54
  • torjoz
    Kezdessz egy kicsit unalmas lenni ezekkel a hottod(vagy hogy írja) szintű hozzászólásaiddal!
  • subertus

én inkább a csapatot okolom, meg aki ilyen sunyiságokat kieszel!

mivel több ellenfele is volt a bajnokságban ezért nem tudott volna csak 1-et kiütni, mert ezzel magát is nullázza. Egyébként is imád versenyezni, és állat jól tud. Nem direkt hajtott a ferrariba, de 100%ig az ő hibája volt
    A levágott sikánok, amik azok voltak, azokért büntetést kapott, ahogy mások is.
    A többi kerékrázós sikánátcsúsztatás pedig bravúros vezetési stilus!

Az a legszimpatikusabb Hamiltonban h mennyien nem szeretik! Az FIA se kamálja, és gyakran durvábban bünteti,mint korábban akárkit, és ezzel együtt is világbajnok lett, le a kalappal!
    Sok ember más emberek gondolatát igyekszik leirni a sajátja helyett, de nem is érti igazán, ahogy Sanyix se!
  • Sanyix
    "-Annál a pitlámpás esetnél egyáltalán nem állt jobban Kimi..nem hogy sokkal jobban. 3pont hátrányban volt Hamiltonhoz képest."

Annyi disznóságot csinált, hogy lehet másra emléxem. Tény hogy direkt ment bele kimibe, mindegy hogy hány pontot szerzett a végén (mert ezt nem tudhatta akkor, csak azt hogy el kéne tűntetni az ellenfele), viszont akkor nem mindegy, hiszen ha neki megy, kimi tuti nem kap egy pontot sem, sem a ferrari, és neki ez a legjobb.

"-Nem volt többször hogy levágott sikánt, és nem egy ilyennnel nyerte meg a világbajnokságot, Massa-val szemben egyáltalán nem volt ilyen pláne nem az utolsó futamon mivel akkor Massa elment mint a szél."

Ó dehogynem volt, hamilton többet megy a levágható részeken, mint a pályán, mindenféle gagyi indokkal. Amúgy tényleg nem egy olyannal nyerte meg a világbajnokságot, hanem több levágással szerzett a szezon folyamán pontocskákat :) ne vett szó szerint hogy akkor az utolsó futamon nyerte meg a bajnokságot, hanem addig több futamon szedett így össze pontokat, ami később döntőnek bizonyult.

Na meg az a kémkedős botrány, mikor megint csak tette az ártatlant. Messze hamilton a legkevésbé tisztességes f1 pilóta, állva hagyja ebben még a pár évvel ezelőtti hatalmas nagy arcú alonsot is, pedig akkor az se volt semmi.
  • trogi
    Kicsit OFF:
    Teccik, nemteccik: ez nem sport, ez üzlet. Hasonlóan a labdarúgáshoz, jégkoronghoz, stb., stb.
    Az üzletben pedig megengedett minden eszköz, egészen addig, míg ki nem derül.

A klasszikus értelemben vett sport réges-rég megszűnt, illetve csak a hétköznapi emberek művelik.

Ilyen elven a McLaren csapat semmi rosszat nem tett. Sunyinak sunyi, de az üzleti életben sem mindenki tiszta, talpig becsületes, stb. Az egészben csak az a gond, hogy sportnak akarják láttatni ezt az egész micsodát...

ON:
    Egyáltalán hogy jutottak el oda, hogy kell a KEVR? Valakinek ötletrohama volt?
  • muerte2
    Igen is az emberek nagy rsze azert nezi ezeket a sportokat mert hatlha lesz baleset. Ha szorakoztatas akkor legyen az. Ne legyen egy technikai sport uberbiztonsagos. Aki arra jelentkezik, az meg tudja mire jelentkezik.

• NEXUS6
    Azért amikor Alonsoval egymást xopatták halálra, akkor nagyjából kijött az, hogy milyen trükkös fiú is ő a nagy barna őzike szemeivel.

De én is írtam, hogy ez lelépősdi magánvélemény, másrészt ha fordítva fogalmazzuk meg, akkor még igazabbnak és valószínűbbnek tűnik a dolog: vagy is ha jó lenne a kocsi, akkor azt is elviselné, hogy a mostaninál nagyságrenddel nagyobb xarkupacba nyomnák a fejét és akkor is maradna.

