9
  • algi
    Mégis ki kötelezte őket az eredettörténet megfilmesítésére? Kezdhették volna az első rendes "kalanddal" is.
  • winnie
    értem, köszi. annyira azért nem vágom az ST-t
  • finaltrekker
    Igen reboot, de azért nem feledik teljesen a régieket. Az utolsó 10. film és az azutáni események kapcsolódnak az "új első" rebootolt filmbe.
  • winnie
    az első részt is leforgatták és mégis, nem? reboot. a régieket feledik. gondolom.
  • Szefmester
    én eztet itten most nagyon nem értem.. én vagyok a helikopter vagy már réges rég a 80as évek környékén leforgatták a 2. részt és már a 10 környékén járnak.. tévedek vagy csak ismét kitalált az sg valami remekbe szabott címet a cikkének?
  • akyyy
    és a khan haragjával mi lesz?
  • winnie
    ha ennyire egyszerű lenne, mindenki ezt csinálná. rengeteg film van, ami a fenti 3 ellenére megbukott.
  • bmw
    Mondjuk nem veletlenul vettem hazimozit, de erre lehet raszanaom a jegy arat.:)
  • finaltrekker
    Csak három dolog kell az igazán sikeres filmhez, (kategóriától függetlenül) gagyi viccek, hatalmas látvány, nagy reklám. Lásd: Star Wars, Gyűrűk ura, Karib... Remélem ilyen lesz az új Star Trek is.

(Egyébként a film felvezetőjéből 4 részes képregényt készítettek, amit magyarul is fel lehet lelni. Az alapján a szereplők továbbra is tipikus "star trekes, bonyolult karakterket" játszanak el.)