ORTT: Tízmilliós bírságot kapott a TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már lassan 2 éve nem nézek tv-t 😊. Ha filmet akatok nézni akkor letöltöm netrõl, vagy megveszem. A hírek se érdekelnek mindíg ufyanaz, csak mások a fõszereplõk, ez lemondot amitt tornádó volt, itt szárazság, ott özönvíz.
Szerintem semmi értelme órákon át bámulni, ell lehet azt az idõt értelmesebben is tölteni.
Szerintem semmi értelme órákon át bámulni, ell lehet azt az idõt értelmesebben is tölteni.
Én szeretlek Winnie, miért mondod ezt? 😊😊
Az örökös elsötétítés meg az efféle butaságok meg tényleg nevetséges kategóriába tartoznak. De számomra mindig érdekes és egyben tanulságos téma, a fekete képernyõ nézettsége 😊😉
Az örökös elsötétítés meg az efféle butaságok meg tényleg nevetséges kategóriába tartoznak. De számomra mindig érdekes és egyben tanulságos téma, a fekete képernyõ nézettsége 😊😉
faszkorbács, sün, esernyõ mind2-nek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
jó voltál 😄
téged szer...
várj, mindjárt, csak kihúzom etinger nyelvét, folyton odalent matat. nemmész!, na. itt vagyok. (látnátok milyen PM-eket ír.)
szóval. téged szerencsére már nem kell sötétíteni.
de tetszik a kicsinyes rosszindulat - erre szokták mondani a tudatlanok, hogy magyra mentalitás (én nem mondom. mondani, na az a magyar mentalitás). tényleg nem kötelezõ nézni, aki akarja, az nézze.
várj, mindjárt, csak kihúzom etinger nyelvét, folyton odalent matat. nemmész!, na. itt vagyok. (látnátok milyen PM-eket ír.)
szóval. téged szerencsére már nem kell sötétíteni.
de tetszik a kicsinyes rosszindulat - erre szokták mondani a tudatlanok, hogy magyra mentalitás (én nem mondom. mondani, na az a magyar mentalitás). tényleg nem kötelezõ nézni, aki akarja, az nézze.
Kevés.... Tv2 és rtl klub egy népbutító szennycsatorna. Örökre elsötétíteni õket!!! várjuk Winnie ellentmondó véleményét!
Én nem sajnálom a TV2-t, a fekete képernyõ meg nem gond.
De majd Winnie megmondja a frankót!
De majd Winnie megmondja a frankót!
Milyen szép kerek összegek o.O
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pár éve minden szarért megbüntették at RTLKlub-ot. De ami bosszantó volt, hogy a büntetéssel a Tv nézõket is szívatták, hiszen csak a fekete képernyõt lehetett a csatornán bámulni.
Én nem pénzbüntetést alkalmaznék, hanem mint korábban, fekete képernyõt adnék a csatornának,abban az idõsávban,amelyben a szabálytalanságot elkövette. Ez nagyobb bünti lenne, hiszen ebben az idõszakban, semmilyen bevétele sem lenne a csatornának. A cikkben említett összeget könnyen kiköhögik, elég csak benyomni a popdaráló valamelyik ismétlését, aztán majd küldi megint az emeltdíjas sms-t a nép.
Amúgy az ortt is elmehet a pi***ba! Sok ingyenélõ!
Én nem pénzbüntetést alkalmaznék, hanem mint korábban, fekete képernyõt adnék a csatornának,abban az idõsávban,amelyben a szabálytalanságot elkövette. Ez nagyobb bünti lenne, hiszen ebben az idõszakban, semmilyen bevétele sem lenne a csatornának. A cikkben említett összeget könnyen kiköhögik, elég csak benyomni a popdaráló valamelyik ismétlését, aztán majd küldi megint az emeltdíjas sms-t a nép.
Amúgy az ortt is elmehet a pi***ba! Sok ingyenélõ!
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Meg kéne nézni a TV2 reklámtarifáját és kiszámolni mennyi bevétel jött be nekik a szabálysértésbõl, majd ennek a 400%-t megfizettetni velük. Ez lenne a korrekt bünti.
Megérte nekik tuti...Mennyivel lehetett több a reklám idejük, 1-2-3 perc és ez mennyi plujsz bevételt jelent nekik fõmüsöridõben a legnézettebb mûsör közben, 30 másodpercenért 3-4 milka körül lehet? Na ez a matekot rá hagyom másra de lehet hogy megérte a tv2nek?
Hát igen, így lehet könnyen sok pénzhez jutni.:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ezt a TV2 meg títa