33
  • szily3
    #33
    Nekem nagyon kezd elegem lenni ezekből a jogvédőkből! X(
    Most ki a f@szom jogait védik? Jajj, szegény fél-dollár vagy A Manda Jonsz valy' mennyivel szegényebb attól hogy szegény német paraszt egyszer-kétszer megnézi az amúgy is gyenge minőságű klippjeit...

    A kisember jogat meg ugye senki nem védi??
  • Wittgen
    #32
    Idióták ezek a jogvédők. Nem jogot védenek, hanem a saját megélhetésüket. Munkájukra semmi szükség.

    Ha nem lennének ezek a Youtube és hasonló portálok, nagyon sok előadót, művet meg sem ismernék. A régi jó kis zenékről nem is beszélve, melyeket már sehol nem lehet hallani, megvenni.

    Szakadjanak meg ezek a gemmások.
  • 05lampard
    #31
    Jó lesz nekem a román WD is...
  • chuky123
    #30
    Hát azért mi sem vagyunk elmaradottak szerzői jogvédelem tekintetében.
    Pl.: üres adathordozók után jogdíjjat fizetteni az a nem semmi. Szóval a németek még tanulhatnak tölünk (rosszat)
  • snowkid16
    #29
    Jah, lenéznek minket, most fel kéne menni a német parlament elé, és transzperensekkel felvonulni:
    Magyarország elmaradott? Akkor ti hol vagytok?
    Stb.-vel :D
  • irkab1rka
    #28
    És akkor jön majd maga az ördög. Patája mint két nagykapu, hangja, mint a kongó vészharang. A kénköves füst elborítá mindent és így szóla:
    - jöjjetek ti, azok kik bűnben születtetek, mert bizony mondom néktek, én vagyok maga az ördög és ti nektek lészen szörnyű kín osztályrészetek, mint ahogyan az én nevem vagyon ASVA! Azért küldött engem a ti uratok, hogy bűntessek felnőttet, gyermeket, öreget és mindenféle jószágokat, hiszen bűnösök vagytok születésetektől fogva és nagy az én haragom.

    És akkor az ördög nyúllá változott, és elkezdett legelni Kerberog barlangja mellett, a füvön.
  • hottold
    #27
    és még mi magyarok vagyunk állítólag elmaradott, fejlődő ország...

  • snowkid16
    #26
    Nem csak a különc briteknek nem volt, most jönnek a virsli zabálók :D
  • Gerygrey
    #25
    thx
  • B0nFire
    #24
    Na, ne gyertek ide is az összeesküvés-elméleteitekkel! Már a tököm kivan vele, hogy minden áldott topicban cionistázik valaki, függetlenül a témától. Higgyen mindenki amit akar, én nem akarom kitéríteni a hitéből, de nem muszáj minden topicot szétoffolni, meg szétfröcsögni.
  • hol9672
    #23
    Te azt hiszed, hogy Németországot a németek irányítják? Akkor nagyon nagyot tévedsz, mert 1945 óta megszállt ország!
  • richard45
    #22
    Hát igen megint a németek. Egyre jobban kezdem megutálni őket, ezeknek mindenbe bele kell kötniük, lassan már azért is perelni fognak hogy levegőt veszünk. Esküszöm nem tudom mire jók ezek a balhézások és pereskedések, úgy is mindenki sz*r az ilyen okos tónik fejére csak a pénzt pazarolják és eredmény meg úgy sincsen, teljes felesleges.
    Egyébként én a Youtube-on találtam egy nagyon jó számot, ami nagyon nagy kedvencem lett, és ha nem lett volna a tube-on fenn akkor talán meg sem ismerem.
  • Praetor
    #21
    Ne gondold...
  • B0nFire
    #20
    Mármegintanémetek... Nem is tudom mi lenne - tán megállna a Föld - ha nem találnának ki minden hétre egy marhaságot, amit aztán a szorgos sg rögtön meg is ír. Húzza le magát az összes német a klotyón.

    btw, április 1 van; nem lehet tudni, melyik cikket vehetjük komolyan, és melyik a kacsa. Még jó, hogy csak egyszer van egy évben.
  • USAMEN POWER
    #19
    Azureus
  • Gerygrey
    #18
    Az már megvolt, uTorrent 1.8.valami nagyon bevált amikor bevezették a korlátozást. Most egy pár hete már az is szar. Van esetleg valami újabb megoldás?
  • AzUs
    #16
    Sztem titeket nagyon átb@szarintottak a jupiszinél :))))
  • Yv@n
    #15
    Beleolvastam ebbe a fairplay oldalba. Hát ekkora egy loltömeget :D

