Hangerő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ebben az a kis doboz ér valamit, az a lelke.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Még a Dolby is adta hozzá a nevét. :o
Idioták kiméljenek!!! :)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Csak tuti, hogy meg süketül,nekem is van fülhalgatom bulikba is viszem(Ha discozok,és böven elég a géphez is nem kell meg süketedni...)
Ha jó/szép hangzást szeretne én ajánlok neki kétt topládát,kétt mélyel.
Pl:kétt 200watos mély meg kétt 150watos topláda a szobában böven elég,söt még sok is,de ha nagy hangeröt szereti ezt ajánlom.
ilyen fps buzerátor pilótafüles?..mert az minden csak nem profi
szoftveresen NEM tudsz hangerõt növelni (feltételezem a windows
hangerõszabályzón túl vagy)..amivel hangerõt növelsz (pláne mp3-at)
azzal szépen túlvezérled és szétmegy a füles, de elõtte a füled.
nekem konkrétan gagyi kisfülessel olyan hangos, hogy a szomszéd szobába hallják hogy csattog..
na meg alapból számítógépen mp3azás nem igazán nevezhetõ profinak 😛
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ez csak kisebb kihangositásokra jó,meg elmegyek velük zenélni.
De fejlesztem a cuccot ha tehetem,általában havonta veszek valamit mindig...
Foglalkozom kihangositásal és zenélek szintetizátoral is,de voltam már discozni is😊
most 6500watal rendelkezem,de ez még bövülni fog...
De amugy itthon csak kétt hangfalat használok.(általában)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
púúúúú
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
azért kis különbség van az otthoni hasznûlta és aközött h bulin keversz vele...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Together we'll fly someday...
Fõleg azért kérdem mert NEM hangszóróm van hanem profi mikrofonos fejhallgatóm és szeretnék belõle több hangerõt kicsikarni.
Köszi elõre is válaszokat!