Szerintem a KERS esetében csak arról van szó, hogy fokozatosan vezetik be az éjszakai futamokat, mert az sokkal látványosabb és az esti közvetítések miatt a szponzoroktól is magasabb hirdetési díjakat lehet lenyúlni. A KERS meg úgy jön a képbe, hogy valójában egy extra áramforrás a sok neonfénynek a kocsi alá, ledes kijelzőnek a keréktárcsára, meg egyéb optikai tuninghoz.
    Úgy hallottam tárgyalások folynak, hogy az idénnyitó futam majd Las Vegasban tartják.
  • b-type
    Én nem így látom, ez a kitétel nem véletlenül szerepel a szerződésekben (Alonso McLaren-s szerződésében is szerepelt ha emlékszel rá).
    Az elég egyértelmű hogy nem saját kútfőből lökte a maszlagot, mivel akkor nem nyílatkozta volna világgá a valóságot pár percel azelőtt.
    Azaz neki nem volt érdeke, a pályán azt csinálta amit mondtak neki, a rádióbeszélgetés nyilvánosságra lett hozva. Azt mondták engedje el - elengedte.
    Az hogy szerinted azért akar lelépni, mert nem jó a McLaren az oké,...viszont ez alapján egyből elővenni az 'áramvonalas' személyiséget, meg hogy mit játszik el meg mit nem az már hibás. Mert nem tudod csak gondolod...abból meg van mint szron a légy.
    Simán berághatott, mert neki az a feladata hogy a pályán megtegye amit csak meg tud tenni, pályán kivűl meg tudjon hagyatkozni a szakemberekre
    ...amik most elég kellemetlen helyzetbe hozták. A saját hibája az a saját hibája, nyel ő még eleget a kanadai pitbaleset miatt mondjuk. De ez nem a sajátja. Eleve hiba volt arra kérni hogy engedje el Trulli-t.

Szal nincs itt baj a KERS rendszerrel, csak arra kell ügyelni, hogy beszerelés előtt kétszer balra és egyszer fel kell nézni, különben kiszöld emberkék rajzanak ki belöle.
  • Molnibalage
    Ne vedd sértésnek, de a 2007-es felvételen semmi szivatás nincs. A safety car lassú volt és lassított az első. Hamiltonnak is kellett, mert nem előzhet.

Az ütközéssel sem járt jól. Egydül talán az első vitatható. Másegyéb?
  • NEXUS6
    Köszi!:)
    Onnan indult a dolog ugye, hogy elkezdtük itten fejtegetni, hogy sajna a "száguldó cirkusz" névből az utóbbi időkben inkább a cirkuszon van a hangsúly. Én meg voltam olyan oktondi, hogy benyögtem, hogy a McLaren csapat viszi e tekintetben a pálmát. Jelenleg ugyan nem sok vizet zavarnak, de megint azzal van tele a sajtó, hogy Hamiltóni tájékoztatót tart, mert őt kérem ezekagecik kihasználták.

Mondjuk szerintem 2007-ben ki kellet volna az egész csapatot baxni Alonsostól-Hamiltonostúl, mert amit csináltak az a sport megcsúfolása. Mondjuk asszem akkor talán ők voltak a legnagyobb költségvetésű istálló, meg a tényleg növelték a hülyeségükkel a nézettséget.

Szal, most hogy xar a kocsi szerintem Hamilton, eljátszva az ártatlan szűzkurvát tényleg kilép, ami rettentően jól illik majd a roppant áramvonalas személyiségéhez is.

De a téma a részemről is lezárva.

Amúgy jó ez a KERS!:))) Ha már a köridőkön nem igazán javít, mert, hogy kiba nehéz is, lehetne mondjuk arra használni, hogy a pilcsik egymás nyakára hajtanak és agyonrázatják a másikat vele.

