50
  • BM
    #50
    2009 aug.19
  • Hut
    #49
    vki nem tudja hogy mikor hozzák ki DVD-re ugy? várom hogy kihozzák=):D:D
  • winnie
    #48
    " A Riddick-Sötétség krónikája nem aratott sikert????????????"

    hogy aratott volna?

    " Teljesen egyedi, nincs benne semmi megszokott, nem giccse"

    talán épp ezért is bukott meg.
  • Mardel
    #47
    Ha erre elmegyek, tuti nem veszek se popcornt se kólát. Valahogy mindig meghajt ez a két dolog vagy a film közben vagy a film végén. Pedig kóla nem szokott meghajtani, se a popcorn, de moziban mindig.
  • PainKiller69
    #46
    Ki a tököm ez a szekeres viktor? Akármelyik förmedvényét olvasom, kinyílik a zsebemben a bicska!!! Tehetségtelen kontár! Hihetetlen...
  • chuck
    #45
    bakker, miért nem írtad le az egész filmet ..
  • USAMEN POWER
    #44
    Én ma néztem meg a 4ik részt, tényleg nagyon jó lett. De aztán jött a vége, Torettonak 25 év börtön, stb... Teljesen lehangolódtam, de amikor jött az a jelenet hogy az országút, egy haladó rabszállítóval, majd megjelenik O Conner, Miaval, meg azzal a két fekával, cseszettjó verdákban ülve, hangulatom megint 100 % os lett, és mosolyra ferdült a szám :)) Tényleg rohadt jó lett a film !!!
    Am a héten az elsö résztöl kezdtem el nézni a filmet hogy belekapcsolódjak a Halálos Iramban hangulatába, és csak utána néztem meg a 4-et is. Am ha a következö részben benne lenne O Conner és a második részböl ismert feka haverja, Toretto és társai, és a Tokyo driftböl a föszereplö, velük egy film, nagyon nagy alakítás lenne szerintem az 100. Habár lehet hogy ezzel kifogynának a tartalékok, és nem lenne több rész :S Am a 4-ik részböl a végén hogy Mia vezeti az egyik autót, teljesen meglepett :O :D
  • warriorGula
    #43
    Nem szoktam hozzászólni, de itt már nem bírom. A Riddick-Sötétség krónikája nem aratott sikert???????????? Teljesen egyedi, nincs benne semmi megszokott, nem giccses, Vin Diesel, akciófilmhez méltóan, olyan kemény benne, hogy a gyémánt is megirigyelheti, hogy a látványt ne is említsem.....- esetemben csupán a Star Warst nem előzi meg scifibe...........
  • Lacee83
    #42
    Ez a film tényleg jó lett. A 3. részt nem bírtam végignézni, abban ugyan elég jó zenék voltak de csak ebben nyújtott valamit. Ellenben a 4. rész zenéi nem túl fülbemászóak, van benne egy szám ami már a Tokio Drift OST ben is benne volt na az 1 jó.
    Az viszont utólag meglep h a korábbi rész rendezőjének van köze ehhez az újhoz, legalább jóvátte azt a gyalázatot amit elkövetett a "sorozaton".
  • Voldi
    #41
    Én is így vagyok ezzel. Dehát ők úgy gondolják, az igénytelenség az menő. Vagy nem is gondolnak semmit. Semmit...
  • Molnibalage
    #40
    Mindig elképedek, hogy ki képes ilyen hulladék filmeket nézni..
  • Skyline
    #39
    A tokió drift mint szar folytatás???? Vityóka!
    A tokió drift azért örvendett olyan kis bevételnek mert a Halálos iramban 2. része egy kalap szar volt és elvette az emberektől a reményt,hogy olyan film születik mint az 1 (ami a mai napig az egyik legjobb auto tuner film). A tokió drift ezzel szemben tökéletesre sikerült igazi felüdülés volt a 2.- rész után.
    A 4. részt ugyan az az ember rendezte mint a 3-at,és az első részből jöttek a szereplők? Egyértelmű volt a sikere,és a film is egy két gyenge momentumtól eltekintve nagyon jó lett!
    Na én húztam a KOssuth térre nektek is ott lenne a helyetek nem a monitor elött kockákok!:)
  • Telpapa
    #38
    Megnéztem a filmet.Nálam is telitalálat.Sikerült hozni az elso rész hangulatát.Persze ettöl függetlenül még mindig a Riddick a legjobb filmje:)
  • solo
    #37
    Ma néztem meg, hát, ha lett volna nállam még lóvé, annyiszor nézem meg, ahányszor ma leadják.
    QRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
    Am nemtudom, nekem Vin Diesel minden filmje rohadtul bejön...


