Szép lassan kicsinálják a Lostot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És egy sorozatot mondj ami szerinted jobb a Lostnál..
(a legjobbak úgyis max 2-5-10 részt érnek meg😊
Amúgy igazán nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye róla, én a komplexitását, a rejtélyeket szeretem benne, meg az olyan részeket, mint a The Constant, amit a legjobb sorozatepizódnak választottak abban az évben.
"A Lost olyan magasra tette a lécet, hogy egyszerûen nem tudja semmi se beelõzni."
Roflol...majd ha eléri a 10. évadot,beszélhetünk arról,hogy mennyire jó,meg sikeres a többi sorozathoz képest..addig 5 évaddal középszar...)1xü matek:minél népszerübb 1-1 sorozat.annál több részt,évadot ér meg...és a 10 még odébb van..)
Ugyan nem állitom,hogy amiket én nézek azok hiperszuperek lennének,de a lost mint minden idõk legjobbja...hátt wazz...elég alacsony az igényszint....(persze izlésrõl nem lehet vitatkozni,de 1 kaotikus,se füle,se farka sorozat -mert hát nem fix történet-mint a csúcsok csúcsa...yikes..)
Mert amit Lindelof-ék mûvelnek, az már mûvészet.
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
"A Lost szimplán a valaha volt legjobb sorozat," --- ezt pedig erõsen gondold át.
Inkább írd így: "A Lost szimplán a valaha volt legkedvencebb sorozatom,".
kár kötözködnöd. ha szerinte a valaha volt legjobb sorozat, akkor az. ezt nyilván nem te döntöd el. (különösen vicces, amikor még ki is emeled, hogy magánvéleményt írsz - õ is nyilván azt ír, csak nem érzi szükségesnek, hogy leírja.)
Jobb és értelmesebb színben tûnhettél volna fel!
Inkább írd így: "A Lost szimplán a valaha volt legkedvencebb sorozatom,".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy jó sorozat, mely megérte - szószerint - a DVD vagy egyéb hordozóra kerülést, késõbb is simán kapós lesz.
Így, hogy már kinõttem a "series junkie"-ságból (sorozatjunkie: meglehetõsen erõltetett lett volna), el kell mondjam: semmit sem veszítettem a Lost-tal.
Ha érdekel majd, legfeljebb megveszem egyben, 12 € per/évad - mert kb. akkor lesz itthon az egész egyben, amikor nálunk is €-vel fizetnek az emberek.
Addig meg elvagyok a kedvenceimmel.
..
De nem mondom...
A Lost-ot a 2. szezon végén el kellett volna kaszálni. Flame go on!
Egyértelmû, hogy amint vége az idolnak, azonnal emelkedni fog a Lost nézettsége.
A Lost mellesleg egy iszonyú jó sorozat. Az 5. évad is képes feszültséget teremteni/fokozni.
Bár megmondom õszintén én most abs. Supernatural addikt lettem. 9/10 alatti részt mostanában nem láttam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hihetetlen gagyi.
Ezt elolvasgatva, jó lenne, ha Magyarországon is lenne még1 'nagyobb' csatorna..