311803
-
Ahogy mondod. Kábé az emberek hülyesége, nemtörődömsége, hogy a fiókjukat ellopják. Félnek egy 2 lépcsős védelemetől, hogy ne kelljen mindig kódot beírogatni, vagy normálisan bonyolult jelszót megadni. -
ToxiMaxi #307550 Pedig ha lett volna authenticator, akkor aligha nyúlják le. Telódra meg ne telepíts mindenféle appot, vagy akkor legyen több telód. Érdemes a jelszavak nehézségén is elgondolkodni. Illetve külön email címet tartani a különböző dolgokra. Rendszeresen veszek kulcsokat G2A-ról és más kulcsos oldalakról, külön email címre megy a cucc, még soha sem volt gondom velük, nem is értem mi köze a steam fiók lopásnak a szürke kulcsokhoz. -
Ha lesz idő meg kedv akkor le. Most Remnant láz van, kimaxoltam, várom az új kontentet:) -
nxs #307548 Semmi extra...megváltoztatták az email címem szolgáltatóját + a pass-t. Igazából utóbbi időben havi 1x ha elindítottam a klienst (winbe tiltok minden ilyen szart + ugye külföldön vagyok nagyrészt) kb beugrottam warframbe 1 mapra vagy kivánságlista eksönök csekk. Próbáltam belépni,error...supportnak ment 1 mondat és visszakaptam. (telefonos csekkolóm nincsen,németek lopnak mint az állat,multkor még a banki szarjaimat is tiltanom kellett mert volt app a telómon amit ugye szintén lenyultak) -
kifejtenéd? steam authenticator, stb? -
nxs #307546 Ennyiért megéri :D
Amúgy ha be akarnak törni a házamba,zárhat az ajtóm 100 ponton...de az ablak az üveg. Mivel már nem tudok bemenni az 576-ba és megvenni a játékomat szép dobozban...retkes Steam rákényszerít a netes felületre,ezzel kb be is zárult a kör. -
De akkor miért repetázol a pofonból***?
//*** - ill. annak esélyéből.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.09.01. 21:44:11 -
nxs #307544 Most volt egy Steam fiók lopásom de megint megtettem...G2A
-
És végül is lefogod tolni DaS 3 DLC-ket?
A Lords of The Fallen nem azt mondom, hogy fúúú de nagy kedvencem, de meglepően jól elvoltam vele. Ha a Surge ennyit tud, akkor az jó :-) Az alap megvan, de a DLC-k mindig rémesen rossz árazást kapnak :-( -
Anonymusxx #307542 Nem az én oldalam, hanem a moly.hu társoldala (jobboldalt lehet is látni a linkeket).. nekem bejött,gondoltam megosztom,hátha valakit szintén érdekel.
A steamen nem lehet hozzáadni a kívánságlistához olyan címeket amik nincsenek a steamen. Na meg nem mutatja pontosan az időpontot amikor játszottad.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.09.01. 13:41:10 -
Én erre a Steam-et használom :D Egyébként baromi (+ baromi sok-sok) sok meló kell még ebbe az oldalba hogy bárki használja bármire is:) - építő jellegű kritika -
Detto, én is tök megfeledkeztem a DaS DLC-kről, rájuk sem néztem még. Surge-t meg szerintem hagyd, ugyanaz a repetitív monoton izé végig. -
"egy ideje már használom"
Úgy érted "egy ideje csinosítgatom" , mert a Tiéd, ugye ?
Nagyon sok munka lesz még vele...
-
Anonymusxx #307538 Szeretnék ajánlani egy oldalt, nem tudom ismeritek-e, egy ideje már használom:
https://gremlin.hu/
Hozzá tudod adni hogy milyen játékokkal játszol, az időpontját, értékelését, kívánságlistát csinálni, stb
-
-
Uhh... gyerekek. Kiégett a retinám!