    Jah, és igen..FOLYTATÁST! ^^
  • ddt500
    #36
    Hát ez úgy történik, hogy a legtöbb férfiember szereti a jó autókat, meg a jó csajokat, szimpi nekik a Vind Diesel+van még pár %-nyi nőnemű egyed aki szerelmes a Vin Dieselbe vagy a Paul Walkerbe és ők is megnézik.
    Szóval szerintem Te impotens vagy.
  • Optimus Prime
    #35
    Hát ez... hihetetlen. Nem tudom ki mit eszik ezen a filmeken, talán ott van nálam a gond, hogy nem igazán kedvelem az autókat. Vin Diesel se egy szimpi arc. Viszont meglepő, hogy milyen filmek bevételét überelte. No, de a Bosszú közeleg...
  • sokadikgab
    #34
    Tegnap volt szerencsem megnezni Pozsonyban. Mivel se a 2. se a 3. reszt nem lattam, tokeletes volt, szep kerek tortenetet kaptunk! Mivel autosmozi, volt benne autos uldozes eleg. Az estiekben is volt valami szep, de az egyik vilagosban jatszodott, na az tokeletes volt!

  • kukacS3K
    #33
    "hogy aztán a Paul Walker-féle verzióban való csalódás a harmadik részre elüldözze a nézők egy részét" épp azért nem nézte meg senki a harmadik részt mert minden szereplő eltűnt és kicsit röhejes lett az egész ezzel a gimnazista vagyok szembeszállok a maffiával dolog
  • Botond #32
    Szerintem is jó volt a Tokyo Drift. Bécs-Melbourne járaton azt adták, megnéztem vagy 6x. :)
  • MrBlowfish
    #31
    Sok amerikai film is van ami nem jut el Ázsiába (sőt sehova), de itt blockbusterekről van szó, amik Osama barlangjának kivételével mindenhol megjelennek. :)

    Na mind1. A lényeg hogy jön a 4. iram ami remélem halálosan kikapcsolja majd az agyam 1.5 órára :)
  • cateran
    #30
    -Meglepett nyekkenés.....jajj
  • cateran
    #29
    Hát azért a védelmében legyen mondva,kurva sok ázsiai film van ám,ami meg errefelé nem jut el...vajh hányan látták moziban pl. a Chocolate filmet? Vagy a Tom Yung Goong-ot? Pedig nem rossz rugkapálós filmek ám (még csak nem is noname..)
    Az ilyen filmek arrafelé moziban,errefelé meg max dvd-n....
  • Zoliz
    #28
    Minden józanéletű tudja, hogy azért csinálták a folytatást, hogy nőjön az autóeladások száma, ugyanis a világválság hatására jelentősen vissza kellett fogni az autótermelést. De mindegy.
  • 5c0rp330n
    #27
    na erre lehet, hogy beülök majd, igazából mind3 film tetszett. egyik sem volt valami kiemelkedő, csak volt egy kis hangulatuk, ennyi elég is :)
  • MrBlowfish
    #26
    "...ezekben a országokban nem mutaják be hivatalosan az Amerikai filmeket Indida(1,1milliárd lakos) Kína (1,5 milliárd lakos), jónéhány Arab ország (Közel 1 milliárd ember), és Afrika..."

    Akkor itt mit adnak a moziban? Kalózmásolatot? És ha nem hivatalos ki kapja utána a pénzt? Aki leszedte a netről? Ezek akkor miért jelennek meg a hivatalos pénzügyi, és nézettségi adatok között?

