311803
  • Tinman #307711
    Klotyón jelenleg rejtvényt fejtek, mondjuk az max 10 perc és megadja magát az összes :-D

Melóhely az nagyon érdekes kérdés, mert vagy enni nem tudok annyi a munkám (most a hét első 3 napja ilyen volt), vagy elunom a Heartstone-t. Aztán van, hogy nem én vezetek, csak éppen utas vagyok. Nyilván nem a Baldur's Gate szintű cuccokkal tolnám így, hanem az ilyen 10 perc/pálya dolgokkal.
  • benőmenő
    Az sem megoldhatatlan telóva és streaminggel, de most komolyan? Klotyón, vagy melóhelyen hogy lehet elmerülni egy komoly játékban?
  • Tinman #307709
    Azt én értem, de hogy viszem a klotyóra, meg a melóhelyre?
  • benőmenő
    Mondjuk a Zelda: BoTW és a Bayonetta 2 miatt teljesen felesleges Switchet venni, mert CEMU-val olyan minőségben futnának PC-den, ahogy a Switch Pro-n se fognak.
  • Tinman #307707
    Hát, de pont a rendeset akarom majd megvenni :-D

Ha csak egy picit is javítani fognak rajta, akkor évekig idegesíteni fog, hogy nekem nem olyan van. Lásd PS4 Pro. Kivártam, megvettem, nyugodtabb vagyok.

Ehhez még mit tennél hozzá, tudván, hogy nem érdekel a multi móka kicsit sem és nem akarok pályákat építeni, engem csak a pure single content érdekel:

- Zelda: BotW
    - Zelda: Link's A.
    - Donkey Kong Country: Tropical Freeze
    - Captain Toad: Treasure Tracker
    - Mario Odyssey
    - Fire Emblem: Three Houses
    - Shin Megami Tensei V
    - Xenoblade Chronicles 2
    - Mario + Rabbids Kingdom Battle
    - Luigi's Mansion 3
    - Metroid Prime 4
    - Yoshi’s Crafted World
    - Bayonetta 2
    - Astral Chain
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.14. 08:54:20
  • Evoluti0N
    Soká lesz az. Ne várj! Vegyél rendeset. Astral Chain pörög nálam, utána folytatódik a Fire Emblem Three Houses. Számomra idei év két legjobb játéka. Túl sok jóról maradsz le.
  • Tinman #307705
    Hol a Switch Pro má'? :-(

• Rony94
    Én nem találtam semmit a neten. Csak egy pletykát hogy TALÁN jön.
  • Scooter
    Egy elakadós részt néztem youtube-on és ott vissza tudott ütni aki játszott vele. Amikor levetted a csuklyát róla és rádtámadt. Pedig ez nem is a sima, hanem az Unrated (javított) verzió. Fura módon nekem eddig tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.13. 10:42:18
  • Voltan
    Tapasztalatom szerint a legjobb módszer az unistall opció. Nekem bevált ennél a játéknál, próbáld ki, később ráérsz megköszönni :P
  • TBTPumpa
    Most akciós Steam-en.
  • Scooter
    Én a A Plague Tale: Innocence-nél várok egy jó árra. Persze nem olyan régen jelent meg, szóval az egy kicsit még messzebb van. Persze Focus Home játék révén nem kizárt, hogy hamarosan jó áras lesz. Mondjuk azért a siker is tart valamit fix áron.
  • Tinman #307699
    (Nem szerette a TBS-eket soha.)
  • Andule
    mi a baj a 4x-el? az ES1 raadasul egy eleg konnyen megtanulhato es kvazi gyors strat ahol neha a gep is meg tud szivatni. (nem azt mondom h kivalo/jo az AI de a jatek stilusabol adodoan veszitettem mar el 2-3 korrel egy 100-110 koros jatekot mert a gep jokor lepett tokeleteset es bevallom tetszett h igy buktam el) vannak persze hibai es maga a fullos dlc-s verza is sokszor van bagora akciozva (4-5 gpb/eur), raadasul a folytatas tenyleg annyival csiszoltabb de mivel ahhoz meg mindig toljak a kiegeket (gondolom ezert is a promo mert kijott egy uj ha jol latom) igy max az alapjatek + par regebbi dlc szerezheto be valid aron. Ettol fuggetlenul az egyes meg mindig egy konnyen tanulhato es gyors tbs, annak aki szereti a stilust szvsz boven megeri tenni vele egy probat.
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.09.13. 09:14:38
  • Tinman #307697
    Így van.
  • MerlinW
    2020 második felében jön.
  • Tinman #307695
    Dehogy.
  • Rony94
    Az már kijött.
  • grebber
    Ma már egy deka alapjáték se ér semmit. A DLC nagyobb biznisz már nem véletlen hogy sokszor az alap game bundles /80% -offos a dlc-t meg vedd 5x áron mint az alapgame..

