49
Hangerőszabályzás+erősÍtés
-
#49 Márminthogyrányomtatják?! :D
Amúgy ebben az a kis doboz ér valamit, az a lelke. -
#48 Az Xtatic fülessel miabaj? xD
Még a Dolby is adta hozzá a nevét. :o -
#47 Azt tudom, hogy a felsök 250watosak.A mélyeket csak tipelek a méretükröl...szerintem 300-500wat körül lehet több nem hiszem...Szóval ilyen neki a szobában böven elég lenne full hangerön ugysem tudná halgatni...:D -
#46 Ez a 4 hangfal szerintem max 3ezer wattos lehet. De lehet sokat mondtam. -
#45 Én ezzeket ajánlom
Itt a kép is...
-
#44 Én azt ajánlom neki, hogy tegyenrá plusz végfokot...:D
Csak tuti, hogy meg süketül,nekem is van fülhalgatom bulikba is viszem(Ha discozok,és böven elég a géphez is nem kell meg süketedni...)
Ha jó/szép hangzást szeretne én ajánlok neki kétt topládát,kétt mélyel.
Pl:kétt 200watos mély meg kétt 150watos topláda a szobában böven elég,söt még sok is,de ha nagy hangeröt szereti ezt ajánlom. -
#43 mi az, hogy profi mikrofonos fejhallgató?
ilyen fps buzerátor pilótafüles?..mert az minden csak nem profi
szoftveresen NEM tudsz hangerőt növelni (feltételezem a windows
hangerőszabályzón túl vagy)..amivel hangerőt növelsz (pláne mp3-at)
azzal szépen túlvezérled és szétmegy a füles, de előtte a füled.
nekem konkrétan gagyi kisfülessel olyan hangos, hogy a szomszéd szobába hallják hogy csattog..
na meg alapból számítógépen mp3azás nem igazán nevezhető profinak :P
-
#42 akkor én jónagy barom vagyok hogy 45-öt kiadtam rá:XD -
cherubim06 #41 Hol lehet kapni ezt a típust? (profi mikrofonos fejhallgató) -
#40 Áhh,oda sokkal több kell:)
Ez csak kisebb kihangositásokra jó,meg elmegyek velük zenélni.
De fejlesztem a cuccot ha tehetem,általában havonta veszek valamit mindig... -
#39 akkor wav -
#38 csakhogy pont azért lossless mert az mp3 az már veszteséges formátum -
#37 jah bocs most látom hogy asztali kéne, asztalihoz át kell konvertálni mp3-ba vagy más olyan formátumra amit le tudnak játszani az asztali cuccok -
#36 the kmplayer vagy aimp2 -
#35 6500 Watt simán van egy diszkóban vagy egy zenés szórakozóhelyen. -
#34 6500 Watt?? Mit hangosítasz?? Egész főteret? :D -
#33 Kötszrá egy végfokot,és akkor nagyon szólni fog...:) -
#32 Mekora a hangnyomása? -
#31 Ez a topik nekem való:D
Foglalkozom kihangositásal és zenélek szintetizátoral is,de voltam már discozni is:)
most 6500watal rendelkezem,de ez még bövülni fog...
De amugy itthon csak kétt hangfalat használok.(általában) -
#30 -
#29 Ha már itt tartunk nem tudtok olyan asztali lejátszót ami viszi a FLAC-Lossless formátumot is? -
#28 Nekem is kis szobám van, de 2x100 Wattos nagy hangfalaim vannak, általában az erősítőt csak 4-es hangerőn szoktam hajtani és már a szomszédok hallják. -
#27 én csak egy 2.1 el szerénykedek, de azért engem is csípnek a szomszédok :D. Meg mondjuk ebbe a pici szobába bőven elég :S. -
#26 Hangerőt növelni erősítővel kell és nagy hangfalakkal. A profi fejhallgatók 30-tól kezdődnek és a jobbakhoz lehet kapni külön fejhallgató erősítőt is a minőségi zene hallgatáshoz azt 25-ért már kapni újan. -
#25 Engem pl imádnak a szomszédok a két 100W-os hangfallal. :DDD -
Cat 02 #24 Nem a fejemen van -.^ -
n3whous3 #23 AKG már akkor inkább, sőt azt 20k körül is találsz és még jó is. -
n3whous3 #22 Ha ennyire profi vagy, akkor talán lennél már annyira profi, hogy erősítőre küldöd ki a gépzajodat és azt állítod utána... -
#21 ez így van. :D -
#20 *használat -
#19 :D
azért kis különbség van az otthoni hasznűlta és aközött h bulin keversz vele... -
#18 Péjnt powa? :D -
#17 Meg fogsz süketülni! HALLOD? MEG FOGSZ SÜKETÜLNI!!!4 -
#16 -
Cat 02 #15 Én is fejhallgatóval tolom, mindig szólnak is h halkítsam le :D -
#14 Ok, azt megértem, hogy csutkára akarod küldeni, sőt, hangosabbra, áthívod haverokat, stb... De, hogy fülesen hangosabban szerinted miért nem raktak a Windowsba "hangosabbra" gombot? 10-20év múlva süket akarsz lenni? -
#13 5 éve vettem panasonic fülest kb 3000ft-ért és a mai napig hibátlanul működik, pedig napi használatban van. Nincs megtörve a kábel se, nincs széthuzatva... De amúgy egyetértek veled! -
#12 50... -
#11 tipus? -
#10 seinheiser alatt nem nem ad egy normális dj, minthogy 30 alatt se nagyon, szal nemhiszem h nagyon profi cuccod lenne :D