29
  • chuky123
    "Ha már laptop, akkor HP Compaq.
    Az enyém befogja a wireless net jelet úgy, hogy a routeren kikapcsoltam. Ezt már nem érzékeli az Asusom."
    Na azt hogy? akkor valszeg a szomszéd wifijét fogod be.
  • chuky123
    "Az acer sokat javult állítólag, én mégsem mertem venni :)
    Nekem már a külső design sem tetszik. Másrészről nekem gyanúsan "olcsó"."
    Már az is baj ha vmi olcsó?
    Nekem tetszenek az új acer notik. Amugy november környékén a metroba lehetett 89 e.Ft ért acer notit (webkamerás) igaz oprendszer nélkül. Bár már csak a vistát támogatja. Új belépő szintü notik többsége már csak a vistát támogatja.
  • acdc
    Es ha latok egy ipodot nem azt mondom,hogy milyen draga ez a sz@r es sznooboknak valo,hogy milyen olcso 1 napi love usaban mashol 2, esetleg szidom a csocsele kormanyt.Ez nem vagyanysag eletfelfogas kerdese.
  • acdc
    Nem csak ha latok egy mercis,bnw-st akkor nem az irigyseg tolt el es nem szidom hanem elkezdek gondolkodni,hogy vehetnek en is...........es teszek erte.
  • Ferrer
    És akkor most te vagány vagy, mert nyugatra disszidáltál?
  • Broken
    Sanyix: Ez a VGA dolog nem a legjobb érv, mert nekem is HD3850 van, Gigabyte, gyárilag Zalman hűtővel szerelt és nem állítható a fordulatszám. Jól hűt, de állandóan magas fordulaton teker. Sehogysem szabályozható szoftveresen, mert 2eres a csatlakozója.
    Erről ennyit.
    Egy gyártó nem lehet minden termékben jó. De a laptopjaik jók, megvan hozzá a tapasztalatuk.
  • AbyssLord
    :) a mellékelt link nem műxik. Rescuecom meghalt.
  • Gerygrey
    Nemrég egy ismerősöm vett egy Fujitsu-Siemens notebookot, és nemhogy az XP nem futott rajta, de még a Vistához se lehetett beszerezni drivereket

Nekem is járt így ismerősöm, valami százezres FuSi gép, XP sehogy sem mászott fel rá, Vistához viszont két napig szoptam míg összeszedtem a drivereket.

Azóta viszont gyönyörűen megy a gép, és ha azt is hozzáveszem hogy egy közepes netbook árát kérték el érte, szerintem verhetetlen vétel volt ennyiért. Még akkor is, ha hozzáadjuk a tálca sör árát a hozzáértő ismerősnek, aki működőképes állapotba hozta
  • bakagaijin
    Asus-al általában nem volt gondom (router, mobo), de a PDA-juk egy rakat szar, megvétel óta folyamatosan csak gond volt vele, a régesrégi Palm-om összemérhetetlenül megbízhatóbb. Laptop-ból a Lenovoval teljesen meg vagyok elégedve, igaz ez a drágább széria. PDA-ból most bepróbálkozom a FuSi-val, hátha azzal jobban járok mint az asus-szal...
  • SityiSXT
    A FuSi-t ne szidd nagyon. Lehet, hogy a belépő szintű cuccaik nem épp a legjobbak, de ez gyakorlatilag minden gyártóra elmondható. Én egy éve vettem egy Amilo Xi 2550-et, megjárta velem kocsiban Finnországot oda-vissza, most itt Izlandon ezen írom a diplomamunkám. Soha semmi gond nem volt vele, és mióta 4 GB RAM dolgozik a hasában, tökéletes munkatárs és játékpartner.
  • Sanyix
    Ánus mint megbízható? legutóbb 2 ánus cuccot vettem először.

Alaplap:
    -gyenge northbrige hűtés (tojást lehet sütni rajta)
    -2 hónap után egy éjszaka egyszer csak paff, és széttört a cpu hűtő felfogató keret
    -csicsereg a cpu hűtő pwm
    -bugos a bios, 4+ giga ram, + onchip sata disabledre állítva= memóriacímzési hiba (vistán kékhalál, xp-n instabil működés)

