Csendes gyilkosság Batman módra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Legalább egy ennyit igazán megengedhettek volna maguknak:
Nem folyik hektoszámra, de van...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
#13: De van...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hihi, még nem vagyok szülõ, szóval nálam ilyenrõl nem lehet beszélni. 😊
Egyébként én nem érzem másnak. Ugyanúgy el lehet vonatkoztatni a dolgot a valóságtól, mint egy horrorfilmnél.
Én éppen egy szélsõséges példa vagyok, kb 4 éves koromtól vagyok rákattanva az erõszakos játékokra, (mondjuk C64-en az erõszak túl realisztikus ábrázolásáról nem nagyon lehet beszélni), faltam a trancsírozós horrort meg az akciófilmeket, közben meg egy kezemen meg tudom számolni, hányszor keveredtem fizikai konfliktusba élõben, egész életem során. Ezek közül volt _egy_ alkalom, amikor én mentem oda pofán verni valakit, nem pedig belém kötöttek.
Szerintem ideje lenne elfelejteni ezt a védõburkot, amit így az utóbbi 15-20 évben a gyerekek fölé akarunk erõszakolni. Egyrészt nincsen rá szükségük, másrészt amúgy is lehetetlen. Ha egy gyereket nem érdekli a trancsír, akkor úgysem fog ilyennel foglalkozni, ha meg érdekli, akkor az összes szülõ tiltás hatástalan, viszont ettõl még nem kell befosni, hogy sorozatgyilkos lesz.
Ez valami elcseszett új divat lett, hogy a szülõk minden nevelési kudarcukat a szórakoztatóiparra akarják fogni. Illetve a másik fele, amikor nem nevelési, hanem genetikai a kudarc, amikor minden jó szándék ellenére keletkezik egy pszichopata, de azt is szokás filmre-játékra fogni.
És személy szerint engem idegesít, hogy ilyen megfontolásokból butítanak le játékokat. Egyébként erõs a gyanúm, hogy bejátszik a fejlesztõi/kiadói igénytelenség is. Egy leszakadó láb-objektumot meg kell modellezni, be kell textúrázni, le kell programozni. Az ahhoz képest sok meló, hogy csak optikai tuning. Úgyhogy inkább kap egy Teen jelzést, azt jóccakát. De ahol ez a helyzet, ott szégyelljék is magukat.
Jobb helyeken ezt úgy csinálják, hogy ki-be kapcsolható a dolog. Szerintem ez lenne a normális...
Gyerekeknek szánt játék egyáltalán ne legyen erõszakos. (Illetve hát szülõ felelõssége)
Erõszakos játék nem gyerekeknek van szánva, úgyhogy ne idegesítsenek a vér kispórolásával. Ha meg valaki mimózalelkû, az ne akarjon embereket fejbelõni, ha nem bírja a loccsanó agy látványát.
Tehát minden játék, ami ilyen elbaszott módon próbál finomkodni, az már fekete ponttal indul részemrõl.
De nem hiszem, hogy jóra vezet, ha folyton vért, beleket, lezsakadó végtagokat látunk a játékokban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Normális vagy ember??? Mi az, hogy sajnos??? Te attól élvezel el, hogy leszakad egy végtag? Ha nincs egy játékban vérengzõ brutalitás, már negatívabb megítélést kap?
Gondolkozz már egy kicsit!
Egyébként nem tûnnek valami okosnak az õrök. Sose néznek fel. Legalább egyszer "repülés" közben elkaphatták volna batmant.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4