Bloodborne után a Surge-el akartam tolni, de a DLC-k annyiba kerülnek, mint amennyibe az alapjáték szokott (most sok helyen az alapjáték is olcsó), így eszembe jutott, hogy Day1 megvettem a Dark Souls 3 DLC-ket, le kéne őket tolnom.
Mondanom sem kell, hogy mentésem nincs, mert cloud save-et nem támogat a nyomorult From játék. Nem gáz, úgyis annyira elfelejtettem már játszani a DaS 3-al, hogy újra kell tolnom, ha DLC-zni akarok. Csak a szokásos -.-
Na de!
Ahogy ez a játék a BB után kinéz! TE. ATYA. ÉG! Lefolyik a képernyőről... mintha visszanyertem volna a szemem világát. Fix 60, élsimítás és normális minőségű textúra hegyek. Csak megerősít abban, hogy a PS4-es BB mennyire teknórák. -
A videóhoz: akinek akárcsak kicsi sejtése is van, hogy mekkora anyagról is beszélünk, annak ez az infó rengeteget elmond arról, amit a srác is említ a szövegmennyiségről (ami -- a videó szerint -- több, mint a teljes Mass Effect 2-é): az egyik szöveges fájl mérete: 53636 kb
//szerk: a játék állományában nyilván tömörítve van.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.09.01. 09:43:27 -
-
Evoluti0N #307533 Jön majd az még Steamre, addig meg van mit játszani. :) -
Control érdekel nagyon. Kár hogy rákényszerítenek a warezra... pedig szívesen fizetnék Remedy-nek, általában megérdemlik. -
Evoluti0N #307531 Én digiben vettem és eddig belevittem kb. 7 órát. Nagy faszaság, csak most sajnos addig ameddig végig nem játszom, a Fire Emblem félre van téve. Pedig az is nagyon jó. -
Bloodborne. Lepergett. Platina trofis lett. A DLC is 100-on. (A DLC-ért nem jár külön platina.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+ Kiemelkedően konzisztens világ.
+ Art.
+ Lore.
+ Sok, egyedi, ötletes, elképesztő pálya.
+ Rengeteg változatos és néha egészen meghökkentő ellenfél.
+ Kiváló DLC! Máshol ezt hívják "A" játéknak és jön teljes áron.
+ From magic. Felbax, hibás, de letolod és többször élvezed, mint amikor nem.
+ Néha iszonyú magas léc!
+ Poise!!!!!!! A DaS 3 esetben telesírtam a zsepim, hogy Day1 mennyire poise gondokkal küzdött. Itt kérem szépen, ha nagyot csapsz, vagy téged nagyon megcsapnak, akkor fel is borulsz, de te is leveheted a lábáról a dögöket. Akik meg nagyobbak nálad, azok meg staggert kapnak és ez JÓ! Ez csoda! Ezt minden játékba bele kell tenni, ennek csak így van értelme egy akciójáték esetében!
+ Visceral attack. Bár én kevésbé használtam, de ahol használtam ott brutálisan és remekül működött. QTE ez, de a legprofibb módon megoldva EVER!!! Rá kell érezned és előre kell látnod, hogy milyen támadást indít az ellenfél és abban a fél mp-ben a bal kezedben levő fegyóval ha rálősz, akkor megakasztod a támadását, kiszolgáltatott helyzetben lesz és ha gyors vagy, komoly ripost-ot vihetsz be neki. Nagyon szépen működik!
0 - Lvl design. Néhány helyen első osztályú, máshol meg felejtős.
0 - Harsogott tőle a net, sőt kritikustól is olvastam olyat, hogy azért nem jó játék a BB, mert nehéz. Ez nem igaz! A BB nem könnyű játék, de nem is nehéz. Tessék a Nioh late game contentjét játszani, az nehéz... tessék a Dark Souls 2 DLC tartalmát tolni... az nehéz. Ez egészséges kihívást nyújt és TELE van KÖNNYŰ boss harcokkal. Van pár nehéz, de azok gyak. mind opcionálisak! NG+-ban 5-6 óra alatt a játék true ending részére értem és a final bossokat ELSŐRE lecsaptam. 40 éves vagyok. Nem én vagyok jó. Sőt, én már nem vagyok jó...
