Warhammer 40 000: Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dawn of War 2 Magyar Rajongók Figyelem!
Olyan emberek jelentkezését Várnám akik úgy érzik, hogy a Warhammer játékok jövõje még korán se zárult le, és szeretnének részt venni egy magyar közösségi oldal szerkesztésében.
http://dawnofwar2community.wordpress.com/
Olyan emberek jelentkezését Várnám akik úgy érzik, hogy a Warhammer játékok jövõje még korán se zárult le, és szeretnének részt venni egy magyar közösségi oldal szerkesztésében.
http://dawnofwar2community.wordpress.com/
/OFF
Ha FPS, akkor Clive Barker's Jericho
Már akinek. Számomra pl a Jericho volt borzalmasan monoton és unalmas. Ráadásul félelmetes sem volt igazán, csak néhány helyen gusztustalan, és ennyi. Tucatjával vannak nála jobbak.
Ha FPS, akkor Clive Barker's Jericho
Már akinek. Számomra pl a Jericho volt borzalmasan monoton és unalmas. Ráadásul félelmetes sem volt igazán, csak néhány helyen gusztustalan, és ennyi. Tucatjával vannak nála jobbak.
A cikket elolvasva lehet erre asszociál az ember, viszont köze nincs az igazsághoz. Én legalábbis nem bírtam felállni a játék mellõl. Jól visszaadja a WH40K univerzum sajátosságait, engem megfogott a játékmenet is, pedig klasszikus CRPG párti vagyok. Doyle W. Donehoo által írt OST-t is minden nap hallgatom. Ha meg úgy szarozol, hogy nem ismered a WH40K világát, tessék elolvasni a Ian Watsontól a Spacemarine-t. :) F.E.A.R. elsõ részét végigtoltam, bár számomra unalmas volt. Ha FPS, akkor Clive Barker's Jericho.
a fear 2 is elég középszerû számomra... azt se fejeztem még be, már lassan egy hónapja :D
áhh, mikor jönnek már a jó rpg-k megint...
kénytelen voltam felrakni obliviont tegnap, + knights of the nine + shivering isles. Egy jó darabig biztos elleszek vele megint... :)
áhh, mikor jönnek már a jó rpg-k megint...
kénytelen voltam felrakni obliviont tegnap, + knights of the nine + shivering isles. Egy jó darabig biztos elleszek vele megint... :)
A cikket elolvasva: magyarul egy újabb szar játék. Mivel egy közepes játékot nem fogok megvenni, nyugodtan titulálhatom szarnak. Ha már kiadok 10 ezer forintot egy játékért, akkor legalább legyen olyan, mint a FEAR 2, vagy egy FIFA. SZVSZ.
még valahol a végefelé beleuntam és abbahagytam, de még fent van. lehet kedvet kapok hozzá.
amúgy jó játék, de ami rohadtul elvette a kedvemet az a rengeteg defence.
egyszerûen alig tudok haladni a történettel, mert folyton támadják valamimet és azt kell védeni.
ha nem tudom megcsinálni a +2 deploymentet akkor reménytelen a továbbhaladás már... persze ha nem akarok mindent elveszteni amit betámadnak.
amúgy jó játék, de ami rohadtul elvette a kedvemet az a rengeteg defence.
egyszerûen alig tudok haladni a történettel, mert folyton támadják valamimet és azt kell védeni.
ha nem tudom megcsinálni a +2 deploymentet akkor reménytelen a továbbhaladás már... persze ha nem akarok mindent elveszteni amit betámadnak.
A TfT és SC:BW szintjét eddig meg sem közelítették. AoE-rõl nem nyilatkozok, teljesen más stílus, a CnC3 (és RA3) gyengén sikerült, jobb híján - és a csökkenõ érdeklõdés miatt - bekerült pár nagyobb ligába. A DoW a DC-re elért viszonylag jó balance és kellõ komplexitása ellenére a squad rendszer gyermekbetegségei miatt nem lehetett sikeres, rétegjáték lett belõle, ahogy a CoH-ból sem. A DoWII pedig ezek keveréke, durván lebutítva, innentõl ugyanaz a sors vár rá, csak az a pár jobb játékos is el fogja kerülni, akik az egyedi játékmenet miatt elõbbiekkel még elvoltak (elvannak a mai napig). Megjegyzem, egykezemen meg tudom számolni, hány profinak mondható játékosa volt a fenti játékoknak, de a két nagyágyúban õk labdába sem rúghattak volna. A multi egészében nélkülözi egy profi RTS összes hozzávalóját, a community meg egyenesen gáz. SP-t én ki sem próbáltam, de a fórumok alapján DC/SS szintû skirmish kamucampaign. Szerintem a játék egy-két kevésbé lényeges aspektuson kívül nem méltó az elõdhöz.