Micsoda só lenne! Csak 1 maradhat!!!!:D
  • b-type
    Az utcsó videó tényleg jó.
    ..még a Magny Cours-i sikánvágást is linkelted volna, hiszen az is az volt..Vettel-l előzte mikor nem tudta már bevenni a sikánt. Szal segítek ha gondolod, mármint olyanokban ami valóban megtörtént,..csak nem tudom mi a célja.
  • NEXUS6
    Kanyarlevágás
    Belassítós trükk
    Seggbe fúrás

Kúl a srác, jól nyomja!:D
  • neoG
    Rúgtam bele küszöbbe, de nem arra tettem fel az életem, hogy küszöböket ugrálgassak át. Ha minden nap legalább 100szor körbejárnám a házat és minden küszöböt egy elegáns hoppával gyűrnék le, akkor biztos balfasz lennék, ha egyszer a lábujjam törném egyben
  • b-type
    viszont ennek ellenére tök jól indult..jókat vigyorogtam az első pár hozszólásokon :)
  • nearo
    F1 témánál mit vársz...? Előre tudtam, hogy előbb-utóbb előjön valamelyik pilóta fikázása...
  • b-type
    Egyébként a cikk korrekt és jó,
    sajnálom hogy off-ba fordult a téma.
  • b-type
    Na mégegy...minen hozszólásodban hiba van...legalább nézd meg az F1 hivatalos honlapját, ha már nem emlékszel semmire, Hamilton nem szerzett pontot a kanadai versenyen.
  • b-type
    Ha anem nézed az F1-t akkor minek válaszolsz kérdésekre?? Inkább írd azt hogy nem tudod..
    -Annál a pitlámpás esetnél egyáltalán nem állt jobban Kimi..nem hogy sokkal jobban. 3pont hátrányban volt Hamiltonhoz képest.
    -Nem volt többször hogy levágott sikánt, és nem egy ilyennnel nyerte meg a világbajnokságot, Massa-val szemben egyáltalán nem volt ilyen pláne nem az utolsó futamon mivel akkor Massa elment mint a szél.
    - szal Massa nem volt kivéve azt az esetet mikor Massa belehajtott miután meg lett előzve...ez uazon a nagydíjjon volt ahol Hamilton valóban csúnyán elbénázta a rajt utáni első kanyart és elsodorta volna Kimi-t ha az nem veszi észre. Viszont mindenki mást már Kovalainen rakott ki a pályáról aki beengedte Hamilton autója mögé a sajátját...érdemes lenne megnézned a futamot vagy lassítva vagy valaki olyannal aki ért hozzá.
    -Kimi-t valóban úgy előzte meg Spa-ban hogy sikánt vágot, nem szándékosan de ezt gondolom hiába is próbálnám bizonygatni. Szal vágta a sikánt, majd Kimi-t maga elé engedte, és féktávon még uabban az egyenesben újra megelőzte, ezen nagy és hosszú viták mentek akkoriban...de a visszaengedés megvolt, viszont nem a megfelelő mértékű. Ez volt az a győzelem amit Massa megkapott ingyen, mivel Kimi összetörte magát, Hamilton-t pedig megbüntették utólag.
    -Vannak dolgok amiket valóban elbénázott, de zavart ez a sok összevisszaság amit írtál.
  • Sanyix
    Mint már írva lett, ez nem vezetéstechnikai hiba, ez max balfaszság, de valószínű direkt volt. És nem, nem esett ki, mint írtam kicserélték az elejét, és kapott 10 másodpercet. Kapóra is jött, hiszen így kimi 0 pontot szerzett (enélkül 2 vagy 3 lett volna), hamilton meg visszajött pontszerző helyre is...

Levágás meg sokszor volt, a vak is észrevette. És tudod nincs olyan szabály hogy ha levág akkor automatikusan büntetés, hanem majd megítélik, hogy kényszerből vágott-e le, vagy direkt. 2-nél megbüntették, de még 2-nél nem.