    Tehát:
    Gugliék úgy döntöttek, hogy mivel drága lenne a fizetendő összeg, ezért inkább nem teszik elérhetővé a kérdéses műveket online, erre a másik fél lefossa a bokáját ijedtében és nekiáll online peticiós oldalt gyártani, mert hát mégis hogy képzelik: "Ne szedjék le a zenét, hanem jutassák azt el a rajongókhoz, és fizessenek is amennyit mi elvárunk". Jólvan apuci kussoljál szépen...lehet saját infrastruktúrát összerakni online streaming-hez, kellő méretű szerverparkot üzemeltetni, ami elbírja a terhelést és mindezt jövedelmezően.
  • kukacS3K
    #14
    mocsok youtube? lássuk csak, a gema vagy genya akármi sikeresen elérte hogy minden német nagyot szopjon
    az ilyeneket száműzni kéne egy szigetre hogy ott hallgassák a jogvédett zenéjüket
  • USAMEN POWER
    #13
    Ott a pont ! Az emberek ritkán vesznek Cd-t, de annál többen mennek koncertre.
    Végülis az előadók pénze, nagyrészt a koncertekből jön, és nem a Cd- eladásokból.
    A szakszervezetek a saját jussukat féltik, ezért pereskednek, az hogy a művészek bevételeit, és az érdeküket védjék, az nem jut eszükbe... Habár nagy szükség nincs is rá...
  • rumkola
    #12
    cserélj klienst...
    :D
  • Gerygrey
    #11
    Most néztem én is, viszont az uploadom 1 helyett 2 megabit lesz, aminek már nagyon ideje volt...
  • passatgt
    #10
    nem is fog egyből duplázódni(silver csak másfeleződik), majd májusig folyamtosan fog átállni
  • Gerygrey
    #9
    Eddig én is kardoskodtam a Vimeo mellett, de ez manapság már nem állja meg a helyét, a Youtube minősége verhetetlen, a Vimeo-n pedig csak pénzért tudsz HD-t embeddelni. A youtube-on így megy:

    Youtube HD embed teszt

    a upc meg megdupláz mától minden net elérési sebességet!

    Dejó, akkor csúcsidőben 30k helyett már 60k-val fog menni a torrent a 10 megabites netemmel? Az jó :)
  • Szemjuel
    #8
    ráadásul sok-sok előadó köszönheti sikerét a youtube-nak! legtöbbször az van, hogy hallok egy zenét, aminek valahogyan megtudom a címét és előadóját, és felmegyek a tube-ra, meghallgatni mit is tud még ez az ember. ha tetszik leszedem netről. ezreket nem fogok kiadni érte, viszont ha itt koncertezik akkor tudom mi a dolgom! a koncertből úgyis több pénzt kap mint a lemezbevételekből, aminek igen nagy hányadát leveszik a kiadók!
    a youtube esete sztem nagyon hasonlít a thepiratebay és az isohunt pereire..
  • USAMEN POWER
    #7
    XD végülis nem a Youtube a hibás, ő csak a pereket akarja elkerülni... A zenekiadók szakszervezete kötöszködik mindenkivel az a lényeg.
    Nem elég nekik hogy a file cserélők ellen pereskednek, mindent meg akarnak szüntetni, ami ingyen zeneterjesztésről szól... viszont rá kéne ébredni hogy az emberek akkor se fognak több Cd-t vásárolni, mint jelenleg, sőt új módszerek lesznek amikkel az emberek ingyen hozzátudnak férni, pl. kedvenc előadóik műveihez.
    De nem értem hogy miért baj ha jelenleg egy albumhoz, vagy zenéhez, pl.: 1.000.000 fér hozzá, vagy tölt le ingyen. Biztos majd jobb lesz ha ebből a számból kiválik az a réteg, aki megveszi a művet, és akk lesz sac\kb. 100.000 ember aki hozzáfér az albumokhoz, zenékhez.
    Lényeg a lényeg, több pénz úgyse lesz, esetleg kevesebben hallgatnak majd zenét, de megvenni úgyse fogják őket, új ingyen módszerek meg 100 % hogy lesznek. A pereskedéssel meg amúgy is pénz megy el, szóval a kiadók sehogyse járnak jól, de erre még nem jöttek rá sajnos. Amúgy a rádiókat hogy hogy nem perelik ? Ingyen játszák a zenéket, és ha szeretném, fel is tudok venni egy számot.
    Nevetséges ez az egész dolog...
  • 5c0rp330n
    #6
    beszarás, hogy "fent" pár töketlen fasz nem tud megállapodni, és ezért az egész népnek szopnia kell.
  • roliika
    #4
    http://upc.hu a upc meg megdupláz mától minden net elérési sebességet! Remélem nem poén..mert drága vicc lenne. Nálam még normál sebességgel jön.
  • Adenoma
    #3
    igazából ingyen osztott meg rossz minőségű videót, amiért még eléggé sokat is fizetett, majd mégtöbbet követeltek tőlük. ha veled játszanák elugyanezt, te mit csináltál volna?
  • dawinD
    #2
    Harald Heker :D
  • lpmaskmancick
    #1
    ha a mocsok jutub bannolni fog mindent, akkor szépen áttérünk már videomesztók használatára, mint pl a vimeo, sokkal jobb minőség, meg nem olyan szigorúak a szabályok.