11
-
nessboth #11 Szerintem ez a világ legfélelmetesebb filmje............................................................................................ -
NiGhTM4R3 #10 Mást is érdekelt.. attól még nem lesz sikerfilm. imdb-n a 2.7-es átlag hűen tükrözi a film színvonalát
Érdekelne, hol olvastad azt hogy ez siker lett. -
#9 Nem is tudtam h van 3. része pedig minden ilyen filmet megszoktam nézni:) -
winnie #8 csodálkozol? te is megnézted - akkor miért meglepő, hogy mást is érdekelt? (a 2. rész után én passzoltam a 3.-at, de a scifi channel szombat esti sajátgyártású szuperfilmjei amúgy sem nézősek:) -
Yutani #7 "félelmetesebbet sz*rok a wc-n"
De sz*r lehet, hogy minden sz*rás után letolt gatyával, sz*ros s*ggel, sikoltozva törsz ki a WC-ből...
-
NiGhTM4R3 #6 Hozzáteszem, hogy irtózom a kígyóktól, ettől függetlenül azonnal megnézek egy kígyós filmet ha tudok
De itt a trailerben is, annyira de annyira nevetséges a 'kígyó', hihetetlen hogy valaki tud parázni egy ilyenen. -
NiGhTM4R3 #5 A 3. rész sikeres volt?
Na neee.
Annyira gagyi volt, hogy a feléig bírtam, pedig nem szokásom félbehagyni a filmeket! Hasselhoff nevetséges volt (mikor nem?) de ezek a kígyók.. félelmetesebbet sz*rok a wc-n.
Pfff -
#4 De akkor már adhatnák hetente. Rendes sorozatokban sem szeretem, ha több hetet/hónapot kell várni egy-egy részre, holmi nyári/téli szünet miatt -
Stonee #3 az első tényleg jó volt, még moziban láttam. a kettőt már nem néztem azt meg nem is tudtam h van 3. is! :) de látom ideje belehúzni mert sokévados sorozat lesz. -
#2 Akarom ezt a filmet!! Most!! -
xido #1 végre???..3.nak a sikere???...noooormális???