Ausztria kontra USA - adatátadás vagy vízumkötelezettség?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy mennyire kiadjuk(ják) az adatokat arra éles bizonyítéknak vélem azt, hogy a magyarországi rendõrség az FBI-al közösen hajt végre akciókat.... kérdem én mit keres egy külföldi civil egy magyarországi rendõrségi akcióban végrehajtó közegként ?
Mindezen felül pedig kívánom azt, hogy azt aki kitalálta ezt, hogy márpedig mindenki adja át nekik az adatokat, a tulajdon gyereke lõjje hátba a nagy USA-ban ahol több lõfegyver van polgári kézen mint a jugoszláv polgárháborúban összesen.
Ja és mégvalami. A szitu kb. olyan, mintha én elkezdenék a te zsebedben turkálni, hogy ott mi van felírva. Amúgy pedig a magyar alkotmánnyal is ellentétes az adatok ilyen mértékû kiszolgáltatása, mert személyes adatokról van szó. Ja és persze van egy adatvédelmi törvényünk is, amely szerint a titokgazdának garantálni kell a titoknyilvántartás célját, azt más célra nem használatja fel. Ez a USA esetében nem hogy kérdéses, egyenesen nem így van. Ja és persze az adatvédelmi törvény szerint: függelen adatrendszereket nem lehet semmilyen módon összeötni, de ez amúgyis az alkotmány szellemével ellentétes (merthogy ezt is innen vezeti le a tv. készítõje).
Mindezen felül pedig kívánom azt, hogy azt aki kitalálta ezt, hogy márpedig mindenki adja át nekik az adatokat, a tulajdon gyereke lõjje hátba a nagy USA-ban ahol több lõfegyver van polgári kézen mint a jugoszláv polgárháborúban összesen.
Ja és mégvalami. A szitu kb. olyan, mintha én elkezdenék a te zsebedben turkálni, hogy ott mi van felírva. Amúgy pedig a magyar alkotmánnyal is ellentétes az adatok ilyen mértékû kiszolgáltatása, mert személyes adatokról van szó. Ja és persze van egy adatvédelmi törvényünk is, amely szerint a titokgazdának garantálni kell a titoknyilvántartás célját, azt más célra nem használatja fel. Ez a USA esetében nem hogy kérdéses, egyenesen nem így van. Ja és persze az adatvédelmi törvény szerint: függelen adatrendszereket nem lehet semmilyen módon összeötni, de ez amúgyis az alkotmány szellemével ellentétes (merthogy ezt is innen vezeti le a tv. készítõje).
sztem meg olyan mindegy mit ad ki és mit nem. az interpol meg ilyenek úgyis azt tudnak meg akirõl amit akarnak. meg a titkos szolgálatok. inkább az hogy zsarolnak. az nem szimpi.
amúgy a google is simán tárol a júzerekrõl infót.
amúgy a google is simán tárol a júzerekrõl infót.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Fasszopó amcsik.
nem is értem, miért örvend az usa közutálatnak.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Magyarorszagnak is azt kovetni kene a peldat.
"Az együttmûködés hátterében természetesen a szervezett bûnözés és a terrorizmus elleni harc állna."
Terrorizmus elleni harc... ez annyira szanalmas...
"Az együttmûködés hátterében természetesen a szervezett bûnözés és a terrorizmus elleni harc állna."
Terrorizmus elleni harc... ez annyira szanalmas...
Saor Alba
ennek fényében édekes dolog, hogy MO pont a vízummentesség felé halad...
vagy már van is? nem tudom követni....
vagy már van is? nem tudom követni....
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Feri, nem fogtok jól járni, ha kiderül, hogy a személyes adatainkkal nyaljátok a nagy testvér valagát... meglátjátok...
(Lehet küldeni a hsz-et az USA-ba, ez már talán a fentebb említett kategória határait gázolja... 😊 )
(Lehet küldeni a hsz-et az USA-ba, ez már talán a fentebb említett kategória határait gázolja... 😊 )
A Brazilok meg ujjlenyomatot vesznek minden beutazó amerikaitól.
Vajon a magyarországi gyarmat hatóságai mennyire "mûködnek együtt" ezen a téren amerikai barátainkkal? Remélem minden szükséges információval ellátják õket a magyar állampolgárokról...persze csakis és kitárólag a terrorizmus elleni szent háború miatt szükséges ez.
Nyilvánvalóan az információáramlás kölcsönös és a magyarországi hatóságok is DNS-mintákat tárolhatnak az ide érkezõ amerikaiakról, amelyet 99 évre megõrízhetnek...
<#vomit>#vomit>
Nyilvánvalóan az információáramlás kölcsönös és a magyarországi hatóságok is DNS-mintákat tárolhatnak az ide érkezõ amerikaiakról, amelyet 99 évre megõrízhetnek...
<#vomit>#vomit>
iSS!