6
  • Sanyix
    #6
    szerintem vissza kéne hozni ilyen 3k rpm-es vinyókat, amik csöndesek, nem rezonálnak nagyon, és arra jók, hogy rohadt sok adat legyen rajtuk. Ha nagy adatállományt kell olvasni írni, akkor jóval kevésbé számít az rpm. Random olvasásra, és gyorsaságra meg lenne ssd.
  • EroSennin
    #5
    Meg kellene erteni vegre hogy a vinyok es az SSD-k nem feltetlenul versenytarsak. A vinyo elonye lassan mar csak a meret lesz, de a gepek tobbsegeben nincs szukseg terabyte meretu vinyokra. Szerintem ket kategoria fog kialakulni ami kiegesziti egymast, talan meg a laptopokban is lesz SSD+vinyo egyszerre, de az asztali gepekben mindenkeppen a legjobb megoldas. Egy 64 vagy 128 gigas SSD idealis rendszervinyonak, rajta a winfos es a fontosabb szoftverek, a nagymeretu adatallomanyok pedig egy (vagy tobb) terabyte meretu vinyon helyezhetok el.
  • dez
    #4
    Na ja, a WD-s SSD-k versenyképesek lesznek a többi piacon lévő SSD-vel. Csak éppen nem egymással kell versenyképesnek lenniük, hanem a vinyókkal is. De azoknál még jóval drágábbak.
  • Gaboca76
    #3
    Nem mindig igy van pl.ha saját fejlesztés lehet mérföldekel jobb a konkurenciánál!
  • Alvarez999
    #2
    Nocsak, végre megjelent a cikk is.

    "Érdekes módon nem saját fejlesztésekkel, hanem egy másik szereplő felvásárlásával teszik meg az első lépést."

    Ez vajon mitől lenne érdekes? Egyszerűbb és sokszor olcsóbb felvásárolni egy az adott területen tapasztalt céget, mintsem még egyszer kifejleszteni ugyanazt.
  • flexike
    #1
    - Évek kellenek az SSD versenyképességéhez (2009. március 17.)

    Na így lehet éveket behozni napok alatt.