    Remélem érzed, hogy itt valamni nem kerek :)
  • winnie
    #25
    a kritikákat az FF-filmeknél felejtsd el. az FF4-et is nagyon lehúzták a kritikusok - jobban, mint az FF3-at. és mégis. ezeknek a célközönsége szerencsére nem fogékony a kritikákra. (az európai siker csak azt jelzi, hogy nálunk még mindig könnyebb reklámmal megetetni a népet:)
  • pixx
    #24
    Igen ízlésról volt szó, amit valaki felvetett, méghozzá Amerikairól. Mivel ezt te csípőből elutasítottad, próbáltam rávilágítani a kúltúra különbséger.
    Sebaj nem sikerült újfent.
    A japános dologhoz, én nem a netről tájkozodtam, hanem ott élő emberekkel tartom a kapcsolatot, valszeg ők nem ismerik. Bár ez számomra elég furcsa, hiszen fiatalok. Mindegy. Mégeszer megkérdezem őket, és ezügyben megkövetlek.
    De mint mondtam, ezekben a országokban nem mutaják be hivatalosan az Amerikai filmeket Indida(1,1milliárd lakos) Kína (1,5 milliárd lakos), jónéhány Arab ország (Közel 1 milliárd ember), és Afrika (800 millióan laknak, itt se nézz mozit 500 millió ember legalább). Ha összeadod a számokat, akkor a világ lakosságánal elég nagy része nem néz Amerikai filmet, 80-90% siker a világra vetítve ökörség. :)
    A másik az ízléshez azért írtam a stúdiókat, mert tudhatnád, hogy őket csak a hazai bevétel mozgatja, mert odagyártanak. És hiába szerepel valami 3x jobban külföldön, az nem ok a folytatásra, ellenkező esetben ha az USA-ban sok a bevétel akkor az ok a folytatásra.
    Azt írtad, hogy a sikeres, és a nem sikeres filmek és sorozatok mind amerikai témával foglalkoznak. Erre írtam, amit írtam. Kösz, hogy odaírtad az elöző évit is, így láthatod, hogy egyik sem Amerikai témáju. Tehát hülyeséget megint te beszéltél, és nem én :)
  • kigyi
    #23
    Nem volt az olyan rossz, csak más mint az első 2. Nem szabad azt a részt a sorozat tagjaként kezelni, mert bár a címe némi hasonlóságot mutatott, de igazából egy külön rész teljesen külön történettel. És ez így van jól ha így nézed már nem is olyan szörnyű hiszen a filmben igaz lightosabb jelenetek voltak mint az első kettőben, de ez azt a kultúrát mutatta be amit arrafelé nyomatnak és ez teljesen jól sikerült ezzel a kitalált sztorival.
  • arty
    #22
    borzalmas volt a 3. rész, pláne h a cimen kivül semmi köze nem volt az első kettőhöz ...
  • kigyi
    #21
    A 3. rész sztem sem volt akkora bukás, de ez az európai bevételeken látszik is. Itt nem volt annyira nagy a visszaesés inkább csak az amcsi kritikáknak bedőlők hagyták ki a filmet. Amúgy egy korrekt anyag volt. Ezt a részt még nem láttam, de majd estére megnézem mit hoztak össze. Kíváncsi vagyok rá mint derült égből a villámcsapás úgy jött ez most :Ö)
  • Rincewind
    #20
    Harmadik resz pedig szvsz nagyon jo volt. Bar lehet, hogy csak a szokasostol eltero Japan korites dobott rajta, de nekem jobban bejott, mint az elso ket resz.
  • koschwarz
    #19
    akkor visszatérve: szerintem hiánypótló film, autós témában. a 3. részt ugyan nem láttam, és a need for speed iránti rajongásom és jó néhány rész óta igen erősen megkopott, de én élveztem a halálos iramban első két részét.
  • winnie
    #18
    most komolyan:) (bocs, mosolyogok) attól, hogy megmagyarázod a popcornmozi fogalmát, még nem ételekről volt szó, hanem filmekről. (tiszta kis magyar abszurd: én: - az amerikai sikerfilmek, szinte mindenhol sikeresek. te: - de amerikában sós a palacsinta és édes a sültkrumpli.)

    ne tereld a témát. mint ahogy arról sem volt szó, hogy az amerikai stúdió mennyi pénzt kap a nemzetközi forgalmazásból. mindössze arról, hogy a sikerfilm szinte mindenhol sikerfilm.

    "Japánban nem került bemutatásra a Gyűrűk Ura, egy dollárt nem hozott, mert ott az Amerikából jövő filmeket veszélyesnek tartják,"

    de hogy írhatsz ekkora butaságot? amerika, anglia és németország után japánban hozta a legtöbb pénzt a gyűrűk ura. 68 millió dollárt. az év negyedik legsikeresebb filmje volt annak idején, gigantikus siker. (annál jobban csak a harry potter, a star wars és a szörny rt. hozott akkor japánban - a legjobb japán film a hetedik volt akkor) a 2. gyűrűk ura is nagy siker volt, bár az éves versenyben azt is megelőzte a legújabb disney-mese, a terminátor 3 meg mátrix 2. az első 10-ben két japán film volt.

    "Oda készülök, ezért aránylag tájékozott vagyok ebben."

