Szép lassan kicsinálják a Lostot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vazz, te aztán értesz a sorozatokhoz. A Law&Order pedig a valaha volt legjobb sorozat a maga 19 évadával? Jézusom..
És egy sorozatot mondj ami szerinted jobb a Lostnál..
az according to jim jelenleg a 8. szezonjánál jár, a house of payne is már 120 résznél tart - hogy jön be a képbe a sorozat hossza?

(a legjobbak úgyis max 2-5-10 részt érnek meg😊
A Lost 6 évados lesz, és ott le lesz zárva...
Amúgy igazán nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye róla, én a komplexitását, a rejtélyeket szeretem benne, meg az olyan részeket, mint a The Constant, amit a legjobb sorozatepizódnak választottak abban az évben.
"A Lost szimplán a valaha volt legjobb sorozat, amit készítettek"
"A Lost olyan magasra tette a lécet, hogy egyszerûen nem tudja semmi se beelõzni."
Roflol...majd ha eléri a 10. évadot,beszélhetünk arról,hogy mennyire jó,meg sikeres a többi sorozathoz képest..addig 5 évaddal középszar...)1xü matek:minél népszerübb 1-1 sorozat.annál több részt,évadot ér meg...és a 10 még odébb van..)

Ugyan nem állitom,hogy amiket én nézek azok hiperszuperek lennének,de a lost mint minden idõk legjobbja...hátt wazz...elég alacsony az igényszint....(persze izlésrõl nem lehet vitatkozni,de 1 kaotikus,se füle,se farka sorozat -mert hát nem fix történet-mint a csúcsok csúcsa...yikes..)
Egyetértek. A Lost olyan magasra tette a lécet, hogy egyszerûen nem tudja semmi se beelõzni. Én jobbnak tartom mint bármely filmet vagy sorozatot.
Mert amit Lindelof-ék mûvelnek, az már mûvészet.
andi0811
Én is rajongok filmekért, sorozatokért, úgyhogy értem a jelenséget. Én azon nevetek, hogy egyesek ezt mennyire túlzásba viszik, és élet-halál kérdést csinálnak belõle. Lásd az elõtted írót, aki szerint buta vagyok, mert nem hisztériázok a Lost láttán. Hát igen, ebbõl aztán tényleg meg lehet állapítani egy ember szellemi képességét... Pedig tényleg szeretem a Lostot, de akkor sem fogok extázisban kitörni minden egyes rész után. Inkább buta maradok...

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

andi0811
Te viszont nagyon buta vagy, de semmi gond, ha így maradsz😊

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

ahhoz, hogy megértsd a hisztériát, nem kell szeretni a sorozatot. ha nem érted, akkor viszont nem vagy túl okos. a legtöbb sorozattal kapcsolatos maximális rajongási fokot szerintem tökéletesen érteni lehet. annyira senki nem szemellenzõs, hogy ne lássa miért imádják millióan a lostot, a south parkot vagy a gossip girlt.
anyám...

"A Lost szimplán a valaha volt legjobb sorozat," --- ezt pedig erõsen gondold át.
Inkább írd így: "A Lost szimplán a valaha volt legkedvencebb sorozatom,".

kár kötözködnöd. ha szerinte a valaha volt legjobb sorozat, akkor az. ezt nyilván nem te döntöd el. (különösen vicces, amikor még ki is emeled, hogy magánvéleményt írsz - õ is nyilván azt ír, csak nem érzi szükségesnek, hogy leírja.)
kicsit buta vagy, de sebaj. majd rájössz 😊
PrisonMan
A "bazdmeg" helyett használhattad volna a "szerintem"-et...
Jobb és értelmesebb színben tûnhettél volna fel!

andi0811
Soha nem értettem ezt a hatalmas hisztériát, amit a Lost kivált egyeseknél. Jó sorozat, én is szeretem, nézem is, de, hogy a legjobb lenne, azt kétlem. Viszont jókat nevetek néha a Lost-os fórumokon, hogy némelyek milyen extázisban tõrnek ki egy-egy rész után.

a south park simán veri bazmeg
IMYke2.0.0.0
"A Lost szimplán a valaha volt legjobb sorozat," --- ezt pedig erõsen gondold át.
Inkább írd így: "A Lost szimplán a valaha volt legkedvencebb sorozatom,".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jól is teszed.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ja kérlek, a sorozatok tudod nem olyanok, mint a fagyi, hogyha nem nyalod el gyorsan, akkor elolvad...
Egy jó sorozat, mely megérte - szószerint - a DVD vagy egyéb hordozóra kerülést, késõbb is simán kapós lesz.
Így, hogy már kinõttem a "series junkie"-ságból (sorozatjunkie: meglehetõsen erõltetett lett volna), el kell mondjam: semmit sem veszítettem a Lost-tal.
Ha érdekel majd, legfeljebb megveszem egyben, 12 € per/évad - mert kb. akkor lesz itthon az egész egyben, amikor nálunk is €-vel fizetnek az emberek.

Addig meg elvagyok a kedvenceimmel.

A Lost szimplán a valaha volt legjobb sorozat, amit készítettek, aki nézi az 5. évadot, az tudja mirõl beszélek, aki meg volt olyan pancser, hogy abbahagyta a másodiknál, az bánhatja, vagy majd késõbb úgyis ledarálja. Flame end. 😊
azért annyira te is ismered a sorozatok világát szerintem, hogy tudd, a lost az idol premierje után kezdõdik és az idol fináléja elõtt véget ér. nincs olyan idõszakasz, amikor van lost, de nincs idol. (meg aztán a sorozat sem olyan, hogy aki kihagyott 14 részt, az a 15.-et bevllalja.)
Mondanám hogy téged kellet volna elkaszálni..
..
De nem mondom...
IMYke2.0.0.0
Hát a Supernatural minden, csak nem jó... és akkor kezdõdjék a flame 😊)))))
A Lost-ot a 2. szezon végén el kellett volna kaszálni. Flame go on!

Tinman
Ez a cikk egy lufi.
Egyértelmû, hogy amint vége az idolnak, azonnal emelkedni fog a Lost nézettsége.

A Lost mellesleg egy iszonyú jó sorozat. Az 5. évad is képes feszültséget teremteni/fokozni.
Bár megmondom õszintén én most abs. Supernatural addikt lettem. 9/10 alatti részt mostanában nem láttam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azt se tudod hogy mirõl beszélsz, de azért mondod a magadét..
hát én azon csodálkozom, eddig miért nem bukott meg. új évad elõzetese: az eltûntek mégjobban eltûnnek.

hihetetlen gagyi.

hm. Kitérdekel?

Ezt elolvasgatva, jó lenne, ha Magyarországon is lenne még1 'nagyobb' csatorna..