lanban szoktuk tolni... isten ez a játék.. pedig az egy után fura volt elsõnek, de szerintem jó irányba változott
http://emulehelp.uw.hu
én is bele akartam kötni, de igaza van (bár szvsz nem erre gondolt): az elsõ dow kezelése (odáig, hogy f10 a menü, nem esc), a kezelõszervek elrendezése, de még a grafika is (bumszli figurák, egymás melletti épületek között is hely a gyalogok mozgására) a wc3ra hajadzik.
mondjuk én ezt nem lopásnak tekintem: nem titkolt terv volt, hogy versenyjátékban átvegye végre a már akkor is öreg craftok és aok helyét (ami sajna nem sikerült).
apropó, nézzük csak hova fejlõdtünk azóta: wcg rts versenyjátékok: wc3, sc, aoe3, c&c3.
a két utolsó legalább újabb. hogy jobbak-e mint a dow, mondják meg a stratégák...
mondjuk én ezt nem lopásnak tekintem: nem titkolt terv volt, hogy versenyjátékban átvegye végre a már akkor is öreg craftok és aok helyét (ami sajna nem sikerült).
apropó, nézzük csak hova fejlõdtünk azóta: wcg rts versenyjátékok: wc3, sc, aoe3, c&c3.
a két utolsó legalább újabb. hogy jobbak-e mint a dow, mondják meg a stratégák...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Multibaj király, de a single igénytelen... azért senki ne vegye meg, szerintem...
http://kicsibela.mybrute.com/
Pont fordítva: Ugyanis a warhammer könyv/táblajáték igencsak elõbb megvolt, mint a starcraft/warcraft (kiváncsi leszek legközelebb milyen "craft"-ot lopnak el más megvalósításokból)!
"Így a Dawn of War sosem fog olyan kultikus magasságokba emelkedni, mint a Blizzard mai napig hatalmas népszerûségnek örvendõ alkotása."
HAHA. Ya csak speciel tõlük loptak :D..
HAHA. Ya csak speciel tõlük loptak :D..
A single monoton volt ez tény! de valamiért mégsem bírtam abbahagyni <#idiota>#idiota>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
akkor nyomd a multit
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nekem csalódás volt.
a wh40k univerzumot nagyon szeretem, és ebben az egyben virít is a dow2: a hangulat megvan, és amennyire én tudom, kánonnal sincs baj.
ami érdekes benne, pl stratégia - hova megyünk bevetésre, emberkéink felcicomázása, ezeknek a magva már megvolt a dark crusade/soulstorm kiegészítõkben is.
nem tetszett, hogy egy pályát maximalistapista (én) végig kell hogy játsszon vagy tucatszor (védekezõ küldetések - gondolom a játékidõ nyújtására kellettek), sem a diabloszerû tárgydobálás, meg a na most mit akasszunk józsira dilemmázás. még jó, hogy a tiranida nem dob aranyat...
a tiranidák nem tudom, mennyire voltak jó választás: szvsz egy wh40k játékba KELL káosz, mindenki elvárja, és bár a tiranidákat sokan akarták a dow idõkben, de a kiegészítõkbe, nem az alapjátékba. nem hiszem, hogy orkokat, eldákat, káoszt, ûrgárdistákat bárki le akart volna cserélni ezekre. ráadásul a faj jellegébõl adódóan legalább szingliben változatosabb egységek kellettek volna - a tiranidák lényege, hogy összeszednek a letarolt bolygókból/ellenségekbõl génállományt, és beépítik sajátjukba, s állandóan változnak.
alig volt egyedi, érdekes pálya - a legtöbb: gyalázz le mindenkit, majd bossfight... ja, eléggé kiakasztott néha az aznapi plusz küldetést elbíráló bar, fõleg a defend küldetésekben: hogy a rákba tudnék 100%ot irtani, ha az egész pályán szétszórva van az ellen?
a bossok (minimális kivétellel) egyszerûek: szétlõttem, de nem vettem fel az utánpótláscsomagokat az egész pályán, majd a bosst cyrusszal addig lövettem, amíg ki nem purcant. fogyott a muníció, összeszedtem a csomagokat a max 9ig. háááát... teszterek nem voltak?
csak nekem igényem, hogy egybe csoportosítsam a kéziharcos ill távolsági egységeket? lehet - de akkor elvész az egyesével kiválasztás. tehát olyan nincs, hogy pl 3: tarkus 4: avitus, 5: mind2 egyszerre. ööö...
multiról nem tudok nyilatkozni, az nem az én kenyerem.