0 - Egy picit nekem többször volt Van Helsing feelingem, főleg eleinte... később meg Souls copy feelingem volt, de hát ennyi From cím után, nem csoda, hogy szemet szúr, ha lopnak a saját játékaikból.
- Számomra nem volt addiktív. Letoltam, mert kedvelem a dark fantasy ARPG-ket, meg mert hitelesen akartam róla nyilatkozni, meg mert From cím, meg mert érdekelt, meg mert volt benne jó és szórakoztató tartalom is.
- Néha eléggé untam, főleg a Chalice Dungeonokat.
- Szerettem a Soulsok lassabb lélegzetvételű harcmodorát. Szerettem a NIOH gyorsabb lélegzetvételű harcmodorát. De ez a kettő között van. Kitalálták, hogy ne legyen pajzs, se blokk! Nem tudsz védekezni. Itt a védekezés az evade. Igen ám, de a NIOH-hoz képest lassabban evadelsz, viszont a mobok közül, bossok közül néhány irgalmatlanul gyors. Ennek egyértelmű következménye, hogy sokszor baromira szeretnél blokkolni, mert jobban járnál azzal, mint evade-el, de mivel nincs ilyen, így evadelsz és sebződsz, vagy belehalsz. Nem mondom, hogy ez rettenetes! Azt mondom, hogy gyűrűvel, varázslattal, rúnával, ruhával, valamilyen áldozat árán én lehetővé tettem volna, hogy lehetsz gyorsabb egy picit! Itt nincs súly! Clunky vagy, mint a szar... sokszor megesett, hogy IRL 10x nyomtam le az evade billentyűt, mint egy idegrángásos légy, amelyik a lila neonba repült, de mivel a karimmal belekezdtem egy támadásba, így azt szépen megpróbálta befejezni és csak utána evadelt, persze közben begyűjtött sebzést, vagy bele is halt! Ezt a DMC-féle játékokban elég komolyan veszik, ahogy az igényesebb verekedős játékokban is van CANCEL, hiszen a karakterednek igen is reagálni kell a parancsaidra! IRL is, ha megkezdesz egy támadást, a felénél azt elviheted más irányba, vagy abba is hagyhatod! Fassssság, hogy ebben ilyen nincs!
- Nem igazán van benne távolsági fegyó. Valójában van, hiszen ott a lőfegyvered, meg van olyan kézi fegyó, ami számszeríjjá alakul át másodlagos módban, meg arcane-el varázsolgathatsz, de mégis: itt pullolni kaviccsal tudsz. Szó szerint kaviccsal. Sebez a mobon 3-4-et és megindul. De az a baj, hogy csak közelről dobható, így többször nem effektív, mert jön vele a többi mob is. Nagyon kellene bele íj, vagy célkeresztes fegyó. De ilyen nincs. De kéne. Tényleg. A Soulsokban volt. Helyesen.
- Van backstab, de mégsincs. Az van, hogy egy erős támadással hátulról vihető be kritikus támadás, de gyakran szarul működik! Hallod a "backstab" hangját, nyomod is az R1-et, de lófasz nem történik, mert az engine pont nem adta be. Én azt mondom, hogy 70%-ban működik, ami nem jó.
- PVE = Player vs Engine
->
- Kikapcsolhatatlan kromatikus aberráció.
- Frame pacing gondok. Folyamatosan.
- Néha moonwalkot toló ellenfelek.
- Néha a falba beeső ellenfelek.
- Néha olyan elcseszett hitbox, hogy a fal adja a másikat.
- Apropó fal. Nem 1x történt meg, hogy az én támadásom fennakadt a falon, az övék átjött + lövés a betonfal közepén átjött, miközben én ott álltam teljes nyugalomban, hogy védve vagyok.
- Frame gondok. Leeső frém, főleg később.
- Elképesztően gyalázatosan purdéputri kamerakezelés.
