20
-
#20 Ez esetben a megoldás: TOR az isten! -
Indriqk #19 Hm ilyesmihez elég két szó: hatalom, érdek.
Ha hatalmam van eltakarom azt amit nem áll érdekemben hogy látható legyen.
Az meg, hogy ehhez milyen klisét használok, a mindenkori helyzet függvénye.
Jah és, hogy ezt törvényesen is csinálhatom, hm ez lenne a hatalom?! -
05lampard #18 Írd be a google maps-ba, és kiderül, nekünk is van Area 52-nk :) -
szlovákiai hun #17 Ha egy bűnöző felakarja térképezni, simán megteszi ezt egy baszott repülőgépről, de az már sokat elárul erről a kreténről, hogy republikánus terjeszti be, hisz az ikertornyokat is ők robbantották le, ezt viccen kívül mondom, féltik a mocskukat... -
szlovákiai hun #16 Eddig sem volt látható "kényes területek"! Mi a pöcsöt akarnak cenzúrázni, mindig bebizonyitják ilyen kretének, hogy az emberi faj a leghülyébb faj a világon, hiába vannak okosok is köztük, az állatok különbbek az ilyen áll terror meg egyéb veszélyekre felhivó köcsögök, miközben auz igazi terroristák magas poziciókban csücsülne: Háttérhatalom.... -
Balintos #15 Vagy ne cenzúrázzanak, vagy ne csináljanak street view-t, vagy olyan éles műholdképet, amin kivehető ennyi minden. Köztes állapot szerintem nem tartható fent. -
#14 Nem értem, hogy miért kéne kicenzúrázni azokat az utcafelvételeket, ahol az emberek cikis helyzetben vannak. Ha valaki ilyen helyzetbe kerül, és ezt látja a műhold, akkor mindenki más is láthatta a környezetében nem? Akkor meg nem mind1, hogy lefényképezték-e vagy sem? -
Timbu #13 Ez hülyeség, eddig is cenzúrázták a katonai objektumokat. (Korábban még volt is egy cikk, hogy talán Svédországban egy épületegyüttes helyére erdő került :) -
Eriongtk #12 "cenzúráznák..."
Miért? eddig mit csináltak? -
#11 dededede :) Oké, el lett nézve, nempicit :) Amúgy gógül mepsz szerint egymáshoz egész "közel" van 51 és 52... De végül is teljesen mindegy, csak érdekes nézegetni :) -
who am I 7 #10 Már ott van! -
#9 Hülyeség az egész szerintem. Nem sok értelme van. Valódi hírszerzési infó nem szerehető így. -
#8 Ööööö az 52es körzet közelében a teszt atomrobbantások vannak. Te az 51es körzetre vagy kíváncsi, nem? :) -
toto66 #7 Na kérem szépen, a Szovjetúnióban ennek hagyománya volt. C:
És mire mentek vele? C: -
#6 Ez akkora baromság. Mennyivel látni ezeken a képeken több információt, mint a helszín közeléből lőtt nagyfelbontású fényképeken? Azt még kevésbé tudják kivédeni, ráadásul ezek a képek évente max 1x frissülnek. Célpontfelmérésre ezért szerintem teljesen alkalmatlanok. -
#5 Area 52-t egyszer poénból megnéztem :D Érdekes amúgy :D
Láttam pár repülő(nek tűnő pacá)t, meg egy bazi nagy fehér ilyen izé területet... érdemes megnézni, jópofa látvány... google maps-be beírod hogy area 52 és már dobja is ki :) -
irkab1rka #4 és ha túlköltekezik az állam, akkor gyorsan felvesznek még 10 épületet a listára, így pótolva a bevételt.
megtalálta már valaki a google-on az area 52-t? :) -
Yv@n #3 Dehát ott most is ez van, csak őserdő nélkül :D -
Cocogány #2 Nálunk a parlament helyére majd egy őserdőt rajzolnak egy csoport majommal, amint a töküket vakargatják és közben banánt esznek. -
#1 Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!