#307691: Turn based 4x Ez a humble is egyre lejjebb adja
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.12. 20:22:54
  • IMYke2.0.0.0
    S még mielőtt valaki félreértené:

Benne:
    * Endless Space (1)
    * Endless Space (1): Disharmony

Semmi több.
  • Dzsini
    Endless Space Collection ajiba'
  • Tinman #307690
    Erre a Focus Home Interactive akcióra várok hónapok óta, erre a Surge DLC-kre továbbra is 33%-ot adnak csak, az alapjáték, meg már lassan ingyen van. Röhej, hogy egyetlen, pár órás sztori DLC többe kerül, mint a k. sok órás base game. Ment is a negatív rivjú'. Férgek.
  • Scooter
    Nem tudja valaki, hogy a p*csába lehet védekezni Agony-ban egy egyszerű ember ellen, akiről leveszem a csuklyát? Az egér mozgatását mutatja, de nem csinál semmit. Az ütés gombra se csinál semmit.
  • zorrobomber
  • Kmarha
    ennek a videónak már a pillanatképe síkitva menekülésre késztet.. nem éppen arra, hogy rákattintsak :)
  • Tinman #307686
    A hülyeségeik helyett inkább a Switch Pro-t nyomnák már -.-
  • zorrobomber

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.09.12. 14:17:34
  • Tinman #307684
    Darkest Dungeon player van itt?

Crimson Court DLC tényleg tönkreteszi az alapjátékot?
  • MerlinW
    Before the Storm - ahogy alább is írták csak fanoknak. Ha nem vagy rajongó - ahogy én sem - akkor kapsz egy órás unalmas drámát. A második rész sem akkora szám, volt 1 jó epizód, de az sem volt eredeti. Részemről az első résszel lezárult a történet. Az jó volt, a többi csak rókabőr, meg sikeren lovaglás.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.11. 19:47:50
  • Scooter
    Egy kérdés attól aki játszott az Agony UNRATED-el. Ki, hogy játszott vele. Vörös látás bekapcsolva vagy ki? Valahogy nekem jobban tetszik ha be van kapcsolva. Kikapcsolva jobb az élmény, vagy tök mindegy? Melyik az életszerűbb?
  • Evoluti0N
    Szerintem meg. Fanoknak legalábbis kötelező. Egy újabb epizód Maxxel és Chloeval? Már hogyne érné meg? :)
  • wantonly
    A steam-en Life is Strange sale van. A Before the Storm Deluxe megéri szerintetek?
    Egy plusz extra epizódot látok benne az alaphoz képest. A LiS 2-t még elég drágán mérik.
    Utoljára szerkesztette: wantonly, 2019.09.11. 07:35:17
  • Maala
    Hát, kezdésnek pl. ne válassz lockpicket, mert kapsz egy szintet ingyen és bérmentve, ha átveszed a companionod felsőjét. Mivel ekkor még nem tudsz reskillezni, inkább hasznos infó, mint spoiler imo. :-)
  • Árnyvadász
    Monster Slayers akció
  • Evoluti0N
    Azoktól, akik elkezdték a Greedfallt, szívesen várnék valami beszámolót. A hallottak, olvasottak alapján a quest design nagyon jó, ahogy a pálya design is többnyire és a játék többi része is elég jól összerakott. Látszik rajta, hogy nem egy AAA büdzsével készült és kisebb csapat csinálta, de állítólag nem igazán bugos és jól összerakott cucc lett. Engem több szempontból is a Bioware játékokra emlékeztet a régi szép időkból, azokból meg sosem elég.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.09.10. 11:18:44
  • Maala
    Wow, de gonosz vagy, iderakod a skillfás videót, hogy 24 órával a játék megkaparintása előtt már a kezdő builden törjem a fejemet...Well played, Sir. :-P
  • jarlaxxe
    Ugy tudom nem lesz hozzá dlc, már mindenki a Elden Ringet hegeszti náluk.
  • Seth
    Walk in the Park egy nagyon jó kis kiegészítő lett szerintem, nem "nyugodtan kihagyható" kategória. Jól esett ott mászkálni az alapjáték sokszor monoton környezetéhez képest. Nekem olyan 3 óra lehetett, kicsit túl voltam fejlődve mire odaértem(alapjáték majdnem vége, lvl 78 :D), kb ledaráltam és mindent felfedeztem. A másik kieg kimaradt, nem is tervezem már azt letolni, várom a 2. részt
  • Tinman #307673
    De nem is lesz? Mert a From a DaS 2 esetében is az anyja életére is megesküdött, hogy nem lesz DLC... oszt' lett :-/
  • jarlaxxe
    Ha igy nézed tényleg content..ezért jársz majd jól a Sekiróval ha sort keritesz rá mert ahhoz nincs dlc.