Forradalmat hoznak a streamelhető játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a stílusért, nem akartam rontani az üzletet, ha esetleg érdekelt lennél benne.
Sok sikert hozzá!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A helyi speckó célhardver által legenerált mindíg is erõsebb lesz, mint a hálózaton átvihetõ tartalom. Ha nem így lenne, akkor akár memória sem kéne a gépekbe, mert csak lassítaná a rencert.😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ja és szerintetek ugye mind hülye emberek találták ki? :|
És szerintetek is úgy van, hogy összekötik a régi PIII-as gépeket, és asziszik, hogy még pénzt is keresnek vele? Ugye, hogy szerintetek is?
Meg szerintem tényleg nem értenek a témához semmit és azt is félreértette mindenki, hogy szerverpark, mert igazából ugyebár senki nem látott még akkora szerverparkot, amekkora ehhez kell, mert hát ugye sem a Blájzárdnak se másoknak nincs?
Ugye ha egy gépen egyszerre tíz csúcs gém fut, tíz felhasználónak, amik meg vannak véve, valamint a havidíj is le van fizetve, abból ugye úgyse lesz haszon?
Meg gondolom régi 386-os procikat használnak, és a Crysis ugye Flash játék?
És ugye senki nem hallott még arról, hogy állítólag elég lesz hozzá az 1,5-2 MB-os internethozzáférés?
Meg ugye ezek még sohasem láttak számítógépeket?
Na igen NEXUS6 barátom, meg a többiek, ugye hogy itt mindenki jobban ért mindenhez, mint akiknek ez a feladatuk?
Tudtam én...
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
mivaannnnnnn??????!
<#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#action>#action>
Visszatérve a témára, elképzelhetõ hogy rá tudnák húzni ezt a rendszert az MMO-kra is, de nagyságrendekkel bonyolultabb interakciókat kell lekezelni mint a cikkben példaként említett autós játékban. Az online világok kezelése önmagában hatalmas erõforrásokat igényel és még jól kidolgozott protokol esetén is hatalmas hálózati forgalmat jelent a szervereken. Ezt megspékelni azzal, hogy a szerver generáljon le minden grafikát az összes online játékosnak, és elküldje streamen, egyszerûen hülyeség lenne, nem költséghatékony megoldás. Ráadásul a technológia licenszelése is rárakódna a költségekre, ami egyáltalán nem érdeke az MMO üzemeltetõknek illetve fejlesztõknek. Továbbra is az a véleményem, hogy ez a megoldás ott nem fog elterjedni belátható idõn belül.
Gabócával egyetértek abban, hogy a hardver gyártók sem lesznek oda a dologért. 😊 A "buta" jelzõt visszavonom, tisztában vagyok azzal hogy elég fejlett konzolok vannak manapság, ennek ellenére tény, hogy a játékpiac néhány szegmense nincs lefedve konzolon. GW kliens sincs rá, ennyi. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ez kinek éri meg? Mert vegyél egy ilyen modemszerûséget meg havi díjat, eddig OK. De ha versenyezni akarnak, akkor a jelenlegi játékok árából, a jelenlegi rendszer teljes költségébõl, amit a játékosok erre költenek, kell kihozni, miközben a cégnek/kiadónak meg csillagászati költségei lesznek!
Jelenleg a kiadóknak ki kell fejleszteni a játékot, ha akarják akár olyan csúcshardverre, ami még nem is létezik, lásd krájzis. A júzer megveszi és biztosít hozzá mindent. A kiadó max az online rendszerhez biztosít egy nagyobb szervert.
Az új rendszer szerint a júzer megveszi a gámát, meg elõfizeti a használatát és ennyi (köszi), de minden hardveres fájás ami eddig a júzert terhelt az most a kiadók/a cég nyakába szakad, a kompatibilitás, a nagyobb teljesítyû videokártya, a hálózati nyûgök, az akármi.
Nincs olyan épeszû cég aki ezt felvállalná, hacsak nincs éppen szerzõdése a NASA-val és az amerikai energitakia minisztériummal, hogy minden, pl az atombombák robbanásásnak modellezésére szolgáló szuperszámítógépet ingyen és bérmentve, 10 éves szervízszolgáltatással átadnak a cégnek.
Átbaxás! Max flash-játékoknál mûködõképes!😄DD
Addig jó amíg 10 ember használja, de hol lenne a Blizzard, ha pl a WoW mind a 10 millió licenszének futtatására képes szuperszámítógép rendszert kéne fenntartania!?
Csak az áramszámla elvinné a teljes hasznukat!😊))
a projektet személy serint támogatom no varez és akkor legalább meg lesznek becsülve a játékok mert így hogy napi szinten hozzájut minden gyökér bármihez és belepislantás után törli ne csodálkozzunk hogy senki nem vesz semmit <#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Speciel engem teljesen hidegen hagy, mert nem játszom buta konzolokkal, az MMORPG világokra nehéz lenne ezt ráhúzni szerintem, és ott az bevétel is garantált az elõfizetésekbõl.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox