Oroszország megfigyelné a Microsoftot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
korrupció? m$? közbeszerzés? politikus? hmm valahonnan, nagyon közelrõl ismerõs...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most magyarázzam el, mit jelent a megelõzni (mint meggátolni), segítség, korrupció, gátat vetni, teret nyerés, korrupt, hivatalnok, döntés, közbeszerzés, pályázat, ráfogni valamire valamit, termék, elterjedtség? Ergo, sajnos te hülyülsz. 😊
Nem tudom, de így sem értem, ahogy te magyarázod. Most vagy én hülyülök, vagy tényleg nincs értelme. <#szomoru2>#szomoru2> Olyan, mintha egy bullshit generátorral írták volna.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Egyébként ott van az elsõ mondatban. Azt akarják megelõzni, hogy korrupció segedelmével vessen gátat a MS az egyéb megoldások teret nyerésének. Ugyanis pl. a korrupt hivatalnokok, aki a MS mellett döntenek egy közbeszerzési pályázaton, könnyen ráfoghatja az egészet a nyuszira, mármint a MS termékek elterjedtségére.
Jaja, ha már ott van a Windowsban az az NSA backdoor, hát õk is igénybe akarják venni.
Hú, már óvodás vagy? Van biciglid is?
Én sejtem 😊 Az orosz titkosszolgálat beépített embert juttat a Microsofthoz, elviszik a vezetõket megfélemlítésre a KGB fõhadiszállására. Térdig érõ jeges vízû cella, embert ledaráló ventilátor, kínvallatások, koncepciós perek és egyéb jól bevált kommunista módszerek várnak az MS vezetõire. Szar idõk várnak a monkeyboyra is.
tudom ,hogy amit most mondok kb annyi hírértéke van mint a cikknek, de mivel téged érdekel ez téma elárulom:
te is majdnem olyan hülye vagy mint ö.😊
te is majdnem olyan hülye vagy mint ö.😊
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Mostezmiez? Talán ha a cikk részletesen kifejtené a lényeget, hogy tulajdonképpe miért is csinálják ezt az oroszok, akkor talán lehetne is kezdeni vele valamit.
De addig tényleg nem más, mint egy M$ hype.
De addig tényleg nem más, mint egy M$ hype.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Kedves olvasóink, fizetett Microsoft hirdetésünket olvashatták
Just avoid to falling into the hands of terrorists.