95
  • ocsieu
    A minimum az lenne az MS-tol, hogy a Vistasoknak dijmentes "upgradet" biztosit... Plane a Vista Capable akcio es a Vista gusztustalan tularazasa miatt... Komolyan nemtom hany eve van a Vista a piacon, de (XP) utan, Vista egy gondosan megtervezett, gyors rablasnak tunik, gyakorlatilag totalis atbaxas... Mi a garancia, hogy Win 7-et 4-5 ev utan nem dobjak ugyanugy, mint a Vistat?Mindenesetre t*kon szurnam magam, ha a Vistat kemeny penzert megvasaroltam volna (dejo, hogy notebookok tobbsegere gyarilag telepitve adjak...), es most a Win7-et is meg kellene vegyem... :DDD
  • roliika
    Vista codeck packot szedd le, minden formátumot támogat ami ismertebb, nincs vele semmi baj. Sony vegas..passz.
  • roliika
    GDF-et otthagytam, vettem egy kupac könyvet és programozok, tanfolyamokra, előadásokra járok. GDF egy lehúzós, köcsög, szar. Be akartak erősíteni, mert ugye a vélemény az volt eddig is hogy semmire nemjó, nulla minőség...ez sikerült nekik, matek ájulásig, és idióta tárgyak.

Egem az készített ki, hogy a Windows mesés világát adták leendő mérnökök kezébe..komolyan, ovisnak nem adnám olyan szinten gagyi. Na meg megjelent az új tárgy aaa..miis..ja probléma megoldás..4es lettem belőle, de egy barom volt aki azt az anyagot fejlesztette...komolyan abba belekap, abba, aztán egyiknek sem ér a végére, televan szintaktikai hibákkal (programozó okj-t szereztem előtte) és iszonyatosan idegesített hogy ilyen szinten szar a könyv.
    A tananyagban semmilyen koncepció nincs! Nincs az, hogy jó..most rendesen megtanítjuk a Java-t példákon át..ilyen nincs...de akkor meg minek kezdik el? Meg mi az hogy általános mérnök informatikus??? Mindenhez ért? Vagy semmihez? Vagy bennevan a "lehetőség"?

Aztán ilyen apróságok hogy kiadnak egy dokumentumot..ami szerintük az eredeti..aztán visszakérik de úgy hogy nem tudják mit adtak ki...miért nem megoldható egy online ügyintézés? Hamár infós suli. Ez úgy egyben tett be. na meg az, hogy van infó tanár ismerősöm, és elég keményen kritizálják a felsőoktatást..namost ha nekik ilyen a véleményük akkor nekem milyen legyen? BME-t ajánlom. Vannak jó szakok, vannak rendes laborok, vannak értelmes tanárok.

GDF...faszi szerint (aki az egyik könyv szerzője is) minden feladat megoldható PIC-ekkel és teljesen fölösleges a 64-128 bit használata..ennél a mondatnál mentem ki órán. Egy tanárnak miért nincs felelősség érzete?
    Miért volt olyan órám aminek az volt a lényege, hogy a fogaskerekeket és furatokat hogy kell illeszteni, hogy azok ne kopjanak és szabványos legyen? Már nézegettem órán hogy hol a kamera mert ez tuti valami átbaszás...ennyi erővel félévente 195 000-ért paradicsomtermesztést is oktathatnának informatika néven...ennyit a GDF-ről.
  • Ahoy
    OFF

Roliika, tényleg Te még Mérnök Infós vagy GDF-en? Vagy elmentél ahhoz a német multihoz javazni? Még fontolgatom a BME mérnök infót :/ de mindenki aztmondja gusztustalanságokat kell tanulni :( Na mindegy.

ON

WIN7... nekem egy régebbi Beta van meg, és szerettem... kivétel hogy valamiért a kodekeket nem lehetett hozzá normálisan beállítani. Pl DivX nem ment.
    Most működnek ezek? DivX, DivX-HD, .m2t, meg h264 kéne. Sony Vegas 8 működik rajta? Valakinek tapasztalat?
  • roliika
    2 hónapja használom ezt a bétát a win7 ből és xp-re semmi pénzért nem váltanék vissza. Várom az RC-t. :) Hát...programokkal nem volt bajom, a daemon tools az ami nem megy, de van helyette virtual clone drive program ami a bluurééjt alapban tudja, és ez kimondottan már win7re íródott mellesleg jó is.

Nero egyes régebbi verziói szintén nem csipik a win7-et de ezis megvan oldva..még a régi noname soros port/usb átalakítóm is működik xp driverrel alatta, meg a 6 éves HP scanner+nyomtatóm is...de nem az a poén, hogy működik, hanem hogy alapban több és jobb funkciókat támogat mintha a gyári szofttal telepítettem volna.

Jó cucc ez a win7...a benne található media center már 3* frissített tehát van mögötte már rendes szerveres update cucc is.

Alul a superbart tényleg szokni kell eléggé linux feeling, de jó..használható..tetszik! Most 3 firefox fut, apache szerver, képnézegető, msn,netbeans fejlesztő rendszer (java alapú),photoshop, 5 gadget, és változó háttér..így eszik 800 megát..az alap 5 gadgettel 550 mega. Proci terhelés 7%. Szerintem fasza. Enyi egyszerre futtatott program xp alatt nem nagyon férne el és megenné a 1,5 giga ramot is.
  • Rexhawk
    lol
    lemaradt a "Kedves olvasóink, fizetett Microsoft hirdetésünket olvashatták"
    szöveg:)
  • mousee
    Ebbe most az a szar, hogy megint óriási a hírverés, megint jön a hozzuk ki minél hamarabb láz, azt megint jól elcsesznek egy alapvetően jó alapot...
  • FlyingV
    faszé dévédén adják ki? lyukkártya póva!
  • NEXUS6
    Amiga 4ever!
    :)
  • Sir Ny
    szerintem még mindig a 98 a legjobb.
  • homeless
    Ez már legalább a 10. "jön a windows 7" hír. Kicsit unalmas már.
  • gothmog
    A tor meg senkit nem érdekel.
  • B0nFire
    Akkor topic beindítva. Várjuk hottold=gettoharcos2 szerteszét makrózott, építő jellegű hozzászólásait!