311803
-
Miért "de minek"? Próbáltad, és nem jött be? -
Dark Souls Remastered nem kell valakinek?(Giftbe megvehetem akit érdekel) Nekem megvan az alap game (de minek
) és legalább wallet lóvét ki tudnék menekíteni mert steamen kb soha nem lesz olcsó semmi. (Fogalmam sincs hány db-ot lehet venni 1-et tuti)
-
Látom, de őszintén szólva nem hinném, hogy nekem megér akár ennyit. Félreértés ne essék, azt hiszem, hogy ez a kedvencem minden DaS és "DaS like" játékok közül, de végigvittem az eredetit háromszor, és a backlogot, illetve a közeljövő felhozatalát tekintve nagyon erősen kétlem, hogy bármikor elővenném. Annyira pedig nem vagyok hörcsög, hogy villantsak plusz egy sorral a címlistán. Szóval über respect, de ezt szerintem elengedem. -
van -
van steamtrades topicod, vagy hol? -
Cuphead nekem is jó lett volna, de akkora barom voltam, hogy felírtam a Squad kódját, de nem írtam fel mellé a nevét. Aztán 3 hét múlva elém került és elfelejtettem a "tömegben", hogy az mi is... gondoltam rápróbálok, kiírja, hogy duplicate és megtudom mi az. Aha... beaktiválta. K. életbe -.- -
Ahogy sejtettem rakás szar a humble havi martalék de a következő hónap is SKip harmadszorra is. Jó ez az 1 év előfizú így lesz belőle vagy 2 mert skippelős. Abban bizom a teljes csomag elmegy valahogy teljes áron haver fiókjáról -
Nálam is ennyi. -
Tudom, hogy nem mindenkinek pálya, de az utóbbi időben trade-elgetek, és a multis cuccokra jobban van kapás, mint akármilyen single-re. A SQUAD-ot pikkpakk elcseréltem, még az elején (Slay the Spire miatt tudtam hogy maradok): Squad + moonlighter -> Cuphead
Nem is kell AAA cuccnak lennie, a Forts-ért szinte széttéptek, kb. 7-8 ember is írt (persze sokan fos ajánlatokkal, de végül sikerült valami jobbat találni).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.09.06. 19:47:17 -
Monthly nem túl erős, de azért ennyiért elég jó.
- Slay the Spire - 1x végigtolásra elment, de én részemről nem ajánlom. Az ingyenes Hearthstone ezerszer több PVE tartalmat kínál, goldból, questből simán megoldható.
- Squad - multis, nem érdekel
- Distance - Wishen volt Neon Drive feeling!
- Guacamelee! 2 - alapvetés, akárcsak az első része!
- MOTHERGUNSHIP - FPS lövölde, jó lesz ez!
- State of Mind - Érdekesnek tűnő kaland cucc... nem írnám le a mixed értékelés alapján.
- God's Trigger - felülnézetes lövölde, sokat szeretik az ilyesmit, ez szerintem a jobbikból van.
Következő:
- Battletech - wishen volt, de lehet, hogy csalódás lesz, TBS mech-es cucc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.06. 19:24:13 -
laszlodomokos #307581 Kösz az infót.
Ezek szerint nem régió probléma. Marad a biztonsági kódos fizetés, mint a hiba okozója.
Sajnos az OTP már használja (igaz én kapcsoltattam be még idő előtt).
Szép jövőnek nézünk elébe.
-
És neked ezért is 3,99 euro a Remastered.
Scooternek és nekem már megvan mindkét verzió, ezért 23,99 -- hogy a következő vásárlásunk már ne legyen pofátlanul olcsó, ahogy Isti éleslátása is rámutatott. -
Nekem még nincs meg a Remastered. -
Lehet azért mert már egyszer megvettétek 4 euroért és ne tudjátok másnak megvenni ugyanennyiért? 
Ez meglepett titeket? :) -
Nálam is ez a helyzet.
Prepare to Die tulajként 3,99 volt a Remastered. Most 23,99-et mutat. -
Én ma tesztelem az Anno 1800-at, tegnap már volt és nagyrészt sikerült is leszipkázni!
-
Gary #307575 Magyarországi régióból, az első nap, kliensből, simán!
Kellett bankkártya adat, 1 eurót zárolt, majd tegnap azt is visszaadta.
A Breakpoint-hoz kaptam bétázós lehetőséget, azt toltam. Szerverkarbantartás volt, így eleinte meg- megszakadt a kapcsolat és volt, hogy buktam pár teljesített dolgot, de kb. 30 perc után már stabilan oszthattam az ólmot! :Đ -
Nekem is annyit mutat, pedig megvan a sima és utána megvettem 3.99€-ért a Remastered-et is. -
Igen, sajna, így igaz :-/
-
Nekem 24 eurot mutat. Gondolom kellene hozzá a sima, hogy annyi legyen. -
Dark Souls Remastered ismét leárazva a valós árára, 3.99€. Kártyapénzből ennyit megér. -
Destiny 2 PC is moving to Steam on October 1
Info
"What happens if I don’t sign up to move my Guardians to Steam?"
Unfortunately, Destiny will no longer be available on Blizzard’s Battle.net after October 1. -
Rony94 #307569 Switchre csak az eredeti jön, nem a remastered sajnos. De ettől függetlenül megveszem. :) -
Árnyvadász #307568 Sajnos nagyon érződik a kis létszámú fejlesztőcsapat. Olyan kis fapados szegényke, meg eddig csak nyomokban találtam benne Fantasy General hangulatot, bár az is igaz ki emlékszik már arra mi volt 23 évvel ezelőtt. Viszont ez a játék első ránézésre és játék közben sem emlékeztet rá, akármilyen néven is mehetne, nagyjából egy újabb TBS és csókolom.
