159
Üvegtigris 3 - A történet folytatódik
-
#159 kövezzetek meg, de nekem tetszett :D legalább volt olyan jó, mint az első rész :D úgy érzem még egy párszor meg fogom nézni :)) -
cmsworld #158 Ami meghozta a népszerűséget. -
#157 bár hozzáteszem nagyot alakítani tényleg nem kellett, csak picsát rázni, erre ő is tökéletesen megfelelt. -
#156 én azért Rudolf helyében kerestem volna olyan fasza testű csajt, aki közben még színészkedni is tud, mert a Barátok közt nem egy Broadway, és ez a Szabó Erika is távol áll a jó színészkedéstől. -
cmsworld #155 Szerintem a siker egy része Szabó Erika alakjának köszönhető. -
#154 Szerintem jólett, mérföldekkel jobb mint a 2. rész. -
royalfeco #153 Szerintem jó film,mondjuk én rosszabbra számítottam...
Nekem tetszett sok poénon.Pl:Dinnye szállítás.
Szabó Erika(Barátok közt Tildája) nem sok ruhát viselt.
-
#152 volt pár poén ami nem jött át, néhányon nevettem jót, meg jó pár jelenet idegesített. az első rész mérföldkő, aztán nem tudom, h most az uccsó kettő hogy áll egymással. -
#151 Sztem messze a legjobb rész, mondta is Peti h itt sikerült a legjobban visszaadni azt amit eredetileg is szerettek volna -
Matte #150 Üvegtigris 3 kritika -
#149 pssszt -
#148 cinedub -
bakosla24 #147 Nekem annyira nem jött be az 1. és a 2. rész sem. Őszinte leszek - kis túlzással-, ha Sanyi nem lett volna benne, nem sokat nevettem volna rajta.
Mondjuk, sajnos a magyar filmek nem szoktak túl jól sikerülni. Nagy kivétel nekem a Valami Amerika, s annak is a második része. Na az teli van jó poénokkal.
Valószínű, meg fogom nézni az Üvegtigris 3. részét, bár nem biztos, hogy moziban. Nem sokat dob egy magyar vígjátékon a mozi.
Persze, egy akciófilm, vagy sci-fi esetében más a helyzet, azok igénylik a széles vásznat és a dolbyt! :D -
#146 Sziasztok! Én ma voltam megnézni és piszkosul tetszett. Bár az első és a második rész jobban sikerült. De nekem ezek a városban vagy egy házban játszódó filmek nem jönnek be annyira. Nálam így is 7/10 -
#145 minket sem érint kellemetlenül, az a lényeg -
zeneimádó22 #144 ezt nézzétek meg,ha már Szabó Erikánál tartunk...
http://tv2.hu/aktiv_extra_vagatlan/video/szabo-erikat-nem-erinti-kellemetlenul-hogy-kivillant-a-feneke -
fann #143 szerintem nézd meg az összes részt,tarts Üvegtigris maratont :D -
rammfan #142 szerintem nézd meg az első részt is mert arra sokan mondják,hogy talán jobb is mint az első!De Sanyi karaktere tényleg mindent visz :D
a harmadik részről pedig még csak találgatni tudok,milyen lesz. -
#141 Én csak a második részt láttam. Sááánnyiii a best :D
-
zeneimádó22 #140 éljen a Corvin mozis menü és az Üvegtigris 3 :D -
fann #139 jaja teljesen igazad van.én is kb ezért bírom a Corvin mozit,meg mert nekem valahogy családiasabb hangulatot áraszt az egész...a másik ami meg sokat nyom a latban,ez a menüs dolog,úgyhogy szerintem emiatt is ezt fogom választani.a pláza moziktól istenőrizzen:D -
bippo #138 Én is szeretem a Corvint. Közel van, van 3D terem, olcsóbb, mint a plázák, a kedvezményes nap még olcsóbb, nem kell 1km-t gyalogolni a hátsó termekhez, kisebb a tömeg, mint a plázákban, (kevesebb a p*r*szt is) stb. -
rammfan #137 Én még nem tudom mikor megyek megnézni,de mindenképpen megnézem valamikor.Szerintem én a Corvin mozit választom,már csak a menü miatt is,meg amúgy is bírom azt a helyet.Ti? -
tarus21 #136 a hab a tortán akkor már akkor tényleg a Szabó Erika lenne a menühöz :D
Ti mikor mentek megnézni? Premier előtt? És a Corvinban? Vagy hol? -
zeneimádó22 #135 Tök jók ezek az ajándékok,már ezekért is megérné elmenni!Kíváncsi leszek erre a Német vagy vagy mi? pulcsira :D -
rammfan #134 Persze benne van az árban,hogy biztosan maradandó élmény maradjon a film;) -
fann #133 Na jah vele én is tudnék mit kezdeni :D Azt nem tudod,hogy ezek az ajándékok már benne lesznek a menü árában vagy külön kell még értük fizetni?Mert azért nem mindegy -
rammfan #132 A menühöz úgy tudom,hogy választható ajándékok lesznek pl.Üvegtigris 1 DVD ,Üvegtigris 2 DVD,Üvegtigris - Német vagy vagy mi? Pulóver,Üvegtigris sapka.Sajnos Szabó Erikát nem adják a menühöz....pedig nem lenne rossz:D
-
#131 Akkor megyek moziba és veszek ilyen menüt. :D -
#130 Szabó Erikát -
#129 Mit adnak hozzá a menühöz? -
rammfan #128 köszi azóta én is megnéztem és tényleg lesz a Corvin moziban is,már premier előtt is vetítik.meg lesz hozzá speckó menü is,Üvegtigris 3-as:) -
#127 biztos hogy vetítik a Corvinban is. -
tarus21 #126 wwwwááá üvegtigris 3 nemsokára! most néztem,hogy 16-tól már vetítik!A Corvinban biztos lesz?Örülnék neki,mert kb mellette lakom:D
-
zeneimádó22 #125 szerintem nem kéne csak az előzetes alapján megítélni a filmet,lehet, hogy nem sikerült a legjobban de nem az előzetes a lényeg,hanem maga a film.az üvegtigris filmeknek amúgy is megvan a rajongótáboruk,akik az előzetes nélkül is megnézik a filmeket.én speciel szerettem az első és második részt is és meg vagyok róla győződve,hogy a harmadik is tetszeni fog.
Én is a Corvin mozit olvastam valahol,hogy ott biztosan vetítik premier előtt is. -
fann #124 hali!én is rammfan véleményét osztom,szerintem is jó lesz a 3.rész is,már csak a szereplők miatt is.Nekem Rudolf Péter nagy kedvencem a Beugró óta,egyszerűen zseniális a fickó!
Én is úgy tudom,hogy a Corvinban tuti lesz premier előtt a film,dec.16tól adják és ha minden igaz külön menüjük is lesz:D -
rammfan #123 na láttam itt jót is rosszat is a filmmel kapcsolatban,de alapvetően sztem jó film lesz ez is.sokszor mondják,hogy az első rész a legjobb,de ez ennél a filmnél nem igaz,a második rész is nagyot ütött és szerintem a harmadik is jó lesz,nem hiába három a magyar igazság :D hogy ezzel az elcsépelt frázissal éljek,amúgy azt hallottam a Corvin moziban vetítik premier előtt.Tudtok erről valamit?
üvegtigris 3 ízelítő -
#122 Csokinak az a fej -
#121 -
Csaba007 #120 Miért ne lehetne?:O Elvégre az előzetesnek kellene meggyőznie,hogy megnézem-e vagy sem. És ha csak egy ilyet tudnak összevágni első reklámnak,hát nem sok reményt ad.