Újabb négy 3D-s moziterem nyílt itthon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abból a szempontból, hogy mindkét szem egyidejû információ továbbítására szükség van (mert ugye a 2 szem 2 külön képet lát és küld az agynak) a két megoldás semmiben sem különbözik. 😞
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Azt hittem ezek a szem-problémák csak a piros-zöld megoldásnál okoznak gondot,az új poláros megoldásnál már nem...
jövõ hónapban is lesznek 3D-s filmek, de örülj neki, hogy szinkronos (gyerekfilm, mi más lenne). 3D-ben kifejezetten izgalmasm ha alul feliratok is vannak😊
sorstárs. 😊 én voltam, mûtöttek, nem látom. <#szomoru1>#szomoru1> nem is fogjuk látni soha, amennyiben nem találnak fel egy új technológiát, amire vajmi kicsi az esély. 😞
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Én nagyon kíváncsi lettem volna a szörnyek ûrlények ellen 3d-re, de sajna a 3d-s verziót mindenhol szinkronnal nyomják, ami viszont nem érdekel.
Azért remélem a köv. 3d-s élményre nem kell annyit várni, mint amennyi a rémálom az elm utcában és a beowulf között telt el 😊
Azért remélem a köv. 3d-s élményre nem kell annyit várni, mint amennyi a rémálom az elm utcában és a beowulf között telt el 😊
Seth, Gyõrben már van 😊
Csak minek. Én ugyanis nem látom a 3D-t; senki se látja, aki kancsal vagy az volt.
Csak minek. Én ugyanis nem látom a 3D-t; senki se látja, aki kancsal vagy az volt.
Vidék nem egy város.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt mondd annak, aki nem épít. Mondjuk nem értem a panaszt. Vidéken eddig is több 3D mozi volt, mint Budapesten.
De jó , mostantól BP-en 7 moziban lehet 3D-be nézni filmet. És most akkor a szegény falusi mit csináljon?😊 Menjen fel minden alkalommal ha filmet akar nézni? Gondolom a jegy is drága neki, nemhogy még az út. Inkább építenének országszerte más városokban.
"dísznek jó mert filmeket ugyyse veszik meg mert túl drága ....."
?? tavaly is, idén is (majd) minden 3d filmet behoztak itthonra.
(nem drága, csak a jegy drágább, így még nagyobb is a mozi bevétele, ergó megéri a 3d-sítés)
?? tavaly is, idén is (majd) minden 3d filmet behoztak itthonra.
(nem drága, csak a jegy drágább, így még nagyobb is a mozi bevétele, ergó megéri a 3d-sítés)
mirõl beszélsz?..egyre több rajz és animációs film pl 3d-ben is bejön hozzánk