- Vállalhatatlan szintű "enemy lock". A legszarabb amit valaha ilyen akciójátékban láttam. (Nagyon hamar leveszi az ellenfélről, ha az bizonyos távolságra kerül tőled. Ráadásul a lock és az instant "kamera előre" egy gombra kerültek, így gyakra na lock helyett éppenhogy elnézel más irányba, közben meg hátulról lecsapnak.)
- Ócska, filléres időhúzó megoldások. Pl. Blood Vial (kvázi HP poti) van Estus Flask helyett. Vagy enemy dobja, vagy találod, vagy drágán a sellertől veszed és NEM fejleszthető, tehát Day1 is annyit gyógyít, mint 100 órával később. Emiatt, ha egy húzósabb bossba akadsz, akkor egyszerűen elfogy a HP poti és ahelyett, hogy a bosst csapatnád, mehetsz órákra Blood Vialt farmolni
(Ez persze jóval később nem akkora probléma, mert a vége felé, mert annyira sok "XP-t" kapsz, hogy vehetsz belőle kedvedre vialt.)
- Respawnon belüli respawn. Van olyan mob, amit ha le nem vágsz, akkor végtelen ideig képes a levágott mobokat rád küldeni. Ez azért főleg idegesítő, mert a 2. summonnál már nem kapsz érte XP-t hiába vered le! A dungeonokban Depth5 (megfelel maxos nehézségnek) esetén ez iszonyú fárasztó, hogy rád tolnak egy rakat pókot, mozdulni se bírsz tőlük, de ha levered őket, mire végzel újra 6 lesz a nyakadba.
- Lámpák elhelyezése. Van amikor 30 mp-en belül ott a másik lámpa (kvázi tábortűz, mentési pont), de volt olyan rész, amit - nem túlzok - bő 1.5 órán keresztül jártam, mire végre lámpába akadtam. Ha már ismered a pályákat, akkor ez nem probléma! Akkor egyik helyről a másikra átrohansz pillanatok alatt. De amíg minden új és nem ismered a pályát, nem ismered a csapdák, mobok várható helyét, addig ez nagyon fárasztó tud lenni, mert hiába harcolsz jó, ha jön egy scriptelt esemény, ami végez veled, mert nem tudhattad mi fog következni.
- Tele van a játék useless cuccokkal. Az inventorym kb. 20%-át használta, a többi szemét. Az ilyen Madman's Knowledge szintű szarokból több száz állt már a végére raktáron. (Segítséget tudsz vele behívni/idézni, de minek? Béna vagy? Játssz akkor Duploval. Ja és egyik sellernél tudsz itemekt is venni, de olyan érdektelen fajtákat.)
- Rendkívül önismétlő dungeonok.
- Stock HDD-ről rémesen lassú pályabetöltés. SSD-ről okés (majdnem a felé.)
- Nincs benne később se helyszínválasztó! A Soulsokban, ha leültél a tábortűz mellé, képes voltál egy másikhoz teleportálni. Itt ehelyett folyamatosan a Hunter's Dream-be kell először menned és onnan tudsz átmenni máshová. Tölt. Tölt és tölt. Totál felesleges megoldás ez benne, ami rendkívül zavaró, hiszen sokat jösz-mész.
- Szintén ide tartozik, hogy nem resetelődik a pálya, ha leülsz a lámpa (=tábortűz) mellé, így ha éppen farmolsz, akkor mehetsz Hunter's Dream-be, majd mehetsz vissza ahonnan jöttél. Vicc.
A rengeteg negatívum ellenére ez egy jó játék, mert a szar az nem ilyen. Jó, de technofos. Tipikusan egy olyan konzolos játék, aminek rég PC-n kellett volna megjelenni, hogy teljes pompájában élvezhessük, de ez soha nem fog megtörténni és ez nagy baj! A fenti negatívumok szinte 90%-a egyetlen patch-el és kb. 2-3 hónap fejlesztői munkával javítható lenne! És ezért rühes paraszt a From, mert le sem szarják, hogy mi történik a saját porontyukkal később. Ráadásul a PS4 Pro gép lehetővé tette volna, hogy a BB Pro patch eljövetelét, ahogy más játékhoz a lelkiismeretes fejlesztők el is készítették, ezek a tetvek meg nyilván nem...