Azért még próbálkozom vele, de eddig nem győzött meg. Legalábbis nem tudott beszippantani és elhitetni velem, hogy én ezzel az időmet vesztegessem komolyabban. (Akkor már inkább folytatom az Iratus: Lord of the Dead játékomat.)
Remélem a Panzer Corps 2-nél azért nem ezt kell írjam. :( -
laszlodomokos #307567 Hali!
Valaki próbált már regisztrálni az uplay+ free trialra magyar szerverről?
Nekem nem sikerül és a support sem tud (nem akar) segíteni.
Utoljára szerkesztette: laszlodomokos, 2019.09.05. 19:31:23 -
***Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered --- Release day: 2019.09.19 --- 35,6 font =~13030 Ft
//*** = első kiadás: 2011.11.17, PS3 -- az idei Remastered: PS4, Switch, PC -
+1 -
Jó látni, hogy az igazság megleli az útját.
FFVIII "remaster" - mostly negative
Már az elején megmondtam, hogy ez így baromira nem lesz jó. Bejött. Gyalázat, hogy ezért a modért, ami ráadásul még cenzúrát is használ pénzt mernek kérni. Semmi köze ennek semmilyen remasterhez, ez egy rip-off. -
Árnyvadász #307563 Körökre osztott stratégia szerelmeseinek, idősebbnek, egyéb állatfajtáknak:
FG2 Steam
FG2 GoG
Videók alapján jónak tűnik. Az eredetivel is játszottam annak idején (PG után a másik kedvenc lett) és meg is van a GoG fiókomban. Vannak elvárásaim, de nem túl nagyok. /Inkább a PC2 nálam a befutó, de ezt sem szeretném kihagyni./ -
Tudom, hogy a fenének sem hiányzik még egy (mi ez.. platform?), de az Epic Games-ben pont ingyenes az Inside.
Közben Humble:
"Pay $10 (about €9.14) or more to also unlock!
Locked content INSIDE "
-
Humble RPG Bundle
Humble Spooky Horror Bundle 2019 -
Szívesen!
Palinkóval az OFF-ban róla is beszélgettünk :)
Ez az indiai srác a PS istene**.
//** = vállalom az elfogultságomat, de érdemes a videói alatt olvasgatni... -
Nagyon köszönöm! Hihetetlen ügyes a srác! Hogy miért ide írtam, azt nézzétek el pls., nem ide akartam, hanem offba :-( -
Ez a videó segít abban a technikában, amit Color Range-alapú kijelölésnek hívnak. Ezzel ki tudod jelölni (még pedig láthatóan) azt a színt, ami a fekete kereten belül van, és utána törölni, vagy felölteni azt.
Ezután, az esetlegesen fennmaradó pacákat könnyedén el tudod tüntetni a a range növelésével, vagy ecsettel.
De, talán a legjobb megoldás az, ha magát a képet reprodukálod PS-ben (ha mondjuk csak egy fekete keretről van szó). -
Fotóboltos kérdésem lenne.
Van egy ábra, fekete kerettel, de a jpg tömörítés miatt, ha fel akarom tölteni különféle színnel, akkor nyilván csak kis részeket tölt fel, kézzel kéne pixelpontonként átfesteni a fehéret adott színre. Van erre valami intelligens kitöltési mód, ami detektálja, hogy itt és itt már más a szín/ott a fekete keret? Nem vagyok járatos a témában :-/
Köszi! -
Fura, hogy próbálkoznak. Bár mintha nekem is lett volna mostanában 1-2, de olyan gyorsan dobom vissza őket, hogy már nem is emlékszem. Még olyanokat se jelölök vissza, akik játszótársat keresnek. Bizonyos profiljukból gondolom, meg a játékaikból. Persze nem biztos, csak én gondolom. Amúgy se multizok, általában soha. -
Az elmúlt 2 hétben 3 júzert blokkoltam - nevükben kínai írásjelekkel. -
Nekem 41db van. Fura, hogy mostanában nem jönnek, de akit nem ismerek és nem nyertem valamit (amit kb. figyelek), azokat dobom vissza mint a huzat. -
Az kb a showder klubos vicc kategória ha valaki felvesz fióklopás célzattal. Kb olyan amikor a rabló egy vadidegen az ajtóm előtt leállít, hogy uram este betörnék magához adja már oda a kulcsát...
Én nem félek ezektől anno txt-be tároltam minden oldal jelszavát mert féltem és mindenhova olyat adtam meg amit én magam se tudok megjegyezni. Ha pl kidob a faebook telon,akkor nem tudok belépni amíg haza nem érek a txthez. Nos ezt már leszarom mindenhol ugyanaz az 1 lett a jelszavam. Ha a két lépcsős dolgon túljutnak azaz meghekkelték a telefonomat is akkor megérdemlik, hogy addig a 1-2 napig amíg vissza nem szerzem a supporttól övék legyen a fiókom.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.02. 12:32:27 -
Kereken 80* blokkolt steam júzerem van - ennek 90+ %-a valami kínai és/vagy 1-es szintű bot fiók.
Szerintem, ez elég sok mindent elmond arról, hogy mindenféle módon próbálkoznak a tolvajok...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.09.02. 11:58:51