27
  • winnie
    már akinek. azért az alig indahouse más volt, az normális film, forgatókönyvvel, minden.
  • Lami
    A Borat jó volt, ez is az lesz, de ne feledkezzünk meg az Aligi In Da House-ról sem. No az aztán egy kibaszottul vicces darab. :)
  • winnie
    vedd úgy, hogy mellé rakta. mégis kinek a nevében mondta volna? csak a sajátéban.
  • smaszi
    "A Borat isteni volt, a 21. század legjobb vígjátéka"

Nem azt mondom, h. nem volt jó, na de azért ez enyhén szólva is túlzás...már csak azért is, mert mindenki másfajta poénokat, filmeket, ruhákat, állatokat, embereket szeret, éppen ezért nem lehet ezt így kijelenteni (csak ha mellé rakod: szerintem, szvsz...stb.)
  • kisb92
    nagyon gyenge, nagyon gagyi...
  • 1Obi1
    A Borat isteni volt, a 21. század legjobb vígjátéka. Ez nem néz ki annyira jónak mint a Borat, de azért megvan benne a potenciál.
  • CaptainRumi
    megnyugtató.
    mert tied a legszarabb, szóval nincs miért aggódnom.
  • Loverman
    ha egyetértesz és kommentelsz akkor magadra is mondod. milyen érzés?
  • FoodLFG
    Jó lesz ez. Az a jó ebben a Sacha gyerekben, hogy jól ki tud figurázni mindenkit és polgárpukkasztó.
    Amikor néztük a borat filmet, akkor voltak páran (főleg nők), akik az elején még viccesnek találták, aztán egyre jobban kezdtek kiakadni rajta. Kár, hogy csak a felszínt értették meg, különben nem váltak volna ők is a film által kifigurázott emberekké.
    Mondjuk én jót szórakoztam rajtuk (is). :D

http://www.meinspace.com/bruno
    oké xD
  • kalapos01
    Nem megjátszottak, igazi emberek, akik olykor perelnek, de nem mindig. Nem is kell megjátszani, hiszen tele a világ tudatlanokkal (Borat) meg homofóbokkal (Brüno).
  • CaptainRumi
    Teljesen egyetértek :)
    főleg a tied
  • Loverman
    hm, egyre szarabbak a hozzászólások..
  • PokerFace
    Hát ez megint csak nagy durranás lesz, anno amikor a Boratot néztem moziba haverokkal, mindenki sírt a film végére a nevetéstől, szerintem ez is lesz olyan jó, mármint remélem.
    Akik pedig már le is szarozták lentebb, maradjanak csak az Amerikai pite utánzó új amcsi fosoknál...
  • viizo
    ha csak hozza a Borat színvonalát, már maximálisan elégedett leszek :)

Azamat Kabatov és az ő kis medvéje rulz :D
  • Herczi
    ÁÁÁÁÁÁ ez mekkora lesz, az a harc oktatás! "Hogy védekeztek egy műbroki ellen?" Meg Dolce Gabana a hadseregben, na meg a tradicionális afrikai név. Remélem ilyen lesz az egész film, nem csak a legjobb részekett ragadták most ki a belőle.
  • CaptainRumi
    ezek szerintem egytől egyig megjátszottak...
    Viszont amíg Brüno a Tv-ben szerepelt azok tényleg ál-interjúk lehettek mindenféle megjátszás nélkül...

de lehet én tudom rosszul
  • kalapos01
    Durva lesz, de az első részt nehéz lesz überelni.

Én csak azt nem tudom, hogy ezek az emberek mind hozzá is járultak, hogy szerepeljenek a filmben? Nem titlhatták le ezeket a beégetős interjúkat?
  • Azorut
    Ugyanolyan jó :P
  • CaptainRumi
    na ott van :D
    ez az egy poén veri az összes dilis amcsi filmet...
  • Kozma89
    Tradiciónális afrikai neve lesz... OJ" xD

én várom, egyszer biztos meg lehet majd nézni
  • CaptainRumi
    miért szar? mert főleg verbális humor van benne, abból meg egy szót sem értetek?
    ja értem akkor.
  • azirafael
    Ez már annyira szar, hogy jó! (lásd még diszkópatkányok, zoolender, borat, üvegtigris stb.)
  • kuci06
    Tehát Áprilisban már ki lehet jelenteni, hogy az év legjobbja?

Viktorkám, egyre hülyébb cikkeket hozol össze.
  • krk
    Ugyanolyan szar, mint a Borat film.
  • geronemo
    Ez mekkora gagyi!
  • Broafka
    egyet értek!!
    Kiderült, hogy Viktor barátunk nem hogy írni sem tud, de az ízlése is úgy szar ahogy van.
  • radical@work
    Istenem ez nem csak szimplán szar. Ez überszar.