a dow remek játék volt és marad, számomra klasszikus, pedig nem vagyok nagy rts kedvelõ. nem ért el akkora sikert, mint kijárt volna, de ez nem csak a játékon múlt: pl kishazánkban egy rajongói oldalon gyûjtöttek embereket, hogy külföldrõl rendeljék - itthon nem volt forgalomban, nekem is steamrõl van meg. volt róla szó, hogy wcg(?) hivatalos játék lesz, kijárt volna neki, és (még jobban) megemelte volna az eladást/ismertséget. az alapjáték szinglijét végigjátszottam vagy féltucatszor - remek. most is gyakran elmegyek egy félórás into the breach skirmishre.
a dow2re ellenben 2 év múlva már nem nagyon fogok emlékezni, kivéve hogy a párbeszédek, hangok, grafika jól adták vissza a wh40k univerzumot.
ja, és nem rts. ebben a betûszóban az utolsó elvileg stratégia, ebben olyan meg nincs. ez egy fejlõdéssel megtûzdelt taktikai játék, és akkor még túloztam egy kicsit. leírjam? na jó, tessék: akciójáték...
a wh40k univerzumot nagyon szeretem, és ebben az egyben virít is a dow2: a hangulat megvan, és amennyire én tudom, kánonnal sincs baj.
ami érdekes benne, pl stratégia - hova megyünk bevetésre, emberkéink felcicomázása, ezeknek a magva már megvolt a dark crusade/soulstorm kiegészítõkben is.
nem tetszett, hogy egy pályát maximalistapista (én) végig kell hogy játsszon vagy tucatszor (védekezõ küldetések - gondolom a játékidõ nyújtására kellettek), sem a diabloszerû tárgydobálás, meg a na most mit akasszunk józsira dilemmázás. még jó, hogy a tiranida nem dob aranyat...
a tiranidák nem tudom, mennyire voltak jó választás: szvsz egy wh40k játékba KELL káosz, mindenki elvárja, és bár a tiranidákat sokan akarták a dow idõkben, de a kiegészítõkbe, nem az alapjátékba. nem hiszem, hogy orkokat, eldákat, káoszt, ûrgárdistákat bárki le akart volna cserélni ezekre. ráadásul a faj jellegébõl adódóan legalább szingliben változatosabb egységek kellettek volna - a tiranidák lényege, hogy összeszednek a letarolt bolygókból/ellenségekbõl génállományt, és beépítik sajátjukba, s állandóan változnak.
alig volt egyedi, érdekes pálya - a legtöbb: gyalázz le mindenkit, majd bossfight... ja, eléggé kiakasztott néha az aznapi plusz küldetést elbíráló bar, fõleg a defend küldetésekben: hogy a rákba tudnék 100%ot irtani, ha az egész pályán szétszórva van az ellen?
a bossok (minimális kivétellel) egyszerûek: szétlõttem, de nem vettem fel az utánpótláscsomagokat az egész pályán, majd a bosst cyrusszal addig lövettem, amíg ki nem purcant. fogyott a muníció, összeszedtem a csomagokat a max 9ig. háááát... teszterek nem voltak?
csak nekem igényem, hogy egybe csoportosítsam a kéziharcos ill távolsági egységeket? lehet - de akkor elvész az egyesével kiválasztás. tehát olyan nincs, hogy pl 3: tarkus 4: avitus, 5: mind2 egyszerre. ööö...
multiról nem tudok nyilatkozni, az nem az én kenyerem.
a dow remek játék volt és marad, számomra klasszikus, pedig nem vagyok nagy rts kedvelõ. nem ért el akkora sikert, mint kijárt volna, de ez nem csak a játékon múlt: pl kishazánkban egy rajongói oldalon gyûjtöttek embereket, hogy külföldrõl rendeljék - itthon nem volt forgalomban, nekem is steamrõl van meg. volt róla szó, hogy wcg(?) hivatalos játék lesz, kijárt volna neki, és (még jobban) megemelte volna az eladást/ismertséget. az alapjáték szinglijét végigjátszottam vagy féltucatszor - remek. most is gyakran elmegyek egy félórás into the breach skirmishre.
a dow2re ellenben 2 év múlva már nem nagyon fogok emlékezni, kivéve hogy a párbeszédek, hangok, grafika jól adták vissza a wh40k univerzumot.
ja, és nem rts. ebben a betûszóban az utolsó elvileg stratégia, ebben olyan meg nincs. ez egy fejlõdéssel megtûzdelt taktikai játék, és akkor még túloztam egy kicsit. leírjam? na jó, tessék: akciójáték...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Szvsz jo jatek nagyon, csakazt az 50usd / 50eur -t nemeri meg amiert aruljak , ha nem vagy warhammer40k fan, gyorsan elhagyod a jatekot a monoton palyak miatt. En a legnehezebb fokozaton vegigtoltam szingliben es utana megis nyaltama 10ujjamat de a multi nagyon lapos tud lenni ;( /cry
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.