34
  • vion3
    ebbe a ball alsó sarokban a térkép fölöttvan egy vonal bevonalkázva ha elér 4 rublikát hívhatsz be 1 egységet vagy 3-4 rublikánál ha van kérhetsz a légi földi vagy más segítséget.Egységeket az alsó sávban ha csillag van akkor hívhatsz ha megteltél ráfáztál ha gyenge egységeid vannak kint.Vagy ha már nincs behívó pontod vagy mi az a kistérkép jobbb felső sarkában.
  • boomsly
    Nekem, mint RTS-buzinak egy hatalmas csalódás.
    Rengeteg bug és értelmetlen, felelsleges dolog és mellette sok hiányosság.

Példa: amit nem értek, hogy az egységeink minek fejlődnek a harctéren, ha minden képességüket úgy kell megvásárolni, de a csavar benne, hogy vásárláskor se kapja meg minden kijelölt tank, katona stb....
    A hang vezérlés meg.
    Szép szép, de mi lett volna ha azt a fejlesztési időt, energiát és pénzt inkább az egységeinkre költik?

(amin kicsi lelkivilágom nem teszi túl magát, akár hányszor elindítom, hogy a tüzérségünk ha az ellen gyalogságot nyílt területen kapja el, akkor semmi sem történik! Jha! Lemegy a pajzsuk a sokadik lövés után....)
  • HUNming
    Nem lehet egységeket venni mert fix csapattal harcolsz.
    Artillery, Gunships, Tank, Transport, Riflmen, Engineer.
    A járművekből 4 van egy csapatban és összesen 4 ilyen csapatod van.
    Az emberekből 16X4.
    Menetek végén kapsz Combat Point-ot és utána tudod upgradelni mindet.
  • landor00
    izé ebbe hogyan lehet venni játék közbe egységeket vagy hogyan lehet szerezni?
  • tttttom
    Ja még fifa 08-at rakjam hozzá hogy nézne már ki.:D
  • tttttom
    Lököt :P
  • neoG
    a keverékbe nem fért volna egy kis Civilization + Race07?:)))
  • tttttom
    azért voltak volna hozzá odabasosabb ötleteim is de azok már nem jutnak eszembe...
  • tomcsa4
    Csak ennyi? :) Nem is értem, miért nem vállalta senki.. :)
  • tttttom
    Ja meg full magyar lett volna a egész. :D

A csata területek meg valami 25x25kmes szektorokban játszodtak volna. :)
  • tttttom
    ja amugy a játék arról szólt volna hogy bolygóban is űrbe is lett volna csata és kb 1000 bolygót kellett volna elfoglalni xD

Ja meg sztem akkora gép kellett volna neki mint egy nasa gép. xDD

Oszt te döntöttél volna hogyan foglalod el a bolygót.Akció módba vagy rts modba? :D

te szabadon döntöttél volna milyen modba váltasz csatázás közbe. :)

fegyvert is terveztem kb. 8-at(8 emberi és 8 ufo stukit :D).

Járműböl kb. 15-20. :D

Ja meg a mod váltogatás közbe minden pillanatba nyugodtan választhattál volna milyen karakterrel mész.(kommandósm,géppityus...stb.) :D

De aztán kerestem pár kiadót meg fejlesztőt de végül nem lett belőle semmi. :(

Ja meg a napszakok realisztikusak lettek volna. :)

ja meg a játékot képzeljétek el röviden ilyen Armed Assault-Imperium Galactica 2-IL-2 Sturmovik 1946 keverékének. :)
  • M0RN1NGST4R
    köszi a tippet.
  • danesz234
    Azt észrevette vki már hogy amikor elkezdetek egy kampányt szólóba Magyarország határai kicsit megváltoztak?
  • debut12
    Field Ops
  • tomcsa4
    Igen röhejes a gépigény, de tuddo miért? Mert közel sem kell ekkora gép! A minimumot veheted optimumnak (annyi, hogy 2 giga ram kell OS-től függetlenül). 22" Wide- natívhoz a minimálisnak kikiáltottnál picivel kell csak több.
  • Voltan
    Elég röhejes egy gépigény :(
    Én passzolom ezt is.
  • Prince23
    1:
    Rise and Fall , merően ajánlom!

