Szekeres Viktor

Nyáron végre érkezik az Anakonda 4.

Az első Anakonda-film még viszonylag korrekt volt és jó bevételt is hozott (65 + 71 millió Amerikában és világszerte), azonban a folytatás, az Anakonda 2.: A véres orchidea már megbukott, s összesen kalapozott össze 70 milliót. Így nem csoda, hogy a folytatás már csak tévére és DVD-re jelent meg.

Valahol furcsa is volt, hogy 7 évet várt a stúdió a második résszel, azonban azt hihetnénk, hogy a tavalyi Anakonda 3 - Az ivadék (Anaconda III) David Hasselhoffal minden bizonnyal beválthatta a hozzá fűzött reményeket, hiszen a SciFi Channel által bemutatott film folytatása az animált óriáskígyókkal június 2-án érkezik a boltokba (Amerikában, de az internetes vásárlások korában ez irreleváns) Anacondas: Trail of Blood címmel - a tévés premier már februárban megvolt. (Egyébként a hazai tévékben Anakonda 2. - Királykobra címen adott King Cobra természetesen nem része az Anakonda-famíliának.)


Természetesen a negyedik rész eljövetelének nem a 3. sikere az oka, hanem csak a megelőlegezett siker, hiszen költségkímélés céljából a készítők a 3. és 4. epizódot egyszerre vették fel (Romániában). A Trail of Blood története szerint egy haldokló iparmágnás felfogad egy orvost, hogy a véres orchideával egy kígyócsemetén kísérletezzen. Azonban az ivadék hatalmasra nő és étvágy már-már elviselhetetlenné válik. A főszerepbe visszatér a 3. epizódban is látott John Rhys-Davis, s mellette még Crystal Allen ls Linden Ashby túléléséért szoríthatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #11
    Szerintem ez a világ legfélelmetesebb filmje............................................................................................
  • NiGhTM4R3 #10
    Mást is érdekelt.. attól még nem lesz sikerfilm. imdb-n a 2.7-es átlag hűen tükrözi a film színvonalát

    Érdekelne, hol olvastad azt hogy ez siker lett.
  • Jrex #9
    Nem is tudtam h van 3. része pedig minden ilyen filmet megszoktam nézni:)
  • winnie #8
    csodálkozol? te is megnézted - akkor miért meglepő, hogy mást is érdekelt? (a 2. rész után én passzoltam a 3.-at, de a scifi channel szombat esti sajátgyártású szuperfilmjei amúgy sem nézősek:)
  • Yutani #7
    "félelmetesebbet sz*rok a wc-n"

    De sz*r lehet, hogy minden sz*rás után letolt gatyával, sz*ros s*ggel, sikoltozva törsz ki a WC-ből...

  • NiGhTM4R3 #6
    Hozzáteszem, hogy irtózom a kígyóktól, ettől függetlenül azonnal megnézek egy kígyós filmet ha tudok

    De itt a trailerben is, annyira de annyira nevetséges a 'kígyó', hihetetlen hogy valaki tud parázni egy ilyenen.
  • NiGhTM4R3 #5
    A 3. rész sikeres volt?
    Na neee.

    Annyira gagyi volt, hogy a feléig bírtam, pedig nem szokásom félbehagyni a filmeket! Hasselhoff nevetséges volt (mikor nem?) de ezek a kígyók.. félelmetesebbet sz*rok a wc-n.
    Pfff
  • urobee #4
    De akkor már adhatnák hetente. Rendes sorozatokban sem szeretem, ha több hetet/hónapot kell várni egy-egy részre, holmi nyári/téli szünet miatt
  • Stonee #3
    az első tényleg jó volt, még moziban láttam. a kettőt már nem néztem azt meg nem is tudtam h van 3. is! :) de látom ideje belehúzni mert sokévados sorozat lesz.
  • Dynamic #2
    Akarom ezt a filmet!! Most!!