Reding egyetlen napos szolgáltatóváltást akar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom közületek valaki is vitt át számot,én megtettem.bementem vodához.mondtam viszem a számot.ok.itt meg itt írd alá.papírt töltöttünk, faxoltak, és mondták, hogy várni kell, majd hívnak.köbö 1-2 óra múlva hívtak, hogy lehet menni.mentem, adtak nyilatkozatot,ezután be a t-mobilba.papírok kitöltése, idõpont egyeztetve az átállásról.egy fél délutánt felemésztett, meg a megbeszélt idõpontban úgy negyed/fél óráig nem volt telefonom.nekem ennyi volt.nem tudom, hogy más ennyivel megúszta e, de szerintem korrekt.
ja ezek ilyen fasszájúak.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a 40 oldal doksi amire még a vizelet mintád is felkerül, mert, hogy a pibe ne kéne már ahhoz hogy számot hordozz, plusz a a másik 40 oldalnyi felesleges ikatátás 30 helyre, amibõl kb 2-nek van értelme... nahmeg ha már itt hagysz minket keci akkor szopjááá...
Végre egy értelmes javaslat. A napokban nézegettem az egyik szolgáltató honlapját a számhordozásról. 2-3 hét az átfutása az egésznek. Mit csinálnak ezek, leveleznek a hagyományos "csigapostával"? A mai mindent behálózó elektronikus világban pár kattintás után kideríthetnék, hogy nincs tartozásom és vihetem a számot. Mi tart ezen 2-3 hétig?
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Csak helyeselni tudom. Múlt évben is meghökkenve olvastam ,hogy idehaza még mindig 45 napos a határidõ. Jó, ez a 45 nap egy maximum érték, de akkor is pofa leszakító.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
<#eljen>#eljen>