Am a cikk jó lett, gratulálok, mindennel egyetértek.
  • Tetsuo
    ja, majdnem megcsinaltad! :DD
  • debut12
    Köszi a sok sok 5letet, úgy látszik le vagyok maradva kicsit játékok terén!
  • BladeW
    Ja, tttttom neked meg Battlecruiser sorozat!
  • BladeW
    A Warzone2100 az egyik legjobb RTS ami valaha napvilagot latott.
  • tttttom
    Régen gondolkodtam olyan játékon is még 12évesen ami egybe űr-stratégia-szimulátor-efpées keveréke lenne... xDDD

De végül nem lett belöle semmi mert egy szem fejlesztő se vállalta el...pedig milyen kurva jó lett volna. :(
  • jozing
    az erath 2160-at haverom gépén láttam, régi MX440-esem nem szaladgált. de több szempontból is warzone 2100 klón. csak kicsit bővítve, de a lényeg ugyanaz -> erőforrások -> technológiai előrelépés -> egység tervezés -> csata.

hopp, most jut eszembe. WZ2100 ingyenes is lett 1-2 éve. guglizzatok rá, megéri letölteni azt a pár megát és kipróbálni. nem mai darab, de hát freeware, és unalmas délutánokon el lehet nyomogatni. ja meg hamán haverommal nyomtuk (asszem 8-an is lehet multizni) és nagyon hangulatos. akár egymás ellen akár szövetségesként gép ellen (vagy másik multizók ellen). 2-en is jó, de 3-4 ember felett jó partikat lehet csapni vele!
  • tomcsa4
    Nem jelent meg? Nem 2007-es vagy 2008-as? Akor már nem is fog, max budgetként.
  • Danecay
    Akkor így: Filed Ops
  • Danecay
    A Filed Ops játékot is ilyenre készítették a fejlesztők (RTS-FPS), akik nem mások mint a magyar Digital Reality de eddig ismeretlen okokból nem jelent meg a játék, pedig évek óta meg kellett volna már.

http://www.youtube.com/watch?v=Ejh6AlY3cas
  • M0RN1NGST4R
    ha ilyen jellegű játékot keresel és esetleg a scifi stílusú stratégiákat is kedveled, akkor próbáld ki az Earth 2160-t. Nem egy mostani darab, de a grafikája mai szemmel is csinosnak mondható. Tab-bal bármikor fps nézetbe válthatsz a játék folyamán. Viszont érdekesebb tulajdonsága talán az, hogy ebben a programban neked kell az egységeket is megtervezni. Ki kell választani, hogy milyen legyen a meghajtás, a felépítmény, mennyi és milyen fegyvere legyen, pajzsok, álcázás. Természetesen mindezt egy fejlesztési fán előre haladva teheted meg ill. szerezheted meg a fejletted modulokat.

Pár kép:

bázis
    csata
    fps nézet
  • Robeast
    Savage?
    http://www.s2games.com/savage/
  • Indigo
    Ha jól emlékszm lehetett FPS nézetbe is, igaz, használhatatlan volt... De a TPS/izometrikus váltás hasznos volt.
  • OliApa
    Nezd meg PS3-on... ;] Lehet, rossz a hardver.
  • FoodLFG
    Battlezone ?
    http://www.youtube.com/watch?v=8npf7k1sqac
  • viizo
    "Az EndWar ettől függetlenül egy közepes masinán is csodaszép" - ez esetben nem értem a ronda screenshotookat, nagyon nem ez jön le, csupa pixelháború - a RA3 rajzfilmesebb, de pl. ezerszer szebb
  • Lobsterman
    Mint mondjuk a Spellforce? :) Igaz ott TPS-be lehet váltani, de a lényeg ugyanaz.
  • debut12
    Miért nem tudnak olyan játékot csinálni ami alapjába véve stratégia, és amikor eksön van át tudsz váltani egy általad kiválasztott katona bőrébe bújva FPS-re, és ha épp úgy gondolod vissza "stratégiai" nézetre.