Feljelenti az Index.hu-t az ASVA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://althir.org
Az ASVA feljelent egy internetes portált, azért, mert belinkel egy külföldi szerveren levõ, külföldi filmet, aminek még magyar szinkronja sincs?
Kinek a nevében? Õ a sértett talán?
Ezen a logikán haladva az ASVA-nak nem csak a magyar, hanem a külföldi oldalakon található link után is fel kell jelentenie a linkelõt.
Ha nem így van, akkor az Index.hu elköltözhet az Index.hu.com-ra Messzeországba, és akkor az ASVA be****hatja.
Ezzel alkotmányba ütközõ magatartást tanusított a demokrácia ellen.
A biróság kezdeményezi az alapítvány tevékenységének beszüntetését.
a cég új szlogenen gondolkodik:
ASVA Be vagy BASVA?
kalandra fel!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
úgy szeretem hogy a jogi értelem azt jelenti hogy a hagyományos jelentéshez semmi köze
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
olvass utána, elõtted a net.
Igaz, lassan nyugaton is rájönnek a hatóságok a jogvédõk túlkapására. De ott is valamilyen átalánydíj lesz a vége a dolognak.
Kik ezek, hogy itt rendezkednek?
Nem értem én ezt a magyar jogrendet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
www.adamexdesign.hu