedni valaki egy coop játékkal egyedül ? nem arra találták ki, ennyi. -
Remnant From The Ashes-al kapcsolatban egy fontos információ.
Ha valaki meg akarja venni.
Kizárólag offline/solo modban akkor vegye, ha nem gond hogy soha nem fog még a játék feléig sem eljutni.
Amiért ezt mondom az az, hogy a most kb általam játszott 30 óra alatt az derült ki, hogy nem lehet túlfejlődni az ellenfeleket.
A boss-ok meg képesek egy idő után megváltozni, olyam nehéz lesz egy egy amúgy egyszerű boss, hogy szinte képtelenség megmozdulni a pályán amikor harcolsz vele.
Szóval ez a játék csak azoknak ajánlott akik bírják a kemény szenvedéseket és arra fel vannak készülve hogy egymaguk bármelyik bossnál végleg megakadnak majd.
Sokkal nehezebb mint bármelyik souls játék, sokkal.
Ezt jó tudni azért előtte, nehogy bárkit meglepetés érjen. -
ToxiMaxi #307434 Kb. mennyi játékidő van benne átlagos, nem szöszölős játékkal? -
Szuper ez a Remnant. "level" 55-ig nyüstöltem :) Rég kötött le valami ennyire:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.19. 05:04:50 -
A REmake-et én is ott adtam fel. Jill-el még menedzselhető, Chris-szel már gáz, hiába tudod kb. mi-merre.