Videokártya (hd3850):
    -memóriahűtés nuku (bár nem is nagyon melegszik)
    -hűtőventi sebességszabályzás nuku (minden konkurens gyártónál évek óta alap hogy van), bár igaz hogy nem referencia sikítós hűtője van, hanem jobb darab, de akkor is lol.
  • Broken
    Az acer sokat javult állítólag, én mégsem mertem venni :)
    Nekem már a külső design sem tetszik. Másrészről nekem gyanúsan "olcsó".
    Helyette vettem egy Asus-t, ami remélem még sokáig fog szolgálni. Nem csúcsminőség, de driver gond nem volt, minden elsőre szépen feltelepült, még egy hackintosh-t is kipróbáltam (műxik). Teljesítményre meg sokkal jobb, mint ebben az árkategóriában bármelyik más márka laptopja. Ez nem szöveg, egyszerűen mindenben többet tud, mint egy ugyanennyibe kerülő acer, hp, lenovo.
    Ennek egyik oka az, hogy nem volt rajta op.rendszer.. Tehát ha 25kilóval megtoldom az összeget, akkor vehettem volna hasonló tudású pavilion-t mondjuk, ami biztos, hogy piszok jól néz ki és megbízhatóságra is hasonló. De a design úgyis csak 2-3 hétig érdekes, utána csak laptop. :)
  • mad mind
    Nemrég ismerősöm vett Fujitsu-Siemens notebookot, és nemhogy az XP-vel, a vistával is gond nélkül futott. Nem vitte vissza, azóta is használja boldogan.
  • HENCIG
    Nem értem, hogy miért nem látjuk már be?!
    A+A+A!!!!!!!
    ASUS+ATI+AMD!
    A többi csak dísz....
  • Griphons
    "...az Acer megbízhatóbb."
    Tényleg? Vegyél egy Acer notebookot. Csak arra kérlek vedd filmre ahogy szívol vele, és tedd ki a youtube-ra, hogy mi is jól szórakozhassunk :)

Az Asus notik tényleg elég megbízhatóak, és lehet hogy nem csúcsminőség, de operációs rendszer függetlenek.
    Nemrég egy ismerősöm vett egy Fujitsu-Siemens notebookot, és nemhogy az XP nem futott rajta, de még a Vistához se lehetett beszerezni drivereket. A boltban úgy vették vissza mint a sicc. Asus van helyette, gond: zéró!
  • acdc
    Te kiadod egy havi fizetesed (vagy a tobbseg) 100-150-200k jobb esetben egy acer,asusra en kiadom 1 havi fizetesem (anglia) egy macbook pro ra miert lennek en nagyobb sznob mint te?
  • Aspirin
    Ha már laptop, akkor HP Compaq.
    Az enyém befogja a wireless net jelet úgy, hogy a routeren kikapcsoltam. Ezt már nem érzékeli az Asusom.
  • beef
    Nekem eddig még jó tapasztalataim vannak FS gépeivel (4db), pedig szegények kapnak rendesen, eső, hó, tűző nap, fagy, por, homok.
    Lehet csak szerencsém van :)
    Toshiba már 2 is alaplapos volt, pedig azokra mint a hímes tojásra.
  • Tinman #11
    Asus, mint megbízható?
    Hol szabad röhögni? Hetente küldjük fel a szarjaikat Csehbe a legváltozatosabb hibákkal.

Apple = sznoboknak, de valóban nem rossz. Mondjuk amennyibe egy Apple noti kerül, ne is legyen rossz.

Lenovo = korrekt, de határozottan drágább, mint az Asus és szerényebben felszerelt még úgy is. Egy jól felszerelt Lenovo iszonyú sokba tud fájni.

Dell notikkal tavaly sok gondunk volt.

Toshiba ügyben u.a. tudom mondani, mint a Lenovora, viszont a Toshiba egy bizonyos szint felett elképesztően jó hangzást ad /lsd. Harman-Kardon/.

Amúgy hol egy kategória az Asus az Apple-el? Sehol!

Az Asus inkább az MSI, Acer kategóriához tartozik és ott is veszít, mert 2 év gar ide, 2 év oda az Acer megbízhatóbb.

Kedvencem a Fujitsu Siemens, amit én a notik Kiszel Tündéjének tartok. Kedves egészségére a FS vásárlóinak.
  • FoodLFG
    A Lenovóknak atom jó a billentyűzetük. Nincsenek úgy elcseszve, mint némely gyártó billentyűzetei.
    Legalábbis a kicsit régebbi típusokkal így volt. A mostaniakat nem ismerem, de gyanítom, nem sokat változott a helyzet.
    Érdemes rájuk figyelni, mert a billentyűzet egy fontos dolog

• cateran
    Nem véletlen,hogy csak amerikában igen sikeres...hiába,az ottaniak aztán igényesek..
  • Rexhawk
    "igényes embereknek"
    azaz gazdag sznoboknak
  • Szemjuel
    nemsokára meglesz a Lenovo Thinkpad SL300-am :P
  • Sanyix
    ilyen az apple életérzés :)
  • Ferrer
    Csak tudod az Apple termékei igényes embereknek vannak fejlesztve, és aki kerékpározik, rögtön nem igényes, tehát az inkább vegyen valami huszadrangú pécét magának.
  • 05lampard
    Akár szólhatna a cikk vibrátorokról is...
  • bigjoe
    Levonó/Ibm tényleg jó laptopokat gyárt.
    Hát az Apple-ról hallottam már olyat, hogy szétesett a beépített cd/dvd egy hátizsákban kerékpározás után.
  • NullZ3r0
    Van egy olyan gyanúm, hogy itt laptopokról van szó, de erről persze nem írnak.
  • Aspirin
    Európában valszeg a Dellre esküdnének, a japók meg az AMD-re...