8
  • bakagaijin
    #8
    Nem feltétlenül, ez egy csomó megrendelést jelent SW és HW oldalon, valakinek ezt le kell implementálnia, üzembe helyeznie, üzemeltetni, oktatni, stb. Munkahely munkahely hátán.

    Ugyanis van az ún. 10 paragrafus, ami lehetővé teszi EU-s állampolgárok közeli rokonainak a vízummentes közlekedést. Hogy az ezt igazoló valami hogy néz ki, azt minden ország maga határozza meg, van ahol mégcsak fotó sem tartozik hozzá, nemhogy ujjlenyomat.
  • MrSpock
    #7
    Lassan már egy átlagembernek szarni sem lehet menni biometrikus meg mittudoménhogyannevezik micsodáknélkül. Így leszel teljesen kiszolgáltatott,úgymond globális börtönné válik a földön az élet.
    Nem lenne egyszerűbb megoldás ha megszületik az ember és mondjuk a lapockájába egy chipet ültetnének,és máris ellenőrizhető vagy egész életeden át.Erre megy ki az egész,tényleg olyan lesz majd a világ mint a sci-fi-kben.Olyan Gattaca szerűen,vagy nemtudom.Ja és a lentírtakhozhoz is szóljak.Igen az átlag normális becsületes ember,a bűnöző az illegálisan érkezet embereket kurvára nemérdekli.
  • roliika
    #6
    Biotermikus.
  • halgatyó
    #5
    Biometrikus útlevél .... RÖHEJ!!!
  • halgatyó
    #4
    A "munltikulti" -- párosítva a születésszámunk szándékos lerohasztásával -- az elpusztításunkkkal egyenérétkű!
    Ami most zajlik, az egy földrész etnikai összetételének a szándékos és mesterséges megváltoztatása, ami -- ha nem egy bizonyos kör csinálja -- AKKOR (ÉS CSAKIS AKKOR) EMBERISÉG ELLENI BŰNTETTNEK MINŐSÜL.

    Van egy fogadásom: azt soha nem fogjuk megtudni, hogy ezzel a biometrikus útlevéllel hány nemkívánatos embert sikerült Európától távol tartani egy adott évben (1-et vagy 2-t?), és ezzel összehasonlításban hány százezer "menekült" érkezett és telepedett le (és a korábbi letelepedetteknek hány gyermeke született)?

    Épülnek a mecsetek... gyulladnak az autók Párizsban és Londonban... azokban a városokban (főleg az utóbbi) amelyek élenjárnak az autós dolgozó középosztály szarbatiprásában!

    Isten nem ver bottal. Előbb-utóbb azok is sorrakerülnek, akik mindezt előidézték! Először csak azok (sokan) akik tevékenyen közreműködtek, majd azok is (kevesen) akik kiagyalták és levezényelték.
    A baj az, logy legelőször mi, kisemberek pusztulunk el.
  • halgatyó
    #3
    Ez az egész csak látszatintézkedés!!!!!!!
    Közben százezerszámra dőlnek befelé Európába a "menekültek" gumicsónakon, zöldhatáron, kamion rakterében....
    Tőlük semmiféle biometrikus útlevelet nem kér senki, és ha erre a földre teszik a lábukat, akkor őket innen többé ki nem rakja senki!!
    Nincs az az ordítás ami kifejezhetné ezt a tragédiát, ami zajlik a szemünk, előtt, mirajtunk!!!
  • Narxis
    #2
    Így van.
  • Alvarez999
    #1
    Szerintem minden kórházban és szülőotthonban hivatalos állami ujjlenyomat-felvevőhelyeket kell felállítani. A bűnüldözést nem lehet elég korán elkezdeni, minden megszületett csecsemő potenciális bűnöző.