A lefizetés meg teljesen reális, hiszen igen korrupt az f1, és nem akkor fordult volna elő az első furcsaság... (ott van pl massa üzemanyagcsöves nagyon jogtalan büntetése)

Az utolsó eset nem mindennapos eset, a mindennapos eset az hogy zárja az ívet a másik előtt, hogy ne tudjon mellé menni, és úgy teszi, hogy ne kényszerítse fizikailag lehetetlen manőverre a másik ellenfelet, és azért nem is büntetnek... hamilton viszont szó szerint kiszorította ellenfeleit, kapott is 10 sec-et érte...
  • Molnibalage
    Ha jól emlékszem volt egy kis kavarodás ott és zűrzavar. De ti biztos mind hibátlanok vagyok. Soha nem rúgtatok bele a küszöbbe ugye? Ez kb. ilyen hiba. Az esetek nagy részében semmi következménye nincs, de ha éppen akkor teszed mikor a porcelán étkészletet rakdod és elejted akkor persze mindjárt más a helyzet.
  • neoG
    A piros lámpás esetet kicsit durva degradálni szimpla vezetéstechnikai hibának!Ott, ahol kicentizik a kanyarban a másikat, és 200 felett manőverezgetnek, ott egy álló autót nem észrevenni inkább b@alfaszság...
  • Molnibalage
    A piros lámpás baleset tényleg vicces volt, de persze neked soha az életben nem volt még vezetéstechnikai hibád ugye? (Azon a versenyen nem esett ki Hamilton?)

A kanyarlevágás meg biztos nem volt, mert a bírok akkor bizony kiintették volna. Biztos lefizette őket ugye? Meg az egész világ egy nagy összeesküvés ugye?

Az utolsó estet meg gyakorlatilag mindennapos eset. Az elmúlt 20 évből 60 ilyet előkaphatsz bárkitől. Schumaer, Hill, Prost, Senna, akit csak akarsz. A régi nagy örögek is csinálték ezt.

• Sanyix
    ja persze az ütközésnél, kiminek totálkárra zúzta a motorját, tehát kiesett, hamilton meg kapott 10 másodpercet...
  • Sanyix
    volt olyan, hogy nekiment a raikonnen-nek a boxutcában, mikor az piros lámpánál állt (ha jól emléxem akkor kimi sokkal jobban állt mint hamilton), mert állítólag "nem látta"... aki azt nem látja, nemhogy f1-es, pilótának se szabadna engedni, de még sima jogsit se kéne kapnia.
    Többször volt olyan, hogy majdnem megelőzték, de ő "véletlenül levágott egy s kanyart, amivel megint előrébb volt, mert állítólag "nem tudta volna bevenni a kanyart (nem is akarta). Asszem egy ilyen manőverrel nyerte meg a világbajnokságoat, mivel massával játszotta el ezt asszem az utolsó futamon, egyébként a belga futamon kimivel is eljátszotta.
    És valamelyik verseny kezdeténél, az első kanyart annyira szélesre vette (nem törődve hogy ki áll az útjában), hogy többen lementek a pályáról, hogy elkerüljék a hamiltonnal való ütközés.
    alonso ("szemöldök") is elég szemét volt anno, de ennyire még az sem, és ő legalább azóta megváltozott, igen pozitív irányban (visszavett az arcából, tisztességessé vált).
  • Sanyix
    Szélsőliberális, szadeszesnek hívják az ilyen elmebeteg mindenre "ráászistáá"-zó dolgokat. Hasonlóak mint egy súlyosan paranoid ember, csak annál sokkal rosszabbak.
  • Molnibalage
    Nem rémlik már az első említett eset sem. Mi volt az?
  • who am I 7
    Gondolom, a kiskapukra gondolt, amit sunyi módon kihasznál, pl. tavaly év végén, ahogy kimit "elengedte", majd vissza előzte...Kicsit, olyan mintha, ő át szeretné írni a szabálykönyvet...Ehhez pedig ego kell szvsz, hogy "kezdőként" sza*jon mindenre, és ő akarja megmondani mi legyen.Meg még volt sok ilyen kis lófaxsága, nyílván nexus is tud mondani párat, csak, h okosabb legyél
  • Molnibalage
    Hamilton egy tényleg jókezű pilóta, de egyrészt beképzelt mint az állat,

Bár tudnám, hogy ez miből szűrted le...
  • who am I 7
    Vagy lehet egy bu*i..
  • JL666
    Elég fos lett a forma-1. A KERS semmit sem ér, mert ahogy mondták a BRAWN körönként másodpercet ver rá enélkül a szar nélkül mindenkire, szal lehet jó lesz, de még fejleszteni kell. Talán hasznát tudják majd venni az utcai autókban.
  • ssdb
    KERS :) Még pár év és sokkal többet tudnak majd kihozni, ma még nem elég meggyőző az a őéusz 50-60 lóerő
  • B0nFire
    Kedves, Te!

