43
nyugalom és kellemes kikapcsolódás
-
#43 15 éve voltam ott utoljára, akkor még OK volt. De azt hallottam nagy lezüllött a környék sajna. Megerősíteni nem tudom.
Amúgy ha az a környék, akkor Cserkeszőlőt csak ajánlani tudom. Ott még megvan az a régi jó strand feeling úgy, hogy közben folyamatosan fejlesztik, beltéri, kültéri, szóval sokfelé jártam már az országban, de nekem még mindig Nr 1. -
_Galamb_ #42 Kinek mi a véleménye Gyopárosfürdőről? Esetleg negatív tapasztalat volt e? -
sLink #41 Sziasztok!
Szállással, hotellel kapcsolatban lenne egy nem rég indított oldalunk.
A Hotel.sLink.hu ( http://hotel.slink.hu/ ) oldalon szeretnék mindenkinek segítséget nyújtani, aki szállást keres, vagy megszeretné ismerni a magyarországi Hoteleket. -
Béccy #40 Hmm köszi, megnézzük! :)) -
Tompabodza #39 Itt olvashatsz bővebben infókat:
Link
Én is bepróbáltam, hátha szerencsém lesz. :) -
Béccy #38 Jól hangzik milyen nyereményjáték ez? Egyébként szoktunk Burgerben enni elég sokszor. -
garaigabi #37 Húú azt most nagyon el tudnám viselni.. :) Mielőtt elkezdődik a szeptemberi nagy hajrá a suliban, jól esne 1 kis lazítás. -
Tompabodza #36 Voltam már 1-2-ben, de nekem ami mindent vitt az az aquaworld volt. Nagyon jól megcsinálták, most megy is 1 nyereményjáték amivel lehet nyerni wellness hétvégét, persze ha szeretsz a BK-ben étkezni. :D -
Béccy #35 Szerintetek melyik a legjobb aquapark Mo-n? Szeretnénk elmenni családdal 1 kicsit kikapcsolódni, gyerekek nagyon tudnák élvezni. Ötleteket várnék. -
29spotty #34 Jól hangzik, köszi! -
#33 Szia! Mi voltunk itt már 2x is, idén voltunk 2 hete, és még tavaly novemberben, csak mi a "sima" részben, nem a prémiumban, de az is baromi szép volt. A személyzet is nagyon kedves, de van egy nő, aki eléggé otromba jellemmel bír, tavaly a kajánál nála kellett checkolni, idén már csak a tányérokat szedte össze.. :D A többiek tényleg kedvesek és segítőkészek.
A wellness részleg is nagyon jó, van 3 medence egy elég nagy normál hőmérsékletű, egy jakuzzi (kb 8-an kényelmesen elférnek benne), meg egy termálvizes, ami kb ugyanakkora mint a jakuzzi. Ja, meg van még egy gyerek pancsoló is.
Az árak elég magasak, de mi elmentünk boltba és bevásároltunk mindenből ami kell, úgyhogy a bárban nem sokat fogyasztottunk.
A gasztronómia is jó, nagy a választék, svédasztal, stb..
Amúgy, nézegesd szerintem sűrűn a csak1nap.hu-t és társait, ott vettünk mi is 2x wellness üdülést oda, 50%-os akció volt, idén azóta is láttam már 2-3x oda akciót, a prémiumba is.
Ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan privit :) -
29spotty #32 Kicsit ugyan halott a topic, de kérdeznék itt is egyet. A szüleimnek a sokadik házassági évfordulójára szeretnénk egy kis pihenést adni. Nagy Balaton fanok, ezért erre a szállodára gondoltunk, de nem voltunk még itt csak jónak tűnik és jó ajánlatot is adtak. Valaki volt már, milyen a hely élőben? -
gabmiller12 #31 Internetes szallodafoglalas a vilag minden reszen:
http://momoway.com/hotels
Tisztelettel,
Gabriell :)
-
jolanerika85 #30 igen igen igen én is ezt nézem... meg 4 éjszaka 3 áráért... meg ilyenek.. de gondolom minden szállodánál más extra ajánlatok vannak. utána kell nézni :) -
printsreen #29 nekem az is jó, ha valamilyen üvegházból nézhetem a kinti téli hóesést:D
de itt a lotusban van valami téli wellness kvíz is. meg is lehet nyerni a hétvégét:D -
jolanerika85 #28 Hát ezt így pontosan nem láttam, de ezt tudom elképzelni téli wellness egyik részeként :D -
printsreen #27 forró jakuzzi? szabadtéren? jó ötlet:D van ott ilyen? -
jolanerika85 #26 Érdekes, érdekes.... Szerintem jó lehet forró jakuzzizni és nézni ahogy gőzölög a forró víz, miközben mínusz fokok vannak :D -
printsreen #25 én eddig csak nyáron volta Hévízen, az elég jó volt, nem tudom télen mennyiben lehet más...kint a hó meg a hideg, bent a szauna. tény hogy utána nem lehet - nem érdemes - kiülni a teraszra egy hideg sörrel:D -
#24 Tedd azt!Aztán majd várom az észrevételeidet hogy neked is tetszett-e? -
#23 nah látom dícséritek Hévizet...sztem idén meglepem a családomat egy hétvégével -
#22 Igen én elég sokszor voltam a Lothus Hotelban már csak azért is mert nem lakom messze hévíztől,és ha tehetem akkor itt töltöm a hosszabb szabadságaimat! Mindenképpen tudom javasolni.a személyzet nagyon kedves,a hotel felszereltsége is kiváló, a környék pedig gyönyörű! -
#21 köszi a segítséget nektek:)....megnéztem mind a hármat....még mérlegelek aztán eldöntöm melyik legyen.....esetleg van vmilyen személyes tapasztalat is? -
#20 Bocsi rossz a link!
Küldöm a jót: http://lotustherme.net/teli-wellness -
#19 Valószínűleg a Lothus Therme Hotelre gondolsz! :)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239115331 -
immposible #18 Szerintem erről vagy erről beszélünk -
#17 én halottam hogy téli akciók vannak valamelyik hévízi szállodában...esetleg ha vki megtudná mondani h melyik az nagyon megköszönném:) -
Solt #16 Én ITT jártam, egy Luxus superior szobában... elképesztően jó volt a kaja, a masszázs, minden... bár a jakuzzi-nak elég érdekes hangja volt hajnal 3-kor... biztos örültek a szomszéd szobában, amikor bekapcsoltuk! Mintha helikopter szállt volna fel! :D -
#15 Ez közelebbi.
HÉV-vel, kicsit több mint 1 óra,viszont nem olcsó... -
#14 Silvanusban voltam már, nagyon jó! -
Ronny #13 pest közvetlen környékén semmi? Cegléd már volt... -
Ronny #12 igaz, a zsák krumpli még jól jöhet egyszer.
valamire csak el kell költeni azt az üdülési csekket:) -
#11 itt is kéne robizni a kertet :) -
#10 jó is jár az akinek most van egy kis telke...
Nincs is jobb, mikor szüretkor szünetbe főzni valami gulyást vagy húst :) -
#9 Gyertek hozzánk kapálni meg szőlőt metszeni, 20 km-re vagyunk pesttől. Ingyen van, sőt ha beüt az államcsőd, akkor még kapsz érte 1 zsák krumplit is az itteni termésből...hidd el, majd jobban fogod akkor ezt értékelni, mint az egy hétvégényi picsaáztatást :) -
#8 Szigetvári Gyógyfürdő -
#7 Sümegen is jó még a Hotel Kapitány -
#6 jah ott voltam.
amugy tény: akkor menj wellnesre ha kruva sok pénzed van, mert fürödni kádba is tudsz:) -
#5 siófokon a Galérius Fürdő igazi római hangulattal sztem egy elég jó és igényes élmény fürdő és welness központ! ajánlom mindenkinek!
bár itt siófokon jó pár hely akad még a kikapcsolódni vágyoknak :P
Galérius Fürdő -
#4 jaja
azt szeressük
hotel caramell pl elég jó