ORTT: Tízmilliós bírságot kapott a TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már lassan 2 éve nem nézek tv-t 😊. Ha filmet akatok nézni akkor letöltöm netrõl, vagy megveszem. A hírek se érdekelnek mindíg ufyanaz, csak mások a fõszereplõk, ez lemondot amitt tornádó volt, itt szárazság, ott özönvíz.

Szerintem semmi értelme órákon át bámulni, ell lehet azt az idõt értelmesebben is tölteni.

Én szeretlek Winnie, miért mondod ezt? 😊😊

Az örökös elsötétítés meg az efféle butaságok meg tényleg nevetséges kategóriába tartoznak. De számomra mindig érdekes és egyben tanulságos téma, a fekete képernyõ nézettsége 😊😉
Sanyix
faszkorbács, sün, esernyõ mind2-nek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Darth Sith
helyes, úgyis utálom a reklámokat 😄

Nem a lényeg, hanem a fontos!

jó voltál 😄

téged szer...

várj, mindjárt, csak kihúzom etinger nyelvét, folyton odalent matat. nemmész!, na. itt vagyok. (látnátok milyen PM-eket ír.)

szóval. téged szerencsére már nem kell sötétíteni.

de tetszik a kicsinyes rosszindulat - erre szokták mondani a tudatlanok, hogy magyra mentalitás (én nem mondom. mondani, na az a magyar mentalitás). tényleg nem kötelezõ nézni, aki akarja, az nézze.
pepe792
Kevés.... Tv2 és rtl klub egy népbutító szennycsatorna. Örökre elsötétíteni õket!!! várjuk Winnie ellentmondó véleményét!

Én nem sajnálom a TV2-t, a fekete képernyõ meg nem gond.

De majd Winnie megmondja a frankót!
Milyen szép kerek összegek o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Barpi
Pár éve minden szarért megbüntették at RTLKlub-ot. De ami bosszantó volt, hogy a büntetéssel a Tv nézõket is szívatták, hiszen csak a fekete képernyõt lehetett a csatornán bámulni.
Én nem pénzbüntetést alkalmaznék, hanem mint korábban, fekete képernyõt adnék a csatornának,abban az idõsávban,amelyben a szabálytalanságot elkövette. Ez nagyobb bünti lenne, hiszen ebben az idõszakban, semmilyen bevétele sem lenne a csatornának. A cikkben említett összeget könnyen kiköhögik, elég csak benyomni a popdaráló valamelyik ismétlését, aztán majd küldi megint az emeltdíjas sms-t a nép.
Amúgy az ortt is elmehet a pi***ba! Sok ingyenélõ!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Meg kéne nézni a TV2 reklámtarifáját és kiszámolni mennyi bevétel jött be nekik a szabálysértésbõl, majd ennek a 400%-t megfizettetni velük. Ez lenne a korrekt bünti.
Megérte nekik tuti...Mennyivel lehetett több a reklám idejük, 1-2-3 perc és ez mennyi plujsz bevételt jelent nekik fõmüsöridõben a legnézettebb mûsör közben, 30 másodpercenért 3-4 milka körül lehet? Na ez a matekot rá hagyom másra de lehet hogy megérte a tv2nek?
Victor1103
Hát igen, így lehet könnyen sok pénzhez jutni.:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ezt a TV2 meg títa