11
-
smaszi #11 Látom te is felháborodtál, h. törölték a hozzászólásod, nálam is ez volt, de ott a mondat vége 'vágta haza' az elejét, szóval értelmetlen volt, én figyelmeztettem(szvsz egyáltalán nem sértőn), erre kitörölték, és javították (vagy csak -ta)... -
blessyou #10 A kommentet törölték, de még mindig nincs kijavítva. Ehhh... emlékszem, ennek a szónak a helyesírását (irt) általános iskola első (!) osztályában megtanultuk. -
Aldo Moro #9 Van egy tippem, hogy mire írtad a kommented. :-) Hogy tudd a menetrendet: kitörlik a kommentedet, majd kijavítják mintha mi se történt volna. Nem ez lesz az első. Elég "érdekes" emberek szerkesztik ezt az oldalt. -
Quantumleap #8 2-3 éve azt olvastam, hogy a harmadik rész az űrben fog játszódni. -
blessyou #7 Csak azért se javítják ki? A kommentet törölhetitek, de attól még rosszul van írva. -
bippo #6 Tommy Lee is kell oda azért. (bár tény, hogy a kasszáknál nélküle is működne a film, én azért szívesen látnám őt is.)
Ghost Busterst is nagyon várom már, bár félek az eredménytől. -
blessyou #5 Írországi kísértetjárta állóvizek -
ldavid #3 ha nem ők lesznek benne, engem már nem is érdekel -
AZTA #2 elég hozzá Smith + random is -
smaszi #1 Szerintem nem előzmény lesz, az túl kockázatos lenne, csak nem nyúlnak már ennyire mellé... (Ace Ventúra Jr., Maszk fia stb..jobb nem is belegondolni, h ezeket én megnéztem)
A jól bejáratott szereplők helyett valami névtelen emberkékkel megtölteni a filmet..(nincs gondom a nem túl híres színészekkel, de azért valjuk be, ha MIB, akkor Smith és Tommy Lee...vagy nem?)