311803
  • Dzsini

Aladdin és Lion King remasterek jönnek
  • Dzsini
  • Evoluti0N
    Fasza ez a Hitman 2, de ezzel az epizodikus megoldásokkal, meg ilyen edition, meg olyan edition faszsággal jól megkomplikálták a dolgot. Még most sem teljesen vili, h mi van meg, mi nincs meg, most akkor végigvittem-e minden küldetést, vagy mi van.
  • Evoluti0N
    Aszongyák az értékelések, h az Astral Chain és a Control is jó lett. Előbbi 88-on, míg utóbbi 85-ön áll metacriticen. AC töltődik is már lefelé.
  • ximix #307507
    fél OFF
    Látjátok, a rendes Steam tag időben elkezdi az őszi vásárra a felkészülést . . .

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.08.26. 08:30:53
  • IMYke2.0.0.0
    Legkényelmesebben a Uplay-kliensből tehetitek magatokévá, ha még nincs meg:

• 3Error #307505
  • grebber
    Mi lenne játék amivel akár 50-100+ ezrek is játszhatnak. A valve nem epic ,hogy ezt megtiltsa /szabályozza és milyen jól is teszi. Az epic soha nem fog konkurencia lenni a kis elit szarjával pont ezért
  • Evoluti0N
    Manapság sajnos a Steamre megjelenő játékok 95%-a bekategorizálható úgy, h "ez miez?".
  • Atisz #307502
    Japán 'fasság'.
  • IMYke2.0.0.0
    Első gondolatom: diploma-dolgozat játék...
  • zorrobomber
    Ez miez??
    Nippon Marathon - $4.99
  • zorrobomber
    Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm - £8.32 ~2975 HUF (HAPPY2GAME kóddal, ami lehet csak első vásárláshoz jár, de anélkül is historical low)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.08.22. 12:46:13
  • darkSectorxxx #307498
    Közben törölve lett mert van már álítólak Játékos topikban egy. :)
    És töröltettem, hogy akkor ne legyne külön, csak mikor beírtam a keresőbe még nekem nem dobta ki hogy már van egy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.08.21. 19:08:12
  • 3Error #307497
    Ne is mond a Mass Effect-et... Hiányzik egy új rész, de nagyon. Nekem az Andromeda is tetszett.
  • 3Error #307496
    Ezért nem merek belekezdeni. Az Anthem "dögunalmában" is van már ~130 órám...
  • zorrobomber
    Most inkább a 40eurós cuccon jár az eszem... :D
  • MerlinW
    Warframe-et egyszer próbáld ki. Nagyon casual lehet szólózni mindent ha akarsz és egy mission 5-10 perc. Emellett baromi összetett, szép és változatos cucc. Az más kérdés hogy sokszor a flow miatt nem tudod abbahagyni :D
  • IMYke2.0.0.0
  • Andule
    Bards Tale IV (nem Director's cut/etc verza akinek ez szamit)

• zorrobomber
    Véletlenül sem mondom hogy szar, mert igazából nem is próbáltam, de ennek élethelyzet oka van inkább :) Ha valamibe száz órákat öntök, az csak úgy lehetséges, ha bármikor ott tudom hagyni (mondjuk turn based), single player és idle időben semmi nem történik. Még jobb ha gyorsan ki/be is tudok lépni. Ha realtime, akkor az a jó ha roguelite/like és max. 10 perc egy run.
  • MerlinW
    Jaja, Warframe-et én is utálom :)

• zorrobomber
    Na a Warframe (meg az összes free to play) végképp nem az én világom, de így a leírásod alapján nem tűnik vészesnek, valahol több általam kedvelt roguelike is a farmolásról szól akkor, pl. Dead Cells, vagy a Rogue Legacy. Jól hangzik.

Ha a Mass Effect-ben lett volna lehetőség új felszerelésért "farmolni", akkor röhögve nyomtam volna :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.08.21. 13:52:15
  • MerlinW
    Dehogynem, biztos, ha végtelenül türelmes és ügyes vagy. Alapvetően nincs szükség farmolásra. De ha szeretnél kipróbálni új fegyvereket és nincs nyersanyagod, akkor kellhet.

Minden pályán/világban mutatja a stat képernyő, hogy milyen státuszban van a védelmed és támadásod. Ha a gearlevel nem felel meg a pálya követelményeinek akkor -30%-os büntit kapsz mindkettőre.
    Ahhoz hogy szinten tartsd magadat minden létező pályaszegletet át kell vizsgálnod. Egyébként a farmolás része nem RnG, pontosan lehet tudni mi honnan esik/található és az mindig esik/ott lesz.
    Tehát ne warframe farmolásra gondolj. Továbbá a halálnak nincs semmi következménye, nem vesztesz semmit és vissza is a boss elé dob, nem kell trash mobozni az újrapróbához.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.21. 13:46:55
  • zorrobomber
    Bocs ha nehezen értelmezhető a kérdésem, hülye vagyok a Soulslike-okhoz, és a looter shooterekhez is, de a két dolog hogy kapcsolódik össze? Farmolás nélkül nem végigtolható a kampány?
  • MerlinW
    Ah, értem.
  • MerlinW
    Ha nekem írtad, nem látok ilyen steamId-t. A profilod linkjét írd ide. Vagy jelölj te engem. Illetve akinek kell segítség, társaság a héten szabin vagyok, jelöljetek, szóljatok:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.21. 13:26:31
  • Dzsini
    Mivel volt egy Játékosos és egy Konzolos, így kérte, hogy a konzolost szanáljuk.
  • MerlinW
    A sztori single volt, a farmolás public coop, mert úgy 2x gyorsabban jön az xp és a nyersanyag:)
  • MerlinW
    Játszom még, amíg meg nem unom :) Hova tűnt a Remnant topikod? Nem találom.
  • MerlinW
    Most jött ki az eddigi legnagyobb update, a Beyond. Multiplayer hub, sok száz új nyersanyag, power grid és fényjátékok a bázisokon, tenger alatti bázisok, és még sok minden, valami 200 pontból áll a changelist.
  • Árnyvadász
    Tegnap én is megvettem. Steam ID: medvebocs34

Ha van kedved segíteni, vagy neked kéne szívesen venném, ha felvennél. Este visszaigazollak. Köszi. Láttam van Discord csatorna (fórumában), oda is menni fogok. Public-ban ugyanis nem találtam chat lehetőséget, így kissé néma Bob az egész, gesztusok sincsenek, vak vezet világtalant így az egész.

Sajnos hozzám eddig nem csatlakozott be senki, és az első boss megakasztott. Hajszálon múlik csak pedig. (Volt mikor egy lövés kellett volna, de a minionjai megpusziltak.) A játékot egyedül is élvezem, de mikor csatlakozok másokhoz, úgy nagyon adja. Nyilván erre találták ki.

Közepes beállításokat ajánlott fel, de az UE4 szépen skálázza magát, alig van különbség medium-high-ultra beállítások közt, ellenben így megvan a 75-120 közti frame, ami remek. Mondjuk nem az a kivételesen szép játék, de jó van az így ahogy van. A lényeg, vagyis az ötlet zseniális: DS játék lőfegyverekkel. Nekem ez adta el. A gunfight pedig rohadt élvezetes.

A véletlen generált pályákat, ellenfelek viszont nem értem. Helyszíneken ahol eddig jártam az minden run-nál ugyanúgy nézett ki és az ellenfelek is pont ugyanott voltak, ugyanonnan jöttek. Nulla eltérés volt. Nem zavart, csak hangsúlyozták a leírásban ezt. Lehet később majd ilyen lesz?

Fejlesztések, fegyver kiegészítők használata, felszerelés menedzsment és egyéb dolgok alaposan kidolgozottnak tűntek. A karakter futása viszont nagyon tré. Túl lassú, körülményes vele így közlekedni, pedig nagyon sokszor kell, boss-oknál mindenképpen.

És azért fontos: nekem még nem egy teljesen befejezett játék hatását keltette. Sok helyen éreztem ezt. De leginkább a többjátékos módját kéne még gatyába rázni. Valószínű erre már nem volt idő. Majd most. Egy szó, mint száz aki Souls rajongó, szerintem ne hagyja ki. Kicsit olybá tűnhet, videók, képek és mikor játszol vele, hogy középszernél nem több és igazad is lehet, de mivel ez az első (nekem legalábbis biztosan) lőfegyveres DS, így az élmény akár még páratlan is lehet.

Nekem egyből a Hellgate: London ugrott be. Mennyire szerettem azt a játékot. És hogy vártam, majd egyszer lesz még valami hasonló. Blizzard-tól vártam, de a Gunfire Games hozta el. Már csak ez kéne: lássam azt a random generálást és akkor teljesen olyan lenne, mint a HL.
  • zorrobomber
    Ezek szerint akkor csak működik az a single player is... (vagy ebben volt coop is?)

Kicsit zavarja a gamer öntudatom, hogy ez lenne az első Souls típusú játékom, és nem mondjuk a DS-t tolom ki, de valahogy jobban tetszik a világ, és nem mellékesen a lőfegyverek is közelebb állnak talán hozzám (na meg az egér+bill irányítás). Nem mondom hogy perfektül, de nagyrészt jól megy Medium-on a GTX 760-on is, szóval lehet hogy belecsapok majd a lecsóba, és megveszem én is.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.08.21. 09:58:10
  • darkSectorxxx #307478
    Majd fogod folytatni generálással, vagy egyszer elég volt?

Amúgy gratula, remélem, ma én is ezt elmondhatom majd, de nem ~30 hanem ~50 órával (farmolás nélkül, mert nekem csak a halálok miatt ennyi. :D ).
  • Dzsini
    Egy hete jött ki a Beyond, úgyhogy van bőven érdemleges benne.
  • 3Error #307476

Tényleg, egy kérdés: No Man's Sky-ban van valami érdemleges újítás, játszottál vele mostanában?
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2019.08.21. 04:12:42
  • Fpocok
    Ezt jó hallani. Na majad ráugrok, ha elértem a level 60at wowban.
  • Seth
    Hogyne, végtelenségig. Diablo 3-ban sem érdemes megállni addig, amíg nem milliókat sebzel egyetlen támadással :D
  • Fpocok
    És most ? Lehet még fejlődni? Van még értelme tolni?
  • MerlinW
    No, végigjátszottam Remnant-ot, kellemes felüdülés volt számomra. ~30 óra volt némi farmolással. Szóval jó cucc, ajánlom.