    ööö, izé. inkább csak magabiztosan félretájékozott.

    "Mint mondtam az Amerikai filmek Amerikában, és Európában (meg max Ausztrália, Új-Zéland, és még pár angol nyelvterület) jutnak el, a többi helyre sehogy se vagy alig."

    huhh, erre mit mondjak? attól, hogy te nem tudsz róla, az amerikai filmek mindenhova eljutnak.

    malajziában és fülöp szigeteken most nic cage scifije, a knowing az első, bahreinben a rózsaszín párduc 2, izraelben a szörnyek az űrlények ellen, szingapúrban az egy boltkóros naplója, kínában, koreában a gettómilliomos. (oroszországban is tarolnak az amerikai, a heti tizes listán csak egy film orosz.)

    "2008 két legtöbb bevételt hozó filmje A Sötét Lovag, és a Mama Mia. "

    ??? ha adatokat írsz, nézz utána. google, vagy valami. (nem mellesleg semmi köze a bevételnek ahhoz, hol játszódik egy film, ez elég csőlátás, ha így gondolkodik valaki.)

    2008 legtöbb bevételt hozó filmjei: sötét lovag, indiana jones 4, kung fu panda és a hancock. (2007-ben a karib tenger 3, harry potter 4, pókember 3)
  • Rincewind
    #17
    "Japánban nem került bemutatásra a Gyűrűk Ura, egy dollárt nem hozott, mert ott az blah, blah, blah... Oda készülök, ezért aránylag tájékozott vagyok ebben."

    LotR Japan premierek (forras IMDB):

    FotR - 23 February 2002
    TTT - 22 February 2003
    RoTK - 14 February 2004

    Return of the King Japanese Trailer

    Az egy dolog, hogy valaki azt hiszi magarol, hogy mindent tud. De az mar egy kulon kategoria, amikor meg magas lorol osztja is az eszt... -.-
  • etooo
    #16
    http://www.imdb.com/title/tt0120737/releaseinfo :)
  • pixx
    #15
    Ha nem a mondat első felét ragadnád ki, akkor látnád, hogy hány országot írtam oda, és ez a világ hány százalékát fedi le, Afrikát ki is felejtettem.
    Szóval az Amerikai filmek max a világ 10%-ban sikeresek, illetve termelnek hasznot, hiszen a legtöbb országban nem jut el, vagy csak kalózkópián, az meg nem bevétel, tehát a stúdiónak nem siker.
    Szerintem a kaja, meg a mozi összefügg. Popcorn, cola ismerős-e? Úgy is hívják őket Popcorn mozi, vagy nem?
    Amúgy rosszul írtam, mert feltételesen akartam írni. Japánban nem került bemutatásra a Gyűrűk Ura, egy dollárt nem hozott, mert ott az Amerikából jövő filmeket veszélyesnek tartják, és legfőképp butának, sterilnek, érzelemmentesnek. És ritkán tesznek kivételt. Oda készülök, ezért aránylag tájékozott vagyok ebben. Ezért ökörség, amit írtál. Mint mondtam az Amerikai filmek Amerikában, és Európában (meg max Ausztrália, Új-Zéland, és még pár angol nyelvterület) jutnak el, a többi helyre sehogy se vagy alig.
    Még Oroszországban is csak mértékkel, mert ott is igen komoly üzletág a kalózkodás.
    Szóval vitatkozhatunk erről, de az tény marad, hogy az Amerikai stúdió csak azt tekinti bevételnek, amit az USA-ban termelt a film, hiába hoz 3x annyit a külföldi forgalmazás le se szarják. Így a filmet maguknak gyártják, tehát az amerikai ízlésnek.
    2008 két legtöbb bevételt hozó filmje A Sötét Lovag, és a Mama Mia. Asszem egyik se Amerikával volt elfoglalva, vagy arról szól. Bár elismerem, hogy a Batman az USA-ban játszódik, de nem említik sehol sem.

  • winnie
    #12
    nekem is meg kéne nézni ezt a gorilla bácsit, ha már mindenki látta. valahogy elsőre nem érdekelt.
  • Vorpal
    #11
    Riddick a világ legjobb scifije - pont
  • Solten
    #10
    Szvsz a masodik resz volt egy katasztrofa, a harmadik egesz emesztheto volt.
  • Hornymut
    #9
    Hát ne megy kiemelkedő darab, de látni Dieselt amint egy kisgyereknek énekel egy dalocskát pandákról, hát azt megéri legalább egyszer megnézni :-D