Nem, nem az aláírásom volt. Ha tudod, minek szántam, miért érted félre szándékosan? Sajnálom, hogy birka szmájli nincsen a kínálatban.

És részemről ez az óvodás off be van fejezve. Jó éjt!
  • NEXUS6
    Kedves
    (Vagy ez nem az aláírásod volt?!;)))

Én csak azt írtam, hogy futbalisták halnak meg a pályákon!:)))
  • B0nFire
    Úgy látom, te szándékosan provokálsz itt többeket, és direkt félremagyarázod, amit világosan leírtam: "a technikai körülmények miatt" Tudom, hogy futballisták és evezősök is halnak meg, de nem a technikai körülmények miatt, vagyis a focista előtt nem robban fel a labda, az evezősnek meg nem áll a hátába az evező. Ugyanúgy, ahogy a Forma1-es pilóták sem szívelégtelenség miatt haltak meg a pályán.

Remélem érzékeled a kettő közti különbséget!
  • NEXUS6
    Már megbocsáss, de ha nem vetted volna észre Hamilton történetesen feka! Tudom hogy trendi erről nem tudomást venni és lehurrogni a másokat aki meg nem csinál abból lelkiismereti kérdést hogy ezt nevén nevezze.

Nekem nincs bajom alapvetően semmilyen fajta emberrel, azokkal van akik pozitív vagy negatív módon megkülönböztetik őket.
    (Zárjelben mondom, mivel megkülönböztetés van, esetenként én is hangot emelek azért, hogy ha így áll a dolog, akkor lécci a saját fajtám is had kapja meg azt, amit egyesek különbözésük miatt járandóságnak tartanak maguknak).

Hamilton egy tényleg jókezű pilóta, de egyrészt beképzelt mint az állat, aztán persze neki áll érzékenykedni, néha a pályán kifejezetten tahó, másokra életveszélyes módon viselkedik. Ezt a belassítós mutatványát már ezerszer eljátszotta, volt is 1-2 baleset is miatta.
    Ezzel van gondom, nem pedig a bőrszínével. És mellesleg tele van a jó magyar tököm azzal, hogy a sok fajgyűlölőnek, meg fajvédőnek magyarázkodjak ilyenek miatt.
  • DjDano
    Igaza van, én Kimi szurkoló vagyok de nem kell ide a rasszista felhanggal átitatott fröcsögés...
  • NEXUS6
    Köszi, hogy helyre tetted a lelkivilágom!:D

De nagyon a szívedre vetted, csak nem egy rajongó?
  • herlius
    Ez a cikk nem erről szól, ha nem vetted volna észre. Húzz innen a bocskoros paraszt stílusoddal máshova, ahol ezt tolerálják! Ez itt nem az a hely.
  • hugi_0
    Szerintem ez a legbiztonsagosabb technikai sport.
    F-1
  • NEXUS6
    Hát eléggé gáz a dolog, főleg ami a McLaren körül zajlik. Ez a Hamilton gyerök is teszi az agyat, mint egy luxuskúrva.

A csapat évek óta lop, csal, hazudik, szal tisztára a modern idők szellemében él. Erre ma betelt nála a pohár, hogy átvágták, mert őt nem hazugságra nevelte az a jó édes apja. Gondolkodom, hogy miért is akarja őket otthagyni, amikor valszeg eddig is tudott minden kis szemétségről, amellett hogy jó részüket meg ő csinálta.

De aztán rájöttem mi a agond: szarul megy a kocsi, kéne egy jobb az angloafrikai fekete segge alá.
  • FlyingV
    az egész forma-1 az elmúlt évtizedben elvesztette azt, amiről szólt: minél gyorsabb legyen egy autó, szinte megkötések nélkül, a pilóták meg legyenek belevaló, tökös, és tényleg tehetséges srácok. szánalom, hogy most már akinek van elég pénze kb, az be is vásárolhatja magát egy évre a sportba..