Feljelenti az Index.hu-t az ASVA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, nehéz ügy, mert a tulajdonosi kör egyértelmûen kajmán, Uj Péter pedig nyíltan állt ki a neolibó mellett pár hete, de van pár jó cikkírójuk. De még véletlenül sem a Tótára vagy Tevanra kell itt gondolni. <#vigyor1>

http://althir.org

Bagoly mondja...

Csak nekem tûnik fel:
Az ASVA feljelent egy internetes portált, azért, mert belinkel egy külföldi szerveren levõ, külföldi filmet, aminek még magyar szinkronja sincs?
Kinek a nevében? Õ a sértett talán?
Ezen a logikán haladva az ASVA-nak nem csak a magyar, hanem a külföldi oldalakon található link után is fel kell jelentenie a linkelõt.
Ha nem így van, akkor az Index.hu elköltözhet az Index.hu.com-ra Messzeországba, és akkor az ASVA be****hatja.

Nem féltem az indexet, pereltek õk már sok mindenért, most is nyerni fog. Az ASVA pedig szánalmas...
smokedoc
Feljelenti az index.hu az ASVA alapitványt az Internetes tartalmak indirekt módon történõ korlátozásáért,befolyásolásáért és ezzel a szabad információáramlás akadályoztatásáért.
Ezzel alkotmányba ütközõ magatartást tanusított a demokrácia ellen.

A biróság kezdeményezi az alapítvány tevékenységének beszüntetését.

a cég új szlogenen gondolkodik:
ASVA Be vagy BASVA?

kalandra fel!

ZsZso
Olcsó fegyver a személyeskedés, dez.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Április 1 😊))
Sanyix
kis járkáló kakidarabkák.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

HappyBoy
Juhééé! Az index is el fog sötétülni? 😄 Végre rend lesz kis hazánban!
A közvetlen link nyújtása jogi értelemben FELTÖLTÉSNEK minõsül!
úgy szeretem hogy a jogi értelem azt jelenti hogy a hagyományos jelentéshez semmi köze
Nézd csak meg, kitõl származik az a komment... Nos szerinted miért a cikk szerzõjétõl, okoska? Tán kapott egy emailt az ASVA-tól, amit közzétett?

ZsZso
Persze, az ASVA helyében én is kommentet írnék, még véletlen sem e-mailt (vagy 'tán telefonálnék). Ügyesek az indexes fiúk/lányok. 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Közben elolvastam, és tényleg tarthatatlan pár dolog. De nagyon csodálkoznék, ha nem ismerné a magyar jog a public domain fogalmát. Ma meg már van Creative Commons is. Vagy a magyar jogot ez sem érdekli?

"Kik ezek, hogy itt rendezkednek?"

olvass utána, elõtted a net.
Az Artisjus legalább azért lobbizik, hogy a letöltés legális maradjon Magyarországon... (Eddig sikerrel.) Persze nyilván ez az õ érdekük is. És ha nem is az összes, és nem is igazán igazságosan, de a mûvészeknek is jut a "matricából" befolyt pénzbõl.

Igaz, lassan nyugaton is rájönnek a hatóságok a jogvédõk túlkapására. De ott is valamilyen átalánydíj lesz a vége a dolognak.

Mi ez az ASVA???
Kik ezek, hogy itt rendezkednek?

Nem értem én ezt a magyar jogrendet.
Gerygrey
Az Index jófej, címváltoztatás/csillagozás nélkül a címlapra tette az Artisjus, a kurva anyád! címû blogbejegyzésemet. Szerintem nem nagyon kedvelik egymást a jogvédõkkel 😊
Sanyix
hogy kerülne terroristák kezére az asva. Õk megnevelnék!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát ez szánalmas, és még nem is lehet azt mondani h ez Mo.n, máshol is ez van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hiftu
Postás, rendõr, vasutas és végül ASVA munkatárs.

Buzuljon meg az egész ASVA Artistjus-al együtt !

www.adamexdesign.hu

Ez tényleg igaz.

Sanyix
ezmegintnagyjóviccvolt. ha ha ha

A cikk alatti komment alapján NEM áprilisi tréfa a feljelentés!

OK, hogy ez az idei április elsejei beugratós cikk, de sajnos akár igaz is lehetne.