Cenzúráznák az online térképeket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Ez esetben a megoldás: TOR az isten!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hm ilyesmihez elég két szó: hatalom, érdek.
Ha hatalmam van eltakarom azt amit nem áll érdekemben hogy látható legyen.
Az meg, hogy ehhez milyen klisét használok, a mindenkori helyzet függvénye.
Jah és, hogy ezt törvényesen is csinálhatom, hm ez lenne a hatalom?!
Írd be a google maps-ba, és kiderül, nekünk is van Area 52-nk 😊
Ha egy bûnözõ felakarja térképezni, simán megteszi ezt egy baszott repülõgéprõl, de az már sokat elárul errõl a kreténrõl, hogy republikánus terjeszti be, hisz az ikertornyokat is õk robbantották le, ezt viccen kívül mondom, féltik a mocskukat...
Eddig sem volt látható "kényes területek"! Mi a pöcsöt akarnak cenzúrázni, mindig bebizonyitják ilyen kretének, hogy az emberi faj a leghülyébb faj a világon, hiába vannak okosok is köztük, az állatok különbbek az ilyen áll terror meg egyéb veszélyekre felhivó köcsögök, miközben auz igazi terroristák magas poziciókban csücsülne: Háttérhatalom....
Vagy ne cenzúrázzanak, vagy ne csináljanak street view-t, vagy olyan éles mûholdképet, amin kivehetõ ennyi minden. Köztes állapot szerintem nem tartható fent.
Hegi90
Nem értem, hogy miért kéne kicenzúrázni azokat az utcafelvételeket, ahol az emberek cikis helyzetben vannak. Ha valaki ilyen helyzetbe kerül, és ezt látja a mûhold, akkor mindenki más is láthatta a környezetében nem? Akkor meg nem mind1, hogy lefényképezték-e vagy sem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ez hülyeség, eddig is cenzúrázták a katonai objektumokat. (Korábban még volt is egy cikk, hogy talán Svédországban egy épületegyüttes helyére erdõ került 😊

"cenzúráznák..."
Miért? eddig mit csináltak?
mousee
dededede 😊 Oké, el lett nézve, nempicit 😊 Amúgy gógül mepsz szerint egymáshoz egész "közel" van 51 és 52... De végül is teljesen mindegy, csak érdekes nézegetni 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Már ott van! <#ticking><#nezze><#eplus2><#violent><#bdead>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Molnibalage
Hülyeség az egész szerintem. Nem sok értelme van. Valódi hírszerzési infó nem szerehetõ így.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Teppik Amon
Ööööö az 52es körzet közelében a teszt atomrobbantások vannak. Te az 51es körzetre vagy kíváncsi, nem? 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Na kérem szépen, a Szovjetúnióban ennek hagyománya volt. C:
És mire mentek vele? C:

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Cobra.
Ez akkora baromság. Mennyivel látni ezeken a képeken több információt, mint a helszín közelébõl lõtt nagyfelbontású fényképeken? Azt még kevésbé tudják kivédeni, ráadásul ezek a képek évente max 1x frissülnek. Célpontfelmérésre ezért szerintem teljesen alkalmatlanok.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mousee
Area 52-t egyszer poénból megnéztem 😄 Érdekes amúgy 😄

Láttam pár repülõ(nek tûnõ pacá)t, meg egy bazi nagy fehér ilyen izé területet... érdemes megnézni, jópofa látvány... google maps-be beírod hogy area 52 és már dobja is ki 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

és ha túlköltekezik az állam, akkor gyorsan felvesznek még 10 épületet a listára, így pótolva a bevételt.

megtalálta már valaki a google-on az area 52-t? 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Dehát ott most is ez van, csak õserdõ nélkül 😄

Nálunk a parlament helyére majd egy õserdõt rajzolnak egy csoport majommal, amint a töküket vakargatják és közben banánt esznek.
Sanyix
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)