8/10
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.08.31. 21:09:26 -
Rony94 #307529 Astral Chain-el csak jövőhéten tudok majd játszani. Hiába rendeltem meg még szerdán. :( -
Dirt Rally (ha még nem lett volna)
Humble -
nxs #307527 Sega-sztok!
Rég jártam erre,pár dolog...ami lehet senkit sem érdekel de azért megosztom :O
1 : Vasara 1-2 Steamen elérhető (Shmup ofc)
2 : Az új Logitech MX518 egy olcsó utánzat (igen tövig hypetrain -20k)
3 : Vásároltam egy HyperX Cloud 2-t ami tényleg jó,ez a már nem szar kategória,de komolyan studió fülesekbe kell gondolkoznom ha zenét is akarok hallgatni?
UI.: Ha szeretitek a zseniális szar játékokat -> EDF5 must have :D -
GMG-n a VIP szekcióban az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition / most csak 0.50£!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.08.30. 21:45:29 -
"Ahogy kiveszem ez a teljes?!"
A Stellarisból nem létezik "teljes" kiadvány --- még.
A Galaxy Edition csak pluszokat tartalmaz, és ár/tartalom arányban ez érte meg a legjobban:
- Stellaris: 9,29
- Stellaris Galaxy Edition: 8,19
//Margóra: a zenéje van meg, fullosan és még az alapjáték megjelenésekor beszereztem egy ripet belőle, így tudom, hogy mekkora királyság a játék.
//Árfolyam: gyakorlatilag +30-50 Ft/játék összegekről beszélünk. -
Azt hittem neked már megvan a Stellaris. Ahogy kiveszem ez a teljes?! Bár ahogy nézem, nem úgy néz ki, mintha az összes DLC-t tartalmazná.
Szép kis vásárlás, főleg ilyen € árfolyam mellett.
Én a Morrowind GOTY-t és az Oblivion Deluxe-ot akarom megvenni ott, de ilyen árfolyam mellett még várok. Persze pár forint plusz, nem mintha földhöz vágna.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.08.30. 09:46:43 -
* Sniper Elite 4 Deluxe Edition - 80% OFF - 14,29 euro
* Stellaris Galaxy Edition - 87% OFF - 8,19 euro
* Resident Evil 2 - 56% OFF - 21,99 euro (This product is only available in Europe, Middle East, and Africa (EMEA)) -
-
Én is így vagyok vele lassan tényleg kénytelen leszek megvenni, mert már nem mondhatom, hogy drága :D :D -
Mesélj miket? Kíváncsi vagyok.
-
CDKeys-en tegnap alaposan bevásároltam :) -
Szarrágó ON: A Doom is lassan beesik 1000Ft-ra, amikor már a fogadalmam beérik és megveszem.
-
CDKeys sale, van pár jó ár:
Prey - 3.29€
Doom - 3.79€
No Man's Sky - 16.49€
Dishonored 2 - 4.39€ -
Anonymusxx #307516 Valakit érdekelne egy Pacify és egy Butcher a bundleból?
Engem ez a 2 nem érdekel, csere ok -
A skip to any part a Lionking-nél jól jön majd :) -
Benne lesz több régi kiadás/változat (vannak különbségek, nem csak grafikában), kap egy 1080p upscale-t, meg pár szépítést, érdekes funkciót, egyebeket.
és itt már ott van a Steam felirat is
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.28. 18:32:23 -
Trailer alapján remasterről szó sincs csak újra kiadják őket 
-

Mondjuk igazán nekem a Hercules jött be, bár Aladdin-t is végigtoltam (ami az alapján nem túl nehéz, hogy nemrég a videojáték múzeumban majdnem együltő helyben sikerült, első próbálkozásra